--


bra dag!

Känt mig asduktig idag! Eller iallafall en stund på morgonen. Ställde klockan på 08.00, gick upp och käka frukost, ner till stallet och mocka och sen drog jag till gymmet vid 9. Körde ett riktigt bra pass idag! Svetten bara rann, blir bra till resan! Sen när jag kom hem la jag mig typ och sola direkt. Låg till typ halv 2, sen vart det för varmt när jag inte kunde svalka mig. Poolen var smutsig och ville inte bada själv. Så gick in, käka lite och sen vid halv 3-3 gick jag och pappa ut igen för att sola lite till. Måste sola så mycket som möjligt så inte kroppen får en chock och bränner sönder sig.. Sen när jag skulle rida så orkade jag verkligen inte. Vet faktiskt inte riktigt varför. Kan va typ för det va varmt, har börjat träna ordentligt igen och kroppen inte riktigt vant sig så bra än. Men som tur är har jag en bra syster! Det är bra att hon rider henne ibland då hon är mer rutinerad än vad jag är. 


en gång i phuket

Inte hänt så mycket idag.. Mocka oså i stallet imorse, cykla med Annie till expert för att köpa lite grejer sen typ inget mer speciellt.. Kollat film. En gång i Phuket. Fett grym! Den gör mig inte lite mer sugen! Men har blivit lite orolig för vädret.. Kollade smhi idag hur vädret var 10 dagar framöver och det regna varje dag.. Men annars kan det va lite bra också. För jag har lästa att det är olika perioder i regnperioden. Att det regnar massor och sen slår det om. Så om jag har tur slår det om tills jag ska åka. Annars står jag ut med regn och moln. Det är ju så varmt och solen tar ändå massor när det är mulet för ozonskiktet är så tunt runt ekvatorn. Men några dagar sol skulle inte skada! Har ju ändå pool att bada i! Och om det är för dåligt så får vi byta till östra sidan. För det regnar mer på västra där vi ska ha, men man kan ha tur. Vi ska ju va där såpass länge så vi hinner!


räknar ner!

Bara 29 dagar kvar nu! Sitter och kollar massor på saker jag vill göra och hittar end el. Men kan nog inte gör allt då det kanske blir för dyrt..

Saker jag vill göra:

PHI PHI ISLANDS BY SPEEDBOAT

DAYTRIP AVAILABLE FROM PHUKET & KHAO LAK 

Phi Phi Islands Tour by Speedboat

Get to Phi Phi before the crowd – with the wind in your hair and the thrill of travelling by speedboat. Go island hopping.

Stop at Ao Ling (Monkey Bay) on Koh Phi Phi Don, then snorkel at the famous Hin Klang and relax or swim in Koh Mai Pai (Bamboo Island) before arriving at Koh Phi Phi Don for a great lunch.

Spend the rest of day at Phi Phi Leh, visiting Maya Bay – location for the Hollywood film ‘The Beach’ – and snorkeling in some of the clearest water on the planet. Read a review of Phi Phi by Speedboat




WHITEWATER RAFTING TOUR IN PHANG NGA

 

DAY TRIP - DEPARTURE FROM PHUKET, KHAO LAK AND KRABI 

White Water rafting Tours in Phang Nga

 

Relatively new to Thailand, this tour, in Southern Thailand's lush Phang Nga Province, takes you on an action-packed ride along mountain rivers fringed with forest. Be prepared to get wet!

 

Also included is a visit to the Ton Pariwat Wildlife Sanctuary waterfall and an elephant ride through the jungle. An unforgettable day out.

 


 

KHAO SOK JUNGLE SAFARI TOUR

 

ECO TOUR FROM PHUKET - DAY TRIP 

Canoeing on Khao Sok River - Khao Sok Jungle Safari Tour

 

Khao Sok Day Tours, Jungle Safari: Available from Phuket, Khao Lak or Krabi to Khao Sok National Park almost every day. Why not take time out to explore the forest and get close to nature? Activities include an elephant trekking in the jungle and canoeing down the Sok River. Perfect for the whole family. Fun and educational at the same time.

 

Keep your eyes open for birds and other small creepy animals that shall remain unnamed. Hold on as our amazing elephants take you on a trek straight into the jungle. You will be amazed when you see how "gracious" these huge animals make their way up the tiny steep trails. No other place in southern Thailand can rival the natural scenery in the Khao Sok jungle!!

