Hahaha!

Hahah asså ibland trot jag de här bilderna är baserade på mitt liv!



Ett litet monster till häst

Är jättetrött just nu, har gjort värsta jobbiga läxan.. Men slapp dag i skolan. Börja kvart i tio och sluta tio i två. Åkte hem direkt för att ha hoppträning. Hade ett litet moster till häst idag. Hon var väldigt fin på framridningen men till hoppningen vart hon helt galen. Så det var tur att det bar banträning och inte massa övningar. Hahah, ramla av en gång också. Var helt säker på att hon skulle hoppa men hon tyckte hindret var läskigt så tvärstanna precis innan. Såg ner när jag ramla och var asrädd för såg alla bommar och hinderstöd som jag skulle ramla på. Men som tur aå rev Fiona ner det mesta så landa mest bara på det. Så det gjorde inte så ont. Annars gick det helt okej. Hon har sånna här hoppträningar ibland då hon är helt galen, och nu har hon vilat en del när vi var i Göteborg osv. Så blev inte så förvånad.

Bild från i somras



galen tjej idag

Herregud, har inte varit så trött som jag var idag på länge. Verkligen asgarva åt ALLT! Astråkiga grejer. Man hade kunnat säga vad som helst och jag hade skrattat.. Sen på sista lektionen ville jag bara sova. Blev iallafall hämtad av syster när jag slutat så åkte vi in till stan för att kolla en grej. Sen hade jag världens beslutsånget om jag skulle träna eller inte, men lyckades övertala mig efter ett tag. Sen när jag höll på att byta om kom jag på att jag inte hade nån toffs till håret. Vart deprimerad och bestämmde mig för att gå lite iallfall. Men de var sjukt irriterande, dumma hår! Och klumpig som jag är rev jag ner mobilen på rullbandet så det eka i hela gymmet. Bra Amanda! Så det vart så, lite är bättre än inget idag. 



Det man längtar mest efter, är det man inte kan få

Hade lite smått tråkigt nyss. Och vad gör man inte när man har tråkigt? Jo, man provar massa sommarkläder och länktar tills man kan ha dom utan att frysa arlset av sig! Men efter ett tag frös jag så sjukt mycket så bestämmde mig för att bara i badkar. Åhh vad skönt det var! Har inte gjort det på aslänge och fick en ansiktsmask i födelsedagspresent för ett tag sen så passa på att använda den. Så hade det asmysigt, vart jättevarm, hade hårinpackning och ansiktmask och sjöng så högt och illa jag bara kunde!



bättre än förväntningarna

Vart ett pass i ridhuset för min knasboll idag. När vi skulle gå in i ridhuset var det hur många som helst! Men det gick några när jag skritta fram ändå. Till en början var hon lite stressad av alla hästar och lyssna inte så mycket för det, men hon bättra sig efter ett tag. Sen i galippen var hon riktigt fin! Kändes knasigt att känslan i galoppen vart nästan bättre än i traven. För bli ju att jag har högre krav i traven för hon går bättre där, men hon var fin i galoppen. Kunde jobba henne lite mer idag utan att hon bara drog. Så det kändes rätt bra.

En bild när syster rider



lite smått tråkigt sisodär

Dagens låt: Har så svårt att välja en.. Men Right there - Nicole Scherzinger
Dagens dusch: Kommer senare
Dagens frisyr: Nedsläppt och lite plattat
Dagens smink: Bara mascara som vanligt
Dagens händelse: Inte hänt något speciellt idag som jag kan komma på.. Var i ridhuset nyss?
Dagens planer: Käka, ashungrig, slappa och lyssna på musik
Dagens vill ha: Vill alltid ha allt jag kan få, men en ny byrå
Dagens saknad: Inte saknat nån speciellt idag, men saknar alltid Paddington..
Dagens drog: Alltid tuggummi
Dagens tråkigaste: Tyskalektion
Dagens finaste: Mitt linne, häh!
Dagens måste: Har inga måsten idag, underbart!
Dagens dricka: Kaffe
Dagens köp: Inget köpt idag, men kommer beställa nytt snart
Dagens mat: Ungspankaka
Dagens sjuka: Hanna, stackare..
Dagens kärlek: Mina nya hörlurar med bästa ljudet!
Dagens mående: Riktigt bra! Väldigt trött imorse för det var första skoldan efter lovet, men annars bra

hahah, saknar min apa..



hahah!

Älskar när man hittar sånna här som är exakt som man gör! Då är jag inte ensam om det iallafall!



Look after my heart, I left it with you


Ögongodis



Har aldrig sett nån snyggare!!

