living in the moment

Hemma nu från två lektioner i skolan, hälsat på en gammal lärare på gamla skolan och fika på stan. Är alltid lika kul att hälsa på gamla lärare. Nu ska vi snart ut till stallet för att åka till ATG med Tara. Sen ikväll ska jag titta på hoppträningarna när min saknade lilla älskade Harry ska hoppa och sen nästa grupp när Linn hoppar.

lilla minimilton


duktigt monster

Blev lite lunch på stan med mamms och syster idag. Riktigt gott! 
Hoppträningen gick riktigt bra idag! Framridningen kändes hon jättelugn och fin på. Inget tjafs nån gång om att hon ska lyssna på mig. Väldigt lätt i handen, stadig, följsam och mjuk i sidorna. Sen till hoppningen var hon också jättefin. Vi hade satt bettet lite skarpare nu för hon blir så himlans stark till hoppningen så då blir hon lite tjafsig och slänger med huvudet men det går bra ändå. Hon måste ju lära sig att lyssna. Även banan sen var hon fin. Fick in ett riktigt bra flyt på banan, inga direkt misstag. Kom lite nära på ett hinder. Har haft en känsla innan den här att jag blivit lite osäker i ridningen igen. Inte riktigt vågat rida fram så istället lagt henne nära. Men det var mycket bättre idag. Blev bara så en gång, men det var inte så jättefarligt. Hade tänkt att filma idag men glömde kameran. Lite synd när banan gick så bra..

känner att jag är i behov av lite nya bilder..
tt jag

leeedig

Ledig idåg då, så himla skönt! Känns som mitt sommarlov har börjat nu. Speedwayen igår var skitbra! Vi utklassa dom så himla hårt! 58-31 till oss. Så då var jag på bra humör när vi åkte hem. Idag börja jag dagen med en god frukost med ägg och sen gick mamma och jag ut i stallet för att mocka och så smörjde vi utrustningen till hoppträningen idag. Så får se vad den här dagen mer har att bjuda på. Ska iallfall göra ett svenska papper men jag har nästan inget kvar på det så gör nog det ikväll.



hold on to your dream, hold on and believe

Slapp dag i skolan. Fick reda på att vi ska ha ännu mindre lektioner. Så nu har jag två lektioner på måndagar börjar vid tio och slutar tolv, två på tisdagar börjar halv tio och slutar ett, inga på onsdagar, två på torsdagar börjar åtta och slutar tio i tio och två på fredagar slutar samma som på tordagar. Så himla skönt! Nästan jobbigt lite. Hahah, kommer få för mycket fritid. Vad ska jag göra när nästan alla andra går i skolan liksom? Men får väl njuta, klagar inte precis! Har bara muntliga matte nästa vecka sen har jag verkligen inget mer! Bara slappa hela tiden nu i tre veckor! 
När jag kom hem blev det en tur i skogen iallfall. Riktigt mysigt! Sen om en timme ska jag hämta upp Lisa för att åka och titta på speedwayen, kul!!