 


 

Galoppera i vattenbrynet

Uppfyll barndomsdrömmen om att galoppera i vattenbrynet längs vita stränder eller utforska djungeln med en fyrfota vän. Det finns alternativ för van som ovan, ung som mindre ung. Välj mellan guidad tur eller att hyra häst på egen hand. 
Glöm inte tåliga byxor för att undvika skavsår.
Genrebild för världsdel


Surfa bräda eller kite på Phuket

Stränderna längs Phukets västkust har bra vågor under monsunen från mitten på maj till november. Särskilt när en storm dragit förbi från sydväst. Vågsurfa utanför Katas breda och långa strand eller prova Hat Surin och Ao Bang Thao, vilka är bra för nybörjare. Kitesurfing är bäst på västkusten, särskilt nordliga Nai Yang, mellan  säsongerna och östkustens södra delar under lågsäsong (nov–april). 



 

WAT CHALONG IN PHUKET

CHALONG BAY ATTRACTIONS 

Wat Chalong in Phuket

Wats - or Buddhist temples - are among the most important symbols of Thailand, partly because the majority of Thais are Buddhist and partly because they are so beautiful. In Phuket alone, there are 29 Buddhist temples spread around the island.

Wat Chalong has been extending a warm welcome to visitors for over a century. Locals come to pray and Westerners come to learn something about Buddhism. The temple is open from seven in the morning to five in the afternoon.


OCH MYCKET MER!

 

Kata country house

Red på morgonen idag. Inte då mysigt längre nu när alla äckliga insekter kommit.. Tur för Fiona som har sitt flugtäcke så jag får alla istället.. Sen efter det sola jag ett par timmar, käka och åkte in för att fixa passet. Hatar att ta bilden till det.. Hahah! Men skönt att ha det fixat. Sen åkte jag in till stan för att träna lite. Göttkött! Får se om jag orkar/hinner med det imorn också. Pappa och jag har även bokat hotell för de två första nätterna i Phuket. Vi har fått tips om att Kata beach är bäst så det blev där. Om vi trivs bokar vi nog flera dagar där. Det ligger ca 250 meter från stranden, har gratis WiFi och så ingår frukost vilket jag tycker är jättebra. Finns fler saker men det är det där jag tycker är viktigt. Sjukt billigt äre.. Kolla värdet på THB och 1 THB=0.22 svenska. Känner mig rik.






lite uppdatering!

Igår slappa jag en del på morgonen och käka pizza med mamma när hon kom hem vid 12. Så himla gott! Efter det boka jag klipptid tills idag och sen åkte vi till farmor och va där ett tag. Sen tömkörde vi Fiona. Vänta på att pappa skulle komma hem och titta på resor. Vi hade tänkt att vänta längre men lästa på sidor att det går inte hitta billigare än 6000-7000 så hitta jag en billig så vi boka den. Så nu är det officiellt! Pappa och jag åker till Thailand den 28 Juli och åker hem den 14 Augusti! Är så himla glad!! Sen på kvällen åkte jag en stund till bästa Tessan. Mys på det. 

Idag åkte jag för lite ärenden på stan på morgonen. Skulle som sagt klippa mig vid 11. Har behövts ett atg nu.. Så det var skönt! Sen skulle jag göra ett nytt pass men cp som det är måste jag vara 18 för att få göra ett själv så pappa och jag får fixa det imorn. Så åkte hem igen. Sola ett tag och laga sen mat. Sen vid 5 var det hoppträning på schemat! Gick riktigt bra idag! Framridningen kändes riktigt bra och även hoppningen! Mycket energi som gick att kontrollera. Hon fick lite dampryck ibland när hon ville springa men hon inte fick. Hon måste ju vänta på sin tur. Hahah, hon är för söt! Men känns som det går riktigt bra och vi har rätt bra koll på det mesta. Men vi höjer inte upp några hinder än. För planen var först att vi skulle tävla 120 på hemmatävlingen men struntar i det då jag känner att Fiona behöver mer tid på sig att bygga upp den styrkan. 

