bilder från tävlingen

Fått liet bilder från tävlingen av snälla Amanda. Måste säga att det var rätt coolt att få tävla på en arena ;)











roeckl ridning gloves

Godmorgon!
Igår åkte jag en tripp till Sharpman för att kolla på rean men den var inge vidare.. Men man hittar alltid en himla massa saker till orginalpris, hah! Men är så himla snål så köper ingen ändå.. även fasta jag vill ha.. Hatar att inte behöva nått! Men köpte ett par nya handskar för Fiona förstörde mina tävlingshandskar när vi försökte lasta henne i lördags. Tur att jag hitta nåt, för jag hatar att åka hem tomhänt, hah!

Köpte en liten billigare av dom, kan bara rida med roeckl handskar, alla andra ger inget grepp tycker inte jag, så dom får kosta. Dom jag brukar ha kostar ca 429 kr skulle jag gissa på och dom här kosta 349
kr.

Dom här brukar jag ha



Men köpte istället dom här, det är ju exakt samma grepp, bara att utseendet är annorlunda.


resultat

Orkade inte skriva nått igår, tänkte även vänta på lite bilder som togs där som man kan köpa men vet inte när de kommer upp. Men i alla fall, det gick helt okej. Bra väder det! Första klassen var det skitvarmt sen till andra försvann solen men det var ändå skönt.

1 m, 4 fel. Det gick bra tills jag klanat mig (börjar bli en vana nu känns det som..). Väldigt stark men inte för stark, pigg och glad. Men sen på en distans, vet inte hur många galoppsprång det var eftersom jag inte lärt mig att stega än, ska göra det från och med nu så jag slipper bli såhär osäker, så kom jag asfel och blev stressad och red fram henne så hon kom asstort, stackarn.. Så hon rev självklart. Men sen resten av banan var hon duktig!

110, 4 fel. Hon var väldigt trött efter att ha stått och skakat i trailern i 2 timmar och skakat. Men hon blir bättre och bättre för varje gång. Sen när jag började hoppa kändes det kanska väl att hon inte hade så mycket energi. Då vart hon även inte så reglerbar på banan sen så det vart lite svårt. Och då, på samma distans gick det inte att få fram henne det lilla som behövdes så hon rev samma hinder.. haha, dumma hinder! Men kändes bättre efter den klassen för rider mycket bättre i andra. Känns som jag har lite för lite respekt för 1 m. Tänker att det är lågt och blir lite slarvig. Men det beror också mycket på orutin och att jag blir stressad. Men nu taggar jag om till hemmatävlingen om 2 helger!

har lite oflyt just nu, hoppas det vänder snart!



tagga!

Riktigt skönt väder idag! Riktigt skönt att kunna sätta sig lite ute i skolan så man får lite energi när man går till halv 4.. Men det var en rätt rolig sista lektion. Vi skulle testa olika kroppsfunktioner. Bland annat reaktionsförmåga och blodtryck, blinda fläcken mm. Det var roligast att prova reaktionsförmågan. Vi testade med syn, hörsel och känsel. Jag var bäst på känslen och sämst på synen. Sen åkte jag hem och skulle rida. Så himla typiskt när det varit bra väder hela dan så ska det börja regna. Men det var ju rätt så varmt ändå så klara mig. Så nu taggar jag sjukt lång tävlingsdag imorn!!



now it's all up to you

Andra NP i Svenska den här veckan.. Men nu är äntligen svenskan klar, så det känns bra! Bara matte, engelska och tyska kvar. yey.. Efter skolan plugga jag lite och drog sen in till stan och tog en kaffe med Lisa, Tess och Sandra. Mys! Sen vart det dubbelpass på gymmet. Först styrketräning och sen jogging. Skönt! Så nu är jag hemma och pluga lite. Göttkött!



hoppträning i regn

Hemma och nyduschad efter en mycket blöt hoppträning. Regnade mycket mer än vad vi trodde det skulle göra, men men. Det gick ju. Framridningen gick helt okej för att regna och blåste så mycket. Sen hoppningen gick riktigt bra! Banan sen hoppa vi inte så högt eftersom hästarna ofta inte hoppar så bra när det regnar men hon hoppa rätt bra ändå. Men det kvittar för mig. Det gör inget om man hoppar lite lägre ibland. Så det känns bra inför tävlingen på lördag.



lite tömkörning på kvällskvisten

Idag vart det tömkörning för Fiona. Väldigt bra träning för henne, framför allt hennes rygg. Hon var duktig, lite lat men det är inte ofta man får smacka på henne så lite bra måste det va också. Vila "ptroo" stämman lite, hah!

