Dag 7

Till den här är det svårt att välja asså. Men i hästväg är det ju inga problem. Det är bara att mina vänner och familj är liksom hela mitt liv! Vet inte vad jag skulle göra utan dom. Kan inte ens tänka tanken..

dag 1 - en bild när du ramlar av
dag 2 - en bild som väcker många minnen
dag 3 - en bild på dig och den du älskar mest
dag 4 - en bild när du hoppar
dag 5 - en bild där du är som allra lyckligast
dag 6 - en failbild
dag 7 - en bild på någon som betyder allt för dig
dag 8 - den nyaste bilden på din häst
dag 9 - en bild på någon du saknar
dag 10 - en gammal bild
dag 11 - en ny bild
dag 12 - en ful bild
--

You have to take the good with the bad, smile with the sad, love what you got and remember what you had, always forgive, but never forget, learn from your mistakes, but never regret, people change, things go wrong, just remember…life goes on.


hade nästan glömt hur underbart det är

Idag efter skolan vart det lite fika på stan för jag sluta tidigare än jag trodde. Sen efter det vart det träning. Det var ett tag sen nu! Har tagit en liten paus när inloggningstiden eller vad jag än kan säga gått ut. Så jag förlorar inga pengar på det. Men nu är en ny månad betald och nu ska det börjas träna igen!

Sen när jag kom hem vart det en tur med Fiona. Hade nästa glömt hur härligt det är att rida. Ibland önska jag verkligen att jag hade mer fritid än vad jag har.. För det är så kul att va med kompisarna men det är ju lika kul att rida och så är det ju askul att träna också. Men jag hinner inte med alla tre.. Eller jag hinner rätt så lätt nu när det är ljust men snart är det ju vinter. Då hinner jag ju ingenting.. Tjuter nästan bara av tanken!:(
träff med idrottslyftet

Hej alla. Är hemma nu från träffen med idrottslyftet. Vart lite sent eftersom jag ine har duschat en och så.. Men har iallafall gjort läxorna. Eller tyskaglosorna har jag lite problem med för de var så konstiga. Men det ska nog gå, hinner nog plugga på dom lite mer imorn.
Träffen var iallafall rätt intressant. Det hjälpte min inte så mycket med US, men det var ändå rätt kul. Så mitt block är inte anteknat så mycket. Det vart mest klotter, lyssnar bättre när jag får sitta och klottra lite. Tog med mig en lapp om undsonsledarkurs också. Så jag hoppas att jag kan få med mig nån som vill gå den med mig:)


problem

blö, jag hatar när allt ska krocka!:( Imorn hade jag planerat min dag asbra! Slutar 14.10. Direkt efter drar jag och tränar lite med Vendela. Sen hem och ta hand om Fiona och göra läxor, sen på kvällen skulle jag dra på speedway. Men såg i mailen nu att jag hade ju en kurs med idrottslyftet.. Så nu sprack precis allt! För den börjar klockan 18.00 och slutar 21.00. Dessutom är det ju i linköping. Så vi åker väl kanske senast kvart över fem. Då hinner jag defenitivt inte träna och det är knappt att jag hinner med Fiona. För jag har två läxor imorn. En miljon tyskaglosor och ett frågapapper på filosofin som kan ta ett tag. För vi kolla på en film idag och det är frågor på det. Så lär ju behöva tänka lite.. Så vet inte hur jag ska göra! Kan ju inte bara skita i kursen.. Får prata med mamma och se vad hon säger. För läxorna går ju först och måste hinna göras!


dag 6

dag 1 - en bild när du ramlar av
dag 2 - en bild som väcker många minnen
dag 3 - en bild på dig och den du älskar mest
dag 4 - en bild när du hoppar
dag 5 - en bild där du är som allra lyckligast
dag 6 - en failbild
dag 7 - en bild på någon som betyder allt för dig
dag 8 - den nyaste bilden på din häst
dag 9 - en bild på någon du saknar
dag 10 - en gammal bild
dag 11 - en ny bild
dag 12 - en ful bild


nothing really matters

Hej alla! Ni kanske undrar lite varför jag inte skriver nått om nån ridning men det är för att Fiona vilar fortfarande från uppsutten ridning. Hon har bara tömkörts lite. Så där har ni anledningen.