Det är så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu

Blev lite övningskörning och träning idag. Var bäst när jag körde! men astrött när jag träna. Orka ingenting! Skulle springa en haltimme men fick världens håll efter 10 min.. Så gick 10 min och sprang 20 min sen. Men hade ingen ork alls! Var tvungen att stanna när det var 2,5 minuter kvar och gå och sätta mig nånstans, annars hade jag ramlat ihop! Hatar när man stannar och är helt slut så blir det som svart för ögonen och man måste sätta sig ner annars svimmar man eller nått! Men vila nån minut och gick på igen och sprang de sista 3 minuterna. Hade bestämmt mig att jag skulle springa 30 minuter. Inte mindre och inte mer!



I got some mony in my pocket and I wanna go shopin'

Har haft två hel underbara dagar i Göteborg!! Första dan massa shopping i både nordstan och mässan! Och på det två roliga klasser att titta på! Sen idag var vi på ullared och handla upp våra sista kronor kan man säga. Hitta sjukt många småsaker, riktigt fina och bra att ha saker! Älskar allt jag köpt!

Vi börjar med allt från nordstan

Från Bik Bok, två jättesöta linnen! Har kollat in det högra innan så slog till! Den andra är lite annorlunda för det är kortare på ryggsidan och längre på framsidan. Lite coolt tyckte jag.



Från Monki, ett par kortbyxor med hög midja, tre toppar som är korta elr vad man kan säga. Alla jättefina till byxorna så kunde inte välja bort nått av dom!



Från H&M, ett par vanliga svart/grå kortbyxor



Det var allt därifrån, allt gick på tillsammans 1427 kr. Tyckte jag fick väldigt mycket för lite pengar.

Sedan går vi in på mässans inköp. Vart inte så jättemycket, men fina saker istället, fast inte dyra för det.

Lamicell schabrak från eguality line. Blir fint tävlingsschabrak tills de ändrar reglerna..



Från Börjes, en Anky väst (riktigt klipp!) och ett par strumpor. Västen kosta på ett annat ställe som jag gick förbi 1100 och jag fick den för 300, hähä!




Från Charlies, en Pikaeur softshellkavaj. Assnygg och värsta rean på! Vanligt pris 4000 och jag fick den för 1500!!



Från nått random ställe från Italien med assnygga shabrak. I Italien tar de 1000 för dom och här kosta de 450 kr! riktigt najs! Blir assnyggt till nya kavajen!




Och sist från Ullared. En hel del saker därifrån för endast 1077 kr! Ritkigt nöjd med allt!!


Lite blandat, deospray, torrschampo, balsamspray, hårinpackning, nagelfilar, läppglans, bodybutter, sminkpads


Mina älskade hörlurar <3 och en riktigt bra och efterfrågd mobilhållare elr vad man kan kalla det att ha när jag tränar.




Väldigt fin bikini!



Två tubtoppar, och två 7-pack strumpor som det står dagarna på.



Piké att rida i och häftiga ridhandskar. Med faktiskt väldigt bra grepp!



Söt överdel.



Fotlänk och halsband.




Och så på en skoaffär utanför ullared fick jag mina älskade conversskor! Älskar dom!









you can try but never stop me

Är så himlans taggad till imorn! Ska shoppa galet och ha askul! Kommer inte kunna somna ikväll.. Men nu blire iallafall lite film med syster så jag förhoppningsvis kan bli lite trött!



no time with you will be long enough, let's start with forever


får inte in det i hjärnan

Slappat lite idag. Är som sagt trött i kroppen från igår. Käka taccos nyss också, asgott!! Länktar som tusan tills imorn! Känns verkligen inte som vi ska åka imorn. Har väntat så sjukt länge nu så jag får inte in i huvudet att jag ska upp astidigt imorn för att åka till Göteborg!! Ska först handla asmycket kläder i nordstan(!!) sen handla ännu mera saker i mässan(!!) sen massa roliga shower! Och sist på lördag påvägen hem åker vi förbi Ullared. Kan det bli bättre?? Ne inte för mig iallafall!




were gonna rock the boat!

Hade riktigt kul igår! Har faktiskt inte haft så kul på länge nu! Var så sjukt mycket folk så man pressades hela tiden vart man än va typ. Men då blir det ännu roligare! Träffa asmycket folk och dansa asmycket så har lite smått ont i benen nu, hah! Gick till Hanna sen på morgonen. Fick goda vofflor och myste lite. Riktigt bra med sånna här fester egentligen. Tränar ju hela kroppen utan att man tänker på det.











