I am me and that' all I can be

Blogg.se var hel skumt igår, därav nio likadana inlägg.. Men tänkte dra läget lite. I tisdags var det hoppträning för Anna Emanuelsson vilket gick kanon! Lite jobbig på framridningen i hoppningen, men jag är van. Sen hoppningen gick jättebra. En övning var först två studsar och sen ett galoppsprång till ett räcke om i slutet låg på 130 och det vart ett så härligt språng! Sen lite andra övningar med studsar, cavaletti på böjt spår och bågar. Men som dagt så gick det bra. I onsdags var jag hemma från jobbet, varför kanske ni förstår i inlägget innan. Igår hade jag det lite jobbigt på jobbet men jag jobbar hellre och tänker på annat än att gå hemma. Sen efter träna jag ashårt i ca 2 timmar! Kändes asbra! Idag var det min sista jobbardag, vilket jag varje år tycker är tråkigt då jag tycker gänget är så härliga. Sen åkte jag och körde ett sista träningspass och åkte hem och tog en sista ridtur i skogen på Fiona. Vi åker ju imorn så ville göra allt idag. Så himla mysigt var det! Kommer sakna min knasboll! Nu ska jag packa det sista. Imorn klockan 14.30 går planet från arlanda. Vi hörs om 18 dagar!

Lite gott och blandat från 2011


du kommer alltid finnas kvar med mig

Igår natt lämnade en väldigt kär familjemedlem oss. Min kära farfar, vän och bästa. Jag har många fina minnen med dig trots att jag gärna hade skapat fler. Du visste alltid vad du skulle säga för att få mig att skratta, för att få mig på bra humör. Du var alltid glad och en bland de snällaste personer jag känner. Du var med mig mina första dagar i livet och jag var med bland dina sista. Men du har fått en fint liv och jag hoppas att mitt liv kan bli lika bra. Vi kommer ta hand om farmor åt dig. Jag älskar dig massor och du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta, det vet du. Vila i frid min älskade farfar Gösta.


mohahaha!

Hemma en liten snabbis. Väldigt skönt med varmt och sol idag på jobbet! Men det blir lite varmt ibland.. Men hellre det än att det regnar! Ska käka lite snart och sen om en stund åker mamma och jag på träning. Idag har pappa och jag även hämtat ut tågbiljetterna till arlanda och växlat pengar. Haha, det känns typ som man lurar dom i banken. Man ger dom lite pengar och får mer än fyra gånger så mycket. 


All I wanna do is loose control

Påbörjat sista veckan nu då. Känns rätt bra, men trivs med att jobba. Så jobbar hellre än gå i skola. Men saknar ändå klassen, vore det inte för dom skulle jag aldrig orka med skolan.. Min hjärna är lite konstig ibland och bara totalvägrar att hänga med. Ska snart börja packa också! Eller packa och packa, kommer inte ta med mig några kläder, bikini kommer jag nog ta med, kamera, mobil, plånbok och smink. Det är det jag kommer på nu. Vill ha så mycket plats kvar i väskan som möjligt, så, så lite som möjligt ska jag ta med. Ska bli så himla kuuul!!! Länktar sönder!! Träna efter jobbet idag och kom på att efter idag kommer jag bara hinna med max 3 pass till innan jag åker. Så HÅRDKÖRNING!!!! Imorn är det hoppträning i Markebäck för Anna. Blir bara imorn då det är på morgonen på onsdagen och jag jobbar. Tar inte ledigt bara för en träning. Men det funkar bra med en dag också. Det är första dagen som är viktigast för Fiona. 

lite från min snygga dans i lördags


bästaste bästa!

Hunnit med massor idag ju! Allt är städat från gårdagen, druckit kaffe med farmor och farfar, tränat och ridit, duktigt tycker jag! Var inte så jättemycket att städa och snälla, bästaste pappa hjälpte till. Har lätt bästa pappan asså! Och mamma också! Var roligt att träffa farfar igen också, känns som det va ett tag sen nu. Träningen gick bra. Körde crosstrainern i en timme men struna i styrkan för tyckte synd om syster som hade fått vänta så länge och skulle rida efter. Det fick bli styrketräningen idag. För det blev det också. Red på banan och kände mig ganska mör i många muskler efter. Mest magen, ryggen och bena. Men det gick väldigt bra tycker jag i alla fall. Har inte direkt så mycket att säga om det. Hon kändes jämn och fin i sidorna. 

vet att min bh syns men linnet ville inte sitta på plats!

fest på landet

Hann inte skriva igår. Träna på morgonen, gött! Sen efter red Annie och jag ut en sväng med kusarna. Sen käka och gjorde iordning inför kvällen. Hade så himla roligt!! Även fast hela klassen inte kunde komma, många var bortresta osv, så var det sjukt kul! Vi var ute hela kvällen så det vart rätt kallt så vi höll inte på så jättelänge, men det gör inget för mig.