Idag hade jag sovmorgon till 10.05, asgött!! Sen efter skolan drog jag till lilla hem med Tess och Lisa. Var hungrig så köpte först bara en macka, men sen vart jag så sugen på en chokladboll så köpte en iallafall. Ja, det var väl allt jag har att säga för tillfället:)
kvällar som dom här <3

Igår var jag i linköping och handla för ett antal kronor..hehe... Men det behövdes faktiskt! Vart åtta plagg samanlagt. Sen drog jag för lite myskväll med Tess, Lisa, Kiki, Viktor och Anton. Dom sa ju att det va sista kvällen som det skulle va bra väder. Så är glad att jag inte va hemma. Det är verkligen sånns här kvällar som gör att man blir så glad och tänker vilket underbart liv man har egentligen! Älskar min familj, min häst och mina underbara vänner som alltid finns där <3


inte haft nån lust

Hej alla! Förlåt för jag inte har uppdaterat nått, men har VERKLIGEN inte haft nån lust! Och då bukar det va bättre om man väntar lite. Men är egentligen fortfarande inte så jättesugen. Men när jag väl skriver är det kul ändå, haha beslutsångest.

Okej, det kan bli lite långt inlägg men ska försöka fatta mig lite kort. Det här har hänt de dagarna jag vart borta.

På söndagen jobbade jag hela dagen på nyrk när det var tävling. Riktigt kul när det va så bra väder och många fina hästar!

På måndagen började skolan. Var först väldigt uttråkad för den börja men nu är det faktiskt ritkigt roligt! Lektioner är ju aldrig roliga men klassen är ju så skön! Älskar den!! Känner att jag verkligen kommer ha mina tre roligaste skolår nu!

Igår (tisdag) började lektionerna. Var lite svårt att hitta ibland där man inte gått så mycket men det gick bra ändå. Red även på banan. Det gick riktigt bra. Hon var jättelätt och fin i handen. Galoppera inte så mycket för hon vart l spänd av en anledning som vi fick reda på idag..

Idag fika jag efter skolan och satt och snacka ett tag. Sen åkte jag hem för hoppträning. Det började jättebra! Men sen på banan hon gick inte dåligt men hon kändes lite annorlunda. Men det var för att sadeln gled jättemycket till vänster såg vi. Det är nog från i fredaga när det regna så mycket på henne så hon förtfarande är så öm. För när jag hoppa upp så gick hon jättekonstigt, bara sänkte ryggen. Men jag tänkte att hon värmer ju bort det. Men vi fick avbryta i slutet. Så kolla vi när hon bara skritta så gled den över på vänstersidan. Jag kan säga att det va inte så jättelätt att hoppa när sadeln gled så mycket. Så det kändes bra att vi avbröt och inte fortsatte:)

Ja, det var väl det mesta tycker jag. Eller en liten sak till. När vi skulle släppa ut Fiona kände hon för att ge igen lite från att få springa med en sadel på sned. Så hon kände för att trampa mig på foten. REJÄLT! Så nu när jag har foten normalt på marken nuddar inte ens tårna marken.. Men får hoppas att det svullnar ner imorn. För kul att gå och halta och gå i alla trappor..
tävlingsresultat

Det gick så sjukt bra på tävlingen igår!! Är verkligen jättenöjd!:)

1m: 0+0 fel, 14:e plats. Allting kändes så sjukt bra! Inget problem nånstans. Sen i omhoppningen så kan jag inte ta många korta vägar utan får gasa lite och ta lite längre. Men är ändå så sjukt nöjd med min insats för det va sjukt många noller. Så det gjorde verkligen hela min dag!

