dåligt samvete

Red ut i skogen med Malin idag. Asmysigt var det med asbra väder. Roligt för Fiona att få springa lite i skogen. Får så dåligt samvete när det blir så mycket på banan..Men hon överlever, hon går ju fortfarande glatt i hagen så hon lider inte. Så vi bestämmde att vi rider ut nästa lördag. Vi har inte hästarna i samma stall men vi rider i samma skog, för er som undra.

gullunge

fullt upp med kul

Hejsan allihopa! Har varit megadålig med bloggningen i heljen än så länge. Men jag har haft fullt upp med skojjiga saker. Har en del saker att skriva om så när jag har tid kan jag göra det. Men nu ska dra till Jennifer sen för lite valborgsfirande så det får bli imorn tror jag.


Blir tyvärr ingen bloggning idag. Efter sk...

jag (MMS)

Blir tyvärr ingen bloggning idag. Efter skolan åkte jag bara hem och fixa lite snabbt. Sen åkte jag in till stan för att träffa lite najs folk. Så har ingen dator att skriva på.


nu får hon passa sig

Sitter här i soffan och kollar på family guy. Peter är lika cp som vanligt, hahah!! Skolan var rätt slapp idag och göttig träning efter. Körde 120 kg benpress, så nu får Fiona passa sig! Sen efter jag tränat åkte jag till Nyrk för att titta på när lilla Harry hoppa. Han är så himla gullig! Nu ska jag bara käka klart så ska jag ut till Fiona som ska tömköras.

hehe, harry potter då


bland det sötaste jag någonsin sett!

En av hästarna föla igår/natt. Mamma väckte mig när hon sett det och asså så sjukt söt!! Har aldrig sett något så gulligt!! Speciellt när den skulle försöka ställa sig upp och när den äntligen kom upp, att hålla balansen också. Man kunde nästan se vad hon tänkte "Det är lungt, jag klarar det här. Läget under kontrol" och sen duns ner i marken. Haha, och så när hon skulle dia var hon så sugen så hon sulta överallt, på mammas lår, mammas mage, mammas allt, till och med luften ett antal gånger. Sen skulle min mamma försöka visa henne men hon var så trög så hon sulta på mammas fingar istället. Så söt! och var så nära hela tiden men hon hitta till slut. Sen la hon sig ner för att sova. Det är det mesta hon gör. När man kommer sover hon, hon vaknar och gosar, hon är sjukt kelig! sen diar hon och sen sover igen. Asgullig!!

ville inte ta med blist ifall bebisen skulle bli rädd.



hon är väldigt söt iallafall

Det går bara bättre och bättre på hoppträningarna nu. Hon blir mindre och mindre galen. Nu är hon bara lite galen och hon orkar mycket längre nu innan hon blir trött. Så kanske vi kan höja lite tills nästa vecka också. Det är ju rätt bra om jag tränar på 1 m banor iallafall efterson jag ska tävla på det snart. Det ända som inte gick helt hundra var en högerbåge. Hon vägrar att svänga ordentligt. Men jag kan tro att det har lite med hennes trötthet att göra också. För när vi hoppa fram missuppfatta jag vilken oxer det var vi skulle hoppa och hoppa den istället och då gick det bra. Men sen i banan ville hon inte svänga. Tryckte allt vad jag hade med ytterskänkeln och höll på ytter med det funka inte så jag var tvungen att ta i på inner men då tar hon chansen att slänga ut bogen och svänger inte. Men jaja, det funka efter ett tag. Hon är väldigt söt iallafall.


har ingen fotograf nu på ett tag, men kan kanske få mamma att filma nångång.


förlåt

Har tyvärr inte kunnat blogga förens nu. Har gjort så mycket så kan äntligen koppla av nu. Efter skolan träna jag en timme, sen hem och red, sen fixa i stallet, sen skrev jag klart mitt historiaarbete, sen ut till stallet igen för att ta in hästarna, sen in igen och duscha. Som tur är gillar jag att ha saker att göra.

Red på banan idag igen. Mamma är ju inte hemma och vi har aldrig ridit själva i skogen med henne innan. Så förta gången vill mamma vara med så hon går en runda i skogen medans jag rider. Men det gick bra iallafall. Vart ett väldigt kort pass. Tiden går så sakta när det går bra. Hehe, låter kosnitgt men håller ni inte med? När det går bra går tiden jättesakta och när det går dåligt och man vill ha mer tid går tiden asfort! Skulle vara tvärt om. Men nu är det inte så, och hon fick ju röra på sig iallafall.