Annie tog lite bilder





skapligt trött

Idag blev det NP i svenska läsförståelse. Kände mig väldigt glad efteråt efter att ha fått reda på att på sista uppgiften gjort rätt på halva men andra halvan skrivit tvärt om.. Skapligt trött var jag, kunde knappt läsa första texten när vi börja. Men jaja, har aldrig vart bra på läsförståelse så varför skulle jag bli det nu helt plötsligt?
Slutade vid halv ett men stannade 1 och en halv timme och jobbade med naturkunskapsarbetet. Kändes rätt duktigt. Sen åkte jag in till gymmet och träna lite. Gött det med!

Tycker faktiskt att sommaren ska komma nu. Eller våren kan väl komma i alla fall. Men idag har det ju faktiskt vart bra väder, men imorn ska det regna igen, härligt!!!!


veckoplanering

Tänkte börja lite med veckoplanering. Den aksn alltid ändras men planen i alla fall.

Måndag: Var tänkt med skogstur men vart hård intervallträning i hagen. Deras val.
Tisdag: dressyrpass
Onsdag: Hoppträning
Torsdag: Inte helt bestämmt än, antingen vila eller skogstur
Fredag: Lätt pass på banan
Lördag: Tävling i Åby 1m 110 cm
Söndag: Vila

Som sagt så kan den ändras men det är tanken.



kort och intensivt

Måste äga den mest knasigaste hästen! Annie och jag skulle hämta dom så skulle vi ut på en mysig tur i skogen. När vi kom dit så sprang de en repa. Vi går emot dom och Fiona börja fortsätta springa och får med sig Tara och så håller de på aslänge. Även Tara drog med Fiona ett par gånger. Så de höll på i kanske 10 minuter och sen orka de inte mer. Fiona var så svettig så hon hade löddrat asmycket. Så gick det med den skogsturen. Så vi fick tvätta av Fiona och sen skritta av dom istället. Hahah, lite besviken vart man för det hade vart mysigt med en skogstur men det vart ett lätt och effektivt sätt att träna henne på. Hon är för söt, hade verkligen bestämmt sig för att inte ridas idag. Sen när vi hade gått ett tag så släppte vi dom i en hage där lite gräs vuxit i alla fall.



slappaste dan!

Sjukt slapp dag idag! Skulle börjat klockan 9 så åkte dit men fick reda på att jag hade håltimma till 12.10. Stanna i typ en timme så åkte jag hem igen och käka för det var äcklig pyttipanna i skolan. Så himla skönt att åka hem igen var det, dricka lite kaffe också. Sen hade jag 2 lektioner och sen sluta. Och då vart den första av lektionerna bara halv eftersom vi var klara med uppgifterna. Sen efter skolan åkte Annie och jag och träna lite. Sprang 40 minuter och träna magen och rumpan. Såg även att nya pass hade tillkommit. Så det blir ett joggingpass på torsdag och ett pass innan det som har ett lite konstigt namn. Men det är ett styrkepass som träna mage, rumpa och rygg i alla fall. Så det blir kul!



never close our eyes

Igår vart det mys hos Tess med Malin. Kolla film och käka grillat, snacka och allt sånt. Åkte sen hem på morgonen för att ha US-möte på klubben. Vi började äntligen måla på vårat hinder. Vi kommer nog ha rätt fullt upp ett tag nu. För det ska målas två gånger till. En gång till med vitt och en gång till med färg. Så ska vi baka också till tävlingarna och förbereda fotograferingen. Så det blir en del på bara 3 veckor. Men vi ska nog klara det! Sen vit 4 åkte vi hem och så blev det en tur i skogen för lilla Fiona. Känns som hon har rätt bra kondis nu faktiskt. Så det är skönt nu när utesäsongen börjat.



nån gång blir det vår tur

Blir sjukt sugen på att prova fälttävlan efter idag! Har alltid varit lite rädd innan för att hoppa fasta hinder för det har hänt ett antal olyckor och dödsfall genom tiderna. Men när det är den lägsta nivån verka det så himla kul! Tror faktiskt Fiona skulle va riktigt bra på det men med henne får man välja lite. Då skulle jag bara kunna hoppa fälttävlan för den vanliga hoppnigens lydnad kommer förstöras.. Så det blir nog inget. Får nöja mig med vanliga tävlingar. Red även en sjukt mysig tur i skogen nyss. Underbart väder och underbar häst. Fick låtsas att jag red fälttävlan istället. Luta mig lite framått och lätta i tyglarna. Hahah, det var askul! Synd bara att hindrerna fattades. Men nån gång ska jag nog starta fälttävlan. Fast inte än, vill satsa lite på vanliga hoppningen först!

