Hej hallå från värmen!

Har det sjukt bra här i Thailand än så länge! på resan hit mellanlanda vi i Kina och hade tillräckligt med tid för att åka och gå på kinamuren. Coolt och kallt men man höll sig hyffsat varm tack vare de galet branta trapporna! haha! Annars så har vi solat, badat, bränt oss, ätit god mat, åkt runt med moppe runt ön, också till ett litet naturreservat och bara njutit! och mer av det blir det!












min jul + lite annat

Hade en riktigt bra jul igår! Hoppas ni också hade det? Började med att fixa stallet med mamma. Sen in och hade mys frukost med pappa och mamma. Va på nyrk en sväng med mamma och hälsade god jul till ridläraren som fick en fin blomma. Sen hem och slappa lite, började lite smått packa tills imorgon. Galet sjukt, punkt. Gick en kort traditionspromenad i skogen med mamma, tog in hästarna och sen var det dags för kalle anka på tv! Hoppas att ni inte missade det! Sen fixa till sig och åkte till mormor och morfar för julfirande. Massa god mat och massa fina presenter. Tackar och bockar så hemskt mycket för det!! 
Idag började dagen likadant som igår. Fixa stallet och sen in och åt frukost. Sen åkte pappa och jag in en kortis för att kolla Elgigantens mellandagsrea. Behöver nämligen en ny dator för den här lär väl krasha helt snart.. Men som tur att pappa var med för annars hade jag köpt en. Vi har bestämt att vi åker in till Linköping efter vi kommit hem istället, där finns det lite mer att välja emellan. Sen hem och packa lite till sen var det äntligens för lite kvalitetstid på gymmet! Sista passet på jättelänge, sista för iår till och med. Hade mina nya kläder jag fick i julklapp igår. Allt satt perfekt! Och eftersom det var sista passet på länge så fick det bli favvoriten, benpasset. Herregud, svetten bara rann! Man kunde ju tro att det inte fanns nån luftkonditoinering alls! haha! Men det är gött!
Ska ta och njuta massor av min säng inatt, kommer nog sakna den. Men kommer ändå tvinga mig själv att gå upp ganska tidigt om jag vill ha en sportslig chans att kunna halvsova på planet i alla fall. Annars så har det inte hänt så värst mycket. Mysde och pussa lite med Fiona förut. Hon blänker så fint så!

hejdå Sverige, hej Thailand!

 

dan före doppardan

Sitter i skrivande stund framför bingolottos uppesittarkväll. Är egentligen inte så jätteroad av att se andra vinna massa pengar med lotter, men det funkar. Det är lite mysigt ändå. För imorgon är det JULAFTON! Yey! Har länktat fett länge!!
Dagen har i alla fall bestått av fix i stallet, gym, städat huset, mer stallfix, hälsat på mormor och morfar och lite julmys nu på kvällen. En bra dag tycker jag! Kan inte fatta att jag åker till Thailand på torsdag.. Kommer bli galet nice!! 


Julafton förra året. Har köpt en ny klänning tills iår, men har ingen bild på den än. Får ni se imorgon eller på onsdag!

 

dan före dan före dan före dan före doppardan

Om jag räkna rätt. Annars är det himlans skönt med lov ska ni veta! Lagom avslutning i skolan igår, fortsattes med en liten lunch på stan sen hem och smågreja lite. Senare på kvällen var det taccokväll hemma hos kiki i Vadstena, trevligt trevligt. Åkte hem vid halv 11 nångång och somna typ direkt. Idag började dagen med att vakna för tidigt, )tyckte min kropp men har ju lov nu så det fick va okej), för att rida ett liten pass på banan med Fiona för att känna hur hon kändes. Hon kändes mycket bättre, vilket betyder att hon förmodligen måste behandlas. Tråkigt, men som mamma säger så hade det varit ännu tråkigare om hon inte hade känts som hon gjorde, för då hade vi ju inte vetat vad problemet var. Så mamma ska ringa till veterinären på måndag. Annars efter det så var det raka vägen in snabbt, bytte om till träningkläder för ett vätternrunda spinningpass! 2 timmars cykling är inget att leka med ni! Fast det är ju som all träning, det blir vad man gör det till. Kändes inte som om det fanns en enda torr fläck på mig efteråt, haha! Skön känsla.. Annars har jag inte gjort så mycket. Handla på maxi med resten av svenska folket, kolla ett avsnitt av "på bar gärning" och har mest myst inne. Och mysfaktorn är fortfarande på med mamms!


bra dag!!