is this love only excist in my dream, don't wake me up

Bra och dålig dag idag. Börja dåligt med att jag bara får D i slutbetyg på naturkunskapen trots att jag slitit som ett djur. Sista arbetet satt jag med i typ 4 timmar.. Men men, så är det. Sen andra lektionen fick vi utskällning hela lektionen för att klassen är så pratig. Men kan inte ta åt mig så jättemycket eftersom jag inte är så jättepratig på lektionerna. Men sen efter lunchen vart det jättebra! Då hade vi tyska och fick reda på slutbetyget. På nationella fick jag VG på hörförståelsen, VG på läsförståelsen, G+ på skrivdelen och G+ på muntliga. Känns bra och så fick jag C i slubetyg, alltså VG med gamla betygsättningen. Vart väldigt nöjd! Ännu mera bra på det är att jag kommer inte ha nån mer tyska innan sommarlovet!! Underbart! Sen på matten fick vi reda på att vi har ingen mer matte heller. Bara muntliga nationella i 20 minuter. Ska ha mitt på måndag och efter det, ingen mer matte!! Kommer ha världens slappaste schema! Sen när jag skulle träna börja det jättebra! Var så himla skönt att kunna träna igen efter att ha varit sjuk i en vecka typ. Kände mig pigg och frisk. Sen när jag skulle köra styrka så fick jag kramp i min fot hela tiden. Vet inte varför, får aldrig det? Och det sluta inte. Fick bort det och det kom tillbaka hela tiden. Verkligen plågsam kramp! Så det var bara att åka hem.. Så då var jag lite sur, hehe.. Men ska träna mer imorn, får satsa på krampfri då! Hahah jag tänker alltid det värsta när det händer nått, så trodde typ att jag hade fått stelkramp eller nått från igår när jag tappa en kniv på tån!



I wanna be a billionare, so fucking bad





you are the one that I dream about all day

Igår vart det en tur i skogen med knasbollen och varamonmys på kvällen! Älskar sommaren!
Idag har det varit en heldag på Norrköping Horse Show och Ungdomsträff. Kul det också. Ungdomsträffen var faktiskt rätt bra. Kan va bra för de övriga US-medlämmarna att få veta lite mer vad det går ut på och vad de faktiskt är med i. Sen när vi var klara kollade vi på 150 hoppningen och Grand Prix kur dressyr. Så himla kul. Det var så fina banor och fina hästar! Känns för övrigt lite kul att ha tävlat på samma bana som Svante Johansson och Saint Amour. hähä! 

Ångra lite att jag inte tog några bilder men jag orka inte när jag var där. Jag ville ju se och det gör man inte lika bra när man tar kort..



RUBRIK

Shoppat lite idag då. Vart ganska besviken på rean då jag hade byggt upp en hel del förhoppningar.. Men det hängde även med en lånärmad tävlingsskjorta som jag kan ha när det är så sjukt varmt på sommaren, en piké och ett bälte som jag ska ha när jag tävlar med skjortan. Sen åkte vi även in till a6 och där hita jag ett par nya söta skor.







De hade ett erbjudande att de som handlade en tävlingsskjorta eller ridbyxor från kingsland fick en liten present. Jag som faktiskt behöver strumpor för en gångs skull.




Mina fina skor!





soon, you won't get rid of me

Igår räckte inte tiden till, till att sitta och slappa vid datorn. Sluta vid ett och fika en stund med Frida, Vendela och Kiki. Sen åkte jag och Malin till Sandra. Vi åkte till maxi och köpte jordgubbar och vindruvor och åkte till varamon. Vi hade tänkt att ta vårat första dopp men det var för kallt. Så vi stod istället som två kärringar och bara svätte vatten på oss. Sola mycket istället. Det var så skönt! Älskar varamon, kan verkligen spendera en hel dag på att vara där. Speciellt på kvällen, då är det bäst! Sen när jag kom hem hade jag ett asjobbigt historiaarbete som jag var tvungen att bli färdig med. Höll på att ge upp ett tag men lyckades övertala mig själv genom att det är typ det sista jag gör åt skolan!! Men nu ska jag fixa klart det sista. För nu ska mamma, jag och syster åka till Charlies häst och hund för den sorslgna rean!



bästa!