Har även bestämmt mig för nu när vi åker iväg om en månad att jag ska bli fit! Inget mer godis, fika, ingenting mer innan! Och träna mer måste jag göra!



hahah, älskar dig också!

en vecka till sen börjar arbetslivet

Vakna tidigt för att åka in till sharpman idag och kolla sommarrean. Var inge vidare men led inte av det för ska inte handla något nu på länge. Sparar och försöker sälja lite saker för att få in pengar. Sen åkte Syster och jag in och träna lite. Märks att jag har tränat dåligt en liten period nu.. Träna igår och hade världens träningsverk idag.. Men det stoppa inte mig, så nu är träningsverken ännu ondare! Härligt! Sen var vi ute en mysig runda i regnet och stora vattenpölar. Vart för det mesta bara skritt men det är bra det med. Pappa och jag kollar som tusan nu efter så billiga flygbiljetter som möjligt. Går rätt bra tycker jag. Vi ska försöka att ha lite is i magen och vänta så det blir billigare men om jag boka biljetterna själv hade jag bokat för länge sen. Hahah är asrädd att biljetterna ska ta slut!


som en dröm

Pappa och jag har kollat på resor ett tag vart vi ska resa i sommar. Det började med Egypten, det har vart/är en kris där så det vågar vi inte. Folk blir ju ihjälstjutna hej villt där. Sen kolla vi lite, Kanarieöarna, Spanien, Turkiet men hade väldigt svårt att bestämma oss. Jag har alltid väldigt länge velat åka till Thailand men har hört att det regnar så sjukt mycket på sommaren. Men har sökt massor på internet och så farligt är det faktiskt inte som man tror. Visst det kan regna ibland men det öser inte ner varje dag. Det är lite som i Sverige. Så det gäller att ha lite tur. Vissa vecko regnar det inget och andra lite mer. Men aldrig varje dag. Så vi har sökt en hel del ch hittat jättebilligt. Blir så himla glad och det verkar verkligen som det blir en semester dit! En dröm som går i uppfyllelse! Skulle vara helt sjukt.. Så ska börja spara pengar redan nu så jag är rik och eftersom det är så sjukt billigt där blir jag jätterik då!





snabb och lycklig

Ridit på morgonen idag för det var sagt att det skulle regna men det verkar inte komma nått. Men det är skönt att ha det gjort. Fiona var i alla fall helt galen av lycka efter sin minisemester. Fast hon gilla inte alla äckliga flugor. Tyckte inte heller om dem. Men det var väldigt mysigt i alla fall. Snart ska jag börja byta om och åka in till stan för att köra ett litet träningspass. Måste verkligen bli bättre nu och orka åka in till stan för att träna!!


midsommarbilder

Var hos kära farmor nyss och åt lite tårta och jag som alltid har mina ögon överallt hitta ett album med gamla bilder som jag titta i. Fanns bilder när mamma och pappa var i 20-års åldern. Hahah det har blivit sjuk skillnad på stilen från då och nu. Då var allting slappt och pösigt, annorlunda frisyrer. Nu ska allt va typ så tajt som möjligt och håret för det mesta bara långt. Ingen direkt frisyr av det. Men det var sjuk kul att titta. Sen när vi kom hem fixa Annie och jag till oss för att ta lite fina bilder. Gjorde en snabb lite slarvig krans och på med finklänningen. Fiona tyckte min krans såg smaskig ut men hon fick vänta med att käka upp den tills bilderna var tagna. Vart en del väldigt fina!








Glad Midsommar!

Glad midsommar alla! Ganska seg midsommar, händer inte så mycket men nått blire väl ikväll. Hyffsat väder är det i alla fall som tur är! Annars händer det inte så mycket. Fiona har en minisemester efter hoppkursen då hon blev så trött så hon vila igår, idag och imorn. 

Men en riktigt sjuk bra sak är att trailern till Breaking dawn part 2 kom ut i onsdags tror jag. Ryser i hela kroppen när jag ser den. Länktar asmycket, inte långt kvar nu!!



summer paradise

Igår efter träningen sola jag en stund och sen på kvällen åkte jag till varamon och hade jättemys med brasa, grilla marshmallows och lite busigheter. Idag har jag haft en heldag i varamon och solat med fina tjejer. Väldigt mysigt och jag bara faktiskt 3 gånger för det var så varmt. Årets dopp, check! Har bränt mig lite men det hör till sommaren! Det går över. Ikväll blir inte direkt så mycket mer. Imorn är det midsommarafton och har inte direkt nått planerat vilket är lite tråkigt.. Men nått blire väl!



nåt annat, nån annanstans

Ska snart ta in tanterna och sen drar jag mig ner mot varamon för att träffa fina tjejor!





