all day, all night

Vet att jag är dålig på att uppdatera, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Gör inte så jättemkt om dagarna. Har solat lite och kört in lite mer hö, vi ska köra in mer hö sen.. Har asont i fingrarna och alltmänt skittrött! Så Annie får ta Fiona idag. Sen hoppas jag att jag hinner med att följa med på hoppträningen sen, Annie och Tara:)


helt död

Dålig uppdatering idag, vet. Men har inte haft tid. Först på morgonen red jag lite på banan, sen åkte vi och handla bröd som vi skulle ha när vi körde in allt hö. Vi började med hökörningen vid halv ett och sluta typ halv nio. Så nu är man ju skapligt trött!! Så duchen efter var nog det skönaste på hela dan! Orkar faktiskt inte skriva mer idag. Ser typ helt suddigt för jag fått så mycket skit i ögonen.


herregud!

Asså herregud vad varmt det är ute! Det är liksom bara för varmt för att bara va utomhus. Har inte kunnat sola nånting idag för det är för varmt när vi inte ha gjort iordning poolen. Men ska väl försöka rida lite i skogen sen senare.


roligt!:D

En rolig tävling som man bara måste va med på!:D tryck på bilden för att komma till tävlingen.


shoppat på rean

Va på sharpman nyss och kolla lite på rean. Det var mycket roliga saker. Brukar ju oftast bara va samma saker känns det som, men nu var det jättemycket. Hitta ett par bakskydd till Fiona. För har bara ett par vardagssydd och det är så jobbigt för de är så sega på att torka. Och så köpte vi ett par equilineridbyxor på halva priset. Dom jag alltid velat ha! Och kan ni tänka er att det fanns batt par kvar och de va i min storlek?!! Vart så himla glad, för när det är halva priset blir det så billigt!:D

benskydden



ridbyxorna






två nya

Har lagt till två nya kategorier. Tävling och hoppträningar. Så det blir lite lättare att hitta om man letar efter nåt särskilt:)


ta det lungt i hagen

Idag får lilla Fiona en riktigt stor välförtjänt vilodag! Hon har inte vilat på aslänge nu! För det var lite synd om henne igår när vi släppte in den nya hästen för hon hade redan gått ett hårt pass och sen ännu mer spring i hagen aslänge. Så vi fick faktiskt ta in våra för de sluta aldrig springa. Stackarna var assvettiga. Så nu får hon vila idag och så kanske vi går ut och går lite med dom i skogen imorn:)


tävlingsplanering

Såhär ser våran tävlingsplanering ut för året. Jag hoppas verkligen att inget blir inställt eller att vi inte kan åka av nån annan orsak. För det är så sjukt roligt att tävla nu när det går så bra!:D

v28 2011-07-14 (1) 8c4f3e26f2c5ce23da3fefc8f295455a Kvällshoppning Lok Hop H Anmäl Proposition  
  Heda Ridklubb
v31 2011-08-07 (1) 8072664480fc3a2bcf86b688783817c4 Lokal hoppning ridhäst Lok Hop H Anmäl Proposition  
  Föreningen Nyckel Ryttarna
v33 2011-08-20 (2) 6ba0ccca495053495cd2fecf9c6c3f35 Augustimeeting Reg/Lok Hop H  
  Nykyrka Ridklubb Lördag 20/8: Lok 0,90 - 1,10 Söndag 21/8: Reg 1,10 - 1,30 Överdomare Gösta Brink
v35 2011-09-04 (1) 1c316acb76ab7dc548acb27dca8b64c2 Lokal hoppning Häst Lok Hop H  
  Rappestads Ridklubb Överdomare Susanne Rosén
v38 2011-09-24 (2) 43e0b84605e2c96eaad4a9c16394fede   Lok Hop H, P  
  Åtvidabergs Ridklubb Lokal hopptävling för ponny 24/9 med klasser LD, LC och LB och för hästar 25/9 med klasser 90 + 1 m + 1.10 meter Överdomare J-E Olofsson


Den kan ju blir så att nått blir ändrat, det vet man ju aldrig. Men vi hoppas på att det blir såhär:)