min lilla knasboll

Gick rätt så bra på hoppträningen igår. Hon har inte fått hoppa på två veckor nu eftersom hon hade vrickat sig. Så hon var väldigt galen. Men det var ändå hanterbart, är ju van vid att hon håller på och stökar. Framridningen var hon väldigt knasig på eller lite galen, haha hon blir så sur när hon inte får skena i galoppen. Red inte fram så jättelänge för hon sprang bara och knasa sig. Hon värmer sig så fort så det gör inget om man inte rider fram aslänge. Sen till hoppningen vart hon så glad så hon var tvungen att stanna efter några studsar och studsa lite till efter dom. Eller ah, hon gjorde ett försök till att bocka men hon är inte så bra på det.. Men det är tur det! Gick rätt så bra på banan sen. Lite knasig var hon och studsa och slängde på huvudet men är så van så tänker inte på det.

länktar tills uteträningarna! Även fast det är skönt när man är inne att underlaget och "vädret" är alltid samma.

håll om mig

Väldigt mysig morgon idag då. Sov till halv tio och snoza till hel. Gick upp och gjorde frukost och sen kolla på en film. Håll om mig, hette den. Handlar om fyra tonåringar som har det jobbigt hemma så sker ett övergrepp på en av dom vilket inte gjorde det bättre. Så man kan säga att den handlar om mobbning. Önskar att skolor kunde visa sånna här filmer i skolan istället för massa annat skit. Då kanske några lär sig. För den här var riktigt bra. Fast jag tycker alla sånna här filmer är bra i för sig.
Hade tänkt att köra på en lite springrunda imorse också men vädret sa till mig att stanna inne så det gjorde jag. Blir hoppträning senare och sen ikväll fest!



take me to wonderland

Hemma nu igen då från linköping med inga påsar. Riktigt stolt! Var allt bra sugen på att köpa nått smycke tills imorn på hugos men hitta inget jag ville ha som tur var. Och den sorten som jag vill ha passar inte på mig, har för smala handleder och så är självklart alla one size.. Har också fått världens huvudvärk! Inte kul, men det går över antar jag. Blir att åka till tess ikväll igen tror jag. Trevligt trevligt!



the touch of your hand says you'll catch me wenever I fall

Känner mig riktigt duktig den här morgonen! Hunnit med att äta frukost långsamt, mockat, sprungit en halvtimme vilket var typ helt omöjligt typ. Isgata i nästan hela skogen så det gick inte så fort men det gick. Och så har jag nu duschat och gjort mig iordning. Så väntar nu på att Tess ska komma så vi ska åka till Linköping. Kommer inte handla något, måsta spara pengarna tills Göteborg! Ååh vad jag längtar!!

Blir lite slappkläder idag




take this life, i'm right here

Vad har du för TV-kanaler?
En herrans massa..

Har du åkt moped någon gång?
japp! varje sommar!

Har du busringt någon gång?
haha, säg nån som inte har?

Har du fått felparkeringsböter?
nee, faktiskt klarat mig

Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
nee, är så sjukt höjdrädd så tror jag skulle börja gråta om jag gjorde det. Men vill skulle änå vilja av nån anledning..

Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Spanien

Vilken är din favorit bland tecknade serier?
FAMILY GUY UTAN TVEKAN!!

Kan du alla orden i nationalsången?
eh, tror faktiskt inte det..

Badkar eller duschkabin?
badkar är mysigast men orkar aldrig göra iordning

Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Abduction

Chips eller popcorn?
popcorn

Vilken färg på läppstift använder du?
använder aldrig läppstift, men skulle jag skulle jag väl använda nått rosaaktigt

Apelsin- eller äppeljuice?
apelsin såklart!

Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Syster idag, kykling-curry baguette

Favoritchoklad?
mörkchoklad

När röstade du senast?
Ingen aning, nått skit i skolan säkert..

När åt du en hemodlad tomat sist?
eeh, när jag var liten, mellan 5-7 kanske?

Har du vunnit en prispokal någon gång?
jaa, fast inte en jag fått själv. Bara med fotbollen när jag spela

Klarar du att tanka själv?
japp! Men lätt är det inte, blir lite smått förvirrad..

Har du beställt något från exempelvis TV-shop?
nee, men har velat många gånger

Pepsi eller Coca Cola?
Inget av dom, men om jag måste välja väljer jag nog pepsi

Vad var det senaste du handlade?
fortfarande en baguette

Har du kräkts offentligt?
haha, jaa..

Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
ja, faktikst

Har du ringt något betalnummer?
vad räknas som betalnummer då?

Kan man vara vän med sitt ex?
jaa det kan man, om man gjorde slut på ett bra sett för båda, men det blir ju inte samma sak såklart

När besökte du ett sjukhus senast?
i höstas

Hade du mycket hår som liten bebis?
vet faktiskt inte

Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
har inget, tro jag inte iaf?

Vad har du i din väska?
inget i ena väskan, en penna kanske?

Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Lyssna på musik

Vad är du tacksam för idag?
Hemligt, hihi! och att vi har loov!!


risk everything, winn everything

Slappa som tusan imorse, så undebaaaaart!! Sen vart det även en liten tripp till stan med syster. Vi åkte egentligen dit för att kolla tatueringsgrejer till henne men självklart var det stängt på måndagar.. Men vi satte istället över lite pengar till våra konton till så fredag då vi åker till göteborg! Längtaaar!! Sen kolla vi runt lite och käka på med eller utan. Åååh, deras baguetter! Helt sjuukt! har inte ätit en på aslänge bara för de var så dyra men nu med den nya momsen och så så kosta de bara 50 kr igen! Gud vad jag njöt, haha! Sen hem igen och slappa i soffan igen. Hähä, tänkte att jag skulle köra på en riktig slappdag idag! 
Men vilar ju aldrig helt, blev en sväng i ridhuset idag. Lilla tösen hade väldigt mycket energi idag så hadde ganska ont i fingrarna efteråt. Men hon var rätt duktig. Det var väldigt många andra där och hon är VÄLDIGT mötesrädd. Så fick göra det bästa av situationen. Men ändå mjuk och fin även fast hon hängde lite mer i handen idag.

hihi, söt!


Why can't you understand all I want is you

Vart asduktig och rensat och fixat hela min garderob. Ångra lite efter jag hade slängt ut alla kläder att jag inte tog kort på det så jag hade före och efter bilder. Men så vart det inte.. Ni kan få se hur det blev bara istället. Har även vart ute och gått en promenad i skogen med Fiona, Annie med Tara och så följde mamma med. Vi hade planerat att rida men det gick inte pga. underlaget så våra kusar bara har två broddar. Men det var riktigt skönt att gå en promenad också!








live through your heart




hungernöd

Vart så jävla hungrig igår när jag skulle sova. Men hade borstat tänderna och orkade inte gå upp ur sängen.. Så fick stå ut och hoppas på att jag kunde somna snart. Men det tog ett tag.. Hade tänkt att typ sova värsta länge men vakna tio i 8 och kunde inte somna om för var både kissnödig och hungrig. Misslyckat tycker jag faktiskt. Men snart äre frukost, mums! Ska försöka att åka in och träna lite idag, bara jag kan få stjuts för det går typ inga bussar på söndagar. Och så ska syster och jag ut i skogen för en liten mystur. Tänkte också ta en promenad efter frukosten sen. Men får se. Det är så äcklgt i skogen nu..

The impossible just take a little longer



små enkla tips

Suttit och läst nu aslänge om hur man går ner i vikt. Hittar faktiskt väldigt många bra saker. Det står ju mest för dem som är överviktiga men hittar även sånt som passar mig. För jag har ju svårt att ändra mycket på maten och mycket det innehåller osv. eftersom det inte är jag som köper och lagar maten. 

Det här ska jag försöka börja med:

Äta mindre frukt, det gills som godis. Även fast det är viktigt att äta frukt så får jag inte luras och äta för mycket. Läste att 5 frukter innehåller lika mycket socker som en halv liter cola. Så det kanske räcker med 1 eller 2 per dag. 

Blir jag sugen på nått ska jag dricka vatten istället. Vatten är bra på alla sett. Det innehåller ingenting, det mättar och tar bort suget. För jag är sån, jag behöver bara nått att tugga på eller dricka. Då är vatten det bästa alternativet. Kroppen behöver mycket vätska för att den ska vara fuktig. Då ökar förbränningen.

Ta en extra promenad ibland. En promenad på 30 min en timme är bättre än vad man tror. Vill man gå ner snabbt i vikt ska man motionera två gånger om dan i minst 30 minuter. Har inte tid med det, men tränar alltid när jag har tid och ska börja på helgerna att gå en extra promenad varje dag.

Styrketräna mer. Många lurar sig på att man inte ska styrketräna för då bygger man bara muskler och går upp ännu mer. Men det är faktiskt så att musklerna man bygger upp när man tränar kan ersätta samma vikt i fett. Alltså bygger du upp 2 kilo muskler förlorar du 2 kilo fett. Det är därför folk lurar sig. Man ändrar kroppsformen istället för att gå ner massor i vikt om man inte är överviktig. Den ultimata träningen är motion kombinerat styrka. Motionen förbränner och styrkan förbränner under hela dagarna då du inte tränar.

Äta långsammare. Jag måste börja känna när jag är mätt. Jag behöver inte känna mig proppmätt innan jag slutar äta. Då mår jag bara dåligt. Det är bättre att lägga på lite mindre på tallriken. Vänta lite när jag ätit upp det och känna efter. På det settet äter man mindre men inte förlite.

