håll om mig nu så står jag kvar

Har inte skrivit på några dagar nu igen, ups! Men händer inte så värst mycket. Åkt massa bil, gått skolan och igår var vi i Stockholm med skolan. Besökte armemuséet, riksdagen och sen gick runt lite på stan. Handla inget för hade inga pengar, men det känns bra. Sparar för fullt nu! 
Men idag är det ingen vanlig dag. För idag fyller nämligen våran älskade kompis kiki 18 år! Gjort massa för henne idag och det var så roligt och blev uppskattat! Vi köpte fina presenter till henne igår i Stockholm och så imorse gick jag upp tidigare än behövt och fixa inför dagen. Sassa och jag åkte till östensson och köpte daimtårta, grädde och jordgubbar och överraska henne på håltimman med tårtan och presenter! Efter skolan drog vi även till Hugos och satt där ett tag och myste och imorn blir det firande där också! Så kul och grattis igen kiks!


harlem shake

Helt okej kväll igår. Hade hoppats på lite roligare, men var rätt seg själv och det är ju inte så många av mina kompisar som fyllt 18 än så vi var inte så många. Men det var ju ändå sjukt kul att bara kunna gå ut sådär istället för att bara sitta hemma. Men ikväll blir det nog myskväll hemma framför melodifestivalen! Om inte nån skulle komma med nått annat roligt, men då måste det va extremt roligt, är sugen på en familjemyskväll hemma.. Nu ska jag iallafall börja göra mig iordning lite smått och åka in och luncha på stan med mina fina vänninor Malin och Sandra.


in my head

Ojojoj, det vart en hel del shopping igår..!! Vart nog nytt rekord tror jag! Men såå kul var det, go hard or go home eller vad säger man! Köpte sjukt mycket kläder, två väskor, en skinnjacka, massa hår och kroppsprodukter, massa smycken och ja. Lite blandat kan man säga. Så nu är jag pank och glad! Kan inte visa er alla saker, det är för mycket tyvärr.. haha! Så en heldag på ullared blev det, vi kom hem efter 9 nångång tror jag.
Idag har jag träffat min tränare, tagit en kaffe och pratat lite. Var rätt skönt faktiskt, hon öppna mina ögon för mycket som jag inte sett själv tidigare som kan ha orsakat mycket om hur jag har det nu. Så det hjälpte faktiskt mycket. Sen åt vi lite mat hemma och sen skulle mamma och syster åka iväg med Tara för att kolla hennes tänder som det är fel på hela tiden. Då fick jag icakortet och brumma iväg med bilen och handla. Kan inte säga med ord hur roligt jag tycker det är att åka bil! Ännu roligare när man inte hade någon som sa åt mig vart och hur jag skulle åka. Bara öste på volymen på radion och åkte. Körde runt lite omvägar på vägen hem och njöt. Haha så kul! Lite senare ikväll blir det fest för hela slanten på Harrys!! Kan jag behöva känner jag!


KÖRKORT!!

ÅÅHHH ÄNTLIGEN HAR JAG MITT KÖRKORT!! KÄNNS SÅ JÄVLA BRAAA!!! Det firades med smörgåstårta i stora mängder! Hahah, men jag var värd det så sjukt hårt så jag sket i allt, bara käka! Och ännu bättre, imorn är det ullared som gäller! Så sjukt taggad!! Ska verkligen inte snåla med nånting! Ska handla sjukt mycket bara så ni vet!! Allt är så himla bra just nu! Ingenting kan få mig minsta lilla depp just nu!!


Randombild på smörgostårta från google


masterchef

Haft lite knäppheter för mig nu på förmiddagen, haha lite typiskt mig. Lagade nyss en kunglig lunch! Asså jag är nog sveriges nya mästerkock utan tvekan! Det vart så sjukt gott! Och gjorde bara lite vad jag kände för, eget recept alltså. Kung är jag! Nu ska jag in till stan och sen körlektion. Blir bra! Ikväll ska jag även gå på mitt sista styrelsemöte då jag tänker gå ur US.


taggar så hårt det bara går!!

Igår vakna jag upp hos min myspojke, åt mysig frukost med hans familj och åkte hem runt 1. Åkte förresten skidor i lördags. Sjukt kul! Men vart sur några gånger för jag var inte så värst bra påt, haha! Men det kan jag inte begära, det är ju inte som att gå ut och bara springa direkt. Men jag ska nog lära mig! Annars igår efter jag kommit hem hände inte så jättemycket. Inget speciellt iallafall. 
Idag har jag tagit en chilldag hemma. Mamma var ledig fram till 12 så vi myste lite på morgonen. Sen kolla jag film och greja lite sen kom alla hem igen. Lite senare på eftermiddagen följde jag med när syster red dressyrlektion på Fiona på klubben. Och nu, nu ni, nu sitter vi hela familjen bänkade framför tv:en och kollar på Ullared och taggar så hårt det bara går!! På torsdag åker vi dit!! Har aldrig varit såhär taggad nångång, så himla glad!!


loooov(e)!