Dagens foto

tycker verkligen att den här bilden är jättefin!


töntar

Hehe, töntiga hästar vi har. Den nya hästen fick gå in i deras hage idag  dom tycker han är jätteläskig. Så även fast han bara stog och beta sprang de massor, fram och tillbaka.










lång tävlingsdag

Wiie, gick jättebra idag! Superglad!!!:D

90 cm: 0 fel. Kändes jättebra och allting bara flöt på. Kanske lite fort för råkade ta bort ett galoppsprång på en distans, men jag gasa inget, bara lät henne galoppera. För det kändes ingen idé att ta tillbaka henne för det skulle bara bli bråk. Men det kändes verkligen jättebra!

100 cm: 0+10. Min andra omhoppning i hela mitt liv. Så himla kul, älskar det! Det kändes jättebra men hon var lite trött. Så när jag kom till omhoppning flåsa hon asmycket och kändes lite mattare. Men hon kändes ändå bra. Tog inga direkt korta vägar. Hon rev ett hinder och så hade jag rätt mycket fart till nästa och tog en kort väg så jag fick inte sväng på henne ordentligt. Och eftersom jag ändå hade rivit ett ville jag inte bråka med att försöka få över henne. Så jag la en volt istället. Så fick två tidsfel. Men det va jättekul och vart det riktigt lyckad dag!:D


klass ett, 90 cm






klass två, 100 cm




omhoppning:


Lyckat!!

imag0052 (MMS)

Lyckat!!


Dagens foto


Mys i hagen:)

imag0041 (MMS)

Mys i hagen:)


midsommar

Hade en helt underbar midsommarkväll! Träffa massa trevligt folk och träffa många nya personer. Så den kvällen gör jag gärna om nån gång. Vädret var ju helt okej. Det regna väldigt mycket runt sju, men sen märkte jag inte av det mer.
Hade ni en bra midsommar?:)


knasig häst

Asså herregud vad Fiona var jobbig idag! Hade tänkt att bara rida lite lätt på banan tills imorn, men det vart en hel del mer. Eftersom ridbanan var så kladdig så skulle vi åka upp till nyrk istället. Men mamma var inte hemma idag och då kunde hon inte gå in i trailern längre. Vi höll på typ i 45 minuter sen fick vi faktiskt ge upp. Det gick verkligen inte! Hade ingen lust heller om hon skulle ha gått in för jag tänkte bara på att åka hem sen igen. Så jag fick gå till våran bana. Det fanns en liten volt som inte va så kladdig. Sen när jag gått ner i stallet igen så kommer pricken över i:t. Hon kissa i stallgången. Hon kunde inte ha väntat nån minut. n ville ge mig lite extra arbete för vi krongla så mycket med trailern. Så när man redan var trött fick jag lite mer arbete på typ 20 minuter. Härligt! Så ska jag ner och göra iordning sakerna sen.



du är så knasig fisen.. men jag gillar dig ändå

bra att veta

Bara så att ni vet liksom så drar jag nuuu för skojjigheter.


Glad midsommar!

förlåt, har uppdaterat jättesegt idag. Red imorse, sen har jag lekt med min nya mobil och handlat. Så inte hunnit med bloggen så mycket. Jag hoppas att alla här det roligt än så länge och att ni får en rolig kväll, vad ni än ska göra. Jag åker iväg till några kompisar sen vid 6 tiden och hoppas på en trevlig kväll!:)


LYCKLIG!

Idag har jag äntligen fått en ny mobil. En HTC incredible s. Min gamla började bli rätt sliten! Trodde faktiskt aldrig att jag skulle få den här men den va på rea, tänk vilken tur man kan ha!

orginalpris var ca 4690 kr och vi fick den för ca 3470:D


sounds of a playground fading

Nästan lite sent för mig att säga godmorgon kanske. Eller det är väl många som sover fortfarande men jag är vaken. Vakna halv tio idag, stolt! Har till och med dammsugit hela huset och städat rent på tvbordet, man fick ju knappt plats med nånting. Men nu gör man det. Sen runt tov blire att cykla in till stan för lite träning.