Äta mer grönsaker till maten. Det gör att jag blir mätt på lite mindre mat om jag lägger till en tomat kanske. Inte vänta tills sist med grönsakerna som jag alltid annars gör. Äta den lite mer mitt i.





there's not a thing that I would change

Hade tråkigt så lekte lite med bilder och låtar





Vi kunde nog allting vi visste fanns

Hemma nu då. Hade väldigt mysigt igår. Vi käka pizza köpte godis, som jag inte tycker ät gott längre.. Men vi köpte glass också. Sånna där marsglassar. Åh vad gott det va! Sen kolla vi på film. Men var så jävla trött så typ halva filmen låg jag och lyssna istället eftersom jag sett den så många gånger så vet jag vad som händer. Så vi orka bara med en film, vi hade planerat 4.. haha! Sen upp ganska tidigt vid 9 för Sandra skulle träna. Hade packat med mig träningsgrejer men hade inte tänkt att träna så tidigt men det gick ändå. Fick typ vätskebrist när jag sprang. Drack inget till frukosten för käka i bilen (snälla pappa stjutsa in Malin och mig till stan). Så sen när jag sprang svettades jag så mycket så hade inte mycket vätska kvar. Kunde inte stå upp när jag var färdig. Hatar att jag inte kan dricka samtidigt som jag springer. Får världens ondaste håll då.. Men var ändå rätt taggad till att springa idag så det gick bra. Inte lika taggad till styrketräning dock..



Vill ha sommar!!! Vill kunna gå i kortbrallor och linne. Ha snygga kläder. Sola. Bada. Jobba och tjäna pengar. Sena kvällar på stranden. Och mycket mer!

loooooov!

Äntligen looov!! Så underbart!! Snart bär det iväg till Sandris och Malin. Blir myyyskväll på det!




I got a feeling

Är på helt underbart humör! Har inga läxor att göra tills imorn!! Det känns som det unga som hållt mig nere är borta. Underbar känsla! Så det blir nog inte så jobbig fredag imorn, även fast jag går från 8-15.30. Ska bli så sjukt skönt med looov!!

like a boss



they say good things take time

Jobbig morgon med bussarna.. Vilken nyhet eller hur? Var i tid så behövde inte springa som jag alltid annars får göra. Men det är så jobbigt ljus där det står vilken buss det är och imorse var, eller trodde då, helt säker på att det var min. Men när jag gick in så var det lite väl mycket folk och insåg då att det var fel.. Och bussarna åker efter varandra så har man stannat en buss är det den man får ta.. Men han ändå till 5 över tror jag, jag var i klassrummet. Så då var det film, läraren märkte inte ens att jag kom försent. hähä! Sen efter filmer var det prov. Har aldrig gjort ett sånt lätt prov! Kan typ säga lätt att jag har alla rätt! Men det var skönt. Gjorde min dag litegrann. Sen efter skolan drog jag och biffa! Jobbigt för hade verkligen ingen lust, men tänkte mycket på hur jag vill se ut i sommar så då pallra jag mig ner dit. Sen gick jag till farmor och hälsa på lite. Trevligt!




talking to the moon, trying to get to you

ne, usch! Nu har jag tröttnat på att plugga.. Har gjort det aslänge nu och lyckas inte lära mig något nytt ändå.. Kan inte koncentrera mig, även fast jag har musik på.. Aja, kan det mesta faktiskt. Så nu ska jag väl sova snart, plugga liiite till precis innan jag ska sova sen.



someday and somehow

What can I do to make you notice me? I hope you realise I'm here, waiting for you..



jag förlorar mig i dig

Slapp dag i skolan idag. Klara matteprovet! Måste ha fått bland de bästa resultaten i klassen tror jag. Bäst!! Så fick sluta tidigare, vi fick bara reda på resultaten, klara man det fick vi gå. Göött! Syster kom och hämta mig så var vi lite smått aströtta! Har varit det hela dan. Skrattat asmycket åt jättekonstiga saker. Garvat jättemycket för mig själv också. Men jag har ju kul iallafall! Sen blev det en tur skogen i snön. Vart iskall, snö överallt! Hade ingen känsel i fingrarna kvar när vi var tillbaka. Iallafall inte i högerhanden som jag hade skrapat bort all snö som jag fick på mig hela tiden med.. Men nu är jag varm igen efter en mysig dusch. 

Nu ska jag väl ta och plugga vidare!



alla hjärtans dag

Fika som sagt med Sandra efter skolan idag. Fin fin tjej! Hade jättemysigt och tiden gick väldigt fort så skippade träningen. Av nån anledning är jag alltid så trött i kroppen på tisdagar. Hade planerat att träna imorn men vi får se hur det blir med det..