mysig sista dag

Har haft en riktigt bra dag som sista på lovet. Har egentligen inte gjort mycket för det jag gjort har tagit mycket tid. Började självklart med att vakna, ut till stallet för att rida, mocka och fixa lite i stallet, åkte in till stan för att träna, sen hem och sola och sist äta mat. Ja, det är det jag hunnit med än så länge. Ska göra klart ett skolarbete sen. Det är rätt slappt som tur är. Bara skriva en text på datorn som jag har färdiga punkter till.


galningar

Red i skogen idag på morgonen. Det var ju väldigt fint väder så många var ute med sina hundar tyvärr. Den första som vi mötte gick bra. Andra var väldigt läskig så hon var tvungen att gå ner i diket. Och den tredje var ASLÄSKIG!! Hon tvärstanna men slängde sig inte runt som tur var så jag kunde sitta kvar. Men Tara slängde sig runt och Annie åkte av och jag tänkte som vanligt typ bara på mig själv och vart asrädd för att Fiona skulle bli galen och börja springa efter Tara. Men kopplade lite sen och vände efter för att försöka få stopp på Tara. Men hon sprang inte så långt så det gick bra. Sen efter det hade hänt var väldigt många saker läskiga. Hon sprang in i skogen en gång men lika fort ut igen. Sen på sista galoppsträckan låg en stubbe på sidan av stigen, som den alltid gjort desutom, då var hon tvungen att slänga sig in i skogen men det låg nåt där så hon fick hoppa in, sen kom ju ett träd mitt framför henne, asläskigt, så hon hoppa undan igen. Men jag satt kvar ändå, tappa båda stigbyglarna men det gick bra. Ja, vem har sagt att hon är normal.


ursäkta min sits

Red som sagt på ridbanan idag. Gick jättebra som det brukar. Däför vart det ett väldigt kort pass. Tiden går ju skitsakta när det går bra så jag vet liksom inte vad jag ska göra längre efter ett tag. Så jag sluta. Men ni får ursäkta min sits. Mamma var inte med som brukar tjata lite på mig. Men lägger upp de bilder som inte ser asfula ut.











även fast jag inte var så fin så var hästen det iallafall!

ut till det mysiga vädret

Nu ska jag hoppa i ridkläderna och gå ner till stallet. Får bli ett litet ridpass på banan idag igen. Kanske inte rider så jättelänge. Vi får se.

Ska  även försöka hinna med att träna lite också. Har inte gjort det på några dagar nu då det behövs.


call me when you are sober

Hade riktigt skoj igår med brudsen! Vi hade mest bara mys och skrattkväll eller vad man kan kalla det. Men bilderna säger nog mer än mina ord.











orkar inte lägga upp fler, det vart sjukt många kort.

Tack mormor och morfar

Mormor och morfar kom hit nyss med ett "påskägg". Fast det var väldigt platt och vitt men lite annorlunda innerhåll. Fick pengar istället för godis. Tur det för mer godis behöver jag inte. Men jag säger inte hur mycket. Man vet aldrig om några konstiga människor skulle läsa som planerar att ta dom. Och eftersom jag vet att ni läser mormor och morfar så tackar jag er igen. Tack så mycket!



Farmor och farfar kom också nu och fick även ett riktigt påskägg då. Har inte öppnat det än men antar att det är godis i. Tack så mycket farmor och farfar!

Och självklart Glad Påsk til er alla!!

svar

omid om Open Minds - in the Small World:
jag ska göra nationella prov i engelska om 3 dagar o jag har en lite fråga .
hur var provet ?

Svar: Ja, asså det beror ju självklart på hur säker man är på engelska. Om det är uppsatsen som det där inlägget var om så beror det ju på hur svårt man gör det för sig själv. Det är bättre att skriva en enklare text och få mindre fel än att hålla på att krongla till det. Jag är ju tyvärr sån som brukar krongla till det för mig och jag är ju inte så jättebra på engelska heller. Men ta det bara lungt går det bra. Du har ju ändå 80 minuter på dig. Det enda som gjorde att det vart stressigt för mig var att jag sega så mycket i början.


solen skiner

Vilken härlig dag att vakna upp till. Fast jag har ju vart vaken ett tag men ändå. Har ridit ett pass på ridbanan precis. Hon var lika duktig som vanligt. Var rätt trött själv bara för det var rätt så tidigt så jag kan bli lite seg ibland men det gick ändå jättebra.

bild från hoppträningen i onsdags när vi travar ner


Ny header

Tyckte den andra var lite för vintrig. Blev ingen direkt speciell men jag tycker den vart lite cool. Och så hade jag världens sämsta fantasi idag. Vet inte hur många jag gjorde men vart aldrig nöjd! Gör väl kanske en ny igen när jag har lite mer bilder att välja på.