Så sjukt skönt med lov nu! Känns verkligen inte som att jag har det för hade ju det nyss, men skönt äre iallfall! Min alla hjärtans dag spenderades som sagt med min bästa mysis. Kan säga att det var lätt min bästa alla hjärtans dag någonsin! Vi åt jättegod mat, kolla P.S I Love you, sjukt bra film! Så fick jag jättefina presenter, så glad vart jag, mitt hjärta smälte. Sen myste vi resten av kvällen så sov jag där. 
Igår var det sjukt slapp dag i skolan. En del inställda lektioner osv. Efter skolan åkte jag, kiks och Malin in till stan och hade allmänt trevligt. Alla affärer har fått in så sjukt fina vårkollektioner, har svårt att hålla mig men måste, för vi ska nämligen till ullared på lovet!! Asså kan inte beskriva med ord hur mycket jag taggar!!!!! Så pengarna måste sparas! 
Idag har inte dagen hållt på så länge än men har ändå hunnit med en sjukt mumsig frukost på sängen som jag gjorde mig imorse, sjukt mätt vart jag.. Men det är ju lördag! Sen följde jag med mamma upp till ridhuset med min tös som skulle tömköras. Resten av dagen är inte riktigt helt bestämt än, pappa och jag prata om att åka skidor men vi får se. Vi kanske gör det imorn istället eller nått. 

 

will you be my valentine?

Som alla vet är det alla hjärtans dag idag och den ska för min del spenderas med min mys. Har inte mått så bra idag och ville tidigare bara gräva ner mig och inte göra nånting idag, men känner att det vill jag inte heller! Det är ju alla hjärtans dag och det ska firas! Kan inte bara isolera mig från allt för jag mår dåligt? Det är ju då jag sak göra så mycket som möjligt för att vara glad! Tänka positivt, allting kommer lösa sig! Så nu ska jag packa det sista, byta om och fräscha till mig lite, så blir jag upphämtad snart. Ha det så bra alla och hoppas ni gör den här dagen värd att minnas!





just having one of those bad days

Usch, inte haft nån bra dag idag.. Tror det beror på att jag har ångest, är nervös och rädd inför morgondagen så allt har bara känts skit. Inte kunnat hålla humöret på topp, känt mig usel och bara haft massa negativa tankar om mig själv idag.. Fast positivt med dagen var att den börja bra iallafall! Gjorde en sjukt mumsig frukost och körlektionen gick bra. Men sen blev det bara värre och värre ju längre dagen gått.. Lite bättre nu men ah, fortfarande inte bra. Gör verkligen vad som helst för att jag inte ska klanta mig imorn! Ber till alla gudar som finns! Så hoppas på att kunna må lite bättre psykiskt efter det. Så nu vet ni hur skit jag mår, haha. Roligt och positiv jag känner mig! Men lovar att det är bara tillfälligt, i det stora hela mår jag toppen!



de senaste dagarna

Han inte skriva nått igår eller mer på lördagen. Efter gymmet gick pappa och jag lite på stan och köpte nya träningsskor, välbehövligt! Mina var något slitna.. Sen på kvällen träffa jag min mys och kom hem på kvällen.
Igår plugga på massa historia på förmiddagen, vid 1 träffa jag bästa hanna på stan och plugga lite mer. Sen vid 4 så var det årsmöte med klubben på sjöbris. Lite småsegt men kul ändå. Sen när jag kom hem så plugga jag ännu mer historia. Så jag blev nästan helt klar med arbetet. Måste fråga lärarna lite om saker så kan inte göra det helt klart. Men det är bara jättelite kvar. 
Idag var det skola till halv 4, sen gym med Hanna. Vi träna armar och mage idag. Gött! Sen hem, laga lite mat och nu pluggar jag lite, kollar datorn lite och myser lite. Lite av allt kan man säga! 



god morgon på er!

Sjukt skönt med helg måste jag säga! Igår blev det gym en liten stund innan skolan. Kände att jag hellre tar det på morgonen när jag hade sovmorgon så länge istället för att va i skolan typ 1 och en halv timme innan skolan och sen träna efter. Så det kändes bra! Efter skolan åkte jag till Toni och myste lite, sen vart vi upphämtade för att se på bio med Sassa, Lars, Kiki och Malin. Ego kolla vi på, sjukt bra film måste jag säga! Rekomenderas starkt! Efter det gick vi till en pizzeria, jag tog en kycklingsallad. Asså kyckling och sallad in my heart forever and ever! Hahah, kan inte beskriva hur mycket jag älskar det! I alla fall, efter det gick vi en liten stund in på hugos, chilla lite och sen in på Harrys. Vi hade inte så mycket tid innan pappa skulle komma och hämta mig, men bara för att jag kunde. Så det var kul! Länktar till sommaren så det är varmare och fler av kompisarna fyllt 18 så vi kan festa! Nu ska jag bara vänta en liten stund på pappa för han skulle skotta lite, sen bär det av till gymmet!







har ett liv igen!

Kan inte beskriva min lycka! Jag blev godkänd på teoriprovet!! Slitit som ett djur sjukt länge nu, aldrig lagt nån tid på nått annat direkt. Alltid prioriterat att plugga ett bra tag nu och det lönade sig! Så nu kan jag ha ett liv igen.. Göra lite annat och ta det lugnt. Sjukt skönt! Så hoppas verkligen på att lyckas med uppkörningen bara nästa vecka! Annars de senaste dagarna har jag tränat lite, jobbat lite och ridit. Fått dra ner på träningen en del pga. personliga själ. Tråkigt men jag är snart tillbaka! Fiona mår bra och är galet pigg hela tiden! Det var väl det viktigaste jag kan komma på nu, kan inte skriva detaljerat för då blir det en roman, haha! Ska försöka skriva här nu igen när jag äntligen har tid! Så lycklig!

hihi, gammal bild

RSS 2.0