Hoppas alla fått/har en mysig alla hjärtans dag! Puss och Kram alla!






chillidill

Helt okej skoldag. Biffa efter, astaggad till att springa var jag men orkade ändå bara springa 6 km, hähä. Får se om jag hinner träna något imorn också. Ska fika med min Valentine imorn, Sandra. Men kanske hinner lite efter. Sånt som märks. Annars är allt chill. Smörjt alla mina saker idag. Asstolt! Har dragit på det lite för länge så gjorde det jättenoga. 



hoppas hoppas

Nu har Fiona blivit mycket bättre i sitt ben. Fortfarande lite varmare i det men inte så jättestor skillnad längre. Så förhoppningsvis kan vi gå ut och gå med henne på tisdag. Väldigt tråkigt att hon skulle vricka sig just nu för kommer inte kunna vara med på hoppkursen nästa helg.. Men, men.. det blir fler.



I could've been a princess

Sovit som en liten prinsessa inatt i mina rosa lakan och mitt nattlinne. Imorse var det lyxig frukost, slapptime vid datorn ochs en ut i stallet för att mocka lite skit. Sen var syster och jag så uttråkade för det inte fanns något att göra så vi gick en promenad i skogen i 1h och 10 min. Riktigt skönt. Sen nu har vi kollat på film, Welcome To The Rileys. Tycker den är rätt bra faktiskt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Sånt som märks.



hyper

Har varit typ helt hyper nu på kvällen. Men börjar sega ner lite nu känner jag. Så får väl at mitt nattlinne och gåoh krypa ner i sängen snart. Den ropar på mig. Men måste byta lakan och så först för pappa sov där igår och han är "sjuk" så vill inte riskera nått..



Kan inte fatta det, kan ni?

kan inte fatta det, helt sjukt! Var hemma hos Hanna igår som sagt, vi sitter vid matbordet och så säger de att jag ska få åka med på en In Flames konsert i april. Asså så jävla sjukt! Är så jävla glad, tror inte ens de fatta hur glad jag vart! Liksom av alla de känner så, så får jag hänga med. Ne, kan inte fatta det. Helt sjukt..





lätt en av deras bästa låtar..


asså deras texter.. helt sjukt bra..

The serpent knows,
When the curtain falls,
With denial's blindfold,
He greets another day

Don't believe the mask
It adapts to any lie,
A perfect ten,
When reality caves in

Don't tell me,
Tell my ghost,
Cause I blame him
For all I don't want to know

I found secrets about life's undertow

Life's wrapped in a riddle,
Easier said than done,
Hate to play the victim,
Rather run and hide.

Don't believe the mask
It adapts to any lie,
The perfect ten,
When reality caves in

Don't tell me,
Tell my ghost,
Cause I blame him
For all I don't want to know

I found secrets about life's undertow
Let them take me far away

Crawl back in place,
It's easier to cope behind the curtain,
Wipe the worries away
No thought about the consequence

Don't believe the mask
It adapts to any lie,
A perfect ten,
When reality caves in

Don't tell me,
Tell my ghost,
Cause I blame him
For all I don't want to know

I found secrets about life undertow
Let them take me far away

fear is the weakness

Igår vart det bästaste Hanna efter skolan. Vi fika, köpte ett assöt nattlinne på H&M, kolla på filma, käka taccos, kolla på roliga videosar och hade allmännt askul! 
Idag hade Hanna match och samling vid halv tio så fick stjuss in till stan och träna lite. Det är väldigt jobbigt att träna på morgonen men ändå en riktigt skön start på dagen! Sen efter det gick jag lite på stan med syster, köpte ett par snygga blåa brallor och fick ett träningslinne av kära papps. Väldigt snällt! Efter det vart det födelsedagsfirandekäk på stan. Gott det med. Sen hem och greja i stallet, gick på promenad med syster och Tara. Skönt att röra lite på fläsket. 



när det blev som det blev när det inte blev som det skulle

Hade värsta bra planeringen idag! Skola, gym, ta in hästarna, laga mat, åka till nyrk med US grejer, göra läxa och sen smörja mina grejer. Men det vart inte riktigt så.. Det gick bra tills efter ta in hästarna. Då när jag skulle laga mat så fanns det inget mjöl.. Skulle göra ungspankaka så ringde pappa om han kunde köpa på vägen hem. Det skulle han. Så jag vänta, och vänta, och vänta och till slut kom han vid halv sju.. Så dår var redan nyrkbesöket struket. Sen tog det ett tag innan maten vart klar så strö smörja grejerna också. Sen skulle jag vara duktig och göra läxan. Men det visade sig att jag hade sparat mitt arbete i fel format och det gick inte att ändra. Har skrivit nästan allt i skolan och skicka till mig själv så jag kunde skriva klart hemma. Men det ville sig inte. Får se om jag hinner skriva klart den på en rast imorn men tror tyvärr inte att jag kommer hinna.. Har bara tiominuters raster.. Får hoppas att läraren är på bra humör imorn!



alla har oavsett vad samma värde


bara att inse läget

Stressa som två idioter mamma och jag idag för att hinna till hoppträningen. Sen när vi borstar henne så är hon varm i kotan på höger fram.. Det var en väldigt stor temperaturs skillnad och så reagera hon väldigt mycket mer i det benet när vi böjde. Så det blev ingen hoppträning idag.. Väldigt tråkigt men sånt händer.. Hellre att hon vilar från träningen än att man hoppar och så måste hon vila ännu längre sen.