--

Dreams are like stars...you may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.


känns super

Kom nästan precis in från en hoppträning. Det gick faktiskt väldigt bra idag! Mycket lugnare under hela passet idag och allting gick bara jättebra. Vet inte riktigt vad mer jag kan säga utan att det känns verkligen jättebra tills på söndag!:)





Tävling

På söndag är det tävling som gäller! Sjukt taggad redan nu! Vi hade först tänkt att rida avd. A i 90 för det är stilbedömning och det tycker jag är lite kul, och sen avd. B i 100. Men det vart så mycket starter och eftersom Fiona inte vill stå i trailern så är det lite jobbigt om vi skulle gå med henne i typ 2 timmar. Så vi anmälde om till avd. B i 90 och avd. A i 100. Ska bli kul om jag skulle komma till omhoppning. Men kommer ju inte satsa eftesom det är första gången, men kommer bli jättekul ändå:D


duktig Fiona + träningsvärk

Red på ridbanan idag och det gick riktigt bra! Men var väldigt trött i kroppen från all träning igår så när vi bara hade vänstergaloppen kvar (den sämsta) så vart jag astrött och spände mig lite. Men det gick inte dåligt. Så det känns bra till hoppträningen imorn:)


smaskigt

Hejsan hoppsan allihopa! Riktigt bra dag idag faktiskt. Har hunnit massor. Eller jag har inte suttit still nåt förens nu. Annie och jag cykla in till maxi förut och köpte lite och sen på hemvägen köpte vi färska jordgubbar. Sen när vi kom hem laga vi pankakor och åt upp jordgubbarna. Smaskigt! Sen nu ska jag snart åka till gymmet för ett litet pass.


tackar den som kom på ridhus

Fick rida i ridhuset idag eftersom det regna så mycket. Typ direkt när jag börja trava kom det in tre till så då ville hon bara kolla på dom och vart jättespänd. Men efter mycket slit gick det bättre sen. Vi hade tänkt att Annie skulle få hoppa henne lite bara för att få känna skillnaden sen hon åkte, men det vart för mycket folk därinne så det gick inte. Så hon fick rida lite i slutet istället.


latmask

Usch, känner mig jättelat för tillfället. Känns som jag inte gör nånting förutom att sitta framför teven och datorn. Men vädret förstör allting! Man kan ju inte göra mycket mer än att va inne.. Jag får ingen lust att åka och träna heller, kul och åka så är man dyngsur när man är framme.. Men imorn ska jag träna oavsett om det regnar eller inte, och jag ska cykla in till stan! Och som belöning på det kan jag kanske låta mig själv sola lite. Skulle va mys! Har inte vart så jätteduktig på att träna nu även om det inte regnar. Men jag vill passa på att va med kompisar innan jag börjar jobba. Det är inte långt kvar nu. Känner inte riktigt för att jobba men sjukt gött att få pengar och göra nånting om dagarna. Ibland känner jag att jag hellre går i skolan en sån dag än att va hemma och lata sig.


hela vägen avstängd

Det märks väldigt väl att det är lov nu! Är uppe halva nätterna och sover bort lite för mycket av dagen ibland.. Men så ska det va! Sov över hos Tess inatt så kom hem nu. Ska förmodligen åka dit sen igen, hoppas jag. Inte lätt att komma dit när hela hennes väg är avstängd för vätternrundan. Så man kan nästan säga att hon är fast vid huset. Men det ska nog gå.

Igår tog mamma Fiona ut i skogen med Annie och Tara. Dom red rätt långt så de var för trötta för att ridas idag. Så det får bli imron istället.


hoppträning 16/6-11

Hopptränade igår men det vart så sent så orkade inte skriva om det igår. Det drog över typ en timme! På framridningen va hon väldigt pigg kan man säga, varenda gång jag la till lite skänkel så ville hon tro att jag skulle fatta galopp och varenda gång jag stog still med henne och skulle börja trava börja hon galoppera. Men det gick ju, det viktigaste är att hon blev uppvärmd. Sen till hoppningen va hon också helt galen. Snubbelbommarna vart stuttsar(stavning) och när vi hoppat det några gången fick hon värsta anfallet typ för att hon inte ville korta sig längre så hon bara skena iväg efter hindret efter snubbelbommarna. Så jag tänkte ju bara lycka till, till mig själv till banan sen. Men det gick faktiskt jättebra! Så behövde inte hoppa om nånting:)

vet att jag har extremt låg hand här men jag blev tillsagt att ha det för hon blir jättearg om jag höjer handen och så blir det lite extra låg när hon hoppar så där.








