varning för lite långt inlägg som kan innehålla spår av felstavningar

Gud vad jag älskar torsdagara! Sovmorgon, två asbra lektioner och sen slut! Varannan vecka har vi studieråd, idag var det i typ 5 minuter max. Sen efter skolan handla vi till imorn. Har vart en hel den strul med den här nollningen. Det börja skitbra men sen vart det krongligt, men nu verkar det bli bra i alla fall. Sen efter vi handlat så käka jag, kiki, klara och sahar lite. Var sjuuukt hungrig, hade inte ätit nått och klockan var 3. Så det var gott. Sen efter det blev det ett pass på gymmet, gött!, ochs en hem. Hade även turen på min sida idag! Var lite stressad av nån anledning så glömde alla mina böcker i skolan. Har egentligen bara läxa i psykologin men ville ändå ha med engelskan och svenskan. Men chansade på att skolan skulle va öppen efter jag tränat vid 5. Så när jag kom så var det en som skulle ut ur skolan precis när jag kom så jag hann ta dörren! Glad! För kolla dörren sen när jag gick ut och den var låst så man inte kom in. Vilken känsla, haha! Gud måste ha velat att jag skulle få mina böcker! Så nu är jag klar med engelskan och pluggat en del på psykologin. Känns bra. Börjar inte förens 20 i 1 imorn heller, men ska dit tidigare för att jobba med svenskan.

vart lite långt inlägg där, sånt händer!

min tatuering är för övrigt helt läkt nu och blir lika glad varje gång jag tittar på den. För er som undra!



inget speciellt, bara en bland alla andra träningar

Hoppträningen idag gick helt okej. Framridningen var hon lugn och fin på. Även framhoppningen. Sen banan var det inga direkt jättestora fel förutom att hon tyckte en kombination var läskig. Det låg en bom emellan så hon trodde förmodligen inte att hon skulle få plats så smet ut några gånger. Det är så svårt att trycka tillbaks henne för hon hoppa så snett, hade behövt trycka med högerskänkeln men när hon hoppa så snett så låg den inte ens an mot henne, benet bara flög upp, men lyckades kicka till på ett språng så hon hoppa. Annars var det inget speciellt. Det rulla på.




blandade känslor, mest trött

Asså dööööööö åt den här skoldagen idag!!!! Alla lektioner idag höll på att ta dö på mig! Varje gång jag kolla klockan hade det kanske gått max 3 minuter.. Så ja, seg dag! Sen är jag även ledsen för fredag är förstörd! Vi hade allt bestämmt jättebra förutom att vi inte hade högtalare. Så nu har alla klasser slagit ihop sig och ingen fattar hur sjukt många vi kommer bli! Men, men.. Kommer bara säga, vad var det jag sa om det händer något. Men kommer göra det bästa av situationen och ha roligt ändå!




duktig flicka!

Känner mig sjukt duktig idag! Hade sovmorgon till 20 i 10 men ändå gick jag upp lite efter 7 för att åka och träna innan skolan! Så en riktigt skön start på morgonen kan jag säga er! Men annars har skoldagen varit rätt seg.. Rätt jobbiga lektioner, förutom en, som tur är! Sen efter skolan drog Kiki, jag och Sahar hem till Sahar. Riktigt mys det! Sen hem och försöker lära mig dom här dumma engelskaglosorna. Dampar sönder snart, kan ju inte ens uttala dom! Finns ju normala ord som betyder samma sak! Men jaja, kan dom flesta nu iaf..






finns ingen passande rubrik

Trots att jag gick till halv 4 idag så räddade psykologin dagen så den var helt okej. Hade jumpa också så det är slappt! Sen efter skolan så vart ett pass på gymmet. Ritkigt gött! Sen när jag kom hem vart det lite käk och sen en tur i skogen. Skönt att insekterna är borta nu så man kan rida lite längre och överleva! Sen efter det städa jag mitt rum, väldigt stolt över mig själv! Och fint vart det! 


inte en dag har gått utan att jag tänkt på stränderna jag bränts på

Börja dagen med med att pyssla med albumet. Sen vid 1 var det meningen att syster och jag skulle ut i skogen med kusarna, men himlen öppna sig och regnet öste ner! Så vi ställde in dom en stund och tog ut dom igen när det slutat regna. Vi struntade då i först att rida så åkte Annie och jag in och gymma en stund och sen när vi kom hem så bestämde vi att gå en promenad med hästarna. För det det var ändå så blött i skogen så man hade fått behöva skritta i tusen år för att kunna galoppera. Kändes lite meningslöst. Sen när vi kom tillbaka gjorde jag färdigt albumet. Tog en himla tid, men nu är det klart! Och fint vart det!


