jag dog inte

Idag har det varit full rulle! För pappa fyller 50 imorn så det kmr lite folk och det är en del att göra iordning, även köpa present. Men på morgonen red jag ett pass på banan på Tara. Japp, jag var rädd när jag skulle hoppa upp för hon har gjort så mycket när hon var liten men hon var jättesnäll! Och et vart lite mindre än vad jag var van vid men inte jätte ändå, det är ju bara några centimeter. Det är knasigt att Annie och jag har så sjukt olika hästar, fast det är ju ändå kul. Fiona springer bena av sig oavsett vas hon gör och Tara känns det som man klämmer av på mitten ibland. Sadeln var även lite för liten så det vart lite jobbigt, men jag vande mig efter ett tag. Men Tara var väldigt välriden så det va inga problem alls med att få henne i form även om man aldrig ridit henne förut. Och det kändes väldigt konstigt att behöva driva henne hela tiden, är van vid att göra allt för att bromsa och lugna ner. Men jag fick in lite teknik efter ett tag så hon gick bättre framåt.







härlig dag!

Riktitg bra dag detta! Vakna rätt sent, sen åkte jag med en i stallet med sina två quarterhästar med mamma och Annie också. Det va bland de första gångerna dom hade en ryttare på ryggen här. Men de är inte ridna jättemycket innan, eller iallafall inte den ena. Men sen var det Annies och min tur att rida ut en sväng i skogen. Riktigt mysigt! Sen skynda in för att byta om till ett underbart boxningspass med Sandra. Det var ett tag sen nu men jag hade nästan glömt hur sjukt roligt det är! Blir jättetaggad och ger verkligen allt jag har! Så nu skakar händerna fortfarande, så som det ska va! Imorn blir det också en fullspäckad dag! Men skriver mer om det imorn.


inspiratoinskällor






fler bilder från skolfotona

















love life

Vart en stund på gymmet idag med Sandrisen. Vi har även bokat boxningspasset imorn. Det var ett tag sen nu jag körde det så det ska bli kul och sjukt jobbigt! Sen efter det var det möte på klubben inför lucia. Vi kom fram till många riktigt bra och roliga saker.


Bästaste träningen!

Hann inte uppdatera något igår. För slutade rätt sent sen efter det var det träning för Anna Emanuelsson. Det gick verkligen jättebra!! Det känns så himla bra att träna för henne, allt är så lungt och då blir Fiona lugn och jag får så himla mycket bra hjälp och tips! Det är verkligen värt priset! Träning för henne går före allt! Om det skulle va något annat kul samma helj är det inte ett svårt val precis, det är ett självklart val att rida för henne!! Det är jätteroliga övningar och hon bestämmer framridningen. Så där trivs jag som bäst. Över hästen för en riktigt bra tränare! Men hon är inte så jättebra på galoppdelen än lilla Fiona, hon gillar inte att galoppera långsamt, men det gör inget. Hon är jättefin ändå! För det känns som jag rider mycket bättre där, blir mer självsäker på något sett.


skolfoton+ridtur

Idag vart det en liten tur i skogen med mamma och Tara. Mysmys!

Idag fick vi även våra skolfoton. Eller ah, alla utom jag typ.. Man skulle få en kod så man kunde logga in på nån sida och kolla på bilderna, men jag har inte fått nån kod.. Så skicka ett mail till dom och hoppas på att få koden imorn en månad iaf! För allt annat med korten ahr vart assegt! Vi tog korten för typ 6 veckor sedan och vi får dom nu..

kopiera lite bilder från facebook:)






Bästa klassen! <3

så sjukt sant!