älskar dig!<3

bra morgon

Dagen har börjat riktigt bra än så länge! Började med att vakna halv tio och äta frukost. Sen in till stan för att titta lite sen träna. Sen vart det även lite sola. Asskönt var det och billigt när man är medlem!! Så det blir det mer av. Sen nu snart ska jag till Tess för att snacka skit eller vad man än gör;)



saknar mina solglasögon, köpte dom förra fredagen och de försvann i söndags. Så jag fick bara ha dom i 3 dagar *suck*... Tur att de var gratis

Betygen

Tänkte lägga upp vad jag fick i slubetyg i grundskolan. Vart rätt nöjd. 260 poäng, men om man räknar bort ett betyg som man ska så 250 poäng:)

Bild.....................MVG
Engelska...............VG
Hemkunskap.......MVG
Idrott....................VG
Mattematik..............G
Tyska...................VG
Musik....................VG
Biologi..................VG
Fysik....................VG
Kemi....................VG
Geografi...............VG
Samhällskunskap...VG
Historia.................VG
Religionskunskap....VG
Slöjd.....................VG
Svenska................VG
Teknik...................VG

Där har ni dom, pappa, bara att öppna plånboken!;)


Liseberg!

Hann inte skriva nåt mer igår för skulle till liseberg. Eller egentligen skulle jag ha gjort det om jag fick beskedlite tidigare om att bussen gick en timme tidigare! Jag fick reda på det kl 1, när bussen gick 1!! Så sjukt dåligt, för jag hade inte ätit, packat eller nånting! Men aja, det gick ju, jag tog med mig en matlåda. För det var inte bara jag heller! Så på bussen var jag jättesur och hade ingen lust att åka längre. Ville bara hem. Men sen när vi väl kommit dit var det askul!! Åkte massa, fast efter man åkt balder är inget utom balder kul! Och det som var så bra när man kom dit sent var att det va typ inga köer. Det tog en kvart att stå i kön, åka och komma tillbaka på balder. Askul!!:D Sen kom vi inte hem förns 3, så somna inte förns typ 4. Men sen sov jag till 1, inte så mysigt..










lovade mig själv att inte gråta

Hemma från skolavslutningen nu. Det var hemskt men ändå kul. Först sjöng vi i kören, sen till klassrummet för att få slutbetygen osv. och det var då det börja. Kunde inte sluta gråta. När jag lyckades samla mig och krama en till börja jag tjuta igen. Det känns typ som att alla är borta föralltid. Men det hoppas jag inte!












fy fan vilka tre underbara år jag haft med världensbästa människor!!

växt till oss lite

Jaha, imorn är det slut. Aldrig mer zederslund och aldrig mer 9B. Men mina roliga minnen tar jag faktiskt med mig och kommer ladrig glömma de här tre åren. Tack för tre fina år!!

Hitta ett kort när vi går i sexan på smedsby, lite störra har vi nog blivit;)


present

Fick en avslutningspresent av farmor igår. Eftersom jag inte är hemma imorn och vi inte firar mig kändes det onödigt att vänta med att öppna den eftersom hon ändå inte kan va med. Hade mina aningar om vad det kunde va och det va det jag gissa på. Vi hade varit där för ganska länge sedan och tittat på hennes gamla ringar som hon ärft och jag hitta en jag tyckte va jättefin. Jag tycker dte är så roligt att få grejer som är jättegamla och som de tidigare ha fått ärva. Farmor och farfar har ingen dator men jag tackar dom här iallafall, TACK SÅ MYCKET!!

min kamera suger på att ta närbilder men lite ser ni:)


sjukt gött men samtidigt sjukt sorgligt!