Bra dag!

Börja dagen med ett träningspass. Kände mig något krasslig imorse, lite huvudvärk och seg i halsen men det gick över. Tror det va för jag hade skrattat så sjukt mycket i skolan igår och då kan jag lätt få huvudvärk. Sen vart det en spontantripp in till Linköping och handla lite. En fin och jättemysig tröja, två linnen 35 kr styck och en bh för 50. FYND! Vi käkade även på subway för första gången, vilket var asgott! Men lite dyrt för en macka.. Men nån gång ibland gör inget! Kom hem vid halv 7, käka lite och sen har jag pysslat med mitt album resten av kvällen. Tar lite längre tid än vad jag trott så gör klart resten imorn. Har inte ens gjort hälten.. haha! Men vill få det perfekt så måste vara noggrann!


I feel so close to you right now

Igår var det skola till halv 4, sen stan med Tess, Malin och Så kom Lisa lite senare. Riktigt mys! Sen på väg hem hämta jag ut mina bilder på Thiland som jag beställt, så det blir nog lite pyssel med det idag. Sen på kvällen var det  kurs i markebäck för Anna Emanuelsson. Gick riktigt bra tycker jag! Hon va lite spänd men hon var ändå stadig och fin. Även hoppningen tycker jag gick väldigt bra. Det är bara övningar första dagen men det är bra med Fiona. Det var studsserier, travhoppning, cavaletti, oxer med bom innan osv. Men som sagt, tycker jag det gick väldigt bra!


P.S I Love You

Sjukt slapp dag i skolan idag! Börja 09.00 och sluta 12.00, hade två jätteroliga lektioner och studieråd. Men imorn blir det jobbig dag igen till halv 4.. efter skolan drog Kiki och jag hem till Sassa och myste med cappucino och mackor och hade det allmänt bra! Sen när jag kom hem vart det en tur i skogen med knasbollen och sen fira vi syster som fyllde 20 den 8. Lite komiskt också, när jag var i thailand läste jag boken "P.S I Love You" (på engelska!!!) som jag velat se på film jättelänge, men den går faktiskt på tv nu. Som bok var den jättebra, får se hur den är som film! En sak som är irriterande är att människorna i filmen och i min fantasi och jobbigt olika!


låång dag..

öhh.. börja 08.00 och sluta 15.40, jobbigt! Men imorn är det skitslappt så det jämnar ut sig! Även två jätteroliga lektioner! Åkte hem direkt efter skolan i regnet och red en tur i skogen med knäppisen och Annie med Tara. Det var tänkt att jag skulle in och träna men är så trött och seg så orka inte.. inte så sent.. Men får bli det imorn istället. Kan va bra att inte köra för mega hårt nu i början då jag inte tränat på över 3 veckor innan. 

har.inga.bilder





saknar bästa..

såå sjukt coola..


där palmerna bor

Första dagen i skolan och första dagen som en 2:a klassare. Kommer bli bra. Har mycket roligare ämnen och lektioner iår! Förra året hade jag inget som jag såg fram emot i veckorna.. Men nu har jag psykologi, fotografisk bild och humanistisk specialisering. Det hette inte exakt så men kommer inte ihåg. I psykologi och humanistsaken har jag världens bästa lärare!! Är så himla glad av det och älskar psykologi! Så även fast schemat är segt så tror jag att jag kommer stå ut! Sen efter skolan vart det träning för Hannas och min del. Vart lite slappare idag, hade lite träningsverk och var trött. Men ska försöka mer imorn.


lite ändrade planer

Vart inte osocial och sega dag idag. Åkte in till stan för att träffa bästa Hanna och käka lite och sen träna. Vart även en kaffe efter det också. Har inte träffat henne på några veckor nu då jag åkte iväg och hon också vart borta, så det var riktigt kul! Var även skönt att börja träna igen! Har inte tappat så jättemycket, trodde det skulle va värre, så det var skönt!


orkar inte

jaha, sista dagen innan skolan börjar.. Det har gått sjukt fort! Fast det gör det ju alltid så.. Men är inte förtvivlad för det. Man kommer in i det så fort + att min klass är bäst och vi kommer ha psykologi och fotografisk bild! Och på det ingen naturkunskap! Och (haha, väldigt mycket och här) så är jag så taggad på att satsa på engelskan, inget slarv!! 
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, bara slappa låter rätt skönt, kommer ju va social resten av alla veckor som kommer. Men ska ta ett träningspass i alla fall. 