Fiona har fullblod i sig vilket gör att hon är mer skapt för att springa fort långa sträckor men ofta så beror nog hennes ork endast på vilja ibland. Hon har verkligen ALDRIG gett upp nånting. Hon kämpar alltid tills man säger åt henne att sluta.


Blir lite ändrade planer

Fast inte helt ändrade, ska inte strunta i nått. Lägger bara till att mamma jag och Annie ska åka till Tollstad och kolla på fälttävlan. Så himla roligt men hoppas inte det blir för kallt bara!



blev bra tillslut

Orkade inte skriva nått igår. Åkte hem direkt efter skolan och skulle egentligen se på bio med Malin på kvällen men det strula asmycket så det gick inte. För vi var tvugna att åka till Linköping i så fall och så hann vi inte med bussen osv. Så vi drog på en liten fest på kvällen istället. Det vart ju najs istället. Kände att jag ville göra nånting. Idag blire en tur i skogen med knasbollen och lite lek med Tess och Malin.



Lite skillnad på henne

Första hoppträning för året avklarad och det gick riktigt bra för att vara första ute. Förra året när det var ute första gången så var hon skapligt galen. Men har lite mer koll på henne nu än vad jag hade då så vet mer vad jag gör nu. Framridningen gick rätt bra. Ganska spänd till en början men slappna av efter ett tag och blev ritkigt fin! Framhoppningen gick också bra. Råkade göra en miss en gång så hon kom lite nära men det gör inte så mycket. En gång är ingen gång. Det mesta flöt på tycker jag. Hon vart lite stark ibland så stanna henne en gång i banan men annars var känslan rätt bra. Skönt att få börja komma ut med henne eftersom hon är en springig häst så blir det lättare med lite störra ytor även fast vårat ridhus är fin! Även hennes kondition kändes väldigt bra. Hon orkade lätt med hela lektionen.

första hoppträningen förra året såg lite mer ut såhär.. Lite skillnad på henne nu! även min ridning



you gotta learn to live your life

Riktigt bra dag idag än så länge! Sluta 11.00 och drog till stan med Tess och Malin. Käka lite och satt där sjukt länge. Så kom Felicia, Mathilda, Jonna och Lisa efter ett tag också. Vi satt där typ till 3 eller nått. Sen gick vi lite runt på stan och checka läget lite. Finns så mycket fint jag vill ha men ska spara lite klädköp till Stockholm. Sen vid 4 drog jag till gymmet för att köra ett lite snabbpass. Vill inte träna för mycket eftersom jag ska hoppträna snart. Blir med dom så söta ponnysarna idag. Men det går nog bra ändå.



Don't belive the mask, it attemps to any lie

Idag har Fiona tömkörts av mamma då jag inte kunde hoppträna. Så åkte hem till Hanna och var där till typ halv 8. Bästa tjejen! Kommer aldrig nånsin tröttna på henne. Våran sjuka humor.. 

haha, små och söta. Tror det är från 7:an eller 8:an


hårt slit

Nu är jag äntligen klar med förberedelserna inför den muntliga delen i svenska nationella. Temat är relationer och jag ska prata om relationer mellan människor som är olika som leder till mobbning. Vart lite svårt i början men behövde bara lite insperation från lite citat och bilder så kom det för sig själv. För jag är extremt mot mobbning, minsta lilla dåligt snack om någon annan. Men det är ju så, alla pratar om andra, även jag. Men försöker att inte göra det. Alla får vara som de vill. Så det blir nog bra. 






