resultat dag 1 + lite till

Kändes både bra och lite sämre idag. Men mest bra faktiskt! Debuterade som sagt 120 idag. Både för Fiona och mig. Var inte så nervös för höjden, mest bara för att jag skulle sätta Fiona på pottan. Och när jag känner så, så rider jag inte så värst jättebra. Inte såpass bra som jag kan i alla fall. Men det kändes ändå bra. 

120 cm, 5 fel: Är nöjd med det resultatet. Kom nååågot stort på ett räcke in på en distans så fick inte upp henne tillräckligt fort för att hinna sätta tillbaks henne, så det blev bara dåligt av det så hon stannade där. Men det känns helt okej ändå. Sen fortsatte banan. Ingen klockren runda direkt men inte jättedålig heller. Rider inte så bra när jag debuterar nya höjder. Behöver göra mer i distanserna och våga rida fram. Men det har ju mer rutin att göra. Så det kommer. Därför är det himlans skönt att vi hoppar imorgon också!

Efter vi kom hem, vilket var tidigt och skönt vid 11 typ, så fixade vi det mesta tills imorgon. Lämnade sadeln i bilen, men bytte självklart schabrak. Lade fram nya lindor, tvättade benskydden osv. Är lite kvar att göra ikväll. Ska borsta och göra Fiona fin på nytt, och bära upp lite saker i bilen. 
När vi kom in toastade jag lite till lunch, lördagsstandard! Gudagott är det ju! Bytte sedan om och åkte in för ett gympass! Kändes bra idag igen. Pigg, energi för att ta i och lyfta tungt. Körde på armar och ryggen idag. Dödade inte kroppen helt då det som sagt är tävling imorgon igen, men lite lagom. Roligt roligt! Sen hem, har grejat en del i stallet och på nyrk. Hämtat hem spån osv. Ska ta det lungt och slappa en liten stund till sen går jag ut till mina fina. 

Gillar dig mer än mycket.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0