hello everyone, I'm alive!

Gått en vecka sedan jag skrev något nu. Men har som sagt nte mycket tid på vardagarna, knappt haft datorn uppe nånting. Men det är sommar, då ska man inte sitta med datorn tycker jag. Men jag har i alla fall jobbat min sista hela vecka nu. Bara måndag och tisdag kvar nu, skönt och tråkigt. För vill vila upp mig lite inför skolan men tycker om att jobba. Men det är snart sommar igen! Ännu mer snart är min semester till mallorca med bästa brudsen! Imorn är det exakt 2(!!!!) veckor kvar! Så sjukt galet!! Kommer bli awesome!!
Igår blev det Hugos uteservering och motala stadsfestival med fina brudsen och träffa även många andra fina vänner! Så det var riktigt roligt faktiskt! Kommer nog åka dit ikväll också och då kan jag förhoppningsvis få stjuts så jag kan ta mig ett gott glas vin.
Annars så har Fiona fortsatt med sitt galopprogram. Tömkörts en gång och så har jag skrittat barbacka en gång. Så mysigt! Idag blir det en skrittur barbacka igen upp till klubben.

 

if it's not good, it's not the end

Godmorgon alla glada! Kommer bli en sjukt fin dag idag och den kommer spenderas på stranden med fina vänner! Hjärnspökena är på mig äckligt mycket idag men försöker att ignorera det.. Det ska inte förstöra min dag! Annars har det inte hänt så värst mycket. I fredags åkte jag in till stan på kvällen för att äta middag med Malin och Sassa, sjukt mysigt var det! Igår gjorde jag typ ingenting. Plocka blåbär, tog hand om Fiona och sola lite grann. Skönt att ta det lugnt på helgerna när jag jobbar hela veckorna. 

härlig morgon på ängesby

 

18:e juli

Sjukt varmt att jobba nu de senaste dagarna, men hellre det än kallt som det var i måndags! Fiona har i alla fall bestämt sig för att hon också vill ha sommarsemester och sett till att hon inte kan ridas för tillfället. Kan va så att det beror på sadeln.. Men mamma och jag ber till gudarna att det är något annat! Så nu jobbas hon efter ett galopprogram varannan dag och stretchas varje dag. Hoppas det blir bättre snart..

bebisar!

 
härliga tider..

Dagarna är härliga och rullar på! Jobbar och sliter ihop massa pengar till kassan. Älskar dagarna just nu. Vaknar tidigt och går upp, äter frukost, börjar jobbet 7, kommer hem efter 4 och ner till stallet, fixar det som behövs och i tisdags och idag har jag ridit sen sist in och lagar mat. Vuxenpoäng till mig! Mamma och Annie är i skåne och vistas på falsterbo horse show så jag och pappa har fått ta stallet, eller ah, jag har gjort det. Men papps har varit duktig och gjort så gott han kan! I tisdags tog jag i alla fall en mysig tur i skogen och idag ett pass på ridbanan. Mina fina knasis var fin idag. Inte så mycket att säga direkt. Inget avancerat, mest bara lite kvalitetstid. Imorn är det fredag, igen! Sjukt fort har den här veckan gått! Hoppas verkligen att jag får jobba en vecka till för annars är redan hälften gjort imorn.. Men vi får se!

 

upp och ner, ner och upp

Heellooo! Hade både en bra och dålig dag igår. Den började asbra! Red som sagt på morgonen, asmysigt! Mamma och jag plockade jordgubar på Illersjö, 4 kilo samanlagt. Åt sjukt mycket, haha! Går inte att sluta! Men sen senare på kvällen blev allt bara skit.. Mådde som ett as.. Men det blev lite bättre efter en stund, men aldrig helt bra.. Får se vad den här dagen kommer att bjuda på för mående. Vi ska iallafall köra in vårat hö idag. Kanonväder, så det blir nog jättebra! 

våran knäppa pigge..

 

6:e Juli

Inte haft nån direkt tid att skriva något. Har ju börjat jobba nu och första veckan är klar. Det går väldigt bra och är väldigt roligt! Älskar att ha något att göra om dagarna istället för att bara vara hemma och ah, existera.. Annars så har jag inte hunnit med nått annat än jobbet, börjar 7 och slutar 4. Men idag är det lördag och ledigt. Så har ridit Fiona en runda i skogen på morgonen. Skönt att rida ut tidigt på morgonen!

173 dagar kvar!
 

RSS 2.0