I can give you more

Underbar skoldag idag! Börja kvart i 10 och hade en lektion som vi fick sitta i datasalen och jobba med. Sen halva tyska lektionen som bestod av en lek. Sen sluta, underbart!! Åkte hem och sola i några timmar och gick in en stund så jag vakna till innan hoppträningen. Varmt!! Det gick helt okej. Hon var väldigt stark idag! Både framridningen och hoppningen. Så till banan fick vi göra bettet skarpare. Vilket hjälpte sjukt mycket! Men en övning på framhoppningen kändes riktigt bra! Det var två räcken med romalavstånd 7 galoppsprång så skulle vi rida så många som möjligt. Fick henne att gå på 9 varje gång förutom en tror jag. Kändes riktigt bra. Det hade aldrig gått för ett tag sen. Men å andra sidan hade det vart lite konstigt också om det fortfarande inte hade gått. För man lär ju känna sin häst mer och mer och lär sig hur man ska göra. Så ska inte säga sånt att det inte gått för ett tag sen blablabla. Tycker man ska se det mer i nuet, hur det går just nu och inte hur det gick i vintras osv. Visst ska man väl se utvecklingen. Men det sker ju alltid utveckling, så finns ingen anledning att tjata om det.

bild från förra sommaren.


dreaming about...

Mått skit idag. Hostat lika mycket som igår och fått anfall då jag trodde jag skulle dö. Då man inte kan andas med näsan för man är täppt och sam har slem i halsen man inte får bort. Värsta som finns asså! Men det börjar faktiskt bli lite bättre nu, riktigt skönt! Matten gick också skit! Var verkligen sjukt svårt!! Vi jobbar inte ens med sånna där svåra uppgifter på lektionerna. Kunde inte ens gissa på många och då är det illa.. Men hoppas verkligen jag klarar det! Men känns lite synd, hade hoppats på att få C i matte, men tror inte det blir det längre.. Fiona har gått lite på banan med Annie idag. 



bara för att lätta upp stämningen







allmänt äcklig

Mår lite som jag förtjänar idag för jag tävla igår eller vad man kan säga. Hostat sjukt mycket och kännt mig allmänt äcklig. Har jobbigare att andas och orkar ingenting, får typ mjölksyra efter 2 trappor.. På det hade jag även tyska muntliga, vilket gick skit, och så tappa jag bort min skåpsnyckel.. Skitdag men aja, det blir en ny dag imorn! Taggar 4 timmars nationella matte imorn! (ironi)



resultat

Idag hade jag en väldigt kissnödig häst. Men hon var duktig ändå.

110 cm, 0+4. Som sagt var hon akut kissnödig, underlaget var väldigt tungt, det var varmt och hon vart riktigt trött i omhoppningen. Så det vart ingen stilrunda precis.. Men det gick inte att få fram henne! Så avståndspunkten blev atomatiskt väldigt nära. Men som tur är ju hon så duktig som klara alla hinder iallafall! Tyckte väldigt synd om henne som var så kissnödig.. Men man kan ju inte strunta i att starta för det. Men vi gick ju runt iallafall med nolla i grunden. Det är mitt mål. 

såhär kändes det som typ alla språng blev.. Men känner att jag kan inte ta på mig allt heller att det blev lite fel. Både Fiona och jag gjorde så gott vi kunde i situationen!


vinna eller försvinna

Snart ska jag gå ut för att göra iordning mitt lilla monster. Är fortfarande lite hostig och lite huvudvärk men det har ingen dött av. Hoppas verkligen på att det går bra idag när det bara blir en klass. Fast man hoppas ju alltid på att det ska gå bra i för sig då. 