Fin? Tråkig? Säg gärna vad ni tycker.

fotograf för en dag

Nu är vi hemma från en härlig och mycket lyckad tävlingsdag! Det gick bra för alla nyrkare, även för Annie. Men resultatet får ni läsa på hennes blogg. Så himla underbart med utetävlingar nu! Det är mycket roligare att följa med då för när det är inne kan man inte se lika mycket och när det är innesesong är det ju kallt också..

En av våra kära nyrkare kom på fjärdeplats i 110.



Annie i 110 klassen



Tog även kort på Emma som var där och tävla





Tävling

Nu åker vi snart på tävling. Det är Annie som ska tävla med Tara två 110 klasser. Alla håller sina tummar för att det ska gå bra. Det är klart det kommer gå bra och det är jag som är fotograf. Inte den bästa men duglig.


myspys

Hade jättemysigt igår på stranden. Först hade vi köpt korv och bröd. Sen när vi åkt till stranden kom vi på att vi glömde köpa chips. För det blev lite tråkigt utan. Så vi åkte tillbaka, det var jättekort som tur var. Och Malin och jag värsta tävla med mopparna. Min är snabbare men eftersom jag stjussa så gick den inte så jättefort. Men på raksträckorna fick jag värsta mellanrummet men kom det en uppförsbacke vart den värsta seg. Så dit vann jag och tillbaka vann Malin. Men jag körde ju lätt snyggast asså. Det var en kurva och jag körde så fort i svängen så det blev att jag värsta låg ner, haha trodde jag skulle skrapa i knäna. Hade lätt vinnit hem om jag inte bromsa så mycket i sista kurvan. Det vart rätt kallt på kvällen sen men jag som är smartast satte grillen bakom ryggen så jag vart faktiskt inte så kall. Bara på fötterna.

Fick med mig två fina uttryck..

Vi håller på att grilla korvarna så säger jag: Gud vad mätt jag är! Kan jag få ett bröd till? asgarv efter jag kom på vad jag sa..
 
Och det andra

Jag asgarvar och pekar på Tess och säger: Du vet nog vad jag tänker på
                                                      Tess: Ne, vad tänker du på?
         Jag fortsätter att asgarva och säger: Ingenting egentligen...      

Fick tyvärr inte med mig min (värsting)kamera..


Lite seg

Har varit lite seg med uppdateringen tycker jag. Men på dagarna orkar jag inte blogga. Då vill man ju vara ute. Nu ska jag iallafall åka till Lisa och Tess. Sen möter vi dom andra och åker till maxi och köper korv. Sen drar vi oss mot varamon för mys.


pigg som en ärta

Red i skogen idag. Mysigt som vanligt. Trodde faktiskt att hon skulle va lite trött från igår men hon var lika pigg som vanligt.


hoppträning

Idag gick hoppträningen riktigt bra! Inte alls lika vild och springig som förra gången. Hade ju som sagt bestämmt mig för att det skulle gå bra. Men hon tyckte två hinder var läskiga. Det kom nog sol på dom så hon vart feg och så vart hon väldigt trött i slutet och tog väl chansen att stanna istället. Men när hon väl hoppa var hon duktig. Hon hoppade väldigt väl och lite överdrivet på vissa hinder idag. Hade nästan problem att sitta kvar asså. Men jag överlevde ju.

Annie följde med en sista gång innan hon åker iväg till skåne.

Ja, som sagt, överhoppa sig en aning. Och som ni ser hade jag lite svårt att hålla balansen så och tappa högerskänkeln så det är därför jag lutat så mycket.




skänklarna något för långt bak..Hade lite problem med det idag..

Min dag i punktform

Idag är det en del som står på lisatan jämfört med mina andra slappisdagar.

*mocka
*fixa staket till fölen som kommer snart
*hämta bommar på nyrk som ska målas
*hämta spån
*åka till stan och äta med mamms
*smörja min utrustning
*hoppträna
*Tess kommer hit och myser

Hoppas jag hinner med allt. Det är klart jag ska. Det som känns minst att jag kommer hinna är smörjningen men det går fort.


Jag duger bra som jag är

Har precis tränat. Det känns väldigt bra asså. Har varit jättelat än så länge på hela lovet. Men ja känner inte riktigt för att åka iväg när det är så bra väder. Men idag gjorde jag det och det känns asgött! Var väldigt seg i början, men jag fösökte övervinna det. Och när jag hade bestämmt mig för att springa en halvtimme kände jag bara usch. Men det är gött när man vinner över sig själv! Det är ju snart sommar för tusan och det betyder bikini, måste vinna över mig själv lite mer.. Jag säger verkligen inte att jag ogillar min kropp. Eller det finns ju alltid saker man vill ändra på. Jag tycker inte jag har den snyggaste kroppen men jag orkar inte bry mig om vad andra tycker. Tycker dom jag är ful, fine, jag behöver inte gifta mig med dom iallafall. Jag duger bra som jag är och jag vill inte ändra på mig själv bara för att nån annan skulle störa sig på mig!


står fast vid mitt beslut

Idag tömkördes Fiona. Hon börjar få in snitsen. Ne, men hon har förbättrats ytterligare från förra gången. Det är bra med sånna här pass för henne dagen innan hoppträningen. Och imorn har jag bestämmt att jag ska ta revansh från förra hoppträningen. Det ska gå asbra har jag bestämmt!