you got to learn to live your life

Har inget direkt att göra ikväll så har suttit och läst en del på hur man skaffar visum till Thailand. Skulle verkligen vara så himla roligt att flytta dit! Så ska verkligen försöka!! Lite krongligt låter det, men inte omöjligt eller så svårt att jag inte kan fixa det. Jag kommer skaffa ett affärsvisum så jag kan jobba och försörja mig. Men vad jag har förstått måste jag ha fixat ett jobb innan man flyttar dit i så fall. Men det ska jag nog klara av. Om jag åker dit nästa sommar, vilket typ redan är bestämmt att jag ska, så tänkte jag fråga runt lite med dom som bor där om det är svårt för mig att få ett jobb. Det stog ju på många ställen att de behöver personal, t ex. på hotell, resturanger osv. och det borde ju inte vara omöjligt, då jag kan engelska så bra (jämfört med dom). Men det finns fortfarande mycket jag måste ta reda på och det är låång tid kvar tills dess, så jag hinner!

Tänk om lilla jag faktiskt skulle kunna flytta till Thailand, det skulle jag inte ha något emot! Det finns många som vill flytta till London, har varit där 2 gånger, men fick inte alls samma känsla där som jag fick i Thailand. Men nånstans tänker jag flytta i alla fall. Vill se världen, man hinner inte se så mycket på bara 2 veckors semester. Jag skulle vilja hjälpa andra i andra länder. Jag vill få ut så mycket som möjligt i livet. Jobba i Sverige har jag gott om tid för senare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tävlingsdag 2

Gick rätt bra idag. Hon tyckte det va lite äckligt längs en långsida och sen titta hon till på hindret som var där så hon smet på sidan. Men annars kändes det bättre idag. Hon var rätt så galen idag också men bättre. Hon hoppade även mycket bättre, inte så spänt som igår. Hon som hade henne innan var där och tävla och sa att hon såg fin  och stark ut. Så det gjorde mig glad! Annars finns det inte så mycket att säga om det. Nästa helg blir det tävling igen med div 2 laget. Efter jag tävlat så vart det jobb hela dagen som funktionär. Roligt att titta på alla fina hästar!

bild från igår


tävling dag 1

haha, jaa, vad ska man säga..? Idag hade Fiona en av sina "jag struntar i att du sitter där och säger åt mig vad jag ska göra för jag gillar att springa väldigt fort och bestämma själv" dagar. Så hon var helt galen! Helt okontrollerbar! Men man kan ju inget annat än att skratta åt henne.. Så hon rev ett hinder och så råka jag rida förbi ett, glömde det, men kom på det direkt så jag la bara en volt. Tur jag hade rivit, annars hade jag hatat mig själv.. Fiona förstör mitt fokus lite grann när hon är sådär galen. Jag måste koncentrera mig så mycket på att försöka få kontakt med henne och bromsa så jag glömmer det andra lite. Men jag tar nya tag tills imorn och hoppas att hon är lugnare!




haha, såhär höll hon på hela tiden! bara slängde med huvudet och förstörde mina distanser!





taggar!

Nu har Annie hoppat och snart är det min tur! Hoppas på att det kommer gå bra! Vet inte varför men har en konstig känsla, vet inte vad den vill. Men hoppas den försvinner och jag blir taggad på ett bra sätt!


hold on to your dream

Igår blev det lunch på stan för att träffa mina saknade kompisar! Tur jag har er, annars hade jag tagit nästa flyg tillbaka till thailand. Sen på kvällen åkte Lisa och jag till varamon en stund, mys det också! Försöker göra så mycket som möjligt för att få tiden att gå. Idag har vi begravning för älskade farfar.. I helgen är det hemmatävling. Ska hoppa 110 båda dagarna. Sen på tisdag början skolan igen. Känns ändå rätt skönt på nått sätt. Annars är jag bara hemma och väntar på att tiden ska gå ungefär. Finns inte mycket att göra här om jag inte åker iväg nånstans men har inga ärenden. Länktar tillbaka massor, men det går väl över snart. Åren går fort så är snart där igen. Önska att jag kunde va på 2 ställen samtidigt. För älskar ju att va här också med vänner, familj och Fiona. Inget lätt val kan jag säga er!


Thailand, världens bästa land

Kom hem igår från den bästa resan jag varit på i hela mitt liv! Thailand är världens bästa land, ingen tvekan om saken! Det bästa var nog att av nån anledning fick jag sånt självförtroende där nere, kände mig som en helt annan människa. Folket som bodde där var så snälla och roliga allihopa, man hade kunnat gå fram och snacka med vem man ville. Jag hade kunnat göra massa konstiga saker utan bli idiotförklarad, som man blir här i sverige. Jag kände direkt när jag kom till sverige att jag blev mitt gamla jag igen, vågar inte göra nånting längre. Blev osäker. Men hur som helst! Vädret har varit kanon, solen sken varje dag! Jag drar veckorna lite för vad vi gjort, så var beredd på ett lååångt inlägg men många bilder!