Även fast jag bara normalt har en lektion på torsdagar, vilket är typ ingenting, så var det sjukt skönt att vara helt ledig idag. Jag blir liksom nästan lite stressad av den där lektionen. Behöver verkligen inte bli det eftersom jag lätt hinner med allting ändå, men det blir ändå jobbigt för det är en tid att passa. Så började dagen med en sovmorgon, skönt! Ner till stallet och fixa allt, in åt frukost och ut igen för att rida en liten runda i skogen. Vi är lite osäkra på om Fiona behöver behandlas eller inte, efter ridturen i tisdags då det kändes inte helt hundra. Så hon har fått smärtstillande i två dagar nu för att se om jag känner någon skillnad. Men det var jättesvårt att säga.. Hon hade en galen ponny i rumpan bakom sig som stressa henne och hon är redan stressad i skogen vanligtvis, och ja, hinner inte känna så mycket. Men vi får se, vi ska kanske upp till ridhuset på lördag, kanske kan känna då.. I alla fall, sen gick jag in, bytte om igen och åkte in till stan för ett pass på gymmet. Gick riktigt bra! Nytt PB i marklyft, yey! Imorgon är det endast avslutning i skolan, galet skönt!!

 

18:e december

Äntligeeeen(!!!!) är allt i skolan klart! Kan knappt fatta det asså.. Har slitit som ett djur och kämpat mig igenom varje prov, inlämning, läxa och med 0% frånvaro är jag klar med höstterminen. Känns nog rätt bra. Kommer vara helt ledig imorgon, vi har vanligtvis bara en lektion men våran lärare är sjukskriven så den är inställd, och på fredag är det endast avslutning i aulan. Är galet skoltrött så är extremt välbehövligt. Idag hade jag sovmorgon till halv 11. Så fixade allting i stallet imorse så det var helt klart i eftermiddag och gick sen in för en lång och lugn frukost. Skönt att bara ta det lugnt. Sen till skolan, hade svenska, skrev sista psykologiinlämningen, skrev sista provet och hade sen engelska till halv 4. Skönt var det att åka hem sen. Väl hemma så kollade jag lite one tree hill och sen pynta granen! Så fin blev den! Och det verkar faktiskt som att katterna kommer låta den va. I alla fall ikväll.. haha!

Mums på lussebullar mamma och jag gjorde i söndags!
 
 

14:e december

Usch, trist väder det varit idag, och är för den delen. Dagen har bjudit på gym, spinning och lite egen styrketräning, handla lite med papps, ätit, fikat, och ridit en kortis i skogen. Som tur var regna det inte när jag red men blev ändå väldigt blöt av alla grenar. Annars så kommer kvällen bjuda på lite festligheter i Linköping med brudsen, blir förmodligen platå eftersom det är 20+ nästan överallt förutom där. Men det blir nog kul, är lite småseg men jag vaknar nog till. Kommer som vanligt inte dricka något för jag tycker inte om det. 

 

check!

Alla julklappar är handlade och inslagna, härligt! Så nu är det bara att tagga som tusan till jul! Ska bli så mysigt, länktar till julmaten, hähä. Mormor och morfars julbord är lätt bäst! Annars då har det inte hänt mycket idag inte. Började skolan med en lektion som vi bara satt vid datorn. Sen håltimma i 5 timmar ungefär och sen EN lektion på eftermiddagen, så slutade halv 4.. värt.. Men, men. Det gick ändå. Vi stannade en liten tund i skolan, åkte in till stan och kolla lite, Åt mums på hugos och sen in till skolan igen. Annars har inget mer hänt. Åkte hem, ner till stallet och greja, sen har jag bara slappat. Haft vilodag så tog vara på den, nästan lite väl mycket.. men äsch, vad gör det? Jag är människa hallå. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter!

mina fina julklappar!

 




snälla tomten

Här är grejerna jag hitta på stan idag. Lite smått och gått. Hittade ett par finare träningsbyxor som jag hellre skulle vilja ha, men de andra är självklart också fina!

Presentkort på nature (Ligger bredvid östenson och Hugos)



Från Team Sportia: 

Träningsbyxor strl. S
Tränings T-shirt strl. S
Matchande mjukisbyxor + tröja strl S eller M

 

Från Gina Tricot:

Rosa tröja strl. S
Trosor (erbjudande 3 par) strl. S
Vantar, öppet vid fingrarna
Kavaj strl. 36 eller 38



Från H&M:

Luvtröja strl. S

 
 