I'm standing in front of you

Idag vart det ett hårdpass efter skolan. Riktigt skönt var det, men inte till en början. För är så sjukt trött på tisdagar som jag nämt många gånger, men eftersom jag inte träna igår för jag va hos farmor och hade trevligt! Så körde dubbelt så hårt idag för det. Började med att jag skulle springa men var hungrig och trött och det går inte så bra ihop. Och då får jag alltid håll, inte bara lite håll, verkligen jätteont! Så fick stanna 2 gånger och vila några sekunder men det gick bättre i slutet. Men jag sprang 5 extra minuter efter 30 minter som straff för jag stannat två gånger, hah! Sen styrketräna jag lite och efter det körde jag crosstrainer i 20 minuter. Kände det ganska mycket i benen men jag lyckades. Svettades som en äcklig gris men det känns så himla bra! Sommar 2012, hear I come!



hel och fin

Idag har Fiona kollats igenom av equterapeft(vet inte om det stavas så, men gissar på det). Hon är kort och spänd i musklerna i ryggen men hon har inte ont av det. Men det beror på hennes typ och personlighet sa hon. För i skogen tillexempel så springer och ju och spänner sig massor. Men det är skönt att hon inte har ont längre! Fast hon har inte haft det på ett tag vad vi har märkt men det är ändå skönt att nån kollar igenom henne. 

Hon ser ju lite speciell ut min lilla söta knasboll..


You don't say

haha, bästa!






sounds of a playground fading

Kvällen igår var helt sjukt gryym!!! Det var nog den bästa kvällen i mitt liv! Stog ett tag typ 2 meter ifrån honom!! Åhh det var så häftigt! Länktar så sjukt mycket tills nästa gång! Väntar även på att få se Ramstein live. In Flames var verkligen sjukt bra live. Många låtar blev ännu bättre än vad de var innan och de var sån sjuk stämning, det var som om man kände och var asbra vän med alla! Vi In Flames fans är som en enda stor familj!

Tog lite dåliga mobilbilder, men de är bättre än inget! Måste ha minnen från den dagen! Måste tacka Hanna och hennes familj för att få uppleva det!






ikväll smäller det!!

Idag kommer nog bli helt sjukt bra! För ikväll ska jag se på In Flames!! Länktat så sjukt mycket nu! Lite tråkigt för kommer missa farmors firande idag men ska försöka åka och hälsa på henne imorn efter jag tränat. 
Idag får Fiona en vilodag och får va ute i solen hela dan och mysa istället.



Lekt lite med bilder






--

I won't let the world break me,
so I need to change direction



blir nästa helg istället

Blev ingen tävling idag.. mamma är fortfarande sjuk och jag litar inte på att syster ska köra. Så det får bli söderköping nästa vecka istället tror jag. Så drog på ett hårdpass på gymmet idag istället. Sprang en mil på rekordtid. Tidigare snabbast tid var ca 60 minuter och idag sprang jag på 53 minuter. Kändes riktigt bra. Vet inte vad det var med mig idag. Kände mig som en maskin, vart inte nått anfådd eller trött. Eller trött vart jag självklart men brukar va typ död efter en halvtimme. Så jag sprang och sprang, så bestämmde mig att jag stannar när jag sprungit en mil. Sen efter det blir man så trött i kroppen så jag orkar ingen styrketräning. Så strecha ett tag istället bara, riktigt skönt!



Just give it a chance

Tog en mysig sovmorgon idag också. Så underbart med lov!! Hoppas bara på lite bättre väder, lite mer vår och sommar! Gick ut till stallet och greja en del. Mocka, tvätta krubbor, sopa, gjorde höpåsar och lite småsaker. Fiona busade lite för sig själv imorse. Sprang fram och tillbaka och bocka. Så söt! Sen gick jag in och bytte om för att rida igenom henne lite tills imorn. Men hon var väldigt stel från igår och så kanske hon var lite trött efter att ha sprungit så mycket i hagen. Så hon var inte så jätterolig idag. Men det blev lite bättre i slutet. Jag är inte direkt så petig med att passet innan tävling måste va bra. Bara hon får springa av sig lite. Så hoppas bara hon inte blir trött imorn också.

Smile!


you are still the only thing on my mind

Bra start på dagen idag. Börja med att sova länge till halv tio, eller länge och länge. Vid 12 åkte jag och hämta Hanna så drog vi till gymmet och körde lite. Asgött! Sen vid 2 träffa jag Sandra och fika lite, snacka, skratta osv. Riktigt mysigt det med! Nu väntar jag på att maten ska bli klar så vi kan käka och sen ut till stallet för en liten ridtur.



poff, så blev plånboken mycket lättare

Kul dag i Linköping idag. Lyckades få mig att inte handla för mycket. Blev en tävlingstjorta, ett linne, ett par jeans med hög midja, kortbyxor, nagellack och nån slags örhängeshårsak. Svårt att förklara.. Najs najs! Imorn blire lite träning och fika på stan med Sandra.