råka dansa när man skulle pausa

Igår skoddes lilla Fiona klart. Väldigt fint vart det! Sen vid 1 hade jag US möte på klubben. Vi hade inte så jättemycket att gå igenom men kolla läget lite. Sen när jag kom hem så käka jag lite och sen tog in Fiona för en tur i skogen. Mysigt med en pigg knashäst. Sen på kvällen åkte jag till Hanna. Vi käka först pizza och sen träffa Felicia, Macke, Johan och Adam. Snacka till typ 12 sen frös jag så mycket så jag åkte hem. Hade känt mig lite krasslig under dagen så sen när jag kom hem låg jag typ och bara skak i sängen i minst en halvtimme! Sen på morgonen idag vakna jag och mådde skit.. Mådde lite bättre under dagen och hatar att bara ligga hemma så åkte in en stund till stan med papps och fick lämna in min älskling(mobilen) på lagning. Är asledsen nu. Har gått och känt i fickan hela dagen men det känns som att något fattas.. Hahah, illa! Så nu kommer jag få va utan den i typ 3 veckor. Är lite smått deprimerad.. Aja, sen när jag kom hem vila jag lite, käka lite och sen gick ut i stallet för att trotsa min sjuka kropp och rida ett pass på banan. Så nu har jag sjukt ont i ryggen igen. Som jag alltid har när jag är sjuk och orkar inte stå upp. Så det blir vila resten av kvällen och hoppas på att jag mår bättre tills imorn. Tänker inte hoppa över tävlingen för att min kropp är konstig!



träning+ridning

Blev lite träning nyss, riktigt gött! Sen hem och ut och rida lite i en hage. Kunde bara trava lite för hon bir så osäker på gräs och vill inte slita på hennes hov heller. Men hon måste röra på sig, annars blir hon helgalen på tävlingen på lördag. Så först var hon väldigt osäker, hängde i handen och spände sig men hon slappna av till slut och kändes rätt bra. Hade inte så stora krav direkt, men hon ska iallafall gå i form;)



grattis bästa mamms!

Sjukt jobbig skoldag igår med två nationella i engelska.. Så orka inte träna efter skolan, hade fett huvudvärk! Så tog en fika istället fast hade inte ens råd med en kaffe så fick bara sitta där och snacka skit. Åkte hem vid fyra och greja lite, hade twilightmaraton här hemma igår med Sandra och Malin. Fett mys! Vi kolla 1,2,3 men sen orka vi inte mer. Efter 6 timmar bara sitta helt stilla blir rätt jobbigt, bara kryper i hela kroppen! Men ändå kul! Idag fyller även bästa mamms år, Grattis Grattis! Älskar dig!



bästa!

hahah, medicin mot allt!








living in a dream

Simning i skolan idag. Vi hade nått slags bälte runt midjan och så skulle vi springa i vattnet. Så himla roligt! Men också jobbigt! hahah, vart lite irriterande när man inte kom nånstans. Vi gjorde även massa andra jobbiga och roliga övningar. Sen sist skulle vi göra fjärlissim. Malin(som simmat sedan hon var 6 år) gjorde det jättelätt och bra, alla tittar på så jag tänkte nån måste ju börja liksom. hahah, men det såg inte lika bra ut när jag skulle görat, såg mer ut som att jag försökte att inte drunkna eller nått. Men vart lite besviken för vi inte körde vattenpolo.. Sen åkte jag hem efter skolan vid 1, orkade inte träna, simningen räckte för dagen asso.. Fiona skulle testas att skos utan lugnande men det gick inte så bra.. Så nu går hon med en omskodd bakhov och den andra bakhoven utan sko men verkad.. Så det blir ingen hoppträning imorn.. Men hovslagaren kommer ut på fredag igen och då får även veterinären komma ut *suck*



who says your not beautiful

Skola med nationella skrivdel i tyska. Gick sådär asså.. är inte så bra på att skriva, men vi får la se. Drog till gymmet efter skolan, sprang 45 minuter och lite styrketräning. Sen hem, chilla lite. Mamma lastträna även Fiona lite. Gick faktiskt väldigt bra tycker jag, mamma kunde lasta in henne själv, så hon gick in helt själv. Sen så övningskörde jag till maxi och tillbaka när vi handla. Ska ta tag i det här ordentligt nu när jag förhoppningsvis inte har så mycket läxor och prov längre och det är ljust hela kvällen. Ska ha mitt körkort bara några dagar efter jag är 18!

haha, hon hade snott mina tyglar i språnget i vanlig ordning, men det går ändå ;)

tävlingsdag 2

Gick riktigt bra idag också!