Några bilder från kvällen, dom kan ju tala för sig själva!


lalalallalala

Haha, flummig som jag är skulle jag visst ha klassfesten imorn.. Fattar inte hur jag orkar med mig själv ibland asså.. Men det gör inte så mycket, då får jag mer tid att göra fint och blir förhoppningsvis inte ritkigt lika trött på kvällen! Sjuukt varmt på jobbet idag! Stog typ inte ut ett tag! Rensa massa rabatter och när jag var i solen dog jag typ men sen när jag kom in i skugga vart jag jättepigg! Hahah, skumt.. Märks att man inte är van vid värmen. Nu väntar jag på att bästa Hanna ska komma!


härlig sista träning

Har inte haft nån tid att skriva igår och idag. Igår efter jobbet greja jag lite inför klassfesten jag ska ha här imorn och sen på kvällen följde jag med syster när hon skulle träna terräng. Idag efter jobbet så greja jag lite till inför festen och sen hoppträning vid 6 vilket gick kanon! Banan var väldigt kladdig och blöt, vilket Fiona inte älskar så hon var lite seg på framridningen. Men det var skönt att få kunna smacka lite på henne för en gångs skull, haha! Men jag tror nästan jag föredrar att bromsa i längden. Sen hoppningen var hon jättefin, speciellt till banan. Allt gick kanon! Härlig sista träning där innan jag åker iväg!


bitch please

Finns inte så mycket att säga om dagen. Jobb till 4 och sen gymmet. Har tränat hårt i 4 dagar så imorn blire vilodag för min del. Men bara för det körde jag 1 timme på crosstrainern men inte så mycket styrketräning för är rätt trött i de mesta delarna. Jobbet är rätt så ansträngande ibland. Så måste ta det lite lungt så jag inte blir övertränad. Men måste bara tillägga att jag ÄLSKAR rutinerna jag får på jobbet. Har inte mått såhär bra fysiskt på jättelänge. Regelbundna mattider, rör på mig hela dagarna och gymmar oftast efter, äter när jag kommer hem och rider även efter. Men ite idag, Annie fick ta och rida igenom henne lite. 









HAHAH!  Den sista gör jag på typ alla prov!

a little crazy

I like being a little crazy and weird. If you have a problem with me just being myself, please write in my book were I keep coments and thoughts I care about.




If you don't love yourself, how do you expect that others will?

Jobb idag, nu har jag gjort en dag över hälften. Yey! Bara 12 dagar kvar tills jag åker nu!! Träna en stund efter skolan. Känner mig i väldigt bra form nu, hoppas det mesta sitter kvar efter semestern..! Sen när jag kom hem käka jag lite pankakor, så himlans gott! Och sen snabbt ut till stallet för att rida ut en sväng med Fiona. Hon va lite crazy idag, men det är då hon är som sötast!


feeling good!

Hemma efter ett träningspass på gymmet. Riktigt skönt, sover gött ikväll! Men ångra lite att jag inte körde lite mer styrka men det var rätt så mycket folk där jag ville va och det är ju en dag imorgon också! Körde ändå 50 minuter på crosstrainern, det ger ju lite styrka också. Är rätt så glad också, för vägde mig och jag har gått ner en del. Har ändå bara hållt på med hårdkörning i 3 veckor. Väldigt happy! Ska försöka köra ännu hårdare de två sista veckorna nu!! Älskar att träna, mår så bra av det och blir så glad!!




besviken..

Blev inget möte då bara en person kom.. Visst var det många som sa att de inte kunde komma, men blir ändå lite sur på dem som sa att de skulle komma och inte gjorde det och dem som inte ens svara.. Gick ut och cykla till nyrk i öseregn för att ha möte och råkar komma dit lite sent, 5-10 minuter och ingen är där. Kollar runt ifall de satt nån annanstans men nej. Så en stackare som stressat dit för att hinna fick åka hem direkt igen.. Inte så roligt när jag försöker engagera mig.. Länktar i alla fall som en idiot till Thailand! Få en paus från allting! Fast tror det kommer bli lite jobbigt att inte kunna träna eller rida, men kanske är skönt att få semester från det också? För då blir det ju desto roligare när jag gör det igen. 