Blev kopian av equiline. Gillar inte kopior så mycket, men köpte den inte för att det var en kopia utan för jag tyckte den var fin.



blir bra inför lördag

Har hopptränat nu på morgonen för att kunna åka till Linköping. Gick helt okej. Hon var väldigt stark under hela passet. Springid på framridningen och stark i hoppingen. Så har lite svårt att komma upp tillräckligt fort efter sprången eftersom hon är så snabb. Men annars hoppa hon väldigt fint idag. Så det känns rätt så bra inför lördag. Då blire 1 m och 110 i Örebro.



riktigt härlig känsla!

Var som sagt med när syster tatuera sig och den vart så sjukt snygg!! Är lite smått avundsjuk men snart är det min tur igen! Vet redan vad jag ska göra, men det får ni veta nån annan gång. När vi kom hem så vart det ridhuset med Fiona. I början var hon rätt så jobbig. Bara sprang och hon brydde sig inte om att jag satt däruppe. Men efter ett stund med slit för att få hennes uppmärksamhet så vart hon riktigt fin! Något springig som inte direkt släppte men det får jag ta eftersom hon hade vilat två dar. Riktigt nöjd med galoppen. Vart väldigt förvånad när hon var så fin i vänstergaloppen. För den är hennes värsta. Hon bara springer och slänger med huvudet i vanliga fall men idag var hon fin, sökte sig mer neråt i en lägre form och jobba mer med ryggen. Riktigt härlig känsla! 



mycket bättre

Mår mycket bättre idag, så himla skönt! Så idag kan jag nog göra lite grejer. Igår låg jag i soffan från 11-21 ungefär.. Så vid tolv hänger jag med syster när hon ska tatuera sig. Sen när hon är klar ska jag rida Fiona på banan. Hon lär ju va lite lagom galen idag eftersom hon vilat två dagar.. Men det får gå! Jag ska nog lyckas ändå. Sen ikväll ska jag på styrelsemöte, om det inte skulle va så att jag blir sämre till kvällen men det tror jag inte.



sjuk..

Hejsan alla! Ska bara medela att jag på nått sätt blivit väldigt sjuk. Skittråkigt! Blir så ledsen av att vara sjuk, har gråtit typ 4 gånger.. Har ca 39,5 grader i feber, svettas som en gris, mår illa och har ont i hela kroppen, har inte ätti nått sen vid halv 10. Det är lite bättre än imorse nu. Kan iallafall kolla på en film vilket inte gick imorse. Hoppas på att bli frisk snart. Så blir inte mycket uppdatering här..

Tävling på lördag!!



living my life

Sjukt bra start på lovet än så länge och mycket mer kommer! Igår var vi som sagt och fira tessan, riktigt mysigt vare! Sen igår var vi hos Mathilda och fira påsk med fina tjejer. Kul det med! Dagarna känns helt fel, blir jätteförvirrad. Men det är väl så det ska va när man har lov antar jag. Ikväll blire en efterlänktad kväll hemma. Det är inte ofta man verkligen vill vara hemma, haha!

blogg.se vägrar att samarbeta så blir ingen bild.

dam right, it's better than yours

Nu drar jag mig till maxi och köpter lite godis sen åker jag till Lisa för att fira tess. Trevligt!



dansa galeet!!

Riktigt rolig kväll igår! Lisa och jag dansa nog galnast av alla på hela dansgolvet! Hahah, men det är då det är roligt! Kändes som vi dansa oavbrutet till typ 12 men efter det var det nån kille som bara ramla ihop framför mig och fick nått eplepsianfall (stavning) och det var verkligen det värsta jag nånsin sett! Även fast det inte var nån fara så bara han fick spruta så var det ändå väldigt obehagligt. Fick som en liten panikattack och ville inget annat än att komma därifrån. Det hade säkert vart okej om jag stog längre ifrån, men när det verkligen var mitt framför mig.. Den där bilden kommer nog aldrig försvinna.. Så efter det vart jag inte så danssugen. Men stanna kvar till ungefär kvart över 1 kanske. Men förutom det var det sjukt kul!!

Hade väldigt beslutsångest av kläder men det blev dom här.



Bild från Hugo som dom tog under kvällen



skööönt med lov!!

