Just do it!

Har inte haft någon direkt lust att skriva något men nu tänkte jag ta lite tid! I torsdags hände inget speciellt. Tränade på mogonen innan skolan. Eller innan skolan och innan skolan, klassen skulle till övralid för att gå en guidad tur. Var inte det mest intressantaste jag gått på, men aja. Efter skolan jobba vi lite med gymnasiearbete och sen hem för en liten tur i skogen. 
Igår var skoldagen helt okej. Ett asjobbigt seminarium men klarade det i alla fall. Så himla skönt att bli av med den skiten.. Sen hem, åt lite mellis och sen jätterolig hoppträning på markebäck för Anna Emanuelsson. Åh så kul och länge sen det var! Gick så himla bra! Verkligen bra! Fin på framridningen och fin, känslig och lyssnade bra i hoppningen. Var övningar, vilket är jättebra för Fiona. Förr var det sjukt jobbigt med övningar med Fiona, men hon har blivit sjukt mycket starkare nu så kunde rida dem normalt för en gångs skull! Haha! Det var lite blandat med hoppa på volt, hoppa bockar, bom innan och efter en oxer mm. Så ja, det var sjukt kul och det gick kanonbra!

Idag har jag än sålänge mockat i stallet, vart på gymmet och kört spinning. Gött var det! Blir en promenad med Fiona idag för övrigt eftersom det var hård träning för henne igår. Och ikväll blir det festligheter så fina Lisa fyller 18 imorgon!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0