trött tjej

Gått riktigt bra att jobba! och kul har det varit! Jobba igår på kvällen, då var det lite lungare och på dagen idag, vart ganska stressigt ett tag men det gick. Var skönt när det lugna ner sig. Idag har det varit ett fullspäckat schema kan man säga! Börja med att efter 8 tiden åkte in till gymmet. Halv 11 till jobbet. Jobba till 15.15 och sen träffa Hanna en stund. Hem med bussen vid 5 och hoppträna klockan 6. In och duscha, åt lite och pluggat. Så nu är jag tröt! Träningen gick bra. Fiona var rätt trött, hon har gått en del nu senaste dagarna så imorn ska hon vila. Var övningar idag, känns som det var längesen det var det nu så det var kul. Imorn är det körlektion innan skolan, träna lite och sen jobb vid 4 till 9. 


the luckiest girl on the planet

Är så sjukt glad, ni förstår inte! Har sagt tidigare att jag sökt jobb men inte riktigt förväntat mig nått. Men nu är det så att jag ska provjobba på ett ställe idag efter skolan! Och det var verkligen ett ställe jag ville jobba på! En liten mysig resturang som har lite blandat med mat. Ingen sån där fin resturang med speciell kock så jag kommer förmodligen lära mig laga maten. Åhh, hoppas verkligen det blir bra. Skulle va så sjukt kul om jag fick en anställning! Men det lät på honom igår när jag prata med honom att ville jag ha jobbet så får jag det. Men vi får ju se. Så ska dit nästan direkt efter skolan, så ingen träning idag. Men det gör inget, är så glad över den här chansen! Kommer jobba mellan ca 16.00-21.00 så kommer inte skriva nått mer idag, skriver om hur det gick imorn!


skillnad

Hitta gamla bilder på mitt rum som jag skulle använt som före och efter bilder för ganska länge sen nu. Men har ju ändrat ytterligare lite i rummet så det är kul att se ändå. Det är ju inte så att jag totalrenoverat hela rummet men ändå.



duktig hest

Blev lite ändrade planer den här helgen än vad som först var planerat. Då Fiona vr så sjukt galen och vild igår när Annie red henne så anmälde vi oss till pay and jumpen på klubben idag så Fiona skulle få ett ordentligt pass idag också. Det gick bra tillslut iallafall! Fick skritta upp, lite kallt men det funka. Dock drog gruppen innan öven massa så det blev sjukt kallt att skritta utanför innan vi fick komma in. Sen var Fiona helt sjukt crazy och vild så efter jag ridit fram en stund ville jag bara sakta av och skita i att rida fram.. haha, men tänkte att det är bäst om hon får springa så mycket som möjligt så stod ut. Sen till hoppningen. Hoppa först ett varv på 1 m 105 tror jag det låg på. Hon var överallt, galen och jag kunde knappt kontrollera henne.. Vi nolla men ah, det kändes ju lite sisodär.. Sen till andra rundan, 115 cm kändes sjukt mycket bättre! Mycket bättre kontroll, fina genomhoppande språng och bra på distanserna. Nolla även där! Så det kändes riktigt bra! Sen skritta hem igen, haha, hade bokstavligen ingen känsel i hela fötterna.. När jag kom in, hade ändå fått upp lite värme då, så var min lilltå verkligen lilablå! Trodde typ den var köldskadad och att jag skulle tappa den eller nått.. Ne, men nu börjar de tina lite iallafall! Nu ska jag träna snart tror jag, eller om jag väntar tills lite senare, har inte bestämt mig än.. Får se!