Kommer inte bli så mycket uppdatering nu några dagar frammåt. Fast det är inte så jättemycket annars heller så det märks nog ingen skillnad.. Ikväll blire i alla fall lite festligheter på hugos. Var imorse ganska otaggad, sen vart jag lite taggad igen och nu är jag otaggad igen för jag blir så arg på mina kläder. Trodde jag visste vad jag skulle ha men det är fult.. Men det kan bli snyggare sen när jag fixat håret och sminket men ändå.. Åker snart till Lisa för lite skitsnack också. Får riva ner spegeln så jag inte behöver se mig mer. Så ska det nog bli lättare att välja kläder. För det sista innan jag fixar det sista och åker. Så uuuuuunderbart med looooov!!!



hoppträning 4/4

Idag efter skolan åkte jag en stund till lilla farmor. Lika trevligt som vanligt. Sedan vid 3 åkte jag hem och gick på promenad med mamma, syster med Tara. Skönt det med. Sen tog vi in Fiona för lite hoppträning. Det var ritkigt roliga övningar och bana idag! Det mesta gick också faktiskt riktigt bra. Hon lyssnade mycket bättre än förra veckan, inte riktigt lika dragig och plöjde inte efter hindrerna som hon brukar. Så även fast jag inte kom riktigt helt hundra på några hinder så kändes det rätt bra ändå. Idag var även sista inneträningen, så nu länktar jag tills nästa vecka då det är ute!

Snälla mamma filma lite idag. Ladda bara upp filmen på banan.


lite smått irriterad

Jag måste nog vara den sämsta på att koka ägg.. Börja med att jag skulle lägga i två ägg när det kokat upp. Då gick ett sönder och visste inte om man kunde koka det ändå eller inte så tog bort det och la i ett nytt men då gick det också sönder!! Så då la jag i ett så försiktigt det bara går och då höll det. Sen när dom hade kokat i 7 minuter och jag börja skala dom kände jag att dom var väldigt mjuka. Dom haed varit så dumma att dom var helt rinniga i mitten. Vart asarg och slängde dom så hårt jag bara kunde i sopptunnan!!! Kom på nu att hag måste byta sopptunna på dom. Dom måste ju va i "gröna påsen". Aja, gör ett nytt försök, jag ska ha ägg till frukost!!!

Men försöker bli på bättre humör genom att drömma mig bort i Egypten, vill verkligen åka dit!





----

Har lyckats skaffa tumblr nu, följ mig :) http://20amanda11.tumblr.com/



trötta tisdagar

Av nån anledning är jag alltid trött i huvudet på tisdagar. Säkert bara för att jag går upp klockan 8. Hade först planerat att kanske, bara kanske, träna efter skolan. Men har aldrig lust eller ork så drog in till stan och tog en kaffe och skitsnack med fina vänner! Var ganska länge sedan nu jag satt på fiket så länge nu. Tiden går så himlans fort så hade nog kunnat sitta längre, men Lisa hade läxor. Så åkte hem.
Idah har Annie ridit Fiona på banan, tränat lite inför fredag då det är programridning. Hon hade varit lite stökig och rätt så spänd, men det ska nog gå bra! :)



trötta tisdagar

Av nån anledning är jag alltid trött i huvudet på tisdagar. Säkert bara för att jag går upp klockan 8. Hade först planerat att kanske, bara kanske, träna efter skolan. Men har aldrig lust eller ork så drog in till stan och tog en kaffe och skitsnack med fina vänner! Var ganska länge sedan nu jag satt på fiket så länge nu. Tiden går så himlans fort så hade nog kunnat sitta längre, men Lisa hade läxor. Så åkte hem.
Idah har Annie ridit Fiona på banan, tränat lite inför fredag då det är programridning. Hon hade varit lite stökig och rätt så spänd, men det ska nog gå bra! :)



måste få tillfälle

Usch, vaknade imorse och trodde att det var söndag, höll på att börja gråta! Men var rätt så pigg eftersom jag hade sovmorgon så det gick. Skönt också att måndagar är så slappa. Sen efter skolan åkte jag till gymmet och körde ett litet pass. Efter det åkte jag för att hälsa på farmor men hon var inte hemma. Så det får bli nån annan dag. Måste tacka henne för pengarna jag fick i påskpresent. Nu blire ut till stallet för en skogstur.



full fart

Har precis varit ute på en mysig tur i skogen. Fint väder men lite kallt så tog vinterjackan och så vart det för varmt istället.. Fiona var glad och hade full fart hela tiden. Sen vid 1 13.00 är det US-möte på klubben. Tur att jag fick en sån fin väska igår som jag kan ha alla papper och block i. Skönt att få lite ordning på allt istället för att ha alla papper ligga i blocket och så de ramlar ut hela tiden.. Hoppas jag kan få tag i Anki som ska hjälpa oss att ta fram färg så vi kan börja måla hindret.





RSS 2.0