Lagklass 1m 4 fel. Banan bestod av 10 hinder och 11 språng. Början gick jättebra även fast jag va så nervös. Men sen till sista räcket som va efter kombinationen stängdes liksom hjärnan av och sa bara att jag skulle gasa för att hinna över hindret så fort som möjligt. Så det va lite synd om henne. Men hon va snäll som hoppa av så stort och när hon va så lång också. Så är sjukt nöjd med gårdagen!!:D
vad glad man ser ut;)


Omhoppning:


min underbara häst <3

heeiii

sorry för inge uppdatering idag. Var först på tävling till 6, sen när jag kom hem gick jag bara in i duchen, gjorde iordning mig och åkte till pappas 50-års fest. Riktigt kul! Så skriver om tävlingen imorn och laddar upp lte bilder från tävlinge och från festen. Men det blir inte förens lite senare på dan för jag ska jobba på klubben imorn. Men det håller nog inte på ritkigt lika länge imorn som tur är:)

orkar inte välja en bild att ladda upp ärligt talat. Ska nog sova nu...

Dag 5

dag 1 - en bild när du ramlar av
dag 2 - en bild som väcker många minnen
dag 3 - en bild på dig och den du älskar mest
dag 4 - en bild när du hoppar
dag 5 - en bild där du är som allra lyckligast
dag 6 - en failbild
dag 7 - en bild på någon som betyder allt för dig
dag 8 - den nyaste bilden på din häst
dag 9 - en bild på någon du saknar
dag 10 - en gammal bild
dag 11 - en ny bild
dag 12 - en ful bildmyskväll + segt nu

Kunde inte uppdatera mer igår för jag drog till Lisa för att ha myskväll med tjejerna. Vilket var askul och sjukt mysigt! Sen så vardet ju tvunget att öseregna idag och ska göra det den mesta delen.. Så det var bara att sätta sig på cykeln, sätta på sig solglasögonen, ta på sig luvan och börja trampa. Och självklart skulle det va värsta omvägen också.. Men jag överlevde, så gör inget direkt. Men lite jobbigt för det blir ingen ridning på Fiona idag.. Men hon har inte vilat sedan förra lördagen så det är inte så jättefarligt. Hon aknske behöver lite extraenergie om banan kanske är lite blöt imorn:)

lite mobilbilder:)

Duktiga Malins verk, själv klara jag tre torn:D

Det gillas!

Idag har det inte vart en av mina slappaste dagar. Iallafall inte de första timmarna på dagen. Vaknade vid 10, skippade frukosten för vi skulle äta med mamma på hennes jobb på en resturang vid halv tolv. Så vi cyklade dit för det är inte så jättelångt. Det tar typ mellan en kvart till tjugo minuter. Sen hem igen efter ett tag. Och när vi kom hem var det snabba puckar att packa väskan för att cykla in till stan och träna. För Annie skulle till trafikskolan så vi åkte samtidigt. Körde sjukt hårt och intensivt idag. Var skapligt mör efter. Sen var det bara att cykla hem igen. Skapligt jobbigt. Men nu kan jag äntligen slappa ett tag. Sen blire väl på cykeln igen för att möta upp Lisa och de andra för lite grillning:)

Cykla ungefär samanlagt en och en halvtimme. Och så blir det väl cirka 40 minuter till samanlagt. Det gillas!:D


Rubrik

Idag har lilla Fiona fått gå ett lite hårdare pass i skogen. Imorn blir det också skogen, fast kanske lite lättare och sen på fredag blir det ett litet pass på banan bara för att rida igenom henne för tävlingen på lördag. Är sjukt taggad redan nu!!:D


stekare

Fiona och jag har gått och blvit stekare för tillfället


Dag 4

dag 1 - en bild när du ramlar av
dag 2 - en bild som väcker många minnen
dag 3 - en bild på dig och den du älskar mest
dag 4 - en bild när du hoppar
dag 5 - en bild där du är som allra lyckligast
dag 6 - en failbild
dag 7 - en bild på någon som betyder allt för dig
dag 8 - den nyaste bilden på din häst
dag 9 - en bild på någon du saknar
dag 10 - en gammal bild
dag 11 - en ny bild
dag 12 - en ful bild


--

The only people who truly know your story are the ones that helped you write it.


