lyckan du ger mig går inte beskriva med ord

min fina och jag hade en riktigt lyckad dag igår! Men kvällen blev lång, vi kom inte hem förens 10. Så vi spara lite arbete med att göra iordning utrustningen tills idag, för trötta för att fixa det igår. Men nu är det fixat och fint är det. Skritta ut en liten runda med Fiona idag också för att hon skulle få gå ur sig lite slagg och skit. Men tror inte hon uppskatta det lika mycket som jag gjorde. Ganska mycket insekter.. Iallafall, nu kom jag ifrån ämnet! Tävlingsdagen allmänt kändes iallafall väldigt bra!

1 m, 0+0, 1 placering. Inte den bästa rundan jag gjort men den måste ju ändå varit bra med tanke på att jag kamma hem vinsten! Omhoppningen kändes bra, det var bara lite sämre i grunden. Kändes lite mer ojämt. Men har inte hoppat regelbundet sedan april så det är acceptabelt. Älskar att speeda runt med min fina..

110 cm, 7 fel. Mycket bättre rytm och känsla i den klassen. Fiona hoppa även bättre kändes det som. Red mycket bättre, behövde nog väcka hjärnan hur man egentligen ska rida, haha. Men hon tittade till på en oxer med en läskig grind och stannande en gång. Kunde inte göra så mycket åt situationen då hon är så sjukt galet snabb när hon väl bestämmer sig för att stanna. Gjorde självklart ett försök, men blev misslyckat. Är ändå iallafall väldigt nöjd med den rundan. Fina språng, fin häst. 

Snälla Amanda var där och fotade lite. Men det började regna i andra klassen, synd, så det blev inga bilder därifrån. 

Amandas blogg: http://mandsson.blogg.se/

 




idag blir det skojjsigheter!




 

26:e Juni

Hellooo allihopa! Är väldigt glad idag! Har nämligen fått hoppträna idag, första gången på evigheter! Senaste gången var nog nångång i april tror jag? Synd bara att det regna sjukt mycket och banan stog under vatten, men det gjorde ingenting. Det var så roligt och mysigt, fanns inget som kunde gjort att det inte skulle vara roligt. 
Igår hände inte särskilt mycket. Var och hälsade på mormor och morfar en liten stund på eftermiddagen. Prata, fika och hade allmänt trevligt. Nu har vi iallafall ätit lite och även mumsat på våran hemmagjorda glass som mamms och jag gjorde igår. Gottigt!

 

21:a juni

Fredag och midsommar. Väldigt överskattad helg tycker jag.. I alla fall om man tänkt att festa. Jag tycker midsommar är mer fira med släkten egentligen, men det kanske bara är jag som tycker det? 
Hade i alla fall väldigt mysigt i tisdags i Vadstena. Köpte lunch och jordgubbar och bara njöt! Solade och doppa mig faktiskt. Sjukt kallt men så värt det! 
Igår var jag inne en stund i stan och luncha med Kiki och Malin som äntligen kommit hem från Turkiet. Mysigt var det och fint fint väder!
Idag hängde mamma och jag på låset till Maxi, okej överdrivet men vi var där vid halv 9, för att få tag i jordgubbar innan de tog slut. Har även grejat en hel del ute med papps idag. Rensat massa ogräs bland hallonen. Så fint blev det, men brände mig en hel del på brännässlorna.. Kände det inte förens jag var klar, haha! Myste även lite med Fiona och nu har jag myst lite i soffan ett tag, skönt faktiskt..

hihi söta!!

 

glömde!

Kom på nu att jag kanske skulle nämt också att igår boka papps och jag ett till hotell till våran Thailandresa! Så nu har vi bokat ett hotell från 27-29, sen checkar vi in på nästa mellan 29-01. Så fint och bäst det kommer bli!!

De här boka vi igår, 

Naithon Beach Mansion













Happy!

Tänkte skriva igår, men hitta inte tiden. Den sprang iväg helt enkelt! Är på väldigt bra humör just nu! Hoppas verkligen det sitter i! Har varit väldigt deppig ett tag, pga en del grejer, men efter i söndags så är jag väldigt glad! Det som bidragit mest till det är att jag fick lov att rida (väldigt)lite på ridbanan med Fiona! Så roligt och mysigt!! Även en annan grej som nog är den största faktorn till att jag är så glad, men det är lite hemligt, hihi! Så jag har blivit sjukt motiverad nu att bli bättre!

Idag står i alla fall solen högt och jag ska in till Vadstena lite senare för att träffa kära kiks! Vi ska mysa på vätterviksbadet och sola och (kanske)bada. Köpa jordgubbar och lite mat, mums!

 

inte riktigt som jag hoppats eller planerat

Blev en blandning av alla möjliga känslor igår.. Glad och positiv, ledsen och deppig med negativa tankar och massa andra där emellan. Mamma jag och syster var i alla fall och kollade på hopptävlingar igår. Var glad för jag ÄLSKAR att kolla på hopptävlingar, ledsen för jag saknar att få tävla själv så äckligt mycket, ledsen för jag hade negativa tankar om mig själv, men ändå glad för att få bli så sugen på att tävla själv motiverar mig att bli bättre. För ju fortare jag blir bättre desto fortare får jag vara där på tävlingsbanan igen.. När jag får mina negativa tankar försöker jag alltid  vända på dem. Ibland går det, ibland inte. Det tar i alla fall väldigt lång tid. Försöker "säga åt" mig själv att livet är för kort för att slösa bort med på sånt här onödigt. För det är det verkligen, helt onödigt. Inget bra någonstans. Brukar tänka tillbaka lite. Kommer ihåg innan årsskiftet till 2013. Vad jag länktade till att fylla 18, gå ut på krogen, festa nästan varje helg. Åka på massa utflykter med mina kompisar när jag fick körkort. Jag hade bestämt att det här året skulle bli mitt år. Men det blev inte riktigt så.. Halva året har gått och det har inte varit riktigt som tänkt. Inte haft någon ork eller tid för alla möten, måsten osv. för att kunna göra saker. Istället ser jag bilder och inlägg som kompisarna gör på alla roliga utflykter, fester osv. Missar så sjukt mycket pga. det här.. Mitt första år som myndig känns nästan helt bortkastat. Varför kan jag inte bara spola tillbaka tiden och slå till mig själv och lyssna istället för att vara så dum i huvudet. Livet är för kort för att slösa på. Man är inte ung och dum hela livet. Snart är skolan slut och då måste jag börja ta mer ansvar för mitt liv. Jag bli vuxen, måste skaffa jobb och inom några år förhoppningsvis en egen familj. Jag vill inte missa mer nu..