De 4 första dagarna var vi i kata beach. Det var väldigt fint men lite för mycket ombyggnader. Stranden var väldigt välskött och väldigt fint! Hahah, dagen vi anlände så gick vi ner och bada så fort vi kunde och vi lyckas ju med allt. Vi sprang ner i vattnet, glatt förbi rödflaggorna som betyder att man inte får simma, och bada. Efter ett tag orka vi inte mer och skulle simma in men märkte efter ett tag att vi inte kom nånstans. Vi simma och simma och simma men kom bara längre ut. Så pappa fick vinka efter lifeguarden som fick komma ut och hjälpa oss in, hah! Så himla typiskt oss, men det var roligt också! Annars de dagarna sola och bada vi mest, shoppa lite oså.





Sen flyttade vi till Karon beach. Det var ett lugnare stället men väldigt mysigt! Vårat hotell låg precis vid stranden vilket var underbart! Andra dagen där bokade vi en dagstur till phiphiöarna. Det började med Maya Bay, där filmen "The Beach" har spelats in. Sen åkte vi till Monkey beach, men vattnet var så högt den tiden så stranden var borta. Sen åkte vi runt och kolla lite, Viking Cave och annat som jag inte minns namnet på. Sen påväg till Phi Phi Don snorkla vi, min första gång vilket var ascoolt! Sen åt vi. Efter det åkte vi till Koh Island, sjukt vacker ö! Att åka speedbåten var sjukt kul! haha, älskar att åka båt! Sen andra dagen i Karon slappa vi och bara låg på stranden. Dagen efter det åkte vi på en saffari dagstur. Då fick vi gå över bron mellan Phuket och fastlandet. Sen mata apor, kolla på sköldpaddsgrej där de tar hand om sköldpaddorna, sen rida elefant, bada i vattenfall och sist bamborafting. Det var roligt! På vägen hem sen fick vi prova på gratis thai massage. Var först jätteskönt men vill inte göra om det! Hahah, var inte beredd på nånting och helt plötsligt tog han tag i huvudet och knäckte till. Sen även i öronen! haha, det var jätteäckligt! Sen gjorde vi inget mer direkt speciellt. Vi hyrde en motorcykel och åkte till Patong för att boka hotell och stanna där över dagen.



Sen flyttade vi till det bästa stället på hela jorden. Nämligen Phi Phi Don. Men första intrycken var en liten besvikelse då jag trodde det skulle va mer natur, som på Maya Bay. Det var sjukt mycket shopping, resturanger och hotell. Men när man vant sig vid det så var det askul! Vattnet var ju sjukt vackert och strandfesterna på kvällarna var jätteroliga! Häftiga eldshower och lekar. Andra dagen där hyrde vi en longtailbåt och åkte till Maya Bay en gång till. Vilket var kul för då kunde vi va där utan att behöva stressa tillbaka. Sen snorkla vi även där. Asså det vattnet.. Jag blev helt lyrisk, som om det var overkligt! Det var så klart och mängder av färgglada fiskar framför en. Sjukt coolt.. Sen åkte vi även till Mockey beach en gång till och då fanns stranden där så vi gick ner till dem. Men det var som sagt verkligen en sjukt rolig ö! Ska verkligen åka dit igen!



Sen flyttade vi till Patong Bech. Där var det mer liv. Mycket folk, sjukt mycket fest på kvällarna, transvestiter överallt mm! Men det var ett väldigt roligt stället! Jag tycker inte om när det blir för lungt. Men vi gjorde inga utflykter. Vi mest shoppa, sola och bada. Det var väldigt roligt! I måndags, dagen innan vi skulle åka hem var pappa och jag väldigt busiga och tatuera oss! Pappa fyllde i sin och jag gjorde min jag velat ha jättelänge och skulle ändå göra den. Är så sjukt nöjd med den så jag kan inte beskriva med ord! Annars finns det inte så mycket mer att säga förutom att jag ska dit nästa sommar igen. Så, så fort jag får min lön så ska jag fixa ett sparkonto och börja spara pengar. för kommer förmodligen åka med kompisar då. Pappa kanske hänger med med en av hans kompisar också men kommer betala själv. Sen har jag även en dröm som jag bestämt mig för att försöka uppfylla, oavsett vad folk säger, att flytta till Thailand. Det är min dröm och ingen ska få hindra mig från att följa den!


RSS 2.0