high on life

Var först i Linköping en snabbis igår för att sen åka till mormor och morfar och äta god mat. Moster Maria och Mikael var där också så det va riktigt roligt! Kom hem vid halv 9 tror jag och var så himla trött. Kände att träningen på morgonen inte hade gjort mig piggare, tog rätt hårt. Idag har jag plockat jordgubbar, klippt gräset och ska snart till klubben för US-möte. Händer inte mycket där just nu men har så mycket själv. Inte alltid så lätt att hinna med allt. Jobbar, tränar, rider. Det tar sin tid.


don't stop pushit it now

Vakna runt 8 gick upp och käka frukost. Sen drog jag och gymma, riktigt göttigt pass idag! Först crosstrainer full ös 1 timme, brändde 1000 kalorier och sen styrketräning. Trodde först inte jag skulle orka det, men orka lite. Tillräckligt kan man säga. Så nöjd med det passet. Fiona får vila idag.


tävling i heda

Gick helt okej. Underlaget är inge vidare och lite otur men sånt händer! 

1 m 4 fel. Hon gjorde nått konstigt snehopp på första hindret, vi tror att hon tyckte det va lite läskigt i kombination med att hon kom något nära. Så min fot slog i hinderstödet och tror hon nudda till med bakbenen så bommen föll. Men resten av banan kändes kanon!

110 cm 0+8. Underlaget sög ut all hennes energi. Hon är alltid tröttare till andra klassen och det var extremt mjukt. Men hon var jätteduktig ändå. La henne lite stort till en oxer och lite nära på ett räcke i omhoppningen så hon rev dem. Men det var sjukt många som rev. Det var typ bara ca 6-8 nollor av 20 starter, så är nöjd ändå. Båda rundorna kändes väldigt bra!


you only have one life, so live it

Träna en stund efter jobbet idag. Vart ett rätt skönt pass, först crosstrainern i 50 minuter, 800 kalorier som kan slänga sig i sjön och sen styrketräning. Fiona har tömkörts av mamma och var duktig. Jag har fixat all utrustning, packat och lagt ut saker i bilen. Är redo för tävling! Imorn ska jag även ta spruta till resan, ajaj.


jobb+hoppträning

Jobb som vanligt till 4. Åkte hem och åt lite för att vänta på hoppträningen vid 7. Gick riktigt bra idag. Hon börja framridningen som ganska crazy men hon lugna ner sig efter ett tag och vart väldigt fin! Även framhoppnignen var hon fin på. Sen till banan hoppa jag sist vilket också innebär att jag fick vänta jättelänge.. Så Fiona hinner bygga upp väldigt mycket energi på den tiden så hon var väldigt galen till en början. Men ju längre banan gick så gick hon bättre och lyssna lite mer. Blir bra tills tävlingen på fredag!


inte mycket att säga

Finns inte mycket att säga om dagen. Jobbat till 4, annie red Fiona innan regnet (som inte kom..) och så har jag skickat ett paket. Försöker få in pengar. Ja, det va allt. Inget mer har hänt.


trött och glad

Jaha, andra jobbveckan. Har vart skittrött idag och skrattat åt massa saker som jag inte ens vet varför jag skratta åt. Träna lite efter också, gött gött! Gick lite tungt bara för är lite trött i bena. Nu ska jag ut till stallet och rida ut en sväng med min knashäst.


MBK

Fick tips igår om Thailand att åka till bankok till det sjukt stora varuhuset MBK. Det är lika stort som 8 IKEA!! En våning med bara bälten, en våning med endast guld, en våning med bara skor och många med kläder. Asså det är helt sjukt! Han sa att när han va där hade han handlat grejer som vägde samanlagt 30 kg och hade handlat för ca 4-5 tusen! Asså 30 kg, det är ju min garderob gånger 5 minst! En märkespiké som inte var kopia kosta ca 10-30 kr. Asså det är ju helt sjukt! Grejer som kostar nästan 1000 kr här kostar runt 20 kr där. Herregud, min gläjde när jag kommer komma dit går ju inte att beskriva! Så måste få in så mycket pengar som möjligt nu! Ska åka och panta flaskor och burkar sen. Hahah! Är så himla ledsen att jag inte får mina jobbpengar innan för då sklle jag inte behöva tänka på pengar. Men det löser sig!


everytime I look into your eyes it feels like I can stare there for a lifetime

Solen titta fram en liten stund förut men inte så värst länge.. Men lite är bättre än inget! Doppa mig en gång i poolen på det också! Sen har jag vart ute i stallet och grejat i en timme typ. Mocka åt alla tre och strössla, gjort iordning mat, lagt i mat, soppat stallgången, fyllt på vatten osv. Så himla äcklig värme ute! Men nu är jag inne igen med skön luft. Så stannar nog här inne! 