110 cm, 0+4 fel. Fick in en riktigt bra runda idag också. Bra ridning och duktig häst! Vart bara en linje då jag trodde det bara skulle vara att rulla med henne men det vart det inte så kom lite nära, men hon kravla sig över med sin övernaturliga frambensteknik, haha ska inte överdriva men hon ser lite rolig ut;) Vart även första gången i omhoppning i 110. Riktigt roligt! Vi har även bytt nästa tävling till nästa helg. Var tänkt att nästa skulle va om två veckor i Norrköpings fälrtrittklubb, men det går på gräs och efter att ha sett hur hon galopperar på gräs när vi tömkör är det nog ingen ide. I alla fall inte att debutera ny höjd på.. Så det blir en 110 i Boxholm istället.Sen efter det blir det tävlingsledigt i 4 veckor.

Lite bilder från dagen:)









gillar dig mer är mycket!

himlans bra känsla!

ojoj, lååång dag! Men kom in vid halv 8 iallafall! Började med att jobba på morgonen, tävla en klass, göra iordning utrustningen och sen tillbaka och jobba igen.

110 cm, 8 fel. Gick i alla fall väldigt bra. Red väldigt bra, säkert och inga panikanridningar. Första rivningen berodde på att hon kom något stort, inte mycket men tillräckligt, så hon spände sig lite och släppte bakbenen. Sen andra rivningen kom vi något stort igen, fick inte upp henne ordentligt så hon rev då också. Men annars var känslan så himla bra! Väldigt rolig bana också. När det är lokalt blir det mer långsida, snett igenom, nån båge. Så det var roligt. Även banan tills imorn är rätt rolig. Blir en 110 då också. 

Lite bilder tagna av Vendela





taggar!

Fullt upp sedan skolan. Slutade typ halv 1, drog in till stan och mötte Annie. Vi köpte lite presenter till mamma som fyller nästa vecka. Blir asbra! Käka lite på med eller utan och åkte hem sen. Smörjde alla saker och åkte upp till klubben för att hjälpa till med att bygga banan. Sen när jag kom hem gick jag direkt ner till stallet för att hänga med mamma när hon tömkörde Fiona. Hon var lite jobbig, alltså lite okoncentrerad och skygga för rätt mycket för det blåste så mycket. Men hon såg fin ut ändå. Sen borsta jag henne ordentligt och gjorde henne fin. Gick sen in och bakade med mamma till tävlingarna, 2 kladdkakor vart det. Mums! Så nu taggar jag inför imorn!



sjukt seegt!

asså det här måste vara världens segaste kväll.. Är ensam hemma sedan lite innan 7 och det känns som det gått en evighet men det har bara gått 2 timmar.. Och har käkat massa godis så nu har jag sjuukt dåligt samvete. Vore det inte för skitvädret skulle jag ut och springa tills jag inte orkar stå upp längre! Men men, nån gång ibland ska väl kroppen kunna tat! Hoppas nån kommer hem snart för det är fett tråkigt nu ass!

min söta bebis <3



--


my life

I won't give up until I get what I want

skola, nationella och utveklingssamtal har dagen bestått av idag och det lär inte bli mycket mer. Hade tänkt att träna men orka inte! Blir så arg på skolmaten, alltid när jag tänkt att träna så är det mat jag inte ens kan tvinga i mig, äcklig fisk.. Så får huvudvärk och blir astrött, ingen energi- ingen träning. Funkar inte för mig.. Men ska jobba mycket i helgen så bränner väl lite kalorier då. Dumma vädret gör det inte bättre heller..

finner inte ord för hur mycket jag länktar!



just girly things

Usch, regnat hela dagen.. och så hade vi tyska nationella på det också, inte så kul.. Men dagen är ändå kort så jag står ut. Har käkat lite nu och ska snart börja byta om för lite hoppträning!