Hitta på Felicias och Vendelas blogg, http://www.teamnyrk.blogg.se , en del bör ta sig en tittare innan de klagar som vanligt..


chillidill

Chillar lite nu. åkte hem direkt efter skolan och tog en ridtur, sen har jag gjort skolarbete en stor del av kvällen.. Så kollade jag på nya Family guy avsnittet, asså det var det roligaste avsnittet av alla avsnitt som finns asså!! Så sjukt kuuuul!!!!!!


this could really be the good life

Usch, nu vill jag ha lov! Även fast skolan är rätt rolig nu så vill jag ha en liten paus från läxorna och arbetena.. Kunna roa mig hela dagarna utan massa skolgrejer som ska göras.. MEn det är inte jättemycket vanligtvis, bara lite extra den här veckan. Tur att det är lov nästa vecka då! Idag har jag för övrigt inte gjort mycket. Fikade lite efter skolan.





saknaden är oftast större än vad man tror

Är på väldigt bra humör just nu! Trots alla jobbiga saker som hänt i omgivningen.. Kan kanske va för att min knasiga syster kommit hem?


monkystile

Kom hem för ca. en timme sen efter ett härligt yogapass med Hanna på feelgood. Vi vart fem minuter sena så vi var jätte stressade men det gick ju. Och nu när man kört det här programmet några gånger så känns det jättekort för man vet precis vad man ska göra. Men det är snart en ny månad vilket innebär ett nytt program.


jag gråter bara i regnet

Om du någonsin lämnar mig vet jag inte vad jag ska göra. Du har gjort så sjukt mycket för mig och som jag aldrig kommer kunna konkurera med. Men jag måste göra så gott jag kan för. För att jag ska kunna det måste du stanna kvar hos mig ett bra tag till. Det finns bara en av dig, ingen kan någonsin ersätta dig. Så du får aldrig göra om det där. Jag kan faktiskt säga och verkligen mena det, att det där var det hemskaste jag någonsin upplevt. Jag älskar dig och har så många fina minnen med dig. Men det får gärna bli fler.


lite bilder från kvällen











födelsedagsmys

Sitter här hos mormor och morfar för att fira lilla morfar på 75-årsdagen. Grattis!! <3 Hoppas du tycker att dagen har och kommer att va jättebra! Är lite som en servitris idag, eller nu iallafall. Hela familjen var här förut och så åt vi lite och så. Sen nu är det bara mamma och jag som är kvar. Vet inte riktigt hur länge till vi är kvar men ett tag antar jag.

blööööö

Ojoj, börjar bli lite seg här känner jag.. Gick ju faktiskt upp innan 7 idag. Ska nog inte äta mer godis iallafall. Mår illa på det nu asså.. Men vi chillar väl ett tag till, hörs imorn!


Hahah!

smart tänkt där..


lan hos @ Sandra

Kör på ett lan ikväll med Sandra, mysmys! Vi förtjänar vårt godis också eftersom vi träna innan. Göttigt och duktigt av mig att träna på en fredag för det brukar inte funka så bra.. Men sitter här med datorn hela natten så kanske uppdaterar mer senare.

coola ungar ass..

göttigt!

Nu blire lite slapp här asso! Träna värsta passet efter skolan! En timmes konditiongrejer, sen hårdkörning på magen och arslet. Asgött när jag var klar! Sen när jag kom hem var morfar där, vi vi prata lite. Sen bytta jag om till ridkläderna för att ta en tur i skogen. Var sjukt trött i bena, men det är då det är som skönast!


Mysigt skogstur med mysigaste hästen!

imag1674 (MMS)

Mysigt skogstur med mysigaste hästen!


nobody is perfect, so do not try to make it seem like you're there

Idag sluta jag 1, asgött! Men det är lite jobbigt för vi har ingen lunch förens då, vid ett asso, och halva klassen har lektionen efter oss och de andra käkade på historialektionen så hade ingen att äta med idag.. Men hade köpt en macka efter halva dan. Så det gick. Sen efter skolan fick jag vänta lite på Tess och Mathilda för vi skulle fika lite. Var ett tag sen nu så kunde göra det med gott samvete.


skulle kunna skriva massa ord ni aldrig hört talas om förut..