26:e januari

Var sjukt sinnes trött igår.. Iallafall i skolan de sista lektionerna, trodde serriöst att jag skulle somna ett tag. Men tog mig till gymmet och vart pigg! Körde på mage och crossen, gött äre! Sen på kvällen orka jag inte plugga nått, orka ingenting. Kolla gladiatorerna, käka massa taccos och tog det lungt. Skönt vare! Idag börja jag dagen med gymmet. Benpass idag! Började sådär men sluta riktigt bra tycker jag! Är stolt över mig själv faktiskt att jag lyckades vända allting! För när det börjar dåligt blir ofta hela passet dåligt. Men idag övertyga jag mig själv att glömma början och bara se det som lite extra och göra resten av passet bra! Sen vänta jag en stund på pappa på stan för han skulle köpa kängor. Sen hem, lite kaffe och chill vid datorn sen ut och följde med upp till ridhuset för syster skulle rida sin lille ponny. Sjukt kallt vart det.. usch, hungrig var jag också.. Så direkt när vi kom tillbaka sprang jag in och laga mig sjukt mumsiga proteinpankakor. Bra för att musklerna ska byggas! Sen sedan dess har jag faktiskt varit i mitt rum och pluggat. Tar en liten paus från det nu och gör förmodligen nått mer prov senare. 


jag lever!

Nu var det ett tag sen jag skrev ni! Har haft sjukt mycket att göra så har inte hunnit med nått annat än det. Inte ens hunnit logga in här och bara säga hej.. Men idag har jag lång sovmorgon och tänkte passa på! Herregud, kolla nu och det är ju över en vecka sedan jag skrev! Ah, men mina dagar har iallafall bestått av att träna, plugga och rida då jag hunnit. Tävlade i söndags! Gick riktigt bra! Gick 0+0 men ingen placering. Red inte för att sätta nån snabb tid, mest bara för att få en bra årets första runda. Sjukt kallt var det, men vi red bara en klass så det gick bra! Den här veckan började, har haft massor i skolan den här veckan.. Blandat med läxor, prov och arbeten. Men efter idag är det klart! Nästa vecka blir nog slappare skulle jag tro. Så ikväll kommer jag verkligen inte orka nånting, ska bara va hemma och ta det lungt.. Kom på att jag har även börjat söka jobb på massa ställen. Så himla kul tycker jag det är! Har mest sökt på resturangen och barer för det är dem som har bäst tider för mig att jobba på. Tror dock tyvärr att det blir svårt att få något men jag försöker iallafall! Har även busigt nog bokat en resa nu till sommaren med brudsen! Blir en vecka i Magaluf på Mallorca, kan inte beskriva med ord hur mycket jag taggar!! Åhh, kommer bli så sjukt nice! Synd bara att det är typ 8 månader kvar.. haha! men det går fort! Annars kommer jag inte på nått direkt mer nu att säga sådär allmänt. Inte långt kvar till uppskrivningen och uppkörningen nu.. Vet inte hur jag ska tänka, om jag är taggad, mest rädd och nervös ifall jag misslyckas tror jag.. Men körningen går väldigt bra, det är bara mer på teorin jag behöver. Så hoppas jag inte har så mycket i skolan nästa vecka så jag plugga mer. ITyp inte hunnit nått den här veckan.. Suger.. Tänkte faktiskt göra lite ikväll! Tycker det är lite kul att plugga till teorin. Men nu blir det här inlägget alldeles för långt. Men ni vet iallfall att jag lever nu och hur allting ligger till!

länktar! Här kommer vi bo! En lägenhet med balkong och halvpension, 50 m till shopping, 300 m till centrum och 200 m till stranden. Kan det bli bättre?!

 

det gamla vanliga ungefär

Så himla skönt, fick sluta 2 timmar tidigare från skolan idag! Blev ingen hoppträning heller för stackars mamma är sjuk så drog och träna istället! Gött! Sen hem med papps, gjorde en sjukt god kräftsallad och sen plugg till körkortet som vanligt.. Suttit sjukt länge ikväll, men om det är det som krävs för att klara det så kommer det lätt va värt det! Imorn ska jag plugga teori tillsammans med två andra så det kan va skönt att slippa plugga själv jämt. Fast får se, kan gå skit också att va fler. 