studiedag

Önska att jag kunde ha fått leva kvar i dom dröm inatt, hah hata när jag vakna, vart jätteledsen! Gick iallafall upp efter ett tag och käka frukost sen åkte jg in till stan för att möta upp Linn och Hannelore för att köpa in godis till tävlingarna nu i helgen. Vi köpte jättemycket gott så längtar tills i helgen, ska köpa massor! Sen måla vi klart vårat hinder, eller palisaderna. Riktigt fint vart det! Sen hem, käka och red ett pass på banan. Gick sådär, inte så jättebra. Underlaget på ridbanan var så dåligt idag, det måste regna. Men det är ju tur att det ska det snart. Men hon fick träning iallafall. Sen har jag gjort klart mitt arbete, så himla skönt! Så istället för att sluta halv 4 på fredag slutar jag tio över 1, najs!!

hahah!



rumpnissar är vi allihopa, allihopa, allihopa

Slapp skoldag idag. Sen träning efter det, började jobbigt med huvudvärk och ingen energi men slutade med mycket energi. Hatar verkligen skolmaten. Den är inte äcklig så, men den innehåller inget. Man skulle kunna käka hur mycket som helst men man är ändå alltid hungrig när man lämnar matsalen igen.. Sen efter träningen åkte jag hem och vänta en stund på att mamma kom hem så vi kunde rida ut. Mys var det. Sen åkte vi till maxi och handla saker till taccos, asgott!! Hade först planer med klassen ikväll eftersom vi har studiedag imorn men det blev inget..




fullspäckad dag

Fullt upp hela dagen idag! Börja med arbete på klubben från 10 till 4 ungefär. Vi skulle fixa fint på anläggningen inför tävlingarna. Fast hela min tid gick till att måla vårat hinder. Riktigt snyggt vart det! Gillar att vara på klubben sådär länge, umgås med alla och ha roligt även fast man arbetar. Sen när jag kom hem käka jag lite och gick sen ut i stallet. Blev en lång mysig tur med knasbollen, lika pigg som vanligt. Riktigt härligt var det faktiskt! Sen när jag kom in vart det att börja med naturkunskaps arbetet, är klar snart, riktigt skönt!



lista

Senaste

Låt du hörde: Mirror-lil wayne feat bruno mars

Film du såg: Kollar på Alice i underlandet nu

Mat du åt: Grillat med potatisgratäng

Kram: kiki

Puss: Fiona tror jag

Känslan: Glad och trött

Bråk: Ingen aning, brukar inte bråka med nån direkt

Resa: London, bästa staden!

Glädje: Stockhomsresan, all shopping

Längtan: SOMMARLOV!! och är fortfarande

Dröm: Den senaste jag kommer ihåg var att jag bråkade med en lärare som jag inte ens har, haha!

Personen du träffade: Malin och Kiki

Person du pratade i telefon med: kära pappa

Personen du fick sms av: Felicia tror jag

Gången du var utomhus: När jag kom hem för ett tag sen

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Tordags?

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Har väldigt svårt att välja.. Älskar landet men länktar till staden!

Hamburgare eller pizza: Hamburgare.

Kött eller fisk: kött

Hund eller katt: Har aldrig haft hund men vill ha, men älskar mina katter!

Aftonbladet eller Expressen: Samma innehåll i båda tidingarna.

McDonalds eller MAX: Har aldrig ätit på MAX

Sverige eller Utlandet: Tror jag helst bor i sverige men åker ofta på semester, skulle inte kunna ha Fiona annars.

Sport eller nyheter: Nyheter såklart!

Hockey eller fotboll: ehh.. fotboll

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: mörkhåriga!

Sommar eller vinter: Sommar!!!

.

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
- kolsyrat vatten
- Mjölk 
- yoghurt
- smör
- grönsaker

Fyra saker du inte kan vara utan?
- min familj
- mina vänner
- min häst
- pengar

3 saker du inte kan äta?
- kalopps
- graverad fisk
- majs

Två saker som gör dig glad
- Mina vänner/familj
- alla sorters ridturer

En sak du gör oftast flera gånger i veckan
- tränar, skolan, rider


bästa helgen på länge!