 

14:e Juni

Igår blev det att åka in till skolan för att delta i skolavslutningen. Var kul att se alla igen.. Sen efter det så var det mysig lunch med fina vänner. Satt där et tag och sedan lite spontant åkte vi till Linköping, Sassa skulle köpa en cykel så vi passa på. Även fast det inte riktigt blev som tänkt, men skitsamma! Huvudsaken var att vi gjorde något. Idag har det inte hänt allt för mycket. Ändå har dagen gått fort? Vi var uppe med Tara i Markebäck imorse, tog ju ändå ett litet tag. Sen käka vi lite, mamma hade lite småsaker att göra på jobbet, sen åkte vi och handla. Massa gottgott, svenska färska jordgubbar och melon! Mums! Sen har vi mest slappat en del tycker jag. Varit sjukt trött idag så det gör inget. Vi gjorde goda varma mackor till kvällis idag, sjukt mums det också!

 

the world needs more of you

Börjar känna mig lite gladare. Men mår skit till och från, mest i samband med ett måste som är varje dag. Känns som min mage är väldigt oregelbunden, om man kan säga så? Vissa dagar tål jag laktos helt okej, men andra, som idag, blir jag extremt uppblåst, magknip och hela magen bara bubblar. Usch, det suger.. Det gör mig inte gladare precis.. Imorgon ska vi in till Linköping för att prata med en överläkare och psykolog då jag deltagit i en forskning. Så vi tar även en titt i Ikano då också, myspys!

 

 

11:e Juni

Inte skrivit på ett tag nu. Har inte spenderat så mycket tid vid datorn och gjort andra saker som gjort att jag inte haft tid. Dagarna har bestått av en hel del solning, hälsat på moster, firat mormor och lite annat smått och gott. Igår hade jag en skitdag. Den sämsta på länge.. Känner mig fortfarande deppig. Försöker vända på det och se det som en positiv sak istället men det är svårt.. Har iallafall varit uppe på vårdcentralen och lämnat blodprover nu på morgonen. Det var fasta prover så fick inte äta någon frukost innan. Men nu ligger den i magen. Ser ut att bli en fin dag idag så får väl bli att jobba lite på brännan idag också.

Lite bilder från mormors födelsedagsfirande

 

grattis sverige!

6:e Juli och Sveriges Nationaldag idag. Vet egentligen inte riktigt hur man firar nationaldagar men jag ska i alla fall iväg till Malin ikväll och grilla och ha det allmänt trevligt med fina vänner. Moder natur bjuder även på underbart väder, vilket passa perfekt! Så sjukt skönt! Har solat lite idag men vart nästan för varmt! Skulle va skönt att ha poolen egentligen men sommaren var så sen så det var ingen ide att sätta upp den och nu är det nästan försent tycker jag.. Bättre för min hud också om jag inte solar så länge, blir inte så länge eftersom det som sagt blir för varmt, för jag får nästan lite som utslag på händerna och på näsan. Min hud är väldigt känslig och jag är väl medveten om det, så därför är jag försiktig. I alla fall nu i början. Blir alltid bättree längre in på sommaren då huden härdas. 


04.30 på Ängesby gård

Vaknade halv 4 av att jag var sjukt kissnödig. Såg då genom fönstret att solen höll på att gå upp och det var så sjukt fint så var tvungen att gå ut och fota det, haha. Var ju ändå vaken och pigg så varför inte? Måste ta vara på sommarens vackra stunder. Det är ju endast den tiden på dygnet det är så fint ute.


vi måste ta ett snack hörrö, du måste flytta på dig!

Ny vecka, nya möjligheter! Den här veckan ska bli sjukt bra har jag bestämmt! Avslutet på förra veckan, igårkväll, var det bästa på länge! Pratade med mamma och pappa och jag kommer få sommarjobba i sommar! Blev så sjukt lycklig!! Var inställd ett tag på att jag inte skulle få det, vilket gjorde mig sjukt deppig och min återhämtning gick sämre.. Men nu känns allt sjukt bra, tänker positivt hela tiden och det blir lättare och lättare. För måste verkligen kämpa HÅRT nu tills jag börjar jobba! Har 4 veckor på mig och dem där j*vla kilona ska lägga sig på kroppen tills dess! Jag vet att jag kan klara det! För jag ÄR stark och jag HAR viljan!
Igår var mamma, jag och syster och tittade på tävlingar på Morf. Så fint med deras gräsbana och det gick bra för Nyrkarna! Idag händer det inget speciellt. Försöker att göra så lite som möjligt, haha låter konstigt och ja, det är lite tråkigt, men så måste det vara nu ett tag. 

på lunchrasten på jobbet förra året, saknar och länktar!


RSS 2.0