lite uppdatering

Varken haft tid eller någon lust att skriva något denna vecka.. Men tänkte uppdatera er lite i alla fall. Hopptränade i grupp för första gången med Fiona i onsdags. Gick riktigt bra faktiskt! Trodde hon skulle va som en galen vildhäst men hon skötte sig ritkigt bra. Lugn och fin för att vara hon. Hoppar förhoppningsvis nästa onsdag också och sen är det tävling nästa söndag! Så galet kul ska det bli! Hoppar bara en klass eftersom hon inte är så fullt igång i hoppningen. Blir två klasser nästa tävling istället. Annars så har det varit kola som vanligt, lite arbeten och gym såklart. 
Imorgon ska mamma och jag åka till örebro och kolla tävlingar och Div 1 laget. Galet mysgt och kul ska det bli! Älskar att kolla på tävling, nästan lika kul som att tävla själv!
 
<3
 
 

working on it!

Gick helt okej bra med hoppningen idag. Det som gör att det inte kan kännas helt bra är för att jag vill ha högre krav än vad jag egentligen får ha, eller hur jag kan uttrycka mig. Jag måste ju ändå se från den sidan att Fiona inte har så värst mycket hoppstyrka eller kondition, hon är ju inte som hon är normalt. Så jag kan ju inte ställa krav därefter, men man gör ju det lite för lätt. Men jaja, det gick ändå tillräckligt bra kan man säga. Får se hur det går att hoppträna i grupp på onsdag.. haha! Men vi klarar det! Sen handla, lite kaffe och gym på det. Eftermiddagen bjöd på lite stalljobb, en liten tripp till nyrk och nu bara ta det lugnt. Snart Gladiatorerna!

hej biff!

 

lugn vecka

Har haft en riktigt bra vecka måste jag säga! Det har varit underbart varmt och skönt med tanke på vilken månad det är. Men självklart skulle det vända nu på kvällen.. Men jaja, har i alla fall njutit galet de dagar det varit solit och sagit vara på så mycket solstrålar som möjligt för att få lite d-vitamin. Det är verkligen helt sjukt vad glad man blir av sol. Humöret ligger på topp! Dagarna har annars bestått av att återhämta mig från allt skolarbete, biffat, ridit och tagit det lugnt som sagt. Hade även studiedag i onsdags vilket var galet skönt.. Känner att jag skulle behöva ett lov nu, men det får vänta några veckor till.. Imorgon är det hoppning med Fiona på schemat. Ska bli riktigt roligt!!

något vill inte samarbeta ikväll så det får bli ett bildlöst inlägg..

måndaaaaaag

Usch för måndagar.. Dumma engelskan förstör varenda en av dem.. Hahah, positiv början på det här inlägget! Men ne, ibland, eller väldigt ofta förresten, ångrar jag att jag valde engelska och inte naturkunskap, men klarar jag engelskan är det en sjukt bra merit till framtiden eller vad man kan kalla det. Så försöker verkligen och hoppas ashårt på att jag får godkänt. Annars har det vart galet skönt idag att ha känslan att gymnasiearbetet är inlämnat och jag börjar lugna ner mig ordentligt nu.. Kunna fokusera på lite annat. Men tyvärr med min press på mig själv så börjar jag redan nu stressa upp mig för svenska nationella och engelska som ska vara som nationella men det är inte det. Men för mig räknas det som nationella när de kommer vara exakt likadana. Usch. dumma hjärna.. Jaja, snart är det studenten!! Min klänning är fixad, mössan är fixad, väntar bara på att den ska komma, och skorna ska jag köpa lite längre fram tänkte jag. Åhh, underbart!!

bästa Mia asså, läsvärd artikel!

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/jamstalldhet/article18495704.ab

 

Min klänning <3


I'm free!!

Samtidigt som det är så galet äckligt skönt kan inte beskriva med ord, så är det minst lika läskigt att ha lämnat in gymnasiearbetet idag.. Som tur är, är det ju bara första utkastet, men ändå.. Det ska ju ändå räknas som ett färdigt arbete. Och kan säga att jag har aldrig någonsin mått såhär psykist dåligt av något som har med skolan att göra i hela mitt liv, och då har jag mått väldigt dåligt förr. Men aldrig såhär.. Har sovit pissdåligt, lagt mig med huvudvärk, vaknat med huvudvärk, stressad hela dagarna, igår fick jag näsblod från ingenstans, varit allmänt tjurig hela tiden och känt mig jättetaskig mot allt och alla och ja, listan fortsätter.. Men som sagt, nu är det inlämnat och jag tänker inte bry mig om det där arbetet förens vi ska börja opponera mot andra. punkt slut. 
Hoppade även med Fiona för första gången ordentligt igår. Åh så kul det var! Länktar galet tills vi är igång med hoppningen riktigt ordentligt! Vi kommer hoppa själva nästa lördag också, sen efter det kommer vi börja vara med på hoppträningar igen och sen börja tävla. Yey!!

 

RSS 2.0