Hoppkurs

Hann inte med att skriva igår. Fika med Sandra och köpte en ASFIN långklänning!! Älskar den!! Sen på kvällen var det hoppkurs i markebäck för Anna Emanuelsson. Väldigt roligt var det och det känns så himla bra efter en sån här kurs. Första dagen är det mest övningar som hoppa på volt med bom innan och efter, galoppbommar, snubbelbommar. Vilket är bra för Fiona. Det är det hon behöver mest av. Banor kan hon. Det tog väldigt bra på henne. Hon tyckte att det var väldigt jobbigt men skötte sig ändå väldigt bra. Förut sprang hon ju och vägra lyssna nånting. Nu lyssna hon ändå rätt så bra för att vara så trött. Sen idag gick det kanon. Framridningen kändes väldigt bra. Vi fick sitta ner i sadeln utan stigbyglar rätt mycket. Tror aldrig jag gjort det på Fiona, inte vad jag kan komma ihåg i alla fall. Så hon var väldigt lösgjord, skumma så det bara rann ur munnen och väldigt följsam. Visst, galoppen kan alltid bli bättre men det var ändå väldigt bra för att va henne. Kunde galoppera kort och fint bakom små B-ponnysar. Sen hoppningen idag gick även väldigt bra! Var bana idag, bestod av trekombination, distanser, bågar och lite svåra vägar. Men inget som kändes att det skulle bli för svårt. Hade tänkt at filma idag men när vi skulle åka glömde vi kameran.. Så filma nästa gång! Länktar väldigt mycket tills nästa gång i Juli! Fast då blir det bara första dagen för jag jobbar och dag två är det på morgonen..



Wish you were here

Chill på morgonen idag. Mocka och lite i stallet sen åkte mamma och jag in till kliniken för att sko Tara. Om en stund ska vi gå en liten promenad med Fiona, vet inte om Tara också. Får se. Ska åka till Hanna lite ikväll också. Blir mys!



Känslan går inte att beskriva med ord

Tävlade idag! Hann inte skriva det igår då jag grejade med mitt rum och alla fina saker jag köpt på ullared!
Men tävlingen gick i alla fall kanon! Det hade regnat sjukt mycket men underlaget var såpass bra så det gjorde inget, det var jättebra fäste ändå. 

1 m, 0+0 fel, FÖRSTA PLACERING!: Jaa, nu har den drömmen slagit i uppfyllelse. Jag har alltid drömt om att vinna en klass. Jag skiter i vilken höjd det är. Bara jag får känna den känslan efter en runda att få vinna och ja, det var UNDERBART! Grunden var helt okej, red på den säkra sidan och sen när jag kom till omhoppning satsa jag ALLT! Kändes som jag red som en liten ivrig ponnyunge, men det hade tydligen inte sett så ut så det är ju bra! Omhoppningen vart verkligen så himla bra! Kanonlägen och en underbar häst som det är hur lätt som helst att ta bort galoppsprång med. Känslan att få leda ärvarvet för första gången går inte att beskriva med ord.

110 cm, 4 fel: Regnet bara öste ner när jag gick banan! Men som tur påverkades hon inte så mycket av det sen när jag hoppa. Banan vart skapligt kladdig.. Men det var uppehåll då som tur var! Men det kändes väldigt bra! Hon har lite trångt i räckeskombinationer så hon rev ut. Kunde inte påverka så mycket mer än vad jag gjorde i situationen. Försökte hjälpa henne med att sitta upp så mycket som möjligt men det hjälpte inte tillräckligt. Men är ändå jättenöjd med rundan!



Fionas fina nya grimma hade hon på sig idag i trailern



weeeii!

Höll på hela kvällen igår med att fixa mitt rum. Ska nämligen göra om det lite. Har fått nya möbler och så rensar jag ut massa skit. Men det viktigaste just nu är att jag ska åke till ULLARED! Bilen rullar vid halv 8 så jag ska börja göra mig iordning och hoppas på att det inte är för mycket folk där!



R.I.P

Har inte haft nån blogglust då det hände en olycka som jag inte ens kan beskriva känslan.. Våran mest älskade, mysigaste katt blev påkörd i måndags. Det var en tanke jag inte ens trodde kunde existera. När jag fick reda på det var det som ett slag rätt i magen på mig. Grät så mycket att jag knappt kunde andas och det fortsatte hela kvällen. Han var min lilla bumsebjörn. En på miljonen. En stor del av mitt liv.
Men himlen saknade en ängel. Så nu är han återförenad med sin älskade bror. Älskar dig och din bror som jag aldrig kommer kunna älska en katt igen.

Patcha är den till vänster, första gången vi hälsade på honom. Vi var där för att välja och Patcha var mysigast av alla och fick en känsla av att han valde mig så jag valde honom.

