Woho skolavslutning imorn!! Så sjukt gött!! Aldrig mer kommer jag sätta min fot på den skolan. Idag var det en riktigt slapp dag. Mest bara sista timmarna att umgås med kompisarna. Sjukt sorgligt:( Det började med kör från 8-9, sen skulle vi ha spelat minigolf men det regna så det vart film. Men en väldigt dålig film(gladiator) tyvärr så efter ett tag gick jag och några stycken ner till caféterian istället. Sen efter det var det 9:ans lunch som serverades av 7:or och 8:or. Vet inte hur jag ska beskriva förrätten, men det va typ tunnbröd med nån slags skagenröra i, sjukt gott. Sen till varmrätt vart det grillad kykling, klyftpotatis, bearneisesås och grönsaker och sen till efterrätt kladdkaka med ädde och jordgubbar. Så sjukt gott, men sorgligt om man kollade sig runt. Sista måltiden med klassen, hela nian. Är nästan depp asså. Men det är många som valt samhäll så hoppas jag kommer med några iallafall.

Man fick klä upp sig om man ville. Hade tänkt att ta min långklänning men glömde den hemma.. Men det finns två i skolan som gillar att va lite annorlunda. Haha, dom är för roliga!


stackars fisen

Red ut i skogen en sväng idag och det var inte den roligaste vi gjort direkt. Fullt med insekter överallt!! Vi glömde ju självklart nätländtäckena också även fast jag la fram det, så det vart ju inte bättre precis. Fast det var värst när vi gick hem. Asså hon fick typ panik och blev biten överallt stackarn! Jag gjode så gott jag kunde men det är tur att hon inte är skimmel för det vart en del blodfläckar på halsen:(


Underbar kväll!

Hade så sjukt kul igår/inatt!! Fullt med skratt hela kvällen och bra väder men bra musik. Men det vart inte mycket till sömn, 3 timmar ungefär. Men vem bryr sig, jag slutar ju på onsdag!:D Vi hade ändå bara aktivitetsdag idag så det gjorde inget att man va trött. Hoppas verkligen att vi kan få ihop nått sånt här senare även fast vi inte går på samma skola!

Tog tyvärr inga kort:( Men snor några från sandra.






sista myskväll

Drar till skolan nu för en sista myskväll med niorna. Vi ska sova över i tält på skolan. Eller inte alla men några+jag. Men hinner inte skriva mer. Är jättestressad. Seya!


Är på tävling i boxholm med annie. Går jät...

foto0960 (MMS)

Är på tävling i boxholm med annie. Går jättebra! Första klassen som va en 110 nollades. Mamma efteranmälde en 115 nyss. Det går säkert bra det också!:)


what are words

Är väldigt uttråkad nu asså. Så sitter här då. Väntar på att mamma ska komma tillbaka från nyrk så jag kan rida på banan. Sen vid halv fem ska vi till mormor och morfar för att äta lite mat. Imorse var vi lite i stan för att Annie skulle köpa en ny mobil och jag kolla efter indian kläder. Hitta ett brunt linne för 50 kr. Så satte jag ihop lite grejer hemma. Ni ska få en bild sen när jag fixat allt.


student+festligheter

Uppdaterade inget igår för kände att jag inte hann det. I sånna fall hade det bara blivit ett onödigt inlägg. Syster tog iallafall studenten igår. Så himla kul och är asglad för hennes skull men stipendiet och betygen hon fick! Länktar så sjukt mycket tills jag tar studenten! Men min tur kommer snart. Sen när vi kom hem kom farmor, farfar, mormor och morfar hit och åt litet osv. Sen på kvällen drog jag på en klassfest. Eller det va inte min klass men ibland känns det som att jag går i den klassen istället. Men kul hade vi asså!













mördad kropp

Lyckades verkligen med träningen idag! Vet inte hur jag ska sitta bekvämt elr vad man än kan säga. Men det va sjukt jobbigt att träna idag! För det var så sjukt varmt och klibbigt så svetten bara rann. Man var ju typ svetting innan man ens börjat träna. Vart riktigt nöjd med mig själv när jag lyckades tvinga mig att köra en halvtimme på crossen. Sen körde jag bara lite styrka.