Hon skodden äver fram idag. Hon var jätteduktig och stog still hela tiden. För er som inte vet, är hon väldigt jobbig att sko. Men fram är rätt okej, det är bak som är väldigt besvärlig.

några failbider

Vi fick några roliga bilder






Bus i hagen

bilderna berättar mer än mina ord..








min lilla stjärna

Idag vart det ett pass på ridbanan. Det gick verkligen jättebra utan några störningsmoment under passet så hon vart aldrig stressad. Jag blir så glad av sånna här pass! Det tror jag nog Fiona blir också. Det är synd att man inte har med sig en fotograf på sånna här pass. Men jag har ju iallafall minnen men ni kan ju inte få se. Och snart åker ju Annie bort på praktik i 6 veckor, då blir dte inte lätt med foton. Kanske kan fråga mamma att filma nångång, det borde nog hon klara av. Vet inte mer vad jag kan säga, allting gick så bra.


älskar dig sjukt mycket <3


kläderna i tvätten

Jahopp, nu är det söndag. Hoppas inte veckan går för fort nu när det är lov. Var uppe relativt tidigt idag för vi skulle mocka ut två megabäddar. Jag lasta på medans syrran och mamma körde kärrorna. Något tungt kan man väl säga. Och kläderna lukta inte rosenvatten efter sen heller. Men nu behöver jag inte pallra mig in till stan iallafall för att gymma. Det klara sig själv.

Snart ska vi åka mot askersund för lite tävling. Annie ska hoppa 110 med Tara.


Till salu!

Säljer mina mountain horse stigbyglar så jag inte använder dom längre. Har ett par soft up nu. Dom är i väldigt fint skick och inte använda mycket. Har orginalförpackningen och dom andra röda plattorna. Så om du har mountain horse stövlar så tycker jag att du ska slå till!

Har själv mountain horse stövlar, supreme high rider, och det gav världens grepp! Tappa dom aldrig under tiden jag hade dom. Passa som ett smäck! Och desstuom är de sjukt sköna! Mjuka och bra stötdämpande.

Säljer dom för 400 kr eller bud så ska jag tänka på det. 800 kr nypris.



Lite utrustning

Tog lite bilder på lite utrustning medans jag ändå var i stallet. Jag har ju aldrig visat dom förut.

Min underbara sadel





mitt vardagsträns, träningsträns, tävlingsträns, ah till det mesta



mitt andra träns, endast till tömkörning för det är fel färg



Mitt smutsiga favoritschabrak, har bara 4 så har inte så många att välja mellan



skogsbenskydden




Skulle behöva fylla på med lite grejer men har inte så mycket pengar för tillfället, jag tävlar ju inte än så det gör inte så mycket, bara sakerna är hela så kvittar det

Duktig

Idag vart det en mysig skogstur. Älskar att rida i kvällsolen! Hon var inte så galen idag, kunde till och med jobba henne lite. Fast det är bara på en väg än så länge hon kan koppla av, alla andra är hon fortfarande spänd på. Men hon vänjer sig snart.


Idag är det all mat ute förutom sista kvällsmaten.

steker i solen

Kom nyss hem från farmor. Vi fira henne lite för hon fylle år igår. Så nu sitter jag ute på trappan och chillar med sol och peppmusik. Vet inte vad jag peppar till, händer ju inget i våran lilla stad. Så jag får väl mysa hemma idag igen. Får passa på att slappa nu när det är slappvecka.


orka tyvärr inte

Hejsan alla! Kände inte för att blogga mer på kvällen sen. Så ni fick nöja er med ett inlägg. Idag har jag iallafall vaknat tidigt för tidig morgonträning. Det är gött att ha det gjort så tidigt på dagen, så behöver man inte tänka på det senare sen. Och äntligen är det lov nu! Så nu kan jag träna varje dag om jag vill. Ska in på hemsidan och kolla om det finns några roliga pass kanske? Känner att jag verkligen är på bra humör idag. Hoppas det inte förstörs för det finns ju inget bättre än bra humör!