Kom hem för en stund sedan från huvudstaden. Har haft sjukt kul och shoppat massor! Men det tråkiga var att det vi åkte dit för, att se LMFAO på gröna lund, gick inte.. När vi skulle dit så stängde de portarna, alltså de släppte inte in mer folk. Hörde att det var dom som hade väntat i nästan 6 timmar och kom inte in. Lite sjukt så det gör inte så mycket.. För när vi prata om det tyckte jag 4 timmar skulle va sjukt för mycket. Men han ändå haft askul och samlat på mig lite vuxenpoäng. Tre 17 åringar klara sig helt själva i den stora staden, haha! Ska göras om i sommar!!



lite bilder

En som fotade på tävlingen i Åby har börjat ladda upp bilderna. Så dom från 1 m är uppe nu, väntar på 110 också. Har bestämmt att jag ska köpa några men vet inte vilka än så väntar lite.






It's a nice day sunshine!

Dagen började med nationella i engelska. Gick okej tror jag. Sen nån föreläsning om stress i typ 2 timmar, inte så kul.. Men fick sluta 12 vilket var riktigt najs! Drog till gymmet direkt, vilket var jobbigt men det gick. Sen åkte jag hem och sola i ca 2 timmar, så himla underbart! Kändes verkligen som sommar, brände som tusan så fick en hel del färg på bara en gång, har inte solat hela kroppen nån gång iår innnan. Skönt att inte behöva va så blek längre!

Gick ut och fotade lite bilder, vart inte så bra, haha! Hon var för nära hela tiden. Varje gång jag backa så följde hon efter, sötisen!









hoppträning 2/5

Vart en väldigt stressig hoppträning idag. Hon ville INTE gå in i trailern så vi vart försenade och då blir jag så himla stressad, hatar att komma försent, vad det än är. Så red inge vidare på framridningen, men skitsamma. Sånt händer och hon blev uppvärmd i alla fall. Hoppningen gick helt okej. Hon var väldigt pigg idag och man blir ju tröttare av värmen när man inte är van vid den än. Men det kändes ändå som att hon var rätt så lydig. Ibland fick hon lite anfall men annars så var det inga problem med att få tillbaks henne. 



you looking at me but I'm lookin through you

Sjukt skönt väder idag också plus sjukt slapp dag i skolan. Börja med att vi gick ut på utflyckt, fatta aldrig riktigt vad läraren snacka om men det var nog inte så viktigt. Lite om göta kanal eller nått. Sen efter det gick vi in och käka och fick reda på att vi hade nästa lektion också ute. Eller vi fick välja, vi skulle läsa ett papper och försöka förstå och då satt vi självklart ute! Så är lite smått bränd nu, skitsnygg bränna på ryggen, haha! Sen efter skolan drog vi in till stan och käka lite glass.



underbart vädeer!

Har vart helt sjukt underbart väder idag! Fynda lite på marknaden idag. Två par solbrillor och ett linne. Ganska så najs. Efter det hängde jag med till klubben när syster skulle rida och sen efter det var det styrelsemöte på klubben. Gick igenom lite saker inför tävlingarna mm. Det blir nog bra.

Linnet kosta 150 kr och solbrillorna 70 kr styck.




trevlig valborg

Hoppas alla fick en bra valborg igår, för det fick jag! Visst jag var lite seg för jag var trött och ont i halsen men det var ändå väldigt kul, lära känna några nya och umgås med dom man redan känner. Alltid lika kul! Åkte hem vid halv 3 och somna som en stock! Men nu är jag vaken och ska snast åka till godegårds marknad, haha! Har inte vart där på skitlänge så ska bli kul, kanske fyndar nått?



RSS 2.0