tisdag 15:e januari

Trött i både huvudet och kroppen nu ikväll. Började dagen med att glömma telefon hemma så jag kände mig handikappad hela dagen tills jag kom hem. Fick vänta jättelänge på bussen imorse så hade egentligen hunnut gå tillbaka och hämtat den men det skulle jag aldrig våga ifall den skulle komma i tid. Men klarade mig! Kom lite sent till körlektionen men inte så farligt, gick bra på lektionen i alla fall! Var ganska halt men klarade av det. Sen skola, sluta väldigt tidigt, sjukt skönt.. Drog direkt till gymmet och körde ett pass! Åkte hem med pappa och laga mat. Var sjukt hungrig! Sen åkte jag med mamma och handla lite, tycker det är så roligt att handla, leta upp massa roliga saker man aldrig provat förut och planera mat för veckan. Så länktar så sjukt mycket tills jag bor ensam och kan planera allting själv! Sen när jag kom hem vart det råplugg på teroin! Börja sugigt och faila en gång. Men gången efter det klara jag det! Sen hjälpte jag mamma i stallet, borsta min fina tös. Frissa till henne lite tills tävlingen på söndag. Taggar sjukt mycket!! Sen in igen och gick igenom teoriprovet igen, och fick ALLA rätt! Trodde jag skulle faila för var trött och gick bara igenom lite snabbt, så bästa känslan! Börjar få lite förhoppningar om att jag kanske kan klara det nu! Så det fick räcka med plugg för idag, mer imorn! Ska försöka att plugga lite varje dag nu faktiskt. Så ja, en bra dag!


trött..

Usch vad trött jag är nu! Tuff helg för kroppen min, haha men värt det! Lång skoldag till halv 4, men var helt okej ändå. Sen till underbara gymmet och körde ett pass. Bra gick det! Sen hem, käka lite, bytte om till ridkläder och gick ut till stallet. Blev ett pass i ridhuset och det gick verkligen väldigt bra! Mjuk, följsam och fin. Gjorde mycket omställningar och såg till att det hände något hela tiden. Så det inte bara var långsida, volt, långsida osv. Så det verkade som hon trivdes med min ridning idag. Kul! Och så fick jag inviga mina fina ridbyxor också! Väldigt nöjd med dem faktiskt, till det lilla priset också! 529 kr, det gillas! Sen när jag kom in igen så duscha jag lite snabbt och satte mig med körkortsteori. Usch, jobbiga frågor var det i den här fasen.. Men har mer tid imorn att plugga.


aldrig varit lyckligare!

Hade en sjukt bra kväll igår! Åt god mat, fick en överraskningstårta, ett par jättefina skor och en vinflaska av underbara vänner! Kommer inte riktigt ihåg vad klockan blev när jag åkte hem, men det var väl runt 10-11 nångång. Blev mycket skratt, prat om allmänt och ah, hade bara sjukt trevligt. Drack samanlagt 3 glad vin och en hallon/lakrits shot, kändes bra kan jag säga, haha! Idag mådde jag som jag förtjäna och jag är så nöjd med det! Åkte en tripp till Linköping med mamma och pappa och fick min fina tv i present. Glad tjej! Fick även en dvd/blu-ray som inte var planerat, kommer inte lämna mitt rum ofta nu, haha! Älskar den! Köpte även själv 2 par ridbyxor och ett par strumpor på hööks. Ett par vita till tävling och ett pas röda till vardags. Sen gick jag lite på ikano och köpte en parfym av presentkortet jag fått av mormor och morfar och 2 överdelar. Så en riktigt bra dag! 


En glad hälsning!