Jag är nu officiellt ihop med mitt ben


stackars Fiona

Red hemma på våran bana idag som äntligen är fin. Till en början var hon lite galen och ville titta på det mesta men sen gick hon jättefint! Jättemjuk och galoppen jättefint. Men sen förstördes allting.. Våran granne åkte bara med en släpvagn in på deras tomt som hon förmodligen trodde var en trailer. Då vart hon asspänd men lugna ner sig lite iallafall efter ett tag. Men sen kom deras hund ut och skällde och då vart hon asrädd för hon inte visste vad det var som lät. För den hunden har en väldigt jäll röst. Så vi fick avsluta och gå därifrån för det var ingen idé att forsätta, hon hade inte lugnat ner sig iallafall. Det gick inte ens att skritta av henne.. Men det gjorde hon själv i hagen sen litegrann så då var ju det problemet löst.

Det var synd att det blev så för hon var så himla fin innan!


Även fast det bara är vår

Asså det har verkligen vart helt underbart väder idag!! Jag blir helt sprallig! Och skolan var asslapp idag också och det kommer den bli imorn också. Hoppas på lika mycket sol imorn så vi kan sola då också. Det är så mysigt, men asså det var så varmt idag så man svettades ju nästan! Och med jeansen vart det skitvarmt! Men det är gött! Älskar sommar!! Även fast det bara är vår än.

Spanien förra sommarlovet, det var helt underbart väder! Vill dit igen!!!


haha syns rätt väl att jag bytte bikini efter typ halva tiden vi var där, vart ju inte bara lite röd där.

krongligt med många funktioner

Idag fick Fiona gå ut på en liten promenad. Skönt för henne för hon vart väl trött efter igår. Tog inte ritkigt tid på hur lång tid det tog men 40 minuter iallafall. Finns väl inte så mycket att säga om en promenad direkt. Men hon var söt iallafall.

Idag har Fiona fått gå utan täcke på dagen. Så himla skönt för henne! Försökte ta bilder men förstog mig inte på kameran så jag hann inte fixa inställningen innan hon typ var i ansiktet..


lite för roligt

Hopptränade tidigare idag. Ja vad ska man säga...Om man ska säga sanningen så ville hon springa benen av sig och samtidigt försökte jag bromsa. Det ledde till att hon slängde upp huvudet så jag hade ingen aning om hur jag låg till hindret. Så det vart lite hopp tjo flöjt. Men hon var duktigt ändå. Det var ju första hoppträningen ute så jag hade inte direkt förväntat mig att hon skulle vara så lugn. Vi hoppa inge höjder heller eftersom det som sagt var första gången ute och då blir hon ännu galnare. Men vi tar nya tag till nästa vecka.

Annie tog lite bilder idag:)








haha, helt båda är slut!

hahahahahaha!

Asså famlily guy är ju för kul asså!!!


Open Minds - in the Small World

Hejsan allihopa! Nu är jag hemma efter skolan. Började med asjobbiga nationella engelska med uppsattsen. Gick sådär. Eller jag vet inte, vart jättestressad och ändå hade vi 80 minuter på oss. Men det blir ju så när man ska renskriva också för det blir ju lite text. Jag skrev om ämnet "Open Minds - in the Small World". Det handla om hur vi komunicerar med varandra och vad vi kan lära oss av andra länders grejej som tex sport, musik, stilar osv. Det är faktiskt bra att man renskriver texterna för då kommer man ofta på meningar som låter bättre än det man skrivit innan. Aja, sen hade vi iallafall jumpa, sen lunch och sen hemkunskap. Slappt efter iallafall.


tävlingsutrustning

Gjort ett litet colage på min och Fionas nuvarande tävlingsutrustning


JW ridbyxor
Equiline strumpor
säkerhetsväst budgetvarianten
JW hjälm
Soft up stigbyglar brun/vanilj
Eskadron benskydd
JW handskar
Victor huga kavaj/Equiline jacka (varierar mellan båda)
Supreme high rider stövlar
Lamicelle RG schabrak (det turkosa)

Tränset är för gammalt för att hitta bild på och sadeln verkar vara för ny. Men annars tror jag det var allt. Är rätt nöjd med den faktiskt. Älskar mina stövlar!! Och skulle bara vilja ha ett par nya benskydd för dom passar inte så jättebra till det andra. Men dom är ju inte det första man tänker på ändå. Och länktar verkligen tills jag får tävla utan väst!

stor skillnad

Idag tömkördes lilla Fiona. Hon har blivit jättemycket duktigare sen vi gjorde det förrut. Jobbar mycket mer och bättre i traven och kunde även jobba i galoppen. I början skena hon två varv sen sakta hon av. Nu jobbade hon avspänt och var jättefint. Blir så glad när det går så bra med henne.

tog lite bilder men min kamera tar ju inte de bästa bilderna inomhus och ville inte ta med blixt och störa.




skulle inte tacka nej

Gjorde ett litet kolasch på saker jag vill skulle vilja införskaffa mig. Vart inte så många saker för är rätt nöjd med det jag har. Iallafall min utrustning, det är bara kavaj jag skulle vilja ha en ny. Har en ljusblå nu och det passa inte till så jättemycket men det går ju ett tag.