Live life as it was a dream

Grejjat lite på morgonen. Ska ut och övningsköra snart lite grann. Borde egentligen träna idag men orkar liksom inte åka in till stan. Bättre efter skolanm men nu slutar jag så tidigt varje dag så måste ju gå och vänta.. Så det går inte så bra med träningen just nu.

Glöm inte att följa mig på instagram, @ aamandapettersson



hfkidkfk

Snart åker vi iväg för att fira mormor som fyller år. God mat och trevligheter väntas.

sommarlov snart! Bara två år kvar till studenten!



I'll never be alone, because you are in my soul

still miss you my little favourite, you always felt when I was sad and always made me happy. But you will always be in my heart and I will never forget you







randomskit

haha, satt aslänge och leta för att se vad det var. Vart skitsur men hitta tillslut och vart glad igen.



these small things you do make me happier than you can ever think

Spela brändboll och kubb med klassen idag på morgonen. Hahah, insåg verkligen hur dålig jag var.. Men på kubb äger jag! Sen kolla vi när studenterna sprang ut och sen när de åkte runt på flaken. Är inte alls avundsjuk..! Vi stog där och bara lyssna och titta när de åkte förbi jättelänge. Sen gick vi till med eller utan och käka lite. Va ashungrig! Hade typ inte ätit nått på hela dan! Sen hem och slappa lite. Vila fötterna inför ikväll. Ska snart börja göra mig iordning för lite festligheter!




Never give up on something that you can't go a day without thinking about.

Blev att springa lite innan jag red förut. Kände mig jätteduktig, fast inte lika duktig med tanke på att jag vart dålig med träningen nu ett tag.. Fiona var lika glad och busig som vanligt. Har inte så mycket mer att tillägga. Imorn tar treorna studenten, lite avis men ändå inte. Gillar skolan, alla vänner som man träffar varje dag. Det är bara läxor och prov som förstör allt.. Så kommer va med klassen på morgonen, sen titta när dem springer ut, sen titta när de åker i vagnarna på stan och sen fika lite.



untz untz untz

Hade typ en lektion idag.. Men stanna ändå ett tag kvar i skolan. Köpte förköps biljetter till Hugos imorn och snacka lite skit. Men är hemma nu, dunkar musik för är ensam hemma än sålänge själv. Men syster kommer hem snart, då blire laga mat och sen rida vid 3. 



var beredd på ett långt inlägg

Haft fullt upp idag så är så himla trött i bena. Känns som jag inte suttit ner nånting typ. Sov ganska länge för att vara mig, halv 10 ungefär. Hade kunnat sova längre men tvinga mig upp för ville vakna till lite och hinna med allt innan hoppträningen som börja klockan 1. Käka frukost och mocka innan jag tog in Fiona. Sen till träningen gick sådär. Börja med en jättestressad häst på framridningen. Framhoppningen gick bra. Lyssna bra både tillbaka och framåt. Men sen till banan vart hon galen. Inte jättestark men hon lyssna ändå inte. Så hon var tillräckligt stark kan man säga. Hade skapligt ont i fingrarna efteråt. Så det får bli det skarpare bett nästa gång. Trodde det skulle gå idag utan det men nej. När det blir många hinder irad så taggar hon till så mycket och får upp så mycket fart. Men det fanns bra delar också såklart. Men man tänker ju alltid bara på de dåliga tyvärr.. Snälla mamma filmade lite idag. Men får se om jag lägger upp den. Stanna henne och la många volter och gjorde om linjer för hon inte lyssna så videon blir så lång. Kanske gör det senare. 

Sen efter träningen käka jag lite för att sedan åka upp till nyrk igen för att fota Linn. Efter det åkte vi och handla och sedan fixa lite med hagar och löshoppa lilla Diamant. Söt är han. Tog lite bilder då. Sen fick jag äntligen gå in och sätta mig. Är så himla trött i bena idag. Gissar på att det är kombination från mjölksyran efter löpningen igår och hoppträningen idag. Mest hoppträningen tror jag. Hon krävde sin ryttare idag kan man säga.. Men det är inte bara negativt. Riktigt skön känsla att ha en häst som lär en att rida ordentligt. Men har väldigt mycket kvar innan jag kan säga att jag är en duktig ryttare. 

Bild jag tog på Linn idag



och söta bebis idag


sveriges nationaldag

Imorn är det sveriges nationaldag vilket innebär att vi är lediga imorn och det leder till festligheter hos kära Sandra. Hörs imorn!