ännu en kväll

Jaha, nu sitter jag här ännu en kväll utan att kunna sova. Även fast jag väcktes rätt så tidigt imorse. Fast det är rätt mysigt ändå att va uppe såhär. Bara man har nån att prata med på msn och så. Men är väl inte uppe jättelänge till, men en stund iallafall;)


Vill ha!!!

Är helt kär i den här jackan asså!! Finns den i linköping tänker jag defenitivt köpa den! För vi ska åka dit nästa helj när jag fått lön. Klickade även runt lite och hittade en riktigt snygg stjorta och ett snyggt linne!:Dgött med lite kvällsgodis sådär!

imag0485 (MMS)

gött med lite kvällsgodis sådär!


Dag 3

dag 1 - en bild när du ramlar av
dag 2 - en bild som väcker många minnen
dag 3 - en bild på dig och den du älskar mest
dag 4 - en bild när du hoppar
dag 5 - en bild där du är som allra lyckligast
dag 6 - en failbild
dag 7 - en bild på någon som betyder allt för dig
dag 8 - den nyaste bilden på din häst
dag 9 - en bild på någon du saknar
dag 10 - en gammal bild
dag 11 - en ny bild
dag 12 - en ful bild


--

You can’t do anything about the length of your life, but you can do something about its width and depth.


Bättre sent än aldrig

Idag har jag gjort mest lite smått och gott. Väcktes vid tio, sen på morgonen följde jag med Annie ut till ridbanan med Tara. Sen åkte vi till sharpman för att kolla om sadeln fortfarande låg bra. Vi skulle ha padden ett halvår till sen skulle vi komma tillbaka igen. Men om det skulle bli så att hon börjar så ont i ryggen så skulle vi boka tid tidigare. Sen nu på kvällen drog jag till donken för att träffa Tess, Lisa och Sandra lite. Alltid lika roligt att va med dom. Beställde även en milkshake. Riktigt gott för det var ett tag sen jag drack en sån.


Dag 2

Kom på att jag inte har nån bild när jag ramlar av, så vi kan låtsas att den var igår. Så vi kör på på dag 2 idag istället:)

dag 1 - en bild när du ramlar av
dag 2 - en bild som väcker många minnen
dag 3 - en bild på dig och den du älskar mest
dag 4 - en bild när du hoppar
dag 5 - en bild där du är som allra lyckligast
dag 6 - en failbild
dag 7 - en bild på någon som betyder allt för dig
dag 8 - den nyaste bilden på din häst
dag 9 - en bild på någon du saknar
dag 10 - en gammal bild
dag 11 - en ny bild
dag 12 - en ful bild

00:10...

...står klockan på nu. Är ensam nästan varje kväll för alla är så sega och lägger sig astidigt.. Det är därför det är så jobbigt att bo på landet ibland. Hade jag bott i stan skulle jag bara kunna dra till en kompis nu eller nått. Slippa va själv:( Men det är ju ändå så mysigt att bo på landet såhär. För det är ju väldigt många som så sjukt gärna skulle göra det men aldrig får det. Jag kommer ju iallafall flytta in till stan när jag gått ut skolan och fått jobb. Så jag ska va glad för att jag bor på landet.


älskar er!!

Asså det är verkligen sjukt hur mycket jag älskar er tjejer!! <3

Lisa <3


Sandra <3


Malin <3


Tess <3


Jennifer <3

tre failbilder och en riktigt rolig

Fick tre failbilder och en jag inte kan sluta skratta till, haha!