Saker jag vill ha:


Benskydden från börjes, (eventuellt att jag köper en dyrare variant, förmodligen inte, är extremt snål)
Träns från hööks
Kavaj vet jag faktiskt inte, vill ha en JW men hitta ingen bild på den så tog bara en blå från google
BR Schabrak från riderscorner

min nuvarande kavaj


hehe hitta ingen bra bild men typ så ser den ut

2 h

Drog till gymmet efter skolan idag som jag brukar på måndagar. Blev två timmars träning idag. Känner mig rätt nöjd asså. Hade mobilen och hörlurarna idag och det märks verkligen skillnad när jag har min musik i öronen. För det finns ju musik som spelas hela tiden men det är fel sorts musik för mig. Vill ha rocken. Blir mycket mer peppad av den.


målat

Måla precis naglarna. Har inte gjort det på ett tag och tänkte testa en ny grej. Vart inte så jättbra men nu får det sitta där ett tag.


mein pferd ist shön

Red ut i skogen idag och ÄNTLIGEN är all snö borta! Underbart! Så vi red lite längre idag. Fiona spänner sig väldigt mycket på nya vägar men hon går alltid fram duktig som hon är. Hon tycker verkligen att det är jätteläskigt där det är barmark när det legat snö där innan. Lite annorlunda sak att vara rädd över men hon är söt ändå.

Försökte ta lite bilder i hagen idag men hon stog aldrig still och kameran dog typ direkt.



Liebe ist fur alle da

Letar efter fler tröjor med in flames och rammsteintryck på. In flames finns det många av men rammstein är lite svårt asså. Har inte letat så länge än så kommer säkert hitta nån bra sida.
Om ni vet nån bra sida får vi gärna skicka en liten kommentar.

Hitta iallafall den här, den finns i affären som är i Stockholm, rockzone. Kanske köper den.


svar

Anonym om köpen:

ofta du gillar rammstein

Även fast det inte var en fråga så tänkte jag svara iallafall. Asså alla gillar olika. På bilder kanske jag inte ser ut att vara den som gillar sån musik på hur jag klär mig osv. Fast så kan man inte säga heller, för man ska ju inte döma hunden efter håren som man brukar säga. Men jag tycker det är sjukt bra och det är sån musik som får mig på bra humör. Kan sitta och bara lyssna hela dagarna, speciellt halvsova! Det är helt underbart! Jag älskar den! <3


tack för att ni finns

Kom hem för nån timme sen. Det blev mycket skojigheter igår. Tror vi somna vid halv tre nångång, lite trött. Och så var det astrångt i sängen. Först var vi 5 stycken så vi fick ligga på kortsidan så att alla skulle få plats. För att det skulle gå fick vi ha fötterna på en stol för annars gled man ner. Men det kändes som att min plats bara blev mindre och mindre så jag tog min kudde och kravla mig ur sängen och la mig på golvet men min jacka som täcke. Var väldigt borta så somna lätt iallafall, men det vart lite kallt ibland. Aja, roligt hade vi iallafall.

Vad skulle jag göra utan skitungarna.


Sandru <3


kvällens

Drar snart till Sandra med de andra brudsen för lite skojigheter. Det här blir kvällens outfit. Slappt och gött. Väldigt dålig kvalité på bilden men kan ju inte ta med blixt i spegeln men lite syns ju.


Lika bra idag

Fiona gick lika bra idag. Nästan bättre. Blev ju på banan idag också eftersom Tara gått kurs idag och igår men hon har gått massor i skogen ett tag så det gör inget hon springer på glatt ändå. Vet inte riktigt vad jag kan säga. Jag träna inte på nåt särskilt red bara runt och strecha henne lite i sidorna.

Jag var för lat för att ta på mig stövlar eller shaps idag och det gav sitt straff. Kände att det tryckte väldigt mycket från stiglädrerna och det visade sig på mina strumpor efter.


Solat

Solade förut vid 3 i ca en timme. Asgött! Började med att jag bara drog upp brallorna till knäna och hade t-shirt. Men till slut hade jag bara bh och trosor. Haha, men det var verkligen jättevarmt och sjukt skönt! För det var lä där jag låg, hade det inte vart lä hade det nog vart rätt kallt. Men jag blev faktiskt lite röd efter och så fick jag en himla massa fräknar som jag alltid får. Hoppas att det blir ännu varmare imorn som vädret sagt!




syns inte så jätteväl på bilden att jag är fräknig men det är mer i verkligheten.