 

cardioday

Är verkligen en bra samanfattning av denna dag. Började dagen med vätternrundaspinning på gymmet. 2 timmars cykling. Har nog aldrig cyklat så länge. Det var sjukt roligt samtidigt som det var galet jobbigt. Men det är så det ska va! Efter det gick syster och jag lite på stan och leta efter julklappar. Hitta lite smått och gått men lägger upp det lite senare i ett annat inlägg. Sen åkte vi hem. Drack lite kaffe och sen laga snabbmat eller vad jag kan kalla det. Åt pasta med champinioner och purjulök, väääldigt mumsigt! Sen bytte om och ut till stallet. Hämta Fiona och mamma brodda henne så blev det en promenad i snön. Galet jobbigt sina stunder när det kändes som jag gick på stället ibland. Men det var ändå mysigt! Nu slappar jag, har ätit en questbar för första gången. Har velat testa dem jättelänge och guuuud vad mumsig den var!! Prova om ni inte gjort det!


lär nog inte va någon som missat

Att det faktiskt snöar idag. Inte bara snöar, blåser som tusan! Så tror nog att det mest är den snö som redan fallit som blåser omkring. Inte så mycket nytt eller mer som kommer. Men blev faktiskt lite glad imorse när jag vakna och såg att det var vitt på marken. Eller ah, antydde det med tanke på hur mörkt det var. Men åt min julgröt, som jag kallar den, kolla julkalendern och sen trotsa jag vädret och satte mig i bilen. Det blev lite krongel på vägen med en lastbil som hade kört fast på en avfart som jag skulle in på och blockerade vägen. Men hade som tur var åkt i så god tid så hann med att svänga där ifrån och åka och köra av på en annan avfart. Så hade fem minuter på mig när jag kom fram. Som tur var, var jag redan ombytt så det var bara att byta skor och sen satt jag på cykeln. Hejja hejja! Efter det till skolan. Lite seg dag men fick sluta tidigare så det var skönt. Sen hem och bytte direkt om för att gå ner i stallet. Mamma hade redan tagit in tanterna så behövde inte stressa massa. Men tog ändå ut Fiona och mockade. Självklart direkt när jag ställde in henne igen så pissa hon.. hahah! Aja, det kommer mer. Snart blir det laga taccos och mysa till idol. Hejjar inte på nån av dem, men tror Kevin kommer vinna faktiskt. 



önkselista

Det här med önskelista är aldrig lätt. Man vill egentligen ha massa saker men ändå inget. Iår är det mest grejer som måste beställas.. Har inte kollat så mycket än, tänkte göra det på lördag, gå en liten runda på stan. Men några grejer jag har nu är i alla fall.

Tränings t-shirt

http://www.stronger.se/se/teamstrng-blackyel-tshirt




Garmin FR70 fitness watch 





Linne
http://icaniwill.se/index.php/our-products/featured/tanktop-women-grey-pink.html


shaker, mini
http://www.fitnessguru.com/sv/custom-shaker-mini

Träningsbyxor från stadium outlet vid bråstorp, strl 36 eller 38


Det var lite blandat, men ska som sagt kolla på stan i helgen. Navelpiercing är alltid roligt :)




en dag som passar mig

Haft en riktigt bra dag idag! Började dagen med att direkt efter jag vaknat vid 7 så gick jag ut till stallet och mocka. Sen in och åt frukost, kollade lite nyheter och bytte sen om när det ljustnat till ridkläder och hämtade Fiona i hagen. Blev en kortis i skogen lite försiktigt. Eller det skulle va försiktigt men Fiona vet inte vad det betyder. Men rundan var kort i alla fall. Det var väldigt mysigt med tanke på att jag inte ridit henne på 2 veckor. Sen in och bytte om till gymkläder och körde ett benpass. Gött äre! Sen till skolan som började 12.30 idag. Så sjukt skönt.. Hade två lektioner och sen slut. Perfekt! Åkte sen en snabbis till stadium outlet för att leta efter julklappar. Hittade lite smått och gott som jag vill ha. Men var tvungen att köpa två par skor som mamma fick att ge mig i julklapp. Hahah. Men ena paret fanns bara en i min storlek kvar och det andra paret var från en provkollektion så de var jättebilliga och kommer därför nog ta slut fort. Länktar tills jag får dem! Sen hem, åt mellis, följde med och handla en snabbis och sen laga min kungliga köttfärssås. Ska väl snart börja plugga lite samhäll också.. Tur att det är enda provet den här veckan i alla fall..

haha, story of my life!

 

lussebullar, lussebullar, varje dag, fram till jul

Måndag, ny vecka och allt börjar om igen. Skola, träning, stallet, läxor osv. Igår bestod dagen av bakning av lussebullar med bästa mamms. Så mumsiga blev dem! Idag var det skola, gym, hem fort och gick promenad med Fiona och sen fixa allt i stallet. Efter det var jag trött och hungrig. Så maten lite senare satt fint! Nu är det i alla fall finalen av dessertmästarna, heja Per!!, och deprimirad för jag inte fattar en äcklig uppgift till en inlämning som ska va inne imorgon.. Gahh!! 



hahah, dem blev så fula på den där plåten!
 

RSS 2.0