Haha tkr den här är så rolig! Men det är nog roligare för mig än för er;)


film

Vi filma även lite förut när hästar busa på banan. Väldigt gullig^^


en rolig grej

Såg en rolig grej på den här bloggen. Tänkte köra på det med. Hoppas bara det är okej:)

dag 1 - en bild när du ramlar av
dag 2 - en bild som väcker många minnen
dag 3 - en bild på dig och den du älskar mest
dag 4 - en bild när du hoppar
dag 5 - en bild där du är som allra lyckligast
dag 6 - en failbild
dag 7 - en bild på någon som betyder allt för dig
dag 8 - den nyaste bilden på din häst
dag 9 - en bild på någon du saknar
dag 10 - en gammal bild
dag 11 - en ny bild
dag 12 - en ful bild

börjar inte med det förens imorn:)


ångra mig, orkar visst

Idag tog Annie Fiona lite på banan på morgonen. Hon hade inte sin bästa dag, emn tyckte Annie klara av det rätt bra:)

Sen lite senare på dan släppte vi dom lite på banan och busa lite. Vi stallde även upp ett litet cavalettihinder på långsidan så det blev lite som löshoppning. De fatta väldigt bra och sprang typ själva:)

förlåt

Förlåt, men jag orkar verkligen inte blogga idag! Men det gör ju bara extra mycket inlägg imorn:)


bilder

Tack för bilderna Felicia!:)ingen pizza..

Eftersom det inte blir nån pizza ikväll så drar jag till varamon istället med Tessan och Lisa.

Vart för övrigt en skogstur i skogen idag. Riktigt mysigt för hon var fortfarande jättefin från hoppkursen. Jobbade väldigt fint hela tiden. Eller ah, inte galoppen då, men jag jobbar på det i skogen;)
Sen har vi även kört in lite halm idag, asjobbigt! Och det blir mer sånt imorn.. Men det är ju bara en gång om året så jag står ut.

varamon senaste gången, mysigt eller hur?!
och kan ni tänka er att det är en mobilbild?;)

--

En sann vän struntar i om du är pank, om ditt hus är ostädat, vad du gjort i ditt förflutna eller om din familj gör en massa tokigheter. Den älskar dig för vem du är. En sann vän ifrågasätter inte vänskapen fast det kan gå långa perioder utan att ni talar. Om du har minst EN sådan sann vän så sätt upp det här på din blogg. Din vän / dina vänner vet vilka de är!


mysigt som vanligt

Hade som sagt myskväll igår med gänget. Vi laga först lite käk sen chilla vi mest och snacka massa. Sen avsluta vi med på family guy avsnitt, ett perfekt slut;)

lite vackra mobilbilder kan ni få:)

älskar er! <3

tjejkväll

Tjena folket! Idag vilar min lilla kuse, likaså jag. Och ikväll blir det myskväll med tjerna här hemma hos mig. Bäst att passa på innan skolan börjar.. Men börjar bli lite mindre sur till skolan bara för att det ska bli kul att få en ny klass. Men det blir inte lätt att lära sig alla namn, vi ska va 27 stycken. Har aldrig direkt haft en större klass än kanske 18 st? Hehe, men det går nog :)


Macke, Anton, Zack, Hanna, Calle, Elias, Jag, Nashmin och William
Några från förra skolan:)

filmen

här har ni filmen :)


hoppkurs dag 2

Min häst asså.. Måste vara den mest fantastiska! (enligt mig, man tkr ju alltid att sin egen är finast) Allting gick så sjukt bra idag! Framridningen kändes sjukt bra, sjukt mjuk och hängde verkligen ingenting i händerna. Sen hoppningen höppa vi först ett varv lite lägre. Som gick jättebra. Sen ett varv till på vanliga höjden, vilket gick så sjukt megabra!! Känslan var den bästa någonsin! Och som tur är vart det filmat:D Håller på att ladda upp den, men det är väldigt segt.. Så ni kanske får den imorn istället, men huvudsaken är ju att ni får den överhuvudtaget:)

fick med mig syster som fotograf idag, mot att jag fota henne;)

fina Fiona!


hoppkurs dag 1

Idag var det första dagen på hoppkursen. Vi hoppade bara övningar, linjer och sånt. Alltså ingen hel bana. Det gick faktiskt rätt bra. Hon brukar bli så galen och arg för hon inte vill korta sig, men det kändes rätt bra! Men ibland när hon hoppar med så sjukt mycket rygg är det inte lätt att hinna upp för att kunna svänga asså! MEn det gick bra ändå. Även framridningen kändes riktigt bra! Väldigt fin, mjuk och följsam. Blir lite skillnad när hon inte vilat dagen innan. Och så har hon hoppat rätt mycket nu senaste tiden, så nästa vecka och veckan eftfer det ska hon va hoppledig. För vi ska tävla nästa helj också, så det blir bra då med lite extra hoppvila:)
Förmodligen så ska mamma filma banan imorn också.

bilden är inte från idag.


asmysigt!