Idag tog mamma Fiona i skogen samtidigt med Annie och Tara.


Grattis syster

Woho sista skoldagen idag som jag har lektioner på!! Har tagit ledigt imorn för syster tar studenten(grattiiiiis!!). Städe även skåpet idag, kändes asgött att få lämna in allt skit! För innan har vi ju alltid fått spara typ 5 böcker. Men nu kunde jag bara slänga och lämna in allt! Så nu är det helt tomt i skåpet. Så sjukt härligt! Endast tre år kvar nu. Även fast det är ett tag känns det riktigt bra! Hoppas verkligen att jag får nått mvg också.


hoppträning 8/6-11

Gick riktigt bra idag. Inte nått studsig eller tjafs i svängar. Men hon gilla inte så jättemycket att springa i en stor vattenpöl. För ett hinder stog rätt i en jättestor pöl för lite som träning. Men när hon hoppat det en gång gick det bra. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Det mesta gick bra.

Tröjan förstör bilderna lite asså. Den ska bara pösa ner sig. Men skitsamma. Det är ju hästen man kollar på:)







Finner inga ord!!!!

AAAAHHH!! Äntligen har trailern kommit!!! Är helt desperat så kommer kolla på den här typ varje dag nu tills bion kommer!! Enligt mig är det inte så långt kvar! Kan inte beskriva med ord hur glad jag är!:D



Nån mer än jag som är desperat?!!

förstaskötare

Annie och jag va ute hos bebisarna förut innan åskan och ösregnet(!!!!). Gosa och tog lite kort. Och jag har bestämmt att jag är förstaskötare på Jillian oavsett om ägarna vill det eller ej;)










åska

Mysigt med lite åska. Jobbigt för Fiona får vila för det är för kvavt ute, kommer inte få nått syre så jag kommer inte orka göra det bra. Men mysigt när man sitter inne. Fast det är ännu mysigare när det regnar också. Det känns bra att hästarna står inne några timmar nu när det åskar. Man vet ju aldrig. Fast tror inte det händer nåt direkt. Det är ju mer blixtrar som är farliga. Fast åska är ju ljudet från blixtrar, om jag inte fattat fel. Men då är de ju väldigt långt borta så det är ingen fara.


hoppas ni fattar att jag inte är seriös på bilden..

sötisen

Va och hälsade på lilla Harry förut. Dom som har honom nu ville att vi skulle kolla så han inte hade för mycket bete för de var så rädda för att han skulle få fång. Men han är inte direkt en häst som får fång så lätt, han är mer bara fet på magen. Men man kan ju aldrig vara mer försiktig, de hade ju innan fått ta bort en häst för fång.. då vill man ju helst inte att det ska hända igen.. Men han var så glad så och fick morötter. Hehe, det är så kul när man ser honom för han blir så liten. Man är så van nu att alla hästar vara stora.


sveriges nationaldag

Red en tur i skogen imorse. Det var mysigt som vanligt och skönt när hennes kompis är med för då blir hon inte lika galen. Hon vågar inte springa ifrån henne ifall hon försvinner. Man vet ju aldrig. Sen efter det har jag solat i fyra timmar. Försöker bli lite brun till skolavslutningen men det går inte så bra. Mitt piggment vägrar att bli brunt. Det blir bara lite rött sen försvinner detch blir vitt igen. Men det är ändå skönt att sola så jag tänker inte sluta med det. 


nee du får inte gå! okej då, men då följer jag med

myskväll

Drar till Sandra för att ha myskväll med tjejerna. Ska åka till maxi och köpa chips och dricka på vägen dit.