..men tänker inte göra det. Kom hem från hoppträningen för ett tag sen. Fiona gick super! Lite mer kontrollerbar, men fortfarande galen. Men sprången på banan kändes jättefina!! Men så var det något annat från träningen som inte har med Fiona att göra som vi inte är så glada över. Men väljer att inte nämna det här..


--


ljusen är tända för dom som har lämnat vår plats så snabbt

Nu är äntligen läxan klar, fast den är tills på fredag, men eftersom jag inte har nån läxa tills imorn och har två tills på fredag är det gött att göra lite i förväg. Så den är asbra! Idag vart det vila för Fiona. Vi hade tänkt att rida ut men det hade inte vart nån idé för det hade och höll på att regna så mycket så det hade blivit typ samma sak som att vila. Och dessutom hade utrustningen blivit så smutsig och blöt. Det blir bara massa onödigt jobb.. Så jag får ta att hon kommer va lite pigg imorn men det gör inget. Hon kan knappast bli värre än vad hon va förra veckan, he he..
Hade även tänkt att fika lite efter skolan men hade ingen lust.. och det är ju egentligen bra, mindre fett till min kropp.
Och det va så himla hemskt i skolan idag! Sista lektionen så jobbar vi med politik. Vi är bara 5 stycken i klassrummet för de andra är på andra ställen och jobbar. Malin och jag sitter på ena sidan och Ebba, Jessica och Gzim på andra. Helt plötsligt hör jag att någon nästan springer ut från klassummet. Det var Ebba som grät jättemycket och hörde bara "hennes mormor" men anade vad och anade rätt. Hennes mormor hade dött. Kan inte fatta hur hemskt det måste va! Kan aldrig heller tänka tanken på om någon jag kände dog, usch hemskt..





--


min helg

Okej, nu har jag inte bloggat sen i fredags tror jag, men inte haft så mycket tid och då när jag väl har haft tid har jag inte orkat, men nu så! I lördags vakna jag och slappa ett tag, sen åkte pappa och jag till stan en snabbis, jag köpte ett lager trosor till och pappa köpte ett par jumpaskor och strumpor till mig, tack snälla pappa! Sen senare på dagen åkte jag till Sandra för vi skulle kolla på när hennes kille och så var det några i min klass spelade fotbollsmatch. Sen var jag så hungrig så vi åkte till valencia och käka pizza, elr jag gjorde. Sen hem till Sandra igen, kolla på film och myste. Sen kom Sandras kille också, som för övrigt gav mig ett blåmärke på armen från en muskeldödare.. hahah men biffar känner ingen smärta så, ingen fara asso! Hade tänkt att åka hpå kvällen men det va så kallt så sov över där också.

Sen på söndagen kom jag hem vid halv tolv från Sandra, hon skulle åka till Linköping så det vart tidigt hem. Käka lite frukost och chilla. Minns inte riktigt vad jag gjorde igår egentligen. Red iallafall en lång tur i skogen och hoppades på att Fiona kunde galoppera av sig lite men ne, en lång runda hjälpte inte.. Hon är för galen min knasiga häst! Gjorde nog inte så mycket mer.

Idag var det skola. Sluta 3, drog till stan för att visa mamma en sak sen till gymmet för ett pass. Var väldigt seg, men det är ju bättre än inget! Så nu när Sandra sk börja där blir det nog lite lättare. Jag kan bli lite lat när jag kör själv, fast inte jämt som tur är. Det är därför jag älskar att vara med på olika pass för då kommer man verkligen inte undan!!