Tänkte bara komma med en glad födelsedagshälsning! Min dag igår kunde inte ha blivit bättre! Fick två skitroliga besked om arbeten jag gjort, B i svenska och A- på sista psykologiredovisningen. Sen biff efter skolan, hem fixa mig och hade en sjukt rolig kväll! Dansa oavbrutet hela kvällen, sen kom kära pappa och hämta mig och jag somna så gott! Dock sov jag bara typ 3 timmar, vet inte varför men vakna typ 6. Var superexited antar jag för jag fyller. Gick upp runt 7 sen tror jag och chilla lite, gjorde frukost en liten stund senare och sen vid 9 in till gymmet. Första passet som 18 åring! Och det var ett sjukt bra pass med! Börja lite tungt men vart ändå sjukt bra på crossen! Sen knäböj, nytt PB igen! Äntligen satte jag 60 kilo!! Känns sjukt bra!! Sen mötte jag upp Malin på stan, tog en fika och sen hem igen. Nu väntar jag på maten, sen fixar jag mig lite och så kommer mormor, morfar och farmor för att fira mig. Så mys! Senare ikväll ska jag iväg och äta på hugos med mina fina tjejer. Vi ahr bokat bord, jag ska premiär dricka vin till maten och ha sjukt trevligt. Får se om det blir nån utgång ikväll, tror tyvärr inte det. Får spara det till nästa vecka i värsta fall. Så nu ska jag ha en sjukt awesome dag!

Jag efter jag lyft 60 kilo knäböj, känner mig biff!

18 bitches!

Verkligen haft fullt upp de senaste dagarna nu! Massa plugg, träning, stallet osv. Nu på morgonen har jag sovmorgon till 10.10 så passar på att skriva lite här. För senare idag har jag nog inte tid. Hopptränade i onsdags för första gången på några veckor. Gick riktigt bra faktiskt! Sen när jag kom hem blev det plugg direkt.. Igår hade jag körlektion på morgonen, även det gick faktiskt riktigt bra måste jag säga! Fick massa beröm av läraren så känns som om det fortsätter såhär borde jag klara uppkörningen, har ändå massa lektioner kvar, 9 till för att vara exakt inbokade innan. Sen 1 lektion i skolan, stanna kvar en stund efter när jag slutat för var så trött och ville timea in så det blev lagom med träningen och stjuss hem. Sen när jag kom hem då blev det plugg direkt igen.. Men blev klar med psykologin, tror dock inte att den blev så bra.. Men skitsamma, jag försökte! När den var klar så satte jag mig med teorin. Börjar funka den också. Har en fas kvar, sen är jag klar med fas ABCF. Men det får bli lite ledighet i några dagar nu för kommer inte ha så mycket tid.. För jag fyller nämligen 18 år imorn!! Helt sinnes, är så glad att jag inte kan beskriva med ord! Känner mig så vuxen! haha! Så ikväll blir det 18-årsfest! Dock inte min, en kompis fyllde 18 igår och ska fira men tänkte att jag passar på att fira mig själv då också. Så tränar efter skolan, hem fixar mig och sen in till stan för lite firande! Hinner kanske skriva nått litet imorn vad som kommer hända.

tänk att lilla jag äntligen blir 18 år.. Väntat sjukt länge och nu är jag äntligen där!


risktvåan

Istället för som många andra hade sin första skoldag idag så hade jag tagit ledigt för att köra risktvåan, halkan. Men var duktig och gick upp för att träna innan vi åkte iväg imorse! Och sen när det var slut träffa jag Hanna en stund, så mysigt! Blev en lång och ganska jobbig dag med mycket körning men sjukt lärorik att köra så mycket under en dag kände jag. Lång tid och långa sträckor, kändes sista vägen hem som om jag hade haft körkort jättelänge och jag bara rulla på utan problem. Men iallafall, det var bara jag och en till från motala som körde idag så vi turades om påvägen dit att köra. Sen massa körning fram och tillbaka på motorvägen, stora rondeller osv. Sen lunch och sen till halkbanan. Känns rätt bra att få känna hur det känts. Var en skräckblandad förstjusning när man sladda och snurra runt utan kontroll. Men inte det roligaste om det skulle hända ute på allvar.. Sen när det var slut så fick jag näst intill köra hela vägen hem från Linköping. Genom hela centrum och hela vägen hem. Men måste säga att köra genom centrum var rätt kul! Vanligtvis går man och åker buss där men idag var jag där och körde bil! Kände mig skitproffsig, haha! Så snart så, körkort!! Bara plugga MASSA teori nu! Början äntligen närma mig slutet på min psykologiredovisning också så jag kan lägga det åt sidan och verkligen koncentrera mig på teorin. Taggar!!


