kyleffekt -50 grader

Usch vad det har blåst kallt idag! Verkligen vidrigt! Gick i skolan till halv 4, nästan bokstavligen sprang på alla ställen där jag kunde för att komma hem så fort som möjligt. Bytte om, och skyndade ner till stallet och tog in tanterna. Kylan skulle trotsas, så var det bara! Men kom iväg så jag hann innan mörkret, men fyyyyy vad det blåste! Även i skogen?! Inte överallt då, tacka gud för de korta stunderna där det inte blåste, men nästan överallt kändes det som. Rider ju inte så långt än eftersom Fiona är under igångsättning så jag överlevde. Imorgon ska hon vila. Vi kör så nu att hon går två dagar, vilar en så länge det går. Därför är det himlans skönt med den snön som är faktiskt, så det är ljust väldigt länge faktiskt. 

love this little featherbitch

 

A little progress is still a progress

Fett chill, börjar halv 1 idag! Dock slutar jag halv 4, men det kommer ju inte kännas så jobbigt eftersom jag bara kommer vara där i ca 3 timmar. Men bara för att jag börjar så sent är det ingen anledning att lata sig! Larmet ringde 7, gick upp och gjorde frukost och sen till gymmet för legday! Älskar och hatar det! hahah! Är ingen person som gillar att ha sovmorgon länge. 7 är precis lagom länge, på helgerna brukar jag sova till 8 i alla fall. Eller så länge kroppen känner för det och det brukar va straxt innan 8. Gick i alla fall väldigt bra idag! Knäböjen börjar kännas bättre och bättre att kunna klara av att köra maxvikt men ändå behålla tekniken. Ibland skulle det va skönt att kunna få lite hjälp/stöd när jag maxar. Men trivs ändå bäst när jag tränar själv. Går alltid bäst då. I alla fall, när jag kom hem bytte jag om direkt och gick ner till stallet för att mocka och fixa allt. Skönt att det är färdigt så jag bara kan ta på mig ridkläder när jag kommer hem sen och skritta ut med min knasboll!

Försökte sätta ihop lite jämförelsebilder från när jag började träna i höstas och idag. Visst, det är inte asstor skillnad, men det är ändå skillnad. Vilket gör mig riktigt glad! Känns så tydligt på allting i vardagen att jag blivit starkare! Det jag är mest nöjd med är att jag lyft rumpan och fått starkare rygg och axlar. Taggar ännu mer att fortsätta på rätt spår!


 
 

I´m alive!

Oj, såg nu att det var sjukt länge sedan jag skrev något! Men har inte hänt så värst mycket direkt heller. Skola, träning, läxor, gymnasiearbete, Fiona har behandlats i vänstra bakknät igen och ska sättas igång imorgon. Mycket mer än det har inte hänt, inte vad jag kommer på nu i alla fall. Men jag lever, humöret och mående är pendlande upp och ner. Men det är väl normalt I guess. Hatar när det blåser såhär mycket.. Dumma vinter.. Men det är ändå mysigt. Ibland. Det är bara att gå ut som är vidrigt, sen när man väl är ute, innan man typ fryser ihjäl, så är det mysigt. Stallet är bästa stället för där är det varmare. Nu ska jag fortsätta mysa.

 

Materiell lycka

Materiell lycka existerar. Lycka går att köpa för pengar, så är det bara. Det konstaterade mamma och jag idag efter att ha åkt upp till ridhuset med våran bästa bil som drar i detta väder och bästa trailer som är så äckligt bra. Älskar allt med den! Och även min underbara Fiona är ju köpt för pengar och hon är bäst i världen. Så dem människor som påstår att man inte kan köpa lycka för pengar ha fel(enligt mig). Fick även som sagt rida och trava lite i ridhuset idag för att känna hur hon kändes, och gud vad fin hon var! Under de förutsättningarna jag hade idag med en häst som vilat från träning väldigt länge, det är kallt vilket gör hästar galna, det blåste, vi var själva i ridhuset som hon kan bli stressad av, men ändå var hon så fin! Hon var verkligen sitt riktiga jag igen. Lite galen var hon i början, som hon alltid är, men jag blev så förvånad för hon släppte så fort. Det brukade ta mycket längre tid innan hon lugnade ner sig. Jämnt stöd i tyglarna, satt inte fast och ah, hon kändes frisk. Visst, springig var hon. Men det är hon alltid, oavsett om hon är skadad eller inte, så jag hade förståelse för det med tanke på att hon vilat så mycket. För hon lyssnade ändå så mjukt och fint i förhållningarna. Hoppas, hoppas, hoppas(!!!!!) verkligen att vi får klarbesked av veterinären på torsdag att vi kan börja sätta igång henne nu! 

bild från förra vintern
 

--

Sometimes life can feel horrible, unfair, that nothing works and you just want to disappear. That whatever you do doesn't make it any better, you just want to give up. I know, I've been there. I've been deep down. But when you feel that way, you have to think about the good in life. Even if it's just a tiny thing. Anything that could be positive. Because that little positive thought can change your whole day, week, or life. Always remember that if you feel sad, don't blame yourself. Everyone does sometimes. You come over it and gets stronger as a person every time you get trough it. Sometime it takes just some minutes, sometimes hours, days or even months. But remember, always stay strong.

 

Killer legs come from killer wourkouts

Har gått endast en vecka i skolan och jag är redan trött.. Usch vad deprimerad jag blir.. Igår mådde jag så dåligt så jag började stortjuta i bilen påväg hem. Men gick ut på en promenad med Fiona direkt så då blev det bättre. Hon ger mig ett sådant lugn och jag mår så bra av att vara kring henne. Utan henne skulle jag nog sitta isolerad i mitt rum under täcket tills skolan är slut. Ååh är så hoppträningssugen! Men ska i alla fall få rida ett pass i ridhuset på söndag för veterinären ville att vi skulle rida ett pass på henne för att känna om det känns någon skillnad.
Annars så har jag gymmat också under dagarna. Hahah, det känns att jag varit ifrån det några veckor. Har fått träningsvärk efter varje pass. Men älskar det! Känns så himlans bra! Fast det mesta har ändå gått över. Får se vad bena säger imorgon efter dagens pass, haha! 

lite värme tack!

 

19 år

Idag är det min födelsedag! Har firats av vänner igårkväll och släkten idag. Tackar för alla fina presenter och uppmärksamhet! Känns inte ritkigt som att jag fyller, men gör det i alla fall. Hahah, ett år äldre.

 

kort summering

Har redan skivit lite om min resa medans jag var där. Men det var i alla fall underbart skönt och roligt att komma iväg. Hade ju länktat ända sedan april. Vädret var perfekt, solen sken och vattnet var underbart skönt! Har verkligen saknat Thailand.. Men det är verkligen inte sista gången jag var där heller. Så det är bara att vänta tills nästa gång, när det nu blir. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer.. Allt var bara så underbart..

 
 
 

en liten hälsning

Hallå! Allt är så super det bara kan bli. Hade den bästa nyårsafton på länge med massa goda drinkar, underbara fyrverkerier och galet med folk! Sen har vi varit och sovit över natt i ett ''tält'' i ett naturreservat. Väldigt kul det med! Idag har vi varit på två vackra öar och snorklat. Så galet är det! Det kristallklara vattnet tillsammans med en miljon färgglada fiskar går inte att beskriva med ord hur underbart det är!!




















RSS 2.0