år 2012

Finns mycket att säga om det året som precis tagit slut. Jag kan nog säga at det är det året jag utveklats mest som person. Jag har haft underbara upplevelser och jag tycker faktiskt att det är ett av de bästa åren i mitt liv. Hela det året kämpade jag med min träning, Fiona, skola och allt annat.
På hästfronten hade ganska mycket oflyt på tävlingssidan, men en vinst vart det! Vilken även var min första någonsin. Jag utveklades väldigt mycket det här året med all träning och slit. Fiona fick en skada så vi missa ganska mycket i slutet, men annars bra. Dock då i slutet när Fiona vila tappa jag ganska mycket hästintresse när jag kunde inse hur mycket tid ridningen verkligen tog. Har fortfarande inte fått tillbaka det där intresset jag hade förut tyvärr. 
På träningsfronten har jag lyckats med det jag inte trodde jag skulle kunna. Jag har läst till mig väldigt mycket om hur man får den bästa träningen och livsstilen med mat. Äter inga sötsaker alls, ingen fet mat. Endast hälsosamt. Jag mår extremt bra av det och är glad att jag gör det. Jag tränar extremt mycket, näst intill varje dag. Många klagar en del på det, men jag gör det för jag älskar det. Jag verkligen älskar när jag öppnar dörren till gymmet, loggar in och börjar träna. Även känslan när jag är klar och går upp för trapporna och verkligen känner att jag tränat. Så att jag tränar så mycket som jag gör har inte så mycket att göra med att ändra mitt utseénde, jag bara tycker det är roligt. Så där avsluta jag året i topptrim. 
På skolfronten funka det väldigt bra. Jag fick bra betyg i 1:an och jag kämpa på för att få bra betyg tills 2:ans slut. Jag pluggar mer, gör skoluppgifter tillsammans med kompisar vilket funkade bra. 
Tillbaka till att jag utveklats som person. Jag tycker at jag mognat väldigt mycket iår. Jag tar bättre beslut, jag skapade ett sparkonto som jag har en hel del pengar på redan. Jag tänker igenom saker och jag har en känsla av att den jag är nu, så kommer jag att fortsätta va. Jag gillar att diskutera med människor, gillar inte skvaller och skitsnack. Jag accepterar mig själv, jag känner mig själv så väl och vet vad som är bäst för mig. Jag mår bra. 

Finns egentligen massor mer att säga men då blir det så himlans långt inlägg, men slänger upp lite bilder som tagits under året vid olika tillfällen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0