gick över förväntan

Orkade inte skriva nått igår. Men körlektionen gick riktigt bra faktiskt! Fick näst intill bara beröm för min körning, så det känns bra! Träningen gick hyffsat, konditionsträningen lite segt men bra, styrkan måste dock gått väldigt bra. Körde på magen och det känns idag! Älskart! Sen hälsa jag på farmor en sväng och åkte hem med papps. Alltid kul att hälsa på. Sen var det bara att byta om till ridkläder för ett pass i ridhuset med Fiona. Har inte ridit henne ordentligt nu på väldigt länge, minns faktiskt inte ens när det var sista, för mig det var en vecka innan skolan sluta, så typ 3-4 veckor kanske? Så hade kommit ifrån det lite kände jag själv, så början sög ju kan man säga.. Hahah, ville bara hoppa av och sluta. Men tog tag i det så blev det bättre efter en stund. Galoppen gick faktiskt över förväntan! Trodde det bara skulle bli spring, släng med huvudet oså. Och ja, i början var det det. Men efter en liten tund satte jag verkligen till den bästa och starkaste sitsen jag har och det funka jättebra! Vart typ förvånad. Fick verkligen en jättebra känsla! All hård styrketräning på gymmet början löna sig! Så länktar redan nu tills nästa dressyrpass! Idag blir det antingen promenad eller skritttur, inget vidare underlag i skogen..
Är även sjukt tävlingssugen! Annie och jag prata om det en del igår och det gjorde ju inte saken bättre.. Men nästa vecka börjar hoppträningar för oss igen så vi kommer igång och kan börja snart! 


3:e januari 2013

Blev inte riktigt som planerat den här morgonen.. Skulle ridit Fiona i ridhuset men det tog sån tid innan vi fick in henne i trailern så hade inte hunnit rida många minuter förens vi skulle vara tvugna att åka hem igen. Har nämligen körlektion sen vid 12.45 och måste äta innan det också. Så som tur är var syster hemma så hon fick byta om och åka istället och jag fick gå ner till stallet och mocka oså istället. Så sen lagar jag mig lite mat och åker in till stan. Efter lektionen sen så blir det ett träningspass på gymmet!

alla djur, serriöst.. 

grymt bra!!

Kunde inte börjat årets träning på ett bättre sätt! Hade grym energi och fick till ett sjukt bra pass idag! Började med att ställa mig på crosstrainern, körde 1 timme men kände fortfarande att jag hade energi så körde på 15 min till! Sen ner och körde styrka. Fick till ett nytt PB i knäböj idag igen! Känns underbart! Även fast det inte var mycket mer än det gamla så är det ändå ytterligare ett steg framåt. Sen mer styrka, benpress mm. Energin tog aldrig slut men efter 2 timmar så fick det räcka. Mitt humör efter det passet var på topp kan jag säga er! Så kände jag mig så nöjd att jag unna mig att köpa mat från salladsbaren på östenson, älskar det, så sjukt gott! Nu försöker jag att jobba med psykologiarbetet jag har första veckan i skolan, men det går inge vidare.. Orkar inte börja..

Mitt nya PB, 57.5 kilo!


2:a januari 2013

Igår, första dagen på året vakna jag upp glad och nöjd i mina sköna säng och gjorde en god frukost. Ut i stallet och mocka osv, sen ut på en mysig tur i skogen med min knäppis. Sen åt jag lite mat och inväntade mina kära vänner, kiki, Malin och sassa. Vi slappa lite och sen åkte in till Willys för att handla ingredienser för att baka pizza! Haha, att jag aldrig lär mig att jag egentligen hatar att baka.. Men samtidigt är det ju så kul! Det skulle vara en hälsosam pizza så det var lite konstigt recept, så det vart inte så jättelyckat direkt.. Men jag tyckte iallafall att den vart jättegod! Haha, men jag var nog ensam om det.. Så ne, det gör vi inte om.. 
Idag vakna jag lika utvilad och glad igen, åt frukost och gick ut och mocka oså i stallet. Sen in och städa hela huset. Diska, damsög, skura osv. Kände mig jätteduktig! Så sen om nån timme eller så åker jag in till stan och tränar! Så skönt ska det bli, ben idag! Mitt älsklingspass!