Länktar massor till Thailand! Känna att man inte har någon syssla, bara ha kul och finnas i paradiset!
Bild från spanien för 2 år sen


skönt med helg!

Så himla skönt med helg och kunna sova! Eller sov bara till 8, men det är längre än 6 i alla fall! Tränat på morgonen idag. Gött men varmt och svettigt! Är så kvavt ute vilket inte gjorde det bättre.. Chillar mest nu, hoppas på att solen kanske kan komma fram så jag kan sola lite. Annie och mamma är i falsterbo så har stallet att ta hand om i helgen. 


heelg!

Jobb idag och äntligen helg nu! Är stallchef i helgen med pappa. Men som tur är det sommar så det är inte så mycket att göra. Efter jobbet idag var det planerat att jag skulle rida med Fiona hade så mycket bronsbett på hela ryggen. Stackars.. Längs hela ryggraden var det inte mycket yta där hon inte var biten.. Ändå har hon ett insektstäcke. Så vi ville inte lägga på en sadel på det och riskera att man river upp dom till sår.


trött

Usch, är helt slut idag! Var helt död imorse då en sjukt jobbig flyga var skitjobbig och störde från halv 5 inatt tills jag skulle upp klockan 6.. Sen massa arbete ute i värmen hela tiden och det fläkta nästan ingenting. Så vart jättevarm av att bara existera typ.. Så det blev ingen träning idag. Är jättetrött. Kanske imorn, får se. 


you complete my life

Dagen har bestått av att jobba till 4, hopptränat och mölat jordgubbar. Hoppträningen gick helt okej. Framridningen satt hon fast rätt hårt i vänster till en början och var väldigt pigg men lugnade ner sig efter ett tag och släppte. Framhoppningen kändes hon lydig och fin. Tills hon tyckte vi hoppat för mycket på en räckesserie. Då vart hon lite galen. Sen banan kändes faktiskt rätt bra. Har sjukt svårt för att hoppa när solen är så långt ner. När det är hinder mot solen ser jag verkligen ingenting! Ser knappt hindret, men klara det som tur var. Hon börjar kännas väldigt reglerbar och lydig för att vara Fiona nu. Vill jag att hon går fram, då går hon fram. Vill jag att hon ska backa av, då gör hon det. Så det är en skön känsla! Nästa fredag blir det kvällstävling i Heda 1m och 110. Får gå en halvtimme tidigare från jobbet men ska jobba igen den för vill inte förlora en krona!

bild från förra sommaren, har inga nya bilder nu..


myskväll

Hemma efter en bra stund med finaste vännerna! Tråkigt att jag var tvungen att åka hem så tidigt... Men så äre när man jobbar! Imorn är det onsdag. Hoppträning som gäller. Fast blir klockan 7 istället för 5 för hinner inte till 5 och i 6-gruppen är dom så många. 

Vart inte så himlans vacker på bilden men skitsamma. Och så ser jag ut att va 7 mil lång men står faktiskt på ett trappsteg.





snart är det min tur att så njuta!

Idag red Annie Fiona på banan innan hon skulle sko så det blir lite lättare för både Fiona och Hovslagaren. Jobbat hel dagen och är trött. Blir så besviken när vädret är så fint och så jobbar man till 4.. Men så äre. Får sola och bada i Thailand sen. Nu ska jag snart åka till Sandra som åker till Kina i 2 veckor. 


en bland alla andra

Jahopp, då var första arbetsdagen avklarad. 19 dagar, 152 timmar kvar. Men det rullar nog på. Efter jobbet drog jag och gymma en stund. Känns bra trots att jag inte hann med så mycket styrketräning. Om jag vill gå ner i vikt känns det som jag måste prioritera konditionsgrejerna. Även fast styrketräning är jätteviktig också! Men det får bli mer imorn av det, om jag orkar träna såklart! Brukr va trött på tisdagar..


date med insekterna

Idag vart det en skogstur med kusarna. Var hur mycket flugor som helst och det smådugga lite vilket gjorde flugorna ännu jobbigare.. Men tack vare regnet var det inte så mycket blinningar i alla fall. Så vi körde på en kort intensiv runda. Skritta nästan bara i början och slutet men lite små pauser ibland. Så det gick helt okej ändå.


RSS 2.0