Trött på skiten..

Riktigt jobbig dag i skolan idag! Börja med att hoppa på fel buss som gjorde att jag fick springa till skolan för att hinna. Hade tio minuter på mig och det tar i vanliga fall ungefär 20 minuter om man går normalt. Så vart 5 minuter sen.. Hade lust att bara lägga mig ner på marken och gråta på vägen dit och bara skita i skolan. Orkar inte med någonting just nu.. Tur att jag har Fiona, annars hade jag tagit livet av mig känns det som(lite överdrivet med att ta livet av sig, men jag säger så). Hon är min största glädje jag har kvar just nu. Jag blir så deprimerad när veckan är slut på fredagen men när jag kollar i almanackan så har jag redan 3-4 läxor/prov/arbeten inskrivna blir jag inte gladare precis. Den här perioden är jag så trött på allting, orkar inte göra någonting. Försöker verkligen plugga men ibland går det bara inte. Till svar får man bara "men det är väl bara att göra det, inte så svårt", men det är inte så lätt som det låter. Jag är inte så stark i huvudet som jag själv tror. I alla fall inte när det gäller skola. När jag började i höstas tyckte jag faktiskt att det var roligt med ny skola, nya kompisar och så. Den känslan hade jag inte haft sedan jag var liten. Trodde den skulle hålla i men den försvann för länge sedan. Jag är livrädd varje gång vi ska ha prov, speciellt när jag får tillbaks dom för jag inte hinner plugga så mycket som jag egentligen skulle vilja.. Men det är väl snart vår får jag hoppas. Då brukar det bli bra igen.

Lite jobbigt inlägg men kände för att skriva lite till mig själv liksom. Fikade i alla fall med bästaste Hanna efter skolan. Saknar henne så himla mycket! Våra lektioner, raster allting! Träffar henne inte så ofta nrä hon går en annan linje med andra lektionstider.



30. Mitt mål med ridningen

Mitt mål med ridningen är att komma så långt som möjligt och att bli så duktig och erfaren som möjligt. Men det viktigaste för mig är att jag alltid ska tycka det är roligt. Inte bli som det finns många av, dryga, spydiga som klagar på andra och tror de är världsbäst.. Min dröm från när jag var liten var att kunna starta en 140, men det vågar jag inte riktigt hoppas på. Har inte pengarna till en sån häst.. Men vill i alla fall kunna tävla med bra resultat på 130 är mitt mål. Kanske kunna bli en sån som andra ber om råd och hjälp med deras hästar. Men som sagt är det viktigaste och kommer alltid att vara, att ha roligt!



med handen mot himlen, svär vi att allting går framåt

Idag var det en sån där dag då jag skratta åt det mesta.. Verkligen astrött! Vill ha sommar! I alla fall vår.. Sen biffa jag lite efter skolan. Gick bra det med, men har haft sån där jobbig huvudvärk idag.. Inte så det känns som huvudet ska sprängas, men irriterande ont och huvudet kändes så himla tungt! Skönt med läxfri än så länge. Men tänkte plugga lite matte sen kanske och lite tyska.. 



årsmöte

Imorse, elr vid tolv så gick mamma och jag på en långpromenad med hästarna. Jobbigt att gå när det är så knöggligt och när man tröttnat på det lite för man vill rida istället, så var det ändå rätt skönt efter. Sen när vi kom in laga jag pankakor och sen åkte mamma och jag på årsmöte. Alltid kul att höra nya saker som tillkommer, även fast vissa inte är lika bra som de andra, men de är ju ändå bra att veta. Sen efter mötet var det god mat och lite bowling. Allt det för endast 100 kr. Riktigt bra söndagkväll!



29. Någon jag skulle riskera livet för

Brukar ofta tänka på sånt där. När man väl är i den situationen då man måste tänka så snabbt. Hinner man offra sig eller kommer man bara stå där som en idiot och titta på? Man har en chans, sen är det kört, förlorat. För jag vill ju självklart leva så länge som möjligt, men skulle aldrig vilja göra det med att ha skulden på mig att en vän eller familjemedlem dött på grund av mig. Om man har ett val, att någon säger "anting dör din vän eller du" då väljer man självklart att dö själv. Men om kompisen kanske ligger framför ett tåg t.ex, kommer man va tillräckligt kvicktänkt att hinna slänga sig för att rädda kompisen. För det är det man vill. Men har varit med om att man blivit så rädd att man inte kan flytta sig. Vet inte vad jag kommer göra om jag hamnar i en sån situation, men jag hoppas att det blir så att jag älskar den personen så mycket att jag lyckades tänka klart och rädda den personen..



det måste kännas i hjärtat påriktigt

Kommer ihåg när min bebis var så här liten.. Saknar det..