Nu är jag hemma efter en jättemysig stund på stan. Åkte dit vid ett och skulle äta på stan, så satt vi där till halv fyra. Sen kolla vi bara bara i en affär för att fördriva lite tid för jag skulle åka med pappa hem vid fyra. Det var verkligen jättemysigt. Har inte gjort så mycket på ett tag nu, så det underlätta lite:)


vad säger man..

Förlåt för ingen updatering igår.. Hade faktiskt fullt upp i stort sett hela dagen. Först var jag hos Tess några timmar på dan. Sen hem för en mysig tur i skogen. Hon var verkligen helt galen igår. Bara studsa i galoppen när jag försökte bromsa henne! Sen efter det duscha jag och åt lite mat för att sedan åka på styrelsemöte på klubben. Jag är ordförande i US och dom ville att jag skulle börja gå på deras möten så de vet lite vad vi håller på med och om vi behöver nån hjälp och så. Så det höll på från 19.00-21.30. Jag tycker faktiskt att sånna möten är riktigt roliga! Så det är kul att de bjuder in mig till dom. Sen när jag kom hem kolla jag klasslistan som kommit ut lite snabbt. Och ja, vad säger man..Känner 3 av 27. De andra har jag ingen aning om vilka de är.. Och en av mina bästisar som jag hamna med kommer ju inte va med på alla lektioner för hon tränar på skoltid.. Men det gick ju i min förra klass. Där kände jag också bara 1 ordentligt.

det här är jämförbart med det minsta studset hon gjorde i skogen

världens fetaste häst!!

Asså vi måste ha världens fetaste häst här på gården!!! Vi skulle gå en liten mysigkvällspromenad med hästarna. Men när vi gick förbi våran åker med återvästen på, på bortvägen slänge sig Tara hela tiden efter gräset. Så eftersom jag är större och starkare än Annie så tog jag över henne. Det gick väldigt bra. Är rätt van vid att leda sånna hästar efter lilla Harry. Känner i grimmskaftet när de tänker äta innan de hinner göra nått direkt. Men sen sista biten tillbaka blir hon lite vildare och vill äta. Åkern går rätt bra men sen efter den blir hon lite smått galen och slänger md huvudet och rusar mot kanten men jag hinner ta tag i grimmskaftet alla gången och så fick jag liksom slänga mig mot hennes hals för hon inte skulle hinna få tag i nått. Så hon gör så några gånger. Men när hon aldrig lyckas får hon värsta dampet och bara sliter sig och bränner sönder hela min hand!! Det gjorde så j*vla ont så kan kunde inte hålla kvar! Först var hon bara mallig för hon kom loss och sen åt hon! Så himla dryg! Hon vara bara tvungen att få sista ordet och äta nått. Så j*vla fet!! Asså hon måste ju vara värre än en jättefet ponny!:O

Så nu får vi se hur fin min hand ser ut imorn.. kunde inte ens vekla ut handen i rinnande vatten, men nu sitter jag här iallafall med handen i en skål med vatten, kul liv...

här har ni monstret

vill ha mer nu!

Idag har det vart en lite blandad dag. Åt min gamla favvoritglass idag från när jag var liten. Den har inte funnits på jättelänge och den va sjukt god!! Magnum dubble caramel. Sen käka vi lite mat efter ett tag. Smaskiga pannkakor vart det. Sen cykla Annie och jag in till stan för Annie skulle till trafikskolan och jag gymma. Riktigt gött! Sen nu när vi kom hem käka jag lite melon, också asgott!!:D Sen lite senare blir det väl gå en promenad med kusarna.Vill ha en till nu!!!!

hur lyckas man.