Just can't get enough

Godmorgon allihopa! Solen väckte mig för ca en timme sen och snart kan man väl säga att dagen börjar ordentligt. Har inte så jättemycket punkter att göra idag.

* Träna
* Åka till maxi och köpa gott
* Rida
* Mocka och fixa lite i stallet
* Myskväll med brudsen

Så nu ska jag väl börja pack väskan så jag kan bränna bort lite fett från igår.





första

Red första uteridpasset idag på utebanan på nyrk. Det gick jättebra! Och sjukt mysigt var det. Banan är så stor så man får så gott om plats och behöver inte trängas runt en massa hinder. Trodde hon skulle bli lite galen för det blåste litegrann. Men hon var jätteduktig och jättefin. Galoppen vart till och med mycket bättre. Det känns jättetydligt att hon är mycket starkare i galoppen nu. Hon kunde till och med samla sig mer än hon någonsit gjort innan. Jättefin liten fis har jag. Försökte få Annie att ta kort men hon ville inte.


kanske kan få henne att ta kort när jag hopptränar på onsdag. 

Grattis!!

Grattis till mina älsklingar! Hela 16 bast nu, hehe det är ju jag också men ändå.


Malin:D


Tess:D

Yes!

Så himla gött! Fick sommarjobb trots allt! Blir 4 veckor från vecka 27.


krazy

Vart verkligen på riktigt bra humör nu asså. Vet inte varför, gissar på musiken. Men jobbigt noh känns det som fredag och att jag kmr få sova imorn. Men det blir inget av det. Jobbigt att klockan vart så mycket helt plötsligt. Den var ju halv åtta nyss. Känns som det här vart ett ganska onödigt inlägg men så blir det ibland. Det är iallafall nåt att läsa.



köpen

Är fortfarande väldigt nöjd med inköpen igår. Vart klädesplagg och ett par skor. Glömde ta kort på skorna men dom är bara vanliga blå med vita snören.


Linne från H&M 99kr


vet inte vad jag ska kalla det(är ej en poncho, är ärmar på) från H&M 149 kr


tröja från Gina Tricot 249 kr

Här kommer favoriterna, mycket kärlek till dom!!!!!!!!!!



från punkt shop 149 kr(rea)



punkt shop 149 kr (rea)

åååhhh vad jag älskar dom!! Ska til stockholm igen den 3 maj, ska lätt köpa flera!!

asnöjd!

Är hemma från stockholm nu. Vart en lång dag men rolig var den med massa fynd. Speciellt ett är jag så sjukt glad över!!! Men jag berättar mer imorn, är alldeles för trött nu.


kulkul

Woho, imorn åker jag till Stockholm! Kommer tyvärr få gå upp typ halv sex men det gör inget, bara att sova på bussen. Vi åker ju med skolan så det är ju inte bara att få gå och shoppa. Så först ska vi till riksdagen, sen på ett museum men efter det så får vi fri tid på stan. Hoppas på att hitta en del fynd.


svar

Julia om irriterande:
Jag måste bara fråga, hur hög är din häst :)?

Hon är 166 cm:)




irriterande

Är inte på det bästa humöret. Eller det är bättre nu men förut. Jag och Hanna skulle hem till henne och äta på lunchen. Så vi tar moppen dit för annars skulle vi behöva en rast på typ 2-3 h. Iallafall så gotta vi oss och gjorde pankakor men sen när vi ska åka tillbaka startar inte moppen. Hur jag än gjorde funka det inte. Så jag ringde pappa så som tur var kunde han komma efter en timme. Så sista lektionen var ju bara att ställa in. Men som tur var den inte så viktig. Men det som var jobbigast var att vi hade ju väskorna och allt i skåpen.. Men pappa fick igång moppen sen så jag kunde åka och hämta dom sen åkte jag och träna. Det vart rätt sent så jag hann inte så länge. Det gjorde mig heller inte så glad men det var ju bättre än inget.


hello

Kom in nu från stallet och precis ut från duschen. Efter skolan körde jag ett pass på gymmet sen direkt efter ett mysig tur i skogen. Det hade inte smält så mycket mer men det som var jätteblött igår var mycket torrare nu. Främst där vi galoppera som tur var. Ja, finns inte så mycket mer att säga. Jag blir på topphumör av vädret iallafall. Men imorn och på onsdag skulle det bli skitväder tyvärr.. Men solen tittar nog snart fram igen.
Har ni haft nåt vidare väder idag?