--

You only live once, so don't waste any time
Do as much as you can, and whats make you happy
Live life as you want
Always stay positive, and everything will be alright
You only live once, so don't waste any time
Do as much as you can, and whats make you happy
Live life as you want
Always stay positive, and everything will be alright





Tömkörning på morgonkvisten

Blev lite tömkörning för Fionas del imorse. Och jag vaknar alltid så jag hinner precis gå ner i stallet och sedan följa med. Eller förra gången fick jag springa ikapp lite, men skitsamma. Hon var iallafall väldigt fin idag! Det märktes att hon hade fått springa av sig igår i ridhuset för annars så brukar hon springa tio tusen varv innan hon lugnar ner sig och kan börja jobba. 

Mamma var väldigt nöjd med henne idag och om inte ännu nöjdare med sitt nya däckelunderlägg.

Fotade lite idag påvägen dit och när hon tömkördes









jag går i dagar, i tröjan du hatar

Vart ett pass i ridhuset nyss. Det var så sjukt j*vla kallt så trodde jag skulle tappa näsan ett tag. Men vart lite varmare efter ett tag. Fiona hade en sån dag då hon var lite sisodär asjobbig. Hon är ju sån ibland så är van vid det. Har fått rätt bra tålamod av henne.. Men stog ut och försökte få henne att släppa vänstertygeln som hon satt fast så sjukt hårt i. Men hon släppte den faktiskt efter ett tag. Vi hade först tänkt att bara ta ett lungt pass eftersom det är så kallt men vi var tvugna att rasta av henne ordentligt, men både hon och jag överlevde. 

vet, min sits på den här bilden, men igga det..



det mest ointressanta jag nånsin varit med om!

Den här veckan har verkligen sprungit iväg! Tisdag, onsdag och torsdag kändes det som fredag men idag när det är fredag känns det typ som tisdag eller nått..? Knasigt, men skolan vär ändå rätt slapp. Har levt på mackor idag. Mackor till frukost, mackor till lunch och macka efter skolan på lilla hem med kiki. Gick helt okej på provet. Borde klara det iallafall. Det som var på provet måste ha varit det mest uttråkande och mest ointressanta delen vi någonsin jobbat med! Så tur att jag slipper det nu. Bara den här terminen så är naturkunskapen slut!!! 



orkar inte med livet just nu

Orkar verkligen inte plugga! Känns som jag hellre dör just nu.. okej, lite överdrivet.. Men det går liksom inte att plugga. Försöker verkligen men hjärnar vägrar att samarbeta! Men som tur är jag inte ensam om den känslan. Aja, ska väl ändå klara av provet. Hinner kolla igenom lite på lunchen imorn också så pluggar jag väl sen när jag ska lägga mig. Då av nån anledning kan jag alltid plugga lite..?


vi hörs, vi ses i dina drömmar

Skolan var rätt så slapp idag. Hade ett prov men det borde ha gått bra. Sen biffa jag efter skolan. Var innan på inter sport och tänkte köpa ett nytt träningslinne men är så snål.. Men gör kanske det efter göteborg horse show. Men när jag träna, trodde jag skulle dö ett tag. Tur att det inte var så många där då, för då hade de nog kolalt snett på mig när jag flåsa så mycket. Haha! Men var helt död efter jag hade sprungit så orkade verkligen inget mer. Så strecha lite och gick sen ner och duscha.

Pappa var även och köpte ett nytt minneskort nyss. 32 GB så nu jävlar ska det få plats!

tyvärr funkar det inte att ladda upp bilder..


snabbare än väntat

Den hann visst laddas upp färdigt innan inatt. Så här är videon.


väntar och väntar

Väntar på att filmen från hoppträningen ska laddas upp.. kommer nog inte kunna ladda upp den ikväll för min dator är så seg den bara kan bli.. Men hoppträningen gick iallafall riktigt bra! Känslan var riktigt bra iallafall och Fiona var även lite lydigare idag. Hoppa riktigt fint och gjorde inga dumheter. Allting bara funka kan man säga. Eller ah, framridningen på hoppträningar är hin alltid lite jobbig för hon är så taggad men det är ju en hopphäst jag vill ha och inte en dressyrhäst. Så det är sånt jag får ta.



RSS 2.0