Lagträning

Idag var det hoppträning med laget. Eller hela lagen kunde inte va med, för nån jobba osv. Men det gick riktigt bra tycker jag! Många fina språng och relativt lydig. Lite hängig i handen nån gång, men annars fin! Ska hoppa lite på onsdag också så hon inte blir så galen till tävlingen nästa helg:)

inte idag:)

Glad you came

Hej gott folk! Idag har jag inte gjort så jättemycket. Red imorse. Vilket gick 50% 50% prosent bra. Traven kändes jättefin, men sen galoppen vet jag inte vad som tog åt henne. Och eftersom hon är som hon är så fick vi avbryta. För om hon stressar upp sig så är det ingen idé att fortsätta, för det leder ändå inte till något bra med henne. Bara att man blir arg för det blir ingen skillnad, hon slutar aldrig stressa. Sen efter det drog jag till gymmet och träna lite med Vendela. Vart ett lite lättare pass eftersom jag vart väldigt försyld.

Annars har jag bara vart hemma och gosat och lekt med min lilla bebis:)

en bild som annie tagit:)
Hur kan man bara slänga bort en sån här sötis?!

sötisen

Tog precis lite söta bilder med min "värstingkamera" när näsapan, som jag kallar honom, var söt i soffan:)






Titta vad som följde med hem. Så sjukt söt...

imag0202 (MMS)

Titta vad som följde med hem. Så sjukt söt!! Det är en stackars kisse som någon hjärtlös människa bara lämna utanför måns hus för att bli av med den. Och dom kan ju inte ha kvar den själva så vi tog den eftersom vi ändå tänkt köpa en ny katt, asså jag bara älskar honom!! Men tyvärr så är han bara 8 veckor när dom lämna bort honom.. men det ska nog gå bra:)


en dag kvar

Nu är det endast en arbetsdag kvar sen är det slut för iår. Lite jobbigt för då kommer jag bara att tänka på att det snart är skola igen.. Bara tre veckor.. HATAR SKOLAN!!!!:(

Men en asrolig sak som jag fick reda på när jag kom hem idag var att en av våra inhyrningar hade fått en övergiven katt idag. Från vem vet de inte. Och de kan inte ha kvar den så vi ska förmodligen så den. Så himla glad!!:'D


lååång dag

Idag vart det en sjukt lång dag på jobbet! Har nämligen blivit lite smittat av mamma, så har vart rätt förskyld hela dan. Så allting var jättejobbigt. Men det gick ändå. Ska ta mig igenom de här dagarna även om det kan bli jobbigt. Vill inte förlora några pengar. Och sen ännu jobbigare så glömde jag väskan i Vadstena men alla mina grejer. Förutom plånboken. Det är ju alltid nått. Så ringde hem så pappa kom och hämta mig. Så nån får väl stjussa in mig imorn också.



Tajt schema!

Idag har det vart tajt på schemat så har inte hunnit sitta vid datorn förns nu. Jobba först till fyra, gymmet till halv sex, sen speedway. Fast gillar när det är lite tajt, men inte för tajt. Piraterna förlorade iallafall. Lite tråkigt när det gick så bra i början! Ledde typ med tio poäng, men sen två heat så var de ikapp och så sprack lyckan. Men det var ändå riktigt jämt hela vägen ut! Sista heatet stod det 41 för Piraterna och 42 för Indiarnerna. Men tyvärr var Indianerna bättre och drog in en fempoängare. Så det sluta 42 till Piraterna och 47 till Indianerna. Men det är alltid kul att titta i vilket fall som helst! Man blir lite sur ett tag efter, men det går över;)


Galen häst

Har inte kunnat uppdatera nått mycket tidigare än nu. Var tvungen att slappa lite efter jobbet för att sen gå ut till stallet och ta en tur i skogen. Hon var helt galen! Fast det var nog för hon vilat i två dar. Hon hade gått rätt hårt innan så vi tänkte ge henne lite extra. Och så var det så sjukt många blinningar! Asjobbigt! Men traven var jättefin! Så det var ju nått bra:)


tänker på dig..

Saknar dig så sjukt mycket och kommer aldrig glömma dig... Tänker på dig varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund..Fäller en tår varje dag med hopp om att du ska komma tillbaka till mig..<3
Kommer aldrig kunna smälta det som hände dig..







Tänk att du gav oss så många fina minnen ävenn fast du lämnade oss alldeles för tidigt..


Folkracefestivalen

Kom precis hem från folkracefestivalen. Det var asroligt!! Älskar sånt där, speedway också! Vädret var också bra, lite blåsigt men annars bra! Tog en del bilder, så det blir lite svårt att bara välja några, men det ska nog gå:)







Hahah, fail! Han skulle bara visa upp sin bil, men sladda så hjulet förstördes!










Fin bil boxeras bort


Sista heatet, den oranga som är sist vann


ah, det vart en del, men lyckades inte gallra bort mer ;)

mornmorn

Hoppas alla är vakna och glada. Det är jag, men är lite besviken på vädret.. Fast bara om det fortsätter att regna. Annars är det asbra! För vi ska till folkracet sen och då är det roligare om det regnat! För det är då det händer grejer;) Hör av mig senare.



en liten bild på Patcha jag tog nu på morgonen får ni också:)


Ändrade planer

Igår vart det ändrade planer om att vara hemma. Kände inte för det när pappa skulle ha fest här så drog till några kompisar. Först var vi på en kulle, svårt att beskriva. Det var asmysigt för vi hade soffor där och musik. Sen drog vi till varamon en stund och sen hem till en av killarna för han var tvungen att va hemma en viss tid. Så satt vi där och snacka ett tag i hans iordninggjorda garage. Också asmysigt. Men drog vid tolv för det började blixtra så mycket och det skulle när som helst börja regna. Hade inte direkt lust att åka moppe hem i det. Men det var verkligen jätteroligt!:)

Inte bild från igår, men lisa är så söt på den här så det får bli den:)


shoppat

Sov som en liten gris idag till halv tio idag. Det var asgött! Hade först inte tänkt att sova så länge men det är lite svårt att kontrollera. Så gick upp, åt fruskost och drog sedan till gymmet för ett pass med Vendela. Sen när vi var klara gick vi på våran vanliga shoppingrunda. Vi går alltid på stan efter lördagspassen. Men det är inte alltid vi köper nått, mest bara för att det är kul. Men idag vart det lite grejer.

Läppglans, lite orangerött, ser bättre ut i verkligheten för min kamera är inte den bästa. Köpte det på Lindex för 65 kr.




Rosa läppstift, också från Lindex, också finare i verkligheten, kosta 65 kr.




sotfärgad ögonskugga, har alltid velat ha svart för det passar så bra till allt! Lindex där också 85 kr.
sminkade bara på lite slarvigt och har ingen mascara





Riktigt bra priser där faktiskt! För smink räcker ju så sjukt länge. Men i ett inlägg för nån dag sen la jag in ett läppglans jag hade tänkt att köpa som går på reklam nu. Vart verkligen sjukt besviken på det. Provade det men det vart ingen färg alls! Alla färger var helt genomskinliga, så dom rekomenderar jag inte!

Sen gick vi in på H&M, där hittade jag en bh och ett nattlinne.

bh, 129 kr



nattlinne, 75 kr (rea)



Det var allt, riktigt nöjd!:)

Fail

hehe ;)


Bilder

Fick lite bilder av Felicia förut som Jennifer tog på hoppträningen i onsdags. Tack båda två!:)






T.G.I.F

Herre gud vad trött jag är! Inte sova trött men flamstrött. Fast det är ju rätt kul egentligen för då är ju allting roligt. Så tränade inte idag heller, gör det imornbitti istället. Ska nog va hemma ikväll tror jag. Behöver det;)

kommer sakna z-lund..


lite sorgligt..

Lästa nyss i ridsport att Cumano som alltid varit min favvorit har pensionerats. Man har ju inte sett honom så mycket på senaste tiden men han har alltid varit min favvorit sedan jag var jätteliten. Tyckte han var så fin för han hoppa så högt över hindrerna. Men han lever ju fortfarande iallafall.

citat från tidningen:
Vid tävlingarna i Achen nyligen pensionerades Jos Lansink sin hingst Cumano, som blev världsmästare efter en spännande omhoppning i just Achen 2006. Cumano är godkänd av fem avelsförbund.

Finfina häst, kmr sakna dig på tävlingsbanorna!





en bland alla andra dagar

Idag har jag inte gjort alls mycket. Jobbat är typ det ända. Hade tänkt att träna med var så sjukt trött och flamsig efter att ha trimmat i tre timmar. Ni vet sådär när man blir så skrattig för man är så trött. Så kände att det skulle inte bli nått bra av det iallafall. Så drog hem direkt och hade ju redan lånat bort Fiona till Annie idag så red inte heller. Men det är lite gött ibland också att bara slappa:)

Allt som behövs för att få en enkel sminking att se ut som en mer välgjord, kajal och läppglans. Har ju färgat ögonfransarna så behöver inte mascara men det blir ju självklart finare då, här är jag utan:)


Imorn hade jag tänkt att införkaffa mig lite nytt och fräsht smink efter jobbet. Ska mest kolla efter det här läppglanset som jag dreglat över ett tag!

L´Oréal Paris Glam Shine

hoppträning 20/7-11

Gick riktigt bra på hoppträningen idag. Framridningen kändes rätt bra och hoppningen super som vanligt. Väldigt många riktigt fina språng fick hon till! Vi hoppade fyra räcken irad med tre galoppsprång emellan och då vart det lite svårt att hinna få upp henne till nästa hinder när hon hoppa med så mycket rygg. Men hon är riktigt fin!!:)

inte idag


inte så teknisk av mig

TeamJuliia -JuliaG om Wiho!!:
Vad fin hon har blivit, har verkligen utvecklats grymt mycket!! :)

Fatta inte riktigt hur jag skulle göra för att svara på din sida. Det kom bara upp nått rött och stog nått konstigt.. Men tack så jättemycket!:D

När vi köpte henne


och nu, fast den här bilden är ändå rätt gammal, hon är ännu finare nu:)


hey there, I like your hair

Så himla konstig låt egentligen men ändå så skön på nått sett. Lyssna vettja!:)

I like your hair-Scotty Vanity


Fiona då..

Idag tog Annie Fiona på banan. Gick rätt bra om jag lyssna ordentligt. Men de sa också att hon hade skakt av Annie idag. Hahah! och då menar jag verkligen skakat. Hon hade liksom ryckt ner huvudet så hon flög fram och sen skakat på sig som en tok så hon åkte av. Hahah, så himla kul! Det hade jag verkligen velat se!!

Fast ingen i den här familjen kommer slå min snygga avramling för ett par veckor sen. Jag skulle hoppa tre räcken och så hade de lagt upp markbommen på den översta så de skulle hoppa rakt troro jag. Men Fiona hade aldrig sett nått sånt innan så hon ville springa på sidan. Och jag kände det att hon skulle det så var berädd på det. Så jag liksom hoppramla av. För ingen gillar ju att ramla av så då kan man ju lika gärna göra det skonsamt. Så landade på fötterna med en hand i marken som stöd. Assnyggt var det!;D

Fiona då..

ännu en riktigt härlig dag!

Idag har det också varit en sån här riktigt härlig dag! Förutom att jag var så sjukt trött imorse att jag typ somna när vi åkte in till Vadstena. Så det tog ett tag innan jag vakna helt. Vi båda råkade nästan somna på lunchen, hehe.. Men sen vart vi pigga och vi jobba på jättebra så vi var värda varsin glass sen. Sen efter jobbet drog jag till gymmet för ett pass. Körde inte riktigt lika hårt som igår men ändå bra:)


svar

Smsa Låna om banan med lydnadshinder:
Häftig sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

Visste inte hur jag skulle svara på eran sida. Men Tack så mycket! Jag uppdaterar minst ett inlägg om dan. Hinner inte skriva så jättemycket nu när jag sommarjobbar, så det blir mer sen om två veckor när jag har sommarlov!:)

19 Juli, 05:55

Glad

Idag har det varit en sån här riktigt bra dag då jag varit glad hela dagen. Även fast det regnat. Då inget kan stoppa en. Ändå har jag inte gjort något speciellt. Jobbat och gymmat. Men gymmet gjorde en stor del av dagen idag asså. Gick ritkgit bra idag! och körde på som tusan! För Fiona fick vila idag så kunde göra det idag. Annars brukar jag inte köra såhär hårt för det blir så jobbigt att rida efter. Tränade mage och rumpa och självklart största delen av passet för att bränna fett. Riktigt göttigt!!


det bästa var när regnet kom

Red i skogen för ett tag sen. Pigg och inte så jätteglad, lite glad borde hon varit. för på nått sätt känns det som att hon knappt vill va i skogen längre. För varje gång jag går förbi ridbanan påväg till skogen vill hon gå in dit. Fast hon protosterar ju inte, men hon skulle nog inte ha något emot det. Tror det beror på att hon tycker det är så sjukt jobbigt med alla insekter och det förstår jag. Det tycker jag med. Det var en miljon idag! Dom var i hela mitt ansikte för alla fick inte plats på Fiona. Stackars Fiona


trevlig kväll

Uppdaterade inget mer igår för åkte på skojjigheter senare på kvällen. Var lite segt men kul ändå att träfolk man inte sett på ett tag! Åkte även hem rätt tidigt för ville inte ringa mamma assent på natten. Men det var roligast att träffa mina brudar som varit borta jättelänge! Synd ett en dissa och inte kommer hem förens idag ikväll.


surig

Red på banan idag. Idag var Fiona jättesur och vägrade jobba. Hon har aldrig varit så jobbig nån gång! Så mamma fick ta henne idag. Gick rätt bra. Så mamam ska få hjälpa mig ett tag nu så hon släpper vänstersidan nån gång.

vackert.. fast inte idag asså

ni vet fredagar..

Heej, allihopa! Orka inte uppdatera nått igår. Hade inget direkt att skriva om och så kom jag på vid elva att jag inte hade skrivit nått. Kändes lite onödigt att skriva nått då. Gymmade lite bara efter jobbet och så gick Fiona ut på en promenad.
Idag har dan börjat bra. Började med att gymma och så har jag fixat att ta ut kort. Sen lite senare ska jag ta en tur i skogen. Mysmys.

Hatar egentligen den här bilden. Hatar vinkeln mest(!), hatar att den bara är allmänt ful. Men skulle bara visa att jag börjar få lite tendenser till magrutor. Fast på den här bilden syns det bara som ett streck på magen om ni fattar. Känner att jag flummar en hel del här..


bästa tävlingen hittills

Gick riktigt bra på tävlingen idag!!

90 cm: 0 fel. Kändes riktgit bra. Låg något stort på en oxer så råkade av ren reflex dutta lite med spöt så råkade få lite mycket fart till nästa så vart det lite knas mellan dom två nästa men annars riktigt bra!

1 m: 0+4, 8 plats. Allting gick jättebra, känslan och hästen! Omhoppningen kändes också jättebra! Tror att hon vart lite trött och orkade inte riktigt, så hon rev ett men det gjorde inte mycket. Har förståelse för att hon inte orkar jättebra än. Men känslan var verkligen jättebra!









Wiho!!

Nu är snart allt klart för tävlinge. Bilen går kvart över 1, hoppas bara jag kan rida lite bättre än på hoppträningen igår, känner mig ändå lite seg i kroppen, emn det ska nog gå!:D


slut med dummheterna

Idag märktes det verkligen att jag har ett sto. Men jag har aldrig förväntat mig något annat, jag visste vad jag köpte. Som hon brukar när jag rider på banan i slutet stannar hon bara och vägrar gå, och eftersom jag inte rider med spö för hon är så känslig lyssnar hon inte när jag kickar henne. Och idag var hon asjobbig med det. Det vart lite jobbigt för henne och då skiter hon i det. Men fick låna ett spö när vi hoppa om i slutet och då vart hon minnsan lite uppmärkssammare. Hoppa i som tusan på sista hindret! Hade även väldigt svårt att se några avstånd när solen låg så lågt i motljuset så klanta mig lite ibland. Var även väldigt trött för jag har jobbat hela dan. Så kunde inte riktigt fokusera så bra hela banan. Men jobbar inte lika länge imorn så det ska nog inte påverka tävlingen nått. Men annars kändes hon fin och ställde upp. Så nu ska jag börja ha ett hoppspö ett tag tills hon slutar med dumheterna.

bilden är inte från idag


hoppträning nästa

Snart dags för att ta in Fiona för lite hoppträning. Kommer ta det rätt lungt idag eftersom jag ska tävla imorn. Känns rätt skönt att hon får hoppa av sig lite, för hon är så galen;)


för tillfällets bästa låt

Har blivit helt förälskad i den här låten asså!!


segt!

Har inte kunnat uppdatera nånting för blogg.se ville inte sammarbeta och vill fortfarande inte. Så måste fatta mig kort. Jobbade, gymmade, kom hem. Min dag. Annie tog Fiona i skogen idag, snällt:)
Orkar inte skriva mer, får damp!


mama i'm in love with a criminal

Ingen uppdatering idag förns nu tyvärr. Jobbar ju som sagt och drog till Hanna efter. Har inte vart med henne på evigheter! Hade ju egentligen tänkt att gymma men fick skippa det. Får köra hårdare imorn. Fiona har iallafall fått vila idag:)


meh:(

Blir inget gym idag, det öppna inte förens 16.00:( Så kommer inte hinna för det är div II möte kl. 17.00. Brukar ju vanligtvis öppna 12.00 och va öppet till 20.00, men nu är det ju sommarshemat så då är det öppet mycket mindre. Men det var tur att jag gick in på sidan. För hade bara tänkt först att kolla hur länge tills kortet räckte men så kolla jag öppetiderna bara för kul och så såg jag att det inte öppna förens så sent idag. Det hade vart lite jobbigt om jag åkt in till stan och så var det stängt.. Men men, ska köra på måndag och tisdag, sen får vi se på onsdag, ett litet pass kanske för hoppar inte förns 19.00 då, och sen på fredag blir det väl också, för torsdag tävlar jag i heda :D

          Club Feelgood Motala
Sommarens öppettider
Öppettiderv.24-v. 28 samt v. 31-v.32
Mån-tor 06:30-21:00
Fre 06:30-19:00
Lör 09:00-13:00
Sönd 16:00-20:00

Öppettiderv. 29-v.30
Mån 07:00-21:00
Tis 07:00-12:00  16:00-21:00
ons 07:00-21:00
Tors 07:00-12:00  16:00-21:00
Fre 07:00-18:00
Lör 09:00-13:00
Sön 16:00-20:00


mina nya favvoritmyskläder, sportbh och annorlunda mjukisbrallor som man kan dra upp jättehögt
vi kallar dom mammabrallor för de ser ut som sånna;)

egen träning+skogen

Imorse vakna jag vid 8, steg upp och åt frukost för att sen åka och träna lite på gymmet. Har varit riktigt dålig på det ett tag, men har bestämmt att jag SKA bli bättre nästa vecka! Så körde på riktigt ordentligt idag!! Sen när jag kom hem tog vi en liten tur i skogen. Mysigt som vanligt!:)


orkade inte

Sorry, orka inte skriva nått igår och hade inget direkt att skriva om heller. Jobbade till fyra, åkte till nyrk och kolla när syster träna lite och sen hem. Annie fick ta Fiona för var så trött efter jobbet. Men tror att jag kmr kunna rida mer själv nästa vecka för så är jag mer van vid jobbet, blir ju lite jobbigt i början.


rädd för sin egen skugga

Vart en tur i skogen efter jobbet idag. Hon börjar släppa vänstersidan mer och mer nu. Riktigt skönt! För, för ett tag sen satt h så sjukt hårt och vägra släppa så jag hade ingen aning om vad jag skulle göra, men nu känns det rätt bra:)


hoppträning 6/7-11

Gick suuuuuper på hoppningen idag!! Hon strena emot vänsterskänkeln i början, men tycker att jag fick loss henne sen. Vet inte riktigt vad jag ska tilllägga mer. Det var rätt mycket svängar i banan vilke är bra träning för Fiona, men det gick faktiskt riktigt bra det också. Hennes språng var även jättefina idag. Kändes jättebra och mamma sa att hon hoppa fint:)


söta bilder

Hitta några söta bilder^^





Men kattungar är ju seriöst det sötaste på hela jorden!




Den som väntar på nått gott väntar oftast förlänge

Asså herregud vad trött jag är idag! Vart en rätt jobbig dag på jobbet, rensa massa rabbatter i solen aslänge. Så Fiona fick vila idag. Eller det var planerat men kunde ha ridit lite på banan men hade sån huvudvärk också. Imorn är det hoppträning som gäller, känns som aslänge sen nu! Då blir det extra kul!:D

Idag var även mamma och Annie i falsterbo. Lite smått avis dådå. Men hade förlorat nästan 1000 kr om jag hade följt med och det var inte säkert att det ens hade gått at fixa att ta ledigt. Så det känns bättre nu i efterhand att jag stanna hemma. Riktigt bra faktiskt. Eftersom mamma har köpt saker åt mig, jättefina saker!! Men det får ni se när dom kmr hem:D


19 dagar kvar

Jaha, då var första arbetsdagen klar. Sov asdåligt inatt så det var hemskt att gå upp sex imorse!! Kanske sov 3-4 timmar sammanlagt. Men det gick ändå. Det ändå jag gjorde idag var att klippa gräs hela dan. Rätt slappt eftersom man bara sitter där och styr och får ta gnäll från kärringar som inte har ett liv. Egentligen brukar man ju inte sitta en hel dag och bara klippa gräs men om det ska regna i veckan är det bra att ha det gjort.


bilder

Här kommer några av bilderna jag nämde förut från imorse:)










ah, där ser ni nya sadelgjorden rätt väl, men lägger in en huvudbild så ni ser tränset bättre. Är faktiskt riktigt nöjd med det:)


banan med lydnadshinder

Har ridit lite på banan. Det gick bra, hon gick emot innerskänkeln i högergaloppen men det vart bättre. Sen hoppa vi lite lydnadshinder också. Även det gick bra. Sen efter ett tag fick Annie hoppa lite bara för kul. Vi tog lite bilder, men lägger upp dom sen. Har inte lagt in dom på datorn än.

Hade det nya tränset och sadelgjorden idag. Fint fint, men är ju självklart inte med på den här bilden eftersom et inte är från idag;)

2 timmar

Har vart på tävling den mesta delen av dagen så har inte så jättemycket att skriva om. Det gick bra i båda klasserna med rätt bra väder. Men exakt resultat får ni läsa på systers blogg(http://anniehoppryttarinna.blogg.se). Det va lite jobbigt för dte var 2 timmars resa dit. Men det var värt det ändå. För det var en fin anläggning som va på gräs och all personal var trevliga. Mitt internet vill inte sammarbeta idag så kan tyvärr inte ladda upp nån bild..

"presenter" till Fiona

Idag åkte vi till linköping för att kolla lite på hööks. Vi skulle egentligen bara kolla på en tävlingströja till Annie, men det följde med ett nytt vardagsträns, en sadelgjord och ett par gulliga strupor. Men det köpte mamma för det behövs. Så jag tycker dte är riktigt bra att behöva saker;)

träns 369 kr, riktigt billigt med medföljande tyglar, för så dåligt var inte lädret



sadelgjord 499 kr, skönt fr Fiona att slippa den varma magplattan jämt



och så fick jag ett par gulliga strumpor för 69 kr, för mamma var skyldig mig 100 kr men det räcker med strumporna eftersom hon köpte massa annat. Vi tog självklart de med brun häst eftersom Fiona är brun:)


Fiona har nog skaffat sig en ny bästis för...

imag0102-1 (MMS)

Fiona har nog skaffat sig en ny bästis för tillfället, skapligt brunstig..


morgontur

I morse tog jag en liten tur i skogen. Mysigt!

haha, bjuder på den;)

RSS 2.0