Ja, vad ska man säga. Hästen är duktig iallafall. Vet inte hur jag lyckas ibland..

1 m: 4 fel+kanske nått tidsfel. Det gick rätt bra, hon hoppade med väldigt fina språng. Men sen efter hinder nummer sju fick jag för mig att jag var färdig. Vet inte varför. Grundomgången gick till hinder nummer 8 + att det var ju omhoppning. Så vet inte varför jag trodde jag var klar. Förmodligen för jag är van att bara hoppa clear round som första klass. Så jag hann inte få upp henne tills sista i grunden, så hon smet på sidan. Men det gör inget. Det var ju inte hennes fel.

Lagklass 1 m: ute.. Banan var så sjukt blöt!!! Det hade öst ner med regn ända sedan vi kom dit, så hade det inte vart lagklass hade jag strykt mig. Men jag gjorde ett försök, vet ju att hon inte älskar vatten. Men det gick rätt okej, hon stog emot en del men hoppade ändå. Men sen i kombinationen smet hon ut. Det var tydligen för blött för henne. Men hoppa på andra gången. Men sen så missa jag hindret efter det, vet inte hur jag lyckades, för märkte det inte. Bara red förbi det. För det låg på en båge från kominationen och jag bara fortsatte rakt fram. Hörde bara efter banan var slut att jag var utesluten. Jag tänkte men hallå, vad har jag gjort? så himla irriterande! Okej att missa ett hinder i en klass, men båda. Det är dåligt!

Men askul för det andra laget som vann!!:D
Tar nya tag till nyrk sen, då blir dte inte några missar!

Kunde inte bli några bilder idag p.g.a vädret..

fixat och trixat

Så, nu är allt klart tills imorn. Utrustningen smörjde jag tidigare på dan och nu på kvällen borsta vi Fiona. Det är så sjukt skönt att inte ha en vit häst längre som man var tvungen att bada minst en gång i veckan.. Och eftersom hon är så sjukt korthårig blir hon jättefin med bara borstning. Använde magic brush idag också, hon vart jättefin och blank. Hoppas bara hon inte skitar ner sig imorn på morgonen, för de brukar alltid göra det nämligen..

Nyckelby, hear we come!!Fiona på banan:)

imag0354 (MMS)

Fiona på banan:)


Grattis bästaste!

Idag fyller bästaste systra min år! Grattis till henne!!:D <3


miss sunshine

skogis

Idag vart det en liten tur i skogen för Fionas och min del. Mysigt för det regna lite så det va inte mycket insekter. Några stycken på en bit, men inte så man led av det:)

På sista stigen när jag hoppat av för vi går sista biten så kom det en cyklist. Normalt stannar de för den stigen är väldigt smal. Men den här var väldigt desperat att inte stanna och jag han inte få upp Fiona från stigen ordentligt men han försökte ju cykla ändå (idiot egentligten) Men Fiona brydde sig inte som tur var. Men eftersom det vart så tajt så vippa han! HAHAHAH! Rätt åt honom ;D


Äckligt bra!

Har kollat på ytterligare två filmer idag. Har kommit in i värsta filmperioden. Först imorse kollade jag på "Letters to Juliet". Den var faktiskt riktigt bra! Sen nu kollade jag pecis färdigt på "Brothers". Asså det måste va en bland de bästa filmerna jag någonsin sett. Så sjukt bra!! Så den filmen rekomenderar jag starkt till ALLA!!
min sötis

Annie tog lite bilder på min bebis igår när han var ute på äventyr. Så söt, men lilla gepard.


visst är han lite lik en gepardGlad hästägare

Jag blir så himla glad när folk kommer fram och berömmer min lilla Fiona. Tycker ju själv att hon är underbart härlig och den bästa hästen jag kunde få tag i och då blir jag så glad när andra också tycker det. Ville bara att ni skulle veta det:)


ettårs jubileum

Kom på att igrå var det exakt ett år sedan jag började gymma på feelgood. Det har inte gått en ändå vecka på hela året utan att jag inte tränat. Känns riktigt bra! Och fortsätta kommer jag defenitivt göra! För er som tänkt börja gymma nån gång. Har ni feelgood i eran stad, kör på dom. Riktigt bra gym!!


min egna stjärna!