Vi va på nyrk förut med Tara. Stackars Fiona vart asledsen! Hon trodde väl att Tara skulle försvinna igen..

haha min häst gnäggar lite annorlunda;)

ridpass

Red på banan nyss. Gick hyfsat bra. I början satte hon sig fast så himla hårt i innertygeln i vänstervarvet och vägra släppa. Så satte mig ner i sadel så jag kom åt henne mer med innerskänkeln. Då släppte hon faktiskt och tog tag i yttertygeln. Sen i galoppen vet jag inte om hon vart sjukt kissnödig eller nått. För hon bara bröt av och gjorde rivstartar när jag fatta galopp. Så gjorde hon förra gången och då va hon så kissnödig att hon kissa i stallgången. Men dåligt var det inte. Hon var bara lite extra springig. Så jag avslutade för jag kände att det kommer inte bli bättre, det blir nog bara värre om jag fortsätter.


tidigt körkort

Patcha skaffa sig ett körkort väldigt tidigt. Skulle också vilja ha det när jag bara är ett år;)


Glad Fiona

Lilla Fiona vart jätteglad när Tara kom hem igår. Men det kändes som Tara inte brydde sig lika mycket. Det var mer som om hon aldrig träffat henne förut och skrek. Men sen lugna hon ner sig och Fiona följer efter henne vart hon än går.

och jag var berädd med kameran såklart








snart så

Nu är vi äntligen snart hemma! Just nu är vi i möjlby, suger på att räkna ut hur lång tid det kan ta. Men gissar på typ en halvtimme tjugo minuter. På vägen hem var vi så busiga så vi stanna till på charlies häst och hund och fynda lite. Tänkte köpa ett schabrak på rea men ångra mig i sista sekund. Hittade istället en tröja på jätterea för 150, ordinarie preis 500. Och så ett par strumpor också på rea för 40 kr. Två par hemma har gått sönder så behlvde lite påfyllning. Nu dör snart batteriet på syrrans dator så måste sluta skriva så jag hinner lägga upp det här.

Hem till min lilla fis


hi everybody

Sitter med syrrans dator i skåne just nu. Mysigt äre, men lite förlite skog asså. Hade det asbra på ullared, hitta asmycket. Men vi var faktiskt väldigt besvikna på hästsortimentet. På klädavdelningen var det typ bara jackor och västar och en del av jackorna hade de förra året också. Och schabraken var det jättedåligt om. De brukar ju ha rätt så fina men asså det fanns inget som man liksom "shit vad fint". Alla hade så konstig form. Det stog att det va allorund men de var som stora dressyrschabrak. Men vi hitta två som va vettiga. Det vart ca. 1900 kr sammanlagt jag handla för. Trodde det skulle bli mer så det var riktigt skönt! Så fick med mig en del fina saker hem. Lägger in vad jag köpte när jag är hemma.


en gullig fårbild som syster tagit nångång



hoppträning 1/6-11

Det gick bra på hoppträningen idag. Framridningen gick okej, hon streta emot en del men det släppte efter ett tag. Sen hoppningen var nästan bara långa distanser. Den kortaste va med fem galoppsprång. Sånt gillar jag. När man kan rulla på lite mer istället för att krongla med sånt. Men det kändes lite att hon fick vila igår. Hon va lite extra galen och studsig. Men det gillar jag, det får en dels ögon att dra emot henne. Så hon blir lite häftig när hon gör sådär. Hinner inte skiva så mycket mer just nu. Ska fixa det sista inför imorn och sen sova.

Kommer inte bli nån bloggning imorn. Nån mobilbloggning blir det självklart med inte från datorn. Kanske om jag kan låna systs dator i skåne.. vi får se. Ha det bra!

har lite bildbrist på hoppbilder, men det kommer




lite smått stressigt

Äntligen kan jag sitta och slappa lite. Eller i nån minut iallafall. Efter hoppträningen var det snabbt till maxi, snabbt äta pizza och sen snabbduscha och sen ta in hästarna. Vi vill ha så mycket som möjligt klart tills imorn. Ååh ska bli så kul! Älskar ullared!! Hinne inte lägga in nån inköpslista men det är ju inte så jätteviktigt. Ska bara skriva lite om hoppträningen nu och sen ska jag sova.


långhelj

Så himla gött! nu är vi lediga ända tills på tisdag. Och imorn blire inget bättre än ullared för min del. Har varit på jättebra humör hela dagen, länktar massor tills imorn! Har värsta inköpslistan, kan lägga in den sen. Nu är det iallafall snart hoppträning. Hoppas på lite mer bana idag.


RSS 2.0