I have decided

Slapp dag i skolan, eller hade konditionstest på jumpan och det var asjobbigt! Jag kan verkligen inte springa på morgonen och så är det fullt med pollen så får jobbigt att andas när jag anstränger mig.. Hade håll halva vägen på det också.. Men gick väl okej. Fick 15 minuter på 3 km. Kan göra bättre så är lite besviken. Eller så kanske jag inte kan göra bättre men det kan kännas bättre. Idag vart det bara jobbigt. Men skitsamma. Efter skolan drog jag till stan och fika lite. Macka och kaffe. Sen kom Sandra en stund också. 



ipren mjuka kapslar med flyande innehåll

Börja skolan, två lektioner, sen studentspex vilket var askul! Sen muntliga matte vilken inte var lika kul. Men fick rätt svar iallafall! Hahah, men det funkade. Fattade bara inte vad jag snacka om eller diagrammet. När jag såg det vart jag helt förvirrad och rädd för jag inte skulle kunna lösa frågan. Sen efter skolan dog jag hem en stund och bytta om och åkte sedan till farmor och farfar för farfar fyllde år. Riktigt trevligt. Var länge sen jag träffa farfar nu.. Så det var kul!



teenager post

Han bli på lite bättre humör innan mötet. Gick igenom lite saker och avslutade många punkter. Brabra! Nu chillar jag lite och skola imorn. Två lektioner, studentspexet som kommer bli askul(!!!) och sist matte nationella muntliga. Kommer säkert gå skit men ska försöka så gott jag kan.








inte.på.humör.

Känner mig lite depp idag. Vet inte riktigt varför, känner mig inte på humör för nånting.. minst för att vara glad. Inte likt mig. Men så blir det väl ibland antar jag. Red Fiona ett pass i skogen nyss med syster och Tara. Hon var rätt jobbig idag. Var rädd för allting som hon aldrig annars är rädd för. Så hon var överallt och ingenstans nästan. Sen vid 5 då är det styrelsemöte. Har egentligen ingen lust med det heller men ska gå på det ändå.




lika?

Annie och jag sitter och kollar lite på hingstar och hittar en som hade en teknik som liknar en viss knasboll vi har i stallet. Hahah! det skulle inte bli en så bra kombination ;)




jobbigt!!

Usch, har suttit och raderat massa bilder från kameran nu hur länge som helst känns det som.. Men var tvungen att göra det då kortet bara blev fullt hela tiden. Så radera ca 1000 bilder samanlagt. Hon då tog jag inte bara bort alla på en gång. Gick ju igenom alla för några vill jag ha kvar. Så nu är det bara ca 200 bilder kvar. Ritkigt skönt! Så nu kan jag ta massa bilder. Hähä!



Några bra stunder

Ridit Fiona ett pass på ridbanan idag. Hon var skapligt stressad men gick rätt bra till och från. Jobbade mycket med att ställa henne utåt, både långsidor och volter för att få koll på bogarna. Hon blev väldigt lösgjord och fin av det. Men det var jättejobbigt för jag ahde först tänkt att rida i skogen så jag hade inga chaps och det blir så svårt att sitta still med fötterna då. Men hon brydde sig inte så mycket så så farligt kan det inte varit. Sen galoppen gjorde jag samma jobb som i traven. Väldigt fin i galoppen var hon. Av handen, mjuk, följsam och inte galen. Fick en känsla av hela passet ( då hon inte spände sig för det hände sjukt mycket omkring) att jag hade henne bra mellan hand och skänkel. Fick känslan av att hon gick på ett rätt så smalt spår. Tycker att hon var rätt så duktig på att hantera stressmomenten idag. Hästar sprang, hästar gick förbi ridbanan, pappa klippte gräset och så släpptes fölet ut för första gången.

lilla bebisen idag





Julia

Glömde säga att lilla bebisen pluppa ut igår. Vi kom hem från hoppträningarna och så ser vi i hagen påvägen ner att det står ett litet föl där. Vart helt galen av lycka. Så himla gullig! Julia ska vi kalla henne iallafall. Tråkigt att vädret är så dåligt så hon måste vara inomhus.. men då är det lättare att gosa med henne







slappt

Exakt samma skoldag idag som igår. Först engelska och sen svenska. Känns så himla onödigt.. Vi gör ju ingenting iallafall. Men så äre, det är ju slappt. Hellre inget att göra än som en anna klass som har jättemycket. Så nu har jag lagat pankakor och slappar. Fiona får en liten sväng i skogen idag.

söta Harry igår



RSS 2.0