Hopptränade idag, som gick asbra! Framridnigen var sådär, med det glömms lätt bort när hoppningen kändes så jättebra! Hittade verkligen en jättebra galopp och höll den hela banan idag. Har inte så mycket att tillägga faktiskt, för hon var så himla fin! Hela banan bara flöt på utan något problem. Älskar min häst!! Tänk om jag hade fått den här banan på film..

inte idag

2 timmar

Sedär ja, då har man solat i 2 timmar. Fått tillbaka lite färg iallafall. Men ville inte sola längre, för då blir jag blir seg till hoppträningen sen. För man blir verkligen helt slapp i kroppen. Men hoppar inte förens  7, så det ska nog gå:)


se den filmen utan att gråta är en omöjligthet

Idag har jag typ slappat hela dan! Rätt gött att ta en dag till bara slapp. Så har sett två filmer också. Båda sjukt bra!! Kollade först på "A walk to remember". Verkligen sjukt bra! Sen kolla vi på "Älska mig". Asså den var ärligt talat den bästa filmen jag sett på länge! Handla om mobbning och asså, kan knappt finna ord för hur bra den var! Tjöt en hel del, typ halva filmen. Den måste ni verkligen kolla på!!
inte lika läskigt andra gången

Kollade igenom mina hoppbilder med Fiona och så såg jag en liten skillnad på två bilder när det va samma hinder.
Såhär kan hon hoppa på ett hinder hon inte sett förrut och tycker det är lite läskigtoch sen nästa gång hoppar hon såhärhehe, inte lika läskigt längre;)


att det ska va så svårt..

Asså det är asjobbigt att leta kavaj! För det är ju en grej man inte köper så värst ofta och då när man väl köper en vill jag inte att det ska va en som är fin, men som jag känner att jag kunde hittat nån finare. Jag kan ju inte lägga hur mycket pengar som helst på en heller. Min favvorit GPA:n är har lite saftigt pris asså.. Men så prova jag den där John Whitaker idag som är blå med svart krage. Har alltid tyckt den vart fin. Men på nått sätt var den inte så fin på mig. Så köper jag den känns det som att jag bara kommer tänka att jag kunde ha hittat nått bättre. Det är ju så svårt att hitta nått att prova också, eller hitta nått på internet. Det är ju asdåligt! Går ju inte hitta nånting! Men, men, jag hittar väl en som jag vill ha nån gång..

Den här var rätt häftig, men hitta inte priset, den är säkert asdyr..


stackars bebis

Kom precis hem från ett besök hos veterinären men min bebis. Han skulle vaccineras och behandlas för skabb. Det tyckte han inte va så roligt. Det verkligen skar i öronen när ham mjaua. Gud vad synd jag tyckte om honom! Men nu är han hemma igen, så jag väntar på att han ska somna så jag kan åka och träna. Ibland känns det verkligen som att han är min bebis;)


kommit på en riktigt bra sak

Jag tror jag har kommit på en riktigt bra sak. När man tränar blir man så himla mycket allmänt gladare hela tiden. Kom typ precis hem från ett pass och innan det var jag lite seg men inte sur elr nått, bara lite seg. Men sen nu när jag kommit hem är jag asglad och hela dan känns som denart asbra! Ändå var jag själv rätt mycket imorse. Men gosade ju med min lilla bebis hela tiden så det blir man ju glad av. Så är jag sur nån gång ska jag åka och träna asså, det hjälper sjukt mycket!


myskväll på varamon

Igår vart det en riktigt mysig kväll på varamon. Först var det mest tjejmys men sen kom några andra killar och några tjejer till också såklart. Var en sjukt mysig sommarkväll! Vill aldrig att sommaren ska ta slut!:(

ni får några fina mobildbilder


Stackars Malin!!:(


RSS 2.0