Fiona några dagar efter vi köpte henne. Hon var ju inte direkt den tjockaste och mest välmusklade hästen då precis.. Men nu är hon mycket finare.

sover gött inatt

Har precis varit ute och sprungit i en halvtimme. Skönt att för en gång komma nånstans när man springer. Annars står jag ju bara på stället hela tiden. Hade kunnat springa längre men det fick räcka. Fick också rätt ont i högra knät som jag slått i och högra låret som är helt konstigt. Men det är bara stå ut, springa och va glad.


Dagens foto


fy för det här!

Usch vilket väder! På morgonen var det helt okej, väldigt fuktigt men det gick. Sen precis lagom tills vi ska ut i skogen börjar det regna och det var inte lite regn heller. Allting är jätteblött och kladdigt. Jag också för den delen. Men det var två positiva saker ändå med den här ritten. För det första så var det en väg som var helt smält som vi kunde rida på. Det andra var att vi galoppera för första gången i skogen idag. Askul! Men det gick väldigt fort. Tror jag, eller Annie sa det iallafall som är van vid att ha Harry framför sig. Så det blir lite skillnad på en häst som är 24 cm större. Men det kändes inte så fort eftersom hon tar så stora galoppsprång och kommer så långt på ett. Men det var kul ändå.


uppe med tuppen

Ah nästan iallafall. Kände för att sova lite längre idag. Fast jag vill inte sova för länge heller. Det tar bara en massa tid från min värdefulla dag. Kollar jag ut genom fönstret ser jag tråkigt. Lite snö kvar, tråkigt väder och brunt, inget grönt än. Men jag ska väl klä på mig och pallra mig ut i stallet för att mocka och greja lite.



vill ha det såhär!

stackars farmor

Min stackars lilla farmor ligger på akuten. Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt!:(



Farmor och Farfar <3

rätt seg lördag..

Usch inget att göra! Hade tänkt att åka iväg men det vart inget.. Klockan går så segt asså. Fast ändå inte jättesegt, svårt att säga. Ska snart ner till stallet tror jag och fixa det sista så det blir slappt att ta in hästarna sen. Och tråk är det bara på tven också.. Aja, jag överlever väl.


hemmafru

Nu har jag vart jätteduktig och tvättat moppen så det bara glänser. Vi skulle ändå fixa en grej med den och den var så skitig så jag kände för att tvätta av den lite. Helt ärligt så tycker jag det är roligt att göra det. Det blir så fint. Inte bara att göra moppen är kul, massa annat hemmarbete också. Vet inte varför jag tycker det, gör bara det. Lagade även mat förut till pappa och mig. En riktig hemmafru är jag idag.


tjockar mig

Sitter nu och tjockar mig i soffan. Men det får jag för jag har precis ridit ett pass i ridhuset. Det gick bra. Men hon blir alltid lite vildare när Tara är med men hon var duktig ändå. Speciellt galoppen har hon blivit jättemycket bättre i. När vi köpte henne orka hon inte samla sig nånting innan hon inte orka mer. Men nu går det galoppera ett tag innan hon inte orkar mer. Har fortfarande lite ont i knät så när jag började rida lätt igen efter att ha suttit ner i sadeln i galoppen fick jag rätt ont så kunde inte trava ner särskilt länge. Men det räckte för jag gick med henne ett bra tag efter.

Är så himla sugen på att träna egentligen men jag orkar aldrig göra det när jag ridit i ridhuset innan. Skulle säkert orka till lite senare på eftermiddagen men det stänger 3. Får försöka träna lite imorn sistället.



Vill ta nya bilder men det är så kladdigt i hagen och Annie rider nästan alltid samtidigt som jag så det blir lite svårt. Men ska försöka ta lite mer bilder sen när all snö är borta och det är lite torrare.

please don't go

Dug vad trött jag är!! Klockan är bara tjugo i tio och jag är helt slut. Skulle kunna somna direkt. Fredagar är verkligen hemska bara för det, man har gått upp vid sju varje dag ända sen måndag så man blir så himla trött. Men imorn blir det nån timmes sovmorgon iallafall. Man får va glad för det lilla..



saknar lilla Harry men han har det jättebra hos sina nya ägare så det duger för mig.

Dagens foto



1 april 2011

Antar att nästan alla försöker lura oss med ett aprilskämt på bloggarna idag men jag skippar nog den delen. Är inte den direkt bästa på att komma på aprilskämt, iallafall inga direkt roliga.

Jaha, vad händer ikväll då gott folk? För mig blir det nog hemma och hittar på nåt imorn istället. Ska väl upp som vanligt tidigt imorn och rida. Alltid, varje lördagmorgon antingen kl. 8, 9 eller 10. Så det är inte lätt att hinna med nåt. Men rida är ju kul så varför klaga, jag har ju ändå lördagarna. Då är det skojjigheter som står på schemat!


RSS 2.0