2013

Har faktiskt väldigt stora förväntningar på det här året. Det är det här året jag blir vuxen, jag får förhoppningsvis körkort och blir mer fri. Kan göra lite mer vad jag vill. Jag ska resa, festa och leva livet! Men träningen ska inte glömmas bort. Jag avsluta det förra året på topp och tänker fortsätta med det här året. Jag vill aldrig mer må dåligt av att åka till stranden med mina kompisar. I år SKA jag vilja gå i bikini utan att vara rädd. Jag ska må så bra jag bara kan, vara glad och alltid göra det bästa av allt. Så ne, jag har inget direkt nyårslöfte. Endast att jag ska ta hand om mig själv, göra det jag vill göra och må bra. Jag tänker aldrig tvinga mig själv att göra något jag verkligen inte vill eller som jag kommer ångra. 

Min nyårsafton btw vart väldigt lyckad! Först en jättetrevlig middag hos gamla kompisar, med även kiki och Malin var med. Sen vid tolvslaget åkte vi in till torget och träffa fina vänner. Sen vidare till efterfest hos en klasskompis. Hann inte vara där så länge men det räckte. Hade jättekul!


år 2012

Finns mycket att säga om det året som precis tagit slut. Jag kan nog säga at det är det året jag utveklats mest som person. Jag har haft underbara upplevelser och jag tycker faktiskt att det är ett av de bästa åren i mitt liv. Hela det året kämpade jag med min träning, Fiona, skola och allt annat.
På hästfronten hade ganska mycket oflyt på tävlingssidan, men en vinst vart det! Vilken även var min första någonsin. Jag utveklades väldigt mycket det här året med all träning och slit. Fiona fick en skada så vi missa ganska mycket i slutet, men annars bra. Dock då i slutet när Fiona vila tappa jag ganska mycket hästintresse när jag kunde inse hur mycket tid ridningen verkligen tog. Har fortfarande inte fått tillbaka det där intresset jag hade förut tyvärr. 
På träningsfronten har jag lyckats med det jag inte trodde jag skulle kunna. Jag har läst till mig väldigt mycket om hur man får den bästa träningen och livsstilen med mat. Äter inga sötsaker alls, ingen fet mat. Endast hälsosamt. Jag mår extremt bra av det och är glad att jag gör det. Jag tränar extremt mycket, näst intill varje dag. Många klagar en del på det, men jag gör det för jag älskar det. Jag verkligen älskar när jag öppnar dörren till gymmet, loggar in och börjar träna. Även känslan när jag är klar och går upp för trapporna och verkligen känner att jag tränat. Så att jag tränar så mycket som jag gör har inte så mycket att göra med att ändra mitt utseénde, jag bara tycker det är roligt. Så där avsluta jag året i topptrim. 
På skolfronten funka det väldigt bra. Jag fick bra betyg i 1:an och jag kämpa på för att få bra betyg tills 2:ans slut. Jag pluggar mer, gör skoluppgifter tillsammans med kompisar vilket funkade bra. 
Tillbaka till att jag utveklats som person. Jag tycker at jag mognat väldigt mycket iår. Jag tar bättre beslut, jag skapade ett sparkonto som jag har en hel del pengar på redan. Jag tänker igenom saker och jag har en känsla av att den jag är nu, så kommer jag att fortsätta va. Jag gillar att diskutera med människor, gillar inte skvaller och skitsnack. Jag accepterar mig själv, jag känner mig själv så väl och vet vad som är bäst för mig. Jag mår bra. 

Finns egentligen massor mer att säga men då blir det så himlans långt inlägg, men slänger upp lite bilder som tagits under året vid olika tillfällen.


RSS 2.0