Men ja, det var nog allt:)


118 800

Var tvungen att göra som de flesta andra. Alltså skicka en bild på sig själv till 118 800 och fråga vilken kändis man är lik. Fick detta till svar, heh

"Tja snygging! Wow du är ju helt sjukt lik snyggingen Gwyneth Paltrow! Lite annorlunda, men ändå otroligt lik! Samma vackra hår och fina ansikte! Sjukt snygg är du! Kramar från Pontus på 118800."

min bild som jag skicka och på Gwyneth Paltrow. Det finns sina likheter, men Gwyneth är snyggare.


sexy and I know it

Kom hem lite för sent igår för att kunna sätta sig och blogga. Hade nog kunnat göra det på morgonen men annars hade jag inte tid igår, även fast jag hade studiedag! Men vakna vid 10, sen vid 11-12 åkte Malin och jag för att möta tess och Lisa som fyllde 16 år igår, GRATTISS!!!! Stor flicka nu! Vi käka lite lunch och kolla lite på stan. Riktigt mys. Sen hem och rida en lite tur i skogen. Galen och pigg häst, även fast vi hoppträna i onsdags. Sen åkte jag till gymmet för att va med på yoga, tai chi och pilates passet. Riktigt gött!! Synd att jag bara har ungdomskort, för det skulle va skönt att kunna träna lite senare och oftare skulle jag hinna med.. mamma?




lite kul sisodär

FAKTA

Smeknamn: Manda eller mandis, men man säger oftast Amanda
Födelsedag: 12 januari
Bor: på landet
Arbete: skoolan här asso



FAVORIT…

Färg:
svart, vit och blå
Plats: Sängen, där kompisarna befinner sig
Drog: chokladboll från lilla hem, pastatallrik från hugos
Fordon: moppe, cykel, ben
Film: Super hero movie!! 
Djur: häst och två katter
Affär: bikbok, cubus, monki
Serie: Family guy, one tree hill
Café: lilla hem
Skor: alla skor som är snygga och sköna



BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln:
Ja allt för ofta..
Gnälla: ibland, men så sällan som möjligt!
Skrika: om jag är glad isåfall
Sova: jaa och jag gillar det!
Drömma mardrömmar: inte så jätteofta faktiskt *ta i trä*
Drömma sexdrömmar: haha, ne inte vad jag märkt
Försöka vara annorlunda: Nej verkligen inte!
Klä dig i svart: Ja, jag har väl några plagg i svart.
Ha sex: nepp.
Hata folk: nee, eller okej, det finns en jag hatar, fast hatar är ett starkt ord, jag ogillar h*n väldigt mycket!
Lita på folk: klart jag gör!



NÄR…

Åt du senast:
käka vid 4 nångång tror jag.
Läste du en bok senast: skolan i våras nångång kanske
Var du på konsert senast: friends på skansen i våras om det räknas?
Köpte du något senast: shoppade i lingköping senast
Svor du senast: för två meningar sedan kanske? typ hela tiden..
Sjöng du senast: sjunger med låtarna nu, ingen hör hoppas jag..
Klagade du senast: vet inte.
Är det sommar: ne tyvär..



VEM…

Saknar du:
min syster som är i skåne (kom hem nångång cepe!!)
Rörde dig sist: minns inte
Kysste dig sist: bra fråga
Gjorde dig riktigt glad senast: alla andra som är glada gör mig glad!
Fick du sms från senast: Malin



HAR DU…

För många vänner:
Man kan inte ha för många vänner.
Tvångstankar: Ah, ibland för många..
Någon annan psykisk sjukdom: mådde dåligt förra året, men nu är jag glad och allmänt galen!
Färgat håret: färgat underhåret när jag var liten och gjorde några bruna slingor i vintras.
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Hål i öronen
Egen dator: Japp!
Gjort bort dig rejält: Ja det har jag gjort!
Bra självförtroende: ja, men ibland kan jag bara känna mig så sjukt ful, men jag bryr mig ändå inte om andra tycker det, konstigt jag vet..
Haft sex: nej
Sagt jag älskar dig till någon idag: nepp.
Varit kär: nej
Blivit kär i någon på nätet: kändis?
Dumpat någon: nej
Blivit dumpad: nej
Velat vara otrogen: Nej och kommer aldrig vilja va!



HUR….

Går du:
på utsidan av fötterna
Fördriver du tiden: är med kompisar, gymmar och rider.
Mycket pengar har du: det räcker
Tjänar du pengar: ne, får pengar av mamma.
Ofta diskar du: hehe, det behöver vi inte gå in på
Ofta städar du: nån gång i månaden kanske jag damsuger mitt rum?
Ofta träffar du din familj: Bor hemma, så varje dag
Mycket äter du: tillräckligt!


ÄR DU..

Förstående:
Ja
Öppensinnad: tror det, om det är det jag tror det är?
Arrogant: vet inte riktigt vad det är..
Osäker: ah ibland
Blyg: Ibland
Smart: assmart! är ju samhällare!!
Sentimental: ingen aning om vad det är!
Pratglad: ah väldigt!


vi hade iallafall tur med vädret

Idag var det draget. Sjukt kuuul! men tyvärr förlora samhäll.. Men det förvånar mig inte. De sa på statistiken att samhäll vunnit 9 gånger och natur 39, ändrat till 40 idag då.. Men det är ändå jätteroligt, vi vann i iallafall spexet! Vårat va så sjuuuukt roligt!! medans naturarnas va jättetråkigt! Jag somna nästan! Länktar asmycket tills när jag går i trean och ska va med i det där. Då ska jag dra har jag bestämmt! ska bara biffa upp mig lite till, biff asso! hähäh!

har egentligen några roliga filmer men dom vill inte funka på datorn tyvärr..









Gillar platen så sjukt mycket jämfört med z-lund!!!

20 hästars energi

Ja vad ska man säga. Min häst kom till hoppträningen, sprang, drog och hoppa lite däremellan, men hon hoppar fint. Hon va helt galen! På framridning, hoppningen och efter! Lugna aldrig ner sig, fick stanna henne efter typ varje hinder på framhoppningen. Så är helt slut nu! Men hon blir nog bättre snart, hon är bara lite galen nu i början när vi börjar hoppa igen. För förra veckan märkte man det inte lika mycket eftersom det var övningar. Idag var det en bara istället och då märks det väldigt väl.. Men hon är söt ändå!:))


inkräktar!

heeej! Sitter här och inkräktar i Sandras hur tills hon ska komma hit med Malin. Har väntat länge nuu, men dom kommer nog snart. Får väl ta och börja sabotera hennes hus lite.. ne, men innan vi kom hit har vi iallafall fikat och solat lite. asgött! -sen nu ska vi väl göra lite läxor och sen laga lite käk ass!

Samhäll vinner draget!!

Det har jag fått höra hela dagen i skolan för på onsdag är det draget som gäller!!  Så himla kul! De springer runt och skriker och ritar på en massor, det är askul! Men sen efter skolan drog jag till Sandra och baka kladdkaka. Sen kom Malin också och käka av den, det vart jättegod!


underbar helg!!

Har haft en helt underbar helg!! Har haft näst intill grejer att gör hela tiden, vilket jag älskar! Fredag var jag hemma hos Sandra på kvällen med några andra. Sen åkte jag hem vid 11 för jag va så sjukt trött! Sen på lördagen skulle jag rida vid 1 så slappade lite på morgonen tills då. Sen käka jag efter det och sedan drog till Malin. Sen från henne åkte vi till Sandra igen men andra. Riktigt kul!!! Sen idag, vart det lite slapp på morgonen till halv 1, sen på spa med Malin och Sandra vilket va sjukt sköönt!! Det kan jag gärna göra om nån gång! Sen direkt hem och rida. Galen häst, men glad. Sen in fort och byta om för ett yoga, tai shi och pilates pass på feelgood (första gången). Det va jätteroligt och sjukt mycket jobbigare n vad man kan tänka sig. Kommer få värsta gangsta arsle nu för Hanna och jag ska köra det varje söndag nu! Det gillas!! Ja, det va min helg, verkligen inget negativt!:D

älskar dig min lilla Sandris! Finns nog ingen som inte gör det, isåfall är han/hon bara avundsjuk på att du är så underbar!


sweet dreams

Hej alla amazing people! Nu drarg på spa med Malin och Sandra, myyys! Sen hem och rida direkt efter det, sen yogapass på feelgood, så vi hörs ikväll!


shake that!

Snart drar jag mig till malin och sen från henne till Sandra. Var inte hemma igår så därför vart det ingen updatering.



feel I was running, an endless mile

the pictures only fades,
walls are closing in.

there i was,
cursing the ground,
unable to understand.

i won’t let the world break me,
so i need to change direction.

nothing special and far from perfect!

light the way for me!

(i see… the dead… they’re dancing…)

feel i was running, an endless mile~!
last yellow burns and i’m dying inside!
all of this will turn to ash, and change for a peace of mind.
walking “where the dead ships dwell”, these are shores i left behind.

streams are getting smaller, and i have to leave!

feel i was running, an endless mile!
last yellow burns and i’m dying inside!
all of this will turn to ash, and change for a peace of mind.

all i hear is noise.
parts unfold so guess i took it for granted.

i know i went too far.
i will say i’m sorry.
i got what i deserve, i got what i deserve!

feel i was running, an endless mile!
last yellow burns and i’m dying inside!
all of this will turn to ash, and change for a peace of mind.

feel i was running, an endless mile!
last yellow burns and i’m dying inside!
all of this will turn to ash, and change for a peace of mind.




--




your amazing just the way you are

Idag vart det ett träningspass efter skolan med Hanna. Det blir verkligen mycket roligare när man tränar med någon. Även om det känns som det kan bli mycket prat ibland så är jag astrött i hela kroppen nu känner jag och skulle inte säga nej till att sova lite, men måste vänta för annars kommer jag vakna sen och inte kunna sova inatt.
Fiona har iallafall vilat idag men vi var nere och borsta henne lite förut och hon gillar verkligen inte att man klipper hennes man... Man kan verkligen undra vad de har gjort med henne för hon är så därr. Trodde nästan hon skulle slita sig eller nått. Men sen när hon kände efter lite vart det bättre, men hon rystar ändå fortfarande massor på huvudet. Men det gick, nu är manen fin igen :)



jag lever!

Vart ingen uppdatering igår för hann verkligen inte! Efter skolan fika jag en snabbis och gjorde lite tyskaläxa. Sen efter det var det speedwayfinalför fulla rullar! Det börja 19.20 och vi va där 18.00 ungefär. Vi åkte så tidigt för annars kanske vi inte hade kommit in för det va så sjuukt mycket folk! Men det va askul för vi vann!! Så nu väntar jag på att det ska bli klart i kumla så får vi hoppas på att de vinner!

Idag har jag också hopptränat för första gången på evigheter! Framridningen var ingen vidare, hon var så sjuukt spänd!! Det har hon inte vart så jättelänge, men det får jag ha lite förståelse för när hon är så känslig så hon tyckte det va lite konstigt. För hon har ju inte varit i grupp på länge nu, så det blev lite stressig miljö för henne. Men sen till hoppningen gick det jättebra. Det va första övningen hon gav upp på lite. Men annars gick allting jättebra! Är riktigt nöjd med mitt nya bett! Hon lyssna sjukt mycket bättre på det! För hade jag haft vanligt tränsbett idag hade det inte blivit roligt.. Men det kändes jättebra! Sen när jag skulle trava ner var hon fin i formen och var inget spänd.




Sjukt bra bett för de som vill ha lite skarpare än tränsbett men ändå ett väldigt snällt. Det funkar jättebra på Fiona och hon är extremt känslig!


ingen lust

har verkligen ingen lust att blogga idag..


Don't cha wish your girlfriend was hot like me

Blir en myskväll hemma idag med mamms och papps för imorn ska jag upp rätt så tidigt och titta när lilla gulligare Harry och Ebba ska tävla. Deras första tävling utanför klubben och Harrys första utan mig. Men det ska nog gå bra! Sen efter det åker jag till Hanna en stund på dagen.



Hahahaha!

crazt night!

Hej alla, hemma nu då. Hade verkligen jättekul igår! Hela dagen var den bästa på riktigt länge! Länktar jättemycket tills nästