simply amazing

Usch, tycker det är så himlans kallt ute! Det funkar när solen är framme men när den försvinner blire jättekallt.. Men släpa mig ut iallafall för att ta lite bilder till månadens bild. Kom på att jag bara har knappt 2 veckor på mig att ta den bilden och hur ofta är det sol nu förtiden.. Så var tvungen helt enkelt! Fiona fick va modell. Vet inte om jag tycker nån vart jättebra än, får kolla på dem lite noggrannare snart. Men här är lite smakprov på några jag tog.

måste säga att blogg.se är sjukt irriterande för de skär bort en del av bilden på högersidan så det ser jättekonstigt ut..

datum/månad-år

Hade jobbig tvångstanke igår att jag var tvungen att kolla klart på en film som gick på tv, sjukt trött var jag men jag klara det! Sen idag blev det en mysfrukost, sen ut i stallet. Mocka, gjorde höpåsar och sen promenad med Fiona. Stackars har ont i sitt lilla ben.. Men hon måste röra på det och vi går inte långt så det går bra. Så nu ska jag börja packa träningskläder och köra ett pass!


fluminlägg

Biffa vid 1. Gick rätt bra idag, 50 minuter på crossen och sen styrka i 30 minuter. Var rätt trött i bena från alla knäböj igår så det var skönt att köra ordentligt på crossen så det sega försvann. Hem och käka och nu ingenting. Inte så roligt kan man säga, men vad ska jag göra? Skitväder, orkar inte göra nått speciellt egentligen, men det hade inte skadat med lite sällskap. Men när jag bor som jag gör är det ingen som orkar åka hit.. Men nån kommer väl snart, lite chill också att bara slappa själv med musik också. Men är så sugen på nånting, tog en skål med flingor och musli men det hjälpte inte riktigt. Och eftersom jag inte får äta nått gott så finns det inget hemma.. Besvikelsen som uppstår..


lyckad kväll

Rätt så lyckad kväll igår. Väldigt trevligt folk och vi hade ritkigt roligt. Kom hem lite efter 1 och det tog nog inte lång tid innan jag somna. Så nu har vi myst med god frukost och ska träna lite senare. Lite seg i kroppen men det går! Annars händer det inte mycket idag, tråkdag med regn.

min bebis


freeedag

Jahopp, ännu en skolvecka slut. Sjukt.. Började inte skolan förens 10 över 10 idag men hade ändå ingen ro att at sovmorgon så gick upp halv 8 och gick en powerwalk i en timme istället. Väldigt skön start på dagen måste jag säga. Sen lite slapp i skolan, fick tillbaka psykologiprovet. Gick faktiskt väldigt bra, fick 20 och maxpoäng var 22. För att få A var man tvungen att ha 20,5 men jag säger att det är ett A iallfall, hähä! Sen träna en stund efter skolan, gick rätt bra, mycket energi att ta ut! Sen nu hemma med Kiki, slappa ett tag och sen senare drar vi iväg och firar en kompis en stund. Blir bra!

 

bästa känslan

Överlevde orienteringen! Haha, emn vi trodde att vi hade gått fel när vi leta efter första, skojjar inte, första kontrollen.. Men vi hitta den! Sen till andra tog vi fel stig och kom till 5:an istället.. haha, vi är bäst på orientering! Men sen när vi kronglat ett tag fram till 6:an så gick det bra. Då kände jag mig duktig som kunde läsa av en lätt bana. Ändå var vi 5 stycken som samarbeta.. Men när vi äntligen kom i mål efter 2 timmar så fick vi korsv med bröd, mums! Sen åkte vi till gymmmet och körde av oss det sista vi hade och sen in till stan för att köpa lite gott. Köpte mat från salladsbaren på östenssons och så köpte vi lite vindruvor. Så gott! Sen kolla vi lite på film och myste. Det hade vi gjort oss förtjänta av! Åhh, älskar känslan när man med gott samvete bara kan ligga i en säng och mysa i flera timmar!


I'm maby not there yet, but I'm closer than yesterday

hopp, träningskläderna på men känner att jag skulle vilja ha 5 lager mer kläder. Ska nämligen ut på orieteringsprov tror jag, jag kan kalla det.. Har aldrig lärt mig orientera och komemr nog aldrig lyckas, haha! Men förhoppningsvis kanske det är sista gången då. Efter det blir lite träning på gym istället, bäst, är ritkigt taggad idag! Sen ska vi mysa lite på stan, äta lite och bara ta det lungt, låter ritkigt bra tycker jag!


hahah

Hahah, älskar hur mycket alla driver med apple..



haha, också rolig..



 

handlar endast om disciplin!

Idag har det varit en sån dag som bara försökt retas med mig hela tiden. Inga stora grejer, men småsaker som är väldigt irriterande.. Sjukt jobbigt imorse, kändes som jag gick upp mitt i natten. Jobbig förmiddag med 4 jobbiga lektioner. I 2 av dem så dampa läraren. Kul! Sitta där och lyssna på massa skit som inte kommer fungera iallfall. Sen fick vi ett till arbete. Jag som äntligen börjar bli lite normal igen efter att ha varit så stressad med alla andra som jag lyckats bli klar med. Sen sist på fotografiska bilden ville ingenting fungera för mig. Det ville inte sparas, så fick göra om det massa gånger och sluta med att jag fick skita it för jag hann inte.. Men sen fick jag iallafall träna. Nått som är bra! Kände mig trött och seg men samtidigt massa energi och ork. Lite segt på styrketräningsfronten men det är då man måste vara disciplinerad mot sig själv. Strunta i att man är lite seg och köra på hårt ändå. Så det vart rätt bra i slutet sen iallafall.

vill ha sommar och bara jobba istället.. mycket bättre med inga läxor och skit. Samma rutiner varje dag, det vore nått ni!

ännu en rubrik

Inte mycket till skola idag inte. En och en halv lektion och sen på eftermiddagen hade vi föreläsning med Don't Drink and Drive. Väldigt intressant, även fast jag är en vettig människa och aldrig kommer köra när jag är berusad, men det va bra grejer. Sluta vid 20 i 2, gick lite på stan, köpte nya skor. Hahah igen, men behöver ett par till, till vardags som inte är skosnören på. Sen käka baguette och träna en stund. Tränade även ett pass imorse men det gick inge vidare, haha! Var så sjukt stel och trött i bena från igår, men det gick över under dagen. Och sist på kvällen var det träff med klubbens kommitéer. 


some kind of happiness

Jahop, måndag och en ny vecka. Vet inte varför men känner mig väldigt glad. Men har en lite jobbig sak inom mig.. Blir så kluven. Men jag märker hur det blir. Nu är nu och problemen som kommer, dom kommer när dom kommer. Tar hand om dem då. Rätt bra skoldag ändå för att vara måndag! Träna lite efter skolan, trött som tusan i bena, men det är sköönt!! Sen kolla lite rea med Hanna på stan, lämna tillbaka filmer och köpte massa frukt! Hahah, fått skäll för jag käkar upp allt så kände att jag var tvungen att köpa mer. Sen hem, käka lite. Och nyss var jag nere i stallet och myste med min knasboll. Sjukt kallt men mysigt. Brukar alltid krama henne och mysa så blir jag varm.. Den känslan när man fryser massor och sen bara kramar om henne och blir varm är obeskrivlig.. Låter muppigt men det skiter jag i. 


you got to get up and try

Lite resultat av bilderna. Inga direkt speciella som är riktigt bra, men dem duger. Mysigaste missarna!!


mår sjuukt bra!

Bra dag än så länge! Börja med min gamla vanliga asgoda frukost! Sen gick jag ut och tog lite bilder till fotografisk bild. Fick några jag kan tänka mig använda men det måste bli nått annat väder än mulet, för vi måste ha två olika väderförhållanden. Men nån gång ändrar det väl sig. Bara det kan börja regna eller nått, vad som helst.. Sen åkte vi in till expert som har rea. Köpte ett par nya hörlurar, skönt att ha egna nu! Sen in och träna. Crossen 20 minuter och sen sprang jag 30 minuter. Känner att jag måste börja variera lite. Vill inte tröttna på crossen för den är så bra. Men jag kände efter idag varför jag inte spinger så mycket. Ont i hälarna och nått slags värmeblåsor... Irriterande! Men skitsamma, jag står ut! Nu är det snart mat, sen funderar jag på att gå en powerwalk, kanske tar med mig kameran då ifall jag får nått tillfälle. Ikväll blir det bara slapp! Så himlans skönt med inget skolskit! Humöret på topp, lycklig och älskar livet!





en perfekt dag

Sjuuuuukt bra dag i Linköping idag!! Även bra träning på morgonen! Åkte in till Linköping vid 10 i 12 med bästa brudarna Malin och Sassa. Börjar med att shoppa, snåla lite. Men blev ändå 4 par trosor 120 kr (Fynd!), ett par skor 250 kr (Fynd!), en vinter jacka, asmysig!, 600 kr, också väldigt billigt! och sen sist en vanlig grå basic T-shirt 150 kr. Riktigt bra shopping! Hade kunnat handla mer men var tvungen att stoppa mig.. Får inte köpa upp varenda krona jag har. Skulle ändå betala mat, hemresa och bio. Vi kolla på cockpit. Sjuukt rolig ska ni veta! Hahah, så rekomenderar att ni kollar på den! Sen hem med bussen halv 9 och hemma halv 10. En perfekt dag helt enkelt!!


skön fredag!

Sjukt slapp dag i skolan idag! Börja med att jag skulle haft fotografisk bild, men vi gick efter typ en halvtimme för det finns ingen inspiration till att ta några bilder på skolan, så ska ta dem i helgen istället. Så håltimma i typ en och en halv timme. Hade svenska och engelska. Skittråkigt, fattar inte vad som hänt med den läraren, var helt okej förut men nu, står inte ut.. Lunch i 2 timmar. Sen skolfotografering. Kommer nog inte köpa något, om man kan köpa en bild på bara klassen kanske, men inte hela skolkatalogen. Sen efter det var klart så var det psykologi. Vi hade ett prov/läxförhör. Tror det gick bra, men varje gång det känns bra, eller helt okej så går det skit! Vet inte varför, borde va tvärt om? Sen efter skolan var slut så blev det en sväng till gymmet iaf. Gött som vanligt! Imorn blire gym på morgonen och sen mysdag i Linköping med lite shopping och bio!


don't listen to others, you know the right answers for you

Hugos idag igen. Men tror faktiskt att jag är klar nu. Känns inte färdigt men vet inte vad jag ska skriva mer så det får duga. Klagar han så vet jag precis vad jag ska säga för att säga emot honom fast på ett bra sett. Så det är inte är drygt. Snart drar jag mig mot gymmet för ett pass. Blir först kondition och sen CX pass. Kanon! Sen kanske tillbaka hit. Vet inte riktigt än eftersom jag är klar, men det är väl mysigt. Får se. 


 

fit inspiration


ngjdkgkldfngd

Pluggat som tusan nu på mitt arbete men det är långt ifrån klart.. Men väldigt mysigt att sitta här kan jag säga. Men det blir snart att åka hem. Orkar inte skriva mer idag.. Blir imorn! Tränade en stund efter skolan idag, gick skit! Trött och seg och kändes som jag aldrig kom igång. Men det är bättre än inget! Påt imorn igen. 


det går bra nu

Varför sova på sovmorgonen när man lika gärna kan träna? Så som vanligt på tisdagar går jag upp och tränar CX och kondition innan skolan. Sen börja jag 20 i 10 och hade tre lektioner. Efter skolan hängde jag med Hanna och träna lite till. Men körde bara en rejäl powerwalk på bandet i en timme. Riktigt skönt då jag var ganska trött i musklerna sedan imorse. Så nu kan jag enkelt träna imorgon också utan att riskera att få träningsverk i musklerna. Har tränat varje dag nu sedan den 3 september om jag minns rätt och mår väldigt bra av det. Kompisarna säger att jag är mycket piggare och gladare nu än vad jag var förra året. Då träna jag inte såhär mycket. Men är rädd för när dagen kommer då jag inte kommer att träna.. haha, illa! Men älskar man att träna så gör man det!

missing the big paradise...




The life of an icon

Kollalr på en dokumentär om Michael Jackson som är ca 3 timmar lång. Väldigt intressant måste jag tillägga, vilken männsika.. Men klumpig som jag är råkar jag komma åt avstängningsknappen när det är en halvtimme kvar.. Kul! Men får väl gå till köket och fixa nått att äta sålänge medans den ska spola i typ en kvart eller nått..

Rekomenderas!! får rysningar..



tomt i huvudet

Studiedag idag, skönt med segt också. Kunde det inte varit på en onsdag.. Aja, får vara glad ändå. Dagen kommer väl bestå av plugg och träna ungefär.. Vill verkligen bli färdig med det här sista skitarbetet nu! Tur att det var det här arbetet sist. Vi fick välja själva ett ämne att skriva om som handlar om modern historia. Jag valde Michael Jackson. Nästan ryser när jag läser om vad han lyckades med. Helt otroligt.. Så om det hade varit något av de andra arbeten nu sist hade jag inte orkat kan jag säga er.. Det har gått 4 veckor i skolan och de börja så jävla hårt så min hjärna orkade inte med det. Har verkligen mått jättedåligt. Velat gråta, huvudvärk varje dag och illamående varje dag, inte kunnat hålla humöret på topp och varit så sjukt trött i huvudet så jag inte klarade av att konsentrera mig i skolan. Så hoppas verkligen jag kan få ett litet uppehåll med arbeten på nån vecka iaf..

skolfot snart igen då..




If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make that change

Riktigt bra dag idag! Imorse käka vi mumsig frukost, myste lite och sen vid 3 åkte vi in till stan. Malin hade redan åkt hem lite tidigare, Sahar åkte hem då och Kiki och jag träna ett pass på gymmet. Det har varit öppet hus nu i 2 veckor och var sista dagen idag så hon passa på. Hade väldigt mycket energi trots att vi inte la oss förens typ 4. Så det var gött! Sen när jag kom hem tog jag en dusch och laga jättegod kycklingsallad. Fattar inte varför jag inte gör det oftare.. Sjukt gott är det! Imorn är det studiedag, som jag helt hade glömt bort! Har inte bestämmt så mycket vad jag ska göra, men träna och kanske plugga lite med brudsen i stan. 




let me love you

sjuukt bra dag igår! Började med att träna på morgonen. Sen vid 1 möttes vi tjejor på somhallen för att va lite i relaxavdelningen. Ritkigt skönt måste jag säga! ångbastu, vanlig bastu, ansiktspeeling, fotbad, aufgass och bara ällmänt avkopplande. Sen efter det åkte vi och handla mat och gott till kvällen. Vi köpte tacos och sen massa frukt till kvällen som vi smaska på. Ååh, det var så gott, haha! Vart ganska sent, snacka om massor, känsligt till roligt. Och nu som vanligt vill inte min kropp sova länge så jag vaknar sjukt mycket tidigare än andra. Men tycker inte om känslan av att ha sovit för länge, så det är bara skönt. Får chilla här nere själv ett tag tills nån kommer. 




just one last time

Sovmorgon till 10.10 idag vilket innebar träning innan skolan. Skönt men rätt segt att få igång kroppen imorse.. Men bättre än inget! Sen sluta vid halv 4, så drog Sassa och jag till stan. Käka och hade det asmysigt! Sen kom Malin efter ett tag också. Myste lite till och åkte hem vid 9. Så en helt okej fredag ändå. Imorn är det stora mysplaner ska ni veta! Men mer om det imorn.

älskar dom!



standing in the hall of fame

Sjukt slapp dag i skolan. 2 lektioner sen slut. Så började 9 och sluta 11.20. Efter skolan drog jag till stan med Malin, fixade ett sparkonto(vuxenpoäng!) och tog en kaffe. Sen efter det vid 2 drog jag och gymma med Hanna. Vart sådärpass idag.. Men fick bli 2 promenader som straff på det. Blir bättre imorn, kör ett pass innan skolan. Annars har det inte hänt så mycket.

randombild




om inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckligare av?

Hel okej dag idag, förutom att jag fått reda på att jag suttit och jobbat med skolarbete i 5 timmar i onödan!! Förstörde min dag kan jag säga er! Men skitsamma, bara acceptera läget, må skit, och göra om allt! Efter skolan drog jag och gymma. Gick in i min egna lilla värld på crosstrainern 1 timme. Ritkigt avkopplande samtidigt som det är jobbigt. Sen efter det drog jag till Sassa, med Kiki och sen kom Malin också. Tog det lungt, skrev det som behövs till arbetet på papper som jag sak skriva över nu. Hoppas jag kan ändra arbetet eftersom jag redan skickat in det..




stay in this moment

Känner mig väldigt duktig idag! Börja dagen med att gå upp 2 timmar tidigare än vad jag egentligen behöver för att träna. Körde ett pass, ska  nog fortsätta med det varje tisdag, och sen lite på crosstrainern. Sen för en gångs skulle var jag inte asstressad till skolan, har alltid annars blivit det på tisdagar. Sen resten av dagen rulla på. Huvudvärk fortfarande och dör av tanken på allt som måste göras. Men överlevde skoldagen. Sen nu sitter jag med datorn på Hugos med Sahar och Kiki och skriver färdigt arbetet som ska vara klart tills imorn.. Fattar ju knappt ens frågorna.. Men jaja, har imorn på mig också fram till 12 på natten så hinner fråga läraren om det jag inte fattar. Sen är det bara att börja på nästa arbete..

Regnar och typ haglar ute. Mår skit med kramp i magen, ont i huvudet, nacke och rygg varje dag pga allt i skolan. Nee, jag länktar inte tillbaka..



tack för det!!

Usch, idag är jag trött.. Igång hela dagen igår så huvudvärken satt kvar idag. Men det funka. Sen var det även några ungar som vekar vera helt jäcla dumma i huvudet som tycker dom är ascoola och tänder eld i en papperskorg inne på toaletten i skolan.. Så vi fick vänta ute 50 minuter innan vi fick gå in igen för det var så mycket rök. Tack för det era idioter! Sen rulla det på, hade konditionstest eller nått sånt på jumpan. Gick faktiskt rätt bra tycker jag, det sa läraren i alla fall. 3 kilometer på 15.22 minuter. Sen en lektion till sen gymmet. Körde på rätt hårt idag ändå. Sen när jag kommer hem slängde jag i mig lite yogurt och 2 mackor för att seda byta om och ut och köra in halm.. Inte det roligaste men det måste göras.

min bebis




feeling kind of crazy!

Herreguuuuud, vilken dag!! Fullt upp hela dagen! Vakna rätt så tidigt, vid 8 tror jag. Käka lite frukost och övningskörde till maxi för vi skulle handla lite småsaker. Sen vid 10-10.30 började jag med att jobba med historiaarbetet. Ett häfte på 16 sidor som handlar om kvinnosyn och hur den har utvecklats, extremt ointressant..! Så det tog 2 timmar att bara läsa igenom och markera viktiga saker med markeringspänna och börja skriva lite.. Ska skriva om det "utförligt". Och den läraren jag har uppgiften i är inte så värst snäll. Säger han utförligt, så ska det va utförligt annars får man F. Sen vid halv 1 tog jag en paus och åkte in till stan och träna lite med Hanna. Bada bubbelbad och ångbastu efter. Sköönt! Sen hem, käka och åkte till farmor direkt. Var där ett tag, visade bilderna från Thailand och drach kaffe. Sen hem, jobba en timme med historiaarbetet och sen ut och ta in hästarna. Ta hand om Fiona och hennes bakben, men in igen. Och nu, efter ytterligare 2 timmar, är jag klar!!! Eller iaf med första och andra uppgiften.. haha! Men de sista är bara lite källkritik osv. Det går fort. Men det gör jag icke ikväll, det orkar jag inte. Har huvudvärk och känner mig cp. Hahah, när jag skrev det sista satt jag och gjorde fula miner för mig själv.. Trött? Svar ja! Men sjukt skön känsla!




I don't care, I love it

Skola till halv 4 igår, gick helt okej, men hade ett antal skrattanfall, men lyckades lugna ner mig efter ett tag. Sen efter skolan vart det powerwalk med Hanna. Riktigt mysigt! Sen på kvällen hände det inte mycket.. Fick bli en slappkväll. Verkar bli det ikväll också för typ alla är upptagna. Men det är skönt också. Idag träna jag på morgonen, riktigt göttigt pass vart det! En timme på crossen och lite styrketräning. Sen efter det mötte jag Malin på stan, shoppa lite. Ett par byxor och två överdelar. Sen när vi var klara satte vi oss och fika. Eller fika och fika, en caffelatte för mig. Lika tråkigt varje gång jag fikar med kompisar och jag bara får ta en kaffe. Men det känns också lika bra varje gång för jag inte tar något att fika. Sparar ju pengar på det också! Så en bra dag idag ändå!




nothing inside

Skola till 12 idag, 2 lektioner, braa! Sen efter vart det hugos med Sassa, Kiki och Malin, igen.. haha! Men nu rä vi äntligen klara med svenskan! Nästa vecka blir det historian istället.. Elakt mycket vi har fått nu, och vi har bara gått 3 veckor.. Men det är bara att ta sig igenom det! Min stackars fiona är lite trasig. Jättesvullen på vänsterbak. Har inte lyckats fatta vad det är förnått än. Men får hoppas det går över snart!




vilar hjärnan

Rätt så seg dag i skolan idag, men jag överlevde. Efter skolan vart det gymmet, körde rätt så hårt idag. Känner mig såpass bra att det känns onödigt att ta det lungt en dag till. Så nu tränar jag hårt som vanligt. Riktigt skönt! Tar nog faktiskt ledigt från skolskit ikväll. Är så sjukt trött i huvudet efter att ha jobabt jättehårt den här veckan och är inte färdig än.. Blir mer imorn.. 

haha, söt osv..




kändes som en bestraffning

Träna lite innan skolan idag. Mådde lite sämre idag än igår men hade redan gått upp så åkte in ändå. Så tog det väldigt lungt. Sen skolan börja helt okej, men sista lektionen.. asså det kändes som en bestraffning efter att ha mördat någon. Orkar inte ens gå in på vad det var, räcker med att säga att det var sjukt jobbigt och jag trodde jag skulle börja gråta. haha! Sen efter skolan blev det samma som igår, plugg på svenskan.. Men känns lite bättre idag. Nu ahr vi bara en uppgift kvar. Men tyvärr är den så jobbig att jag inte ens fattar den. Men det var vi på torsdag! 




orkar inte!!!!!!

Rätt så seg dag idag. Eller i alla fall i slutet. Att ha tyska en måndageftermiddag mellan 20 i 3 till halv 4.. kan inte beskriva hur hemskt det är! Träna en stund efter skolan, är lite förkyld så tog det lungt. Sen efter det träffa jag Sassa, Malin och Kiki så skulle vi jobba på ett svenskaarbete, vilket gick skit! Tog typ 2 timmar att göra EN uppgift.. Behöver inte säga mer..




ingen ork

Usch, idag har jag en sån där dag då jag VERKLIGEN inte orkar nånting. Orkar knappt ens resa mig. Känns som jag kan käka hur mycket som helst men är fortfarande hungrig så har gett upp om att få mig mätt. Och nu mår jag typ illa också. Vill bara gå och sova men ändå inte, klockan är bara 9.. 




känner mig usel

Gick inte så jättebra idag. Eller dåligt var det inte, men börjar tröttna på att det aldrig går bättre, efter att ha hoppat 110 i 1 år nu. Det är inte alls Fiona som gör något fel, visst skulle det underlätta om hon va lite lugnare, men det är min ridning som inte duger. 

1 m, 4 fel. Rundan kändes rätt bra men hon tyckte något, har ingen aning om vad, var läskigt så hon stanna. Men annars bra, låg bra på distanserna och relativt lugn. 

110, 4 fel. Hon var mycket galnare i den här klassen. Hon tog bort ett galoppsprång på 2 ställen. Fick inte tillbaks henne och hade jag rivit tag i henne hade hon bara kommit i botten, vilket inte hade varit så shysst. Så ja, börjar bli väldigt besviken på att jag aldrig kan nolla 110. Så högt är det ju inte, så fattar inte varför jag aldrig kan lyckas.. Usch, känner mig så usel..




Till en nolla, äkta fjolla!

Sjuuuukt bra dag igår!!! Först vid 4 körde vi massa pinsamma lekar, skratta så jag trodde jag skulle kissa på mig, haha! Men jag gick igenom samma förra året och jag tyckte det var minst lika kul att få göra lekarna också! Sen städa vi och stressa jättemycket för att hinna äta och fixa oss inför kvällen. Vilken också blev sjukt lyckad! Lite lekar där också och sen sjuukt mycket dans för min del! Har vart så sjukt danssugen sen ajg var i Thailand och tog ut allt jag hade igår, så himla kul! Sen när alla nollor åkt hem städa vi lokalen och åkte hem till Sahar och sov där. Somna som en stock kan jag säga er! Sen på morgonen myste vi lite med film och cappuccino och sen åkte vi in till stan en sväng och käka lite. När jag kom hem kolla jag igenom alla sjuka bilder som togs igår och red lite på ridbanan. Gick riktigt bra, fin och väldigt stadig! Bada knäppisen och smörjde all utrustning. En riktigt bra dag idag också! Så taggar KM imorn!














RSS 2.0