kommer bli bäst!

Nu är nog det mesta jag kan fixa inför imorn klart! Är så sjukt taggad! Sitter faktiskt och kollar samandraget från dagens tidshoppning.
Annars så har dagen varit bra. Hade typ en serriös lektion.. Men det säger jag inte nej till! Vi satt ute i solen en lång stund och hade det jättemysigt! Slutade vid 1, åkte hem och åt lunch. Sen upp till klubben och titta på när syster hoppträna. Hem igen och sen handla vi lite inför helgen. Försöker att inte ta med mig för mycket, men det händer lätt.. haha! Ses och hörs!


weeii taggar!

Hej och godmorgon allihopa! Tisdag idag, lång sovmorgon till 09.40 och än sålänge känns dagen helt okej. Hoppas på att den fortsätter med det. Ännu en dag närmare våran tripp till Göteborg, weii! Taggar galet!! Ska bli så himlans roligt! Idag kommer jag sluta vid lunch tack vare inställda lektioner, skönt! Och så har jag utvecklingssamtal under den andra, så den blir inte lång, gillas! Här är i alla fall schemat fredag, lördag och söndag! :D

Fredag: Vi kommer åka hemifrån väldigt tidigt eftersom det början kl 10.00 och man vill ju inte vara där så man inte hinner. Vi har heldagsbiljetter och kommer shoppa på mässan! Vårat program för dagen:

Fredag 26 april

Förmiddag 10:00–ca 16:45
10:00

INTERNATIONELL HOPPNING

Tidshoppning.

Ca 11:30

STIPENDIEUTDELNING

Gothenburg Horse Show delar varje år ut stipendier till unga ryttare.

Ca 12:20

CLINIC, HOPPNING

Cirka en timma. Franske toppryttaren Kevin Staut håller clinic.Läs mer.

Ca 14:10

INTERNATIONELL HOPPNING

Grundomgång samt omhoppning.

Ca 16:00

SHOW – TÖMKÖRNINGSKADRILJ

Fyra ekipage från Flyinge visar upp sig.

Ca 16:10

SHOW – MOUNTED GAMES

Fyra lag tävlar i ponnystafett. Läs mer.

 

Kväll 18:00–ca 22:40
18:00

ROLEX FEI WORLD CUP™ JUMPING – FINAL 2

Andra klassen som räknas in i världscupfinalen. Grundomgång med en omhoppning. Ryttarna får poäng efter placering i denna klass. Poängen tas med till sista klassen på söndag.
Hinderhöjder upp till 1,60m.

Ca 20:40

SHOW – TÖMKÖRNINGSKADRILJ

Fyra ekipage från Flyinge visar upp sig.

Ca 21:05

SHOW

Mer information kommer senare.

22:10

YOUNG RIDER – KVAL

De 16 svenska young riders som efter fem kval under höst och vinter har flest poäng kommer till Scandinavium. I denna klass gör de upp om startordningen till finaltävlingen på lördag. Hinderhöjder upp till 1,40m.




Lördag: Shopping på nordstan! Umgås lite extra med kära moster som inte jobbar då.


Söndag: Ännu mera shopping i Ullared!! Bästa!!


21:a april

Tänkte bara titta in och säga hej jag lever ungefär. Dagar rullar på, en del bättre, en del sämre. Idag har iallafall varit en hyffsat bra dag. Mitten av dagen var ritkigt bra! För träffade min kära Hanna. Vi åt först på stan, åkte hem till henne och färgade mina ögonfransar, solade sedan i 2 timmar. Så sjukt skönt var det! Kändes som sommar! Satt i kortbyxor och vek upp tröjan så jag sola magen också. Fick en hel del färg i ansiktet faktiskt! Sen åkte jag hem, då blev det jobbigt igen pga anledningar.. Äntligen fått klart svenskan nu iallafall, tack mamma för hjälpen! <3 Annars så har det inte hänt mycket. Var lite busig och klippte av håret i fredags och igår så grillade vi för första gången iår, sjukt mumsigt!

charmig.. men skyller på att solen blända som tusan!


17 april

sjukt.. 17 april redan! snart maj, snart göteborg horse show!! taggar sjukt mycket, ska bli grymt kul! även riktigt skönt att få komma iväg några dagar, bort från allt och bara ha roligt utan måsten.. annars så är väl allt likadant, känns ibland som jag trampar på samma ställe men har det jobbigare av vissa anledningar.. men snart är det sommarlov, blir nog bättre då. bara 39 skoldagar kvar!! en sak till som är så himla bäst, roligt och gör mig himlans lycklig är att vi köpt en misse! piggelin ska han heta och vi får hämta honom den 17 maj! min bebis ska han bli! kan va kul att få något att pyssla om och mysa med när allt annat känns skit..


-

den här dagen, orkar inte..


won't let it happend

Livet går väldigt upp och ner just nu, så vet inte hur mycket som kommer skrivas här. Men ska försöka lite för min egen skull. Dagarna är både bra men samtidigt de sämsta i hela mitt liv. Jag dras fram och tillbaka, tankar som trycker ner mig så långt ner det bara går i helvetet och stöttning som drar mig upp igen till himmelriket. Försöker finna lite glädje i vardagen från alla håll och kanter då ridningen tagits ifrån mig.. igen.. Kämpar varje dag för att komma tillbaka till det "normala" men något annat mörkt inom mig kämpar varje dag för att hålla mig kvar och göra allt ännu värre. Utsätter mig för sådan plåga för att jag ska välja den lätta vägen. Men tänker inte göra det! Jag ska kämpa, jag ska vinna, jag är starkare! Vill leva normalt igen och det ska jag! 






9:e april

Har lång sovmorgon idag till halv 10, himlans skönt ska ni veta! Tänkte skriva igår men hann inte.. I söndags var det lite blandat med hästar, lite slapp och fira min kära vän Malin på kvällen som äntligen fyllt 18 år! Stor brutta nu! 
Igår var det skola igen.. Jobbigt men helt okej ändå. Fick så sjukt bra besked igår så inget kunde sabba min dag! Började med att jag fick reda på att jag blev godkänd på det där j*ävla mattekursprovet!! Var verkligen helt 100 % säker på att jag skulle missalyckas, men jag klara det! Så bara nationella kvar nu så är matten slut föralltid! Sen fick vi även tillbaka våra gymnastikprov. Var en väldigt stor del, hela teoridelen kan man säga som det var prov på men jag visste att jag skulle va godkänd iallafall. Men vet ni, fick HÖGSTA BETYG! Så sjukt glad vad jag! Så det firades med att åka till Hugos en liten sväng efter skolan och drack en kopp kaffe. Sen hem, käka och bytte om till ridkläder. Markarbetslektion stod på schemat! Men den gick dock lite sådär.. Hon var mjuk och fin men det kändes att hon var fortfarande lite sliten och uppspelt efter tävlingen. Men helt okej ändå. Absolut inte dåligt!

hähäh, jag premiäranvände telefon i duschen igår!

Tävlingsresultat

Gick sjukt bra idag! Fin anläggning, fint väder, fina ritter och framför allt en jättefin häst!

1 m - 0+0 - 1:a placering(!!) Vilken runda jag fick och vilken känsla! Klockren på framridningen var hon, sjukt fina och genomhoppade språng och jättefin bjudning! Även jättefin inne på banan sen! Så fin i handen och lyssna jättebra! Så satsade allt i omhoppningen, vilket var planerat. Så kunde rida hela banan enligt plan A. Riktigt kul!

110 cm - 0+4 - 1:a utanför placering: Hon blev vääldigt trött till andra klassen. Kändes redan på framhoppningen. Ännu mera inne på banan sen. Hon var mer springig, slängde med huvudet och lyssna inte lika bra. Men det var ändå en bra runda tycker jag. Hon har inte tävlat 2 klasser på samma dag iår än så jag får ta att hon inte riktigt orkar pga lite för dålig kondition. Så med lite för mycket fart in på en linje i omhoppningen i kombination med att hon inte lyssna på förhållningen så fick jag inte tillbaks henne till rätt antal galoppsprång, vilket ledde till omtramp och rivning. Men som sagt så är jag ändå nöjd med henne. Var förvånadsvärt mycket fel i den här klassen, det gör att man blir ytterligare lite mer nöjd för mitt resultat!

1 m klassen





110 klassen


5:e april

Känner mig riktigt duktig idag faktiskt! Vaknade imorse ganska tidigt, halv 7 tror jag det var. Gick upp lite innan 7 och gjorde frukost, satt ner några minuter och sen bytte om till ridkläderna och gick ut till min fina kuse. Det var egentligen planerat att mamma och jag skulle tagit trailern upp i eftermiddag när hon slutat vid halv 4. Men syster har träning vid 5 så det hade som i vanlig ordning blivit stressigt och mamma får alltid stressa så tycker så synd om henne.. Så jag fixa allt på egen hand! Och det gick riktigt bra tycker jag! Det är så skönt att ha det klart på morgonen också. Så jag var klar med ridning och allt vid halv 10. Nu ska jag snart ner till stallet och smörja utrustningen tills imorn och så borstar jag Fiona fin senare när kusarna gått in så hon inte kan rulla sig lortig igen. 


kommer sakna dig bebis.. <3

Torsdag idag och fredag imorn. Skönt. Dagarna rullar på alldeles för fort. I onsdags var det hoppträning. Framridningen kändes lite sisodär, kände mig rätt stressad och kunde inte varva ner ordentligt. Men skitsamma, det var ju en hoppträning och inte en dressyrträning. Banan sen var ganska tekniskt byggd, vilket är bra inför tävlingen på lördag. Taggar! Den gick ganska bra tycker jag också, så det blir görsabra! Idag har jag haft ett möte och var på vårdcentralen för att kolla upp mitt konstiga öra som de inte visste vad det berodde på.. suck.. Sen handla jag lite, åkte hem och laga mat och sen in till stan och träffa fina tjejor. Kolla lite på stan och sen tog en kaffe. Åkte hem, greja lite i stallet, käka och gick promenix med mamma och tanterna. Riktigt mysigt! Sån lycka när man ser all snö som försvinner från gång till gång! Men fick ett sorgligt besked när vi kom tillbaka. Förstår inte varför detta ska drabba våran familj gång på gång.. Vår älskade lilla bebiskatt finns inte mer.. Han har blivit påkörd.. Orkar inte skriva nått snyftinlägg just nu. Kanske gör det nån annan dag, kanske inte.. Känns jättetomt och vet inte riktigt vad jag ska kunna säga/tänka för att det ska bli bättre. Men han led inte i alla fall. 

R.I.P <3


1:a April

Går inge vidare med mitt skrivande här direkt.. Har gjort lite blandat. Har ju varit påsk osv. På torsdagen så blev det ju som sagt lov, underbart! Besökte farmor efter skolan och tacka för påskpengen jag fick, sen hade jag ett möte. Efter det greja vi lite med hästarna, gick promenad och myste. I fredags var det tripp till Linköping med girlsen! Käka på subway, bästa som finns! Shoppa en del, fast typ allt på värsta rean så fick massor för lite pengar. Gillas! Lördag red jag i ridhuset på morgonen, så fin var hon! Sen åkte pappa och jag till Elgiganten och inköpote en ny mobiltelefon, alltså min nya kärlek just nu, haha! Igår tog jag lite chilldag. Gick promenad med fiona och mamma med tara, sen på kvällen var det jättefin påskmiddag hos mormor och morfar. Lax, så mums! Idag följde jag med upp till ridhuset när syster och mamma greja med lilla bebisponny. Kom tillbaka, käka lite och sen var det markarbetslektion vid 2. Början kändes sådär, hon var väldigt stressad. Stadig oså, men lyssnade inte så bra. Men när det släppte så kändes hon jättefin. Hon är verkligen jättemjuk och följsam i tygeltagen nu! Även galoppen börjar bli mycket bättre. Framsteg! Imorn blir det utflyckt till Örebro med tjejerna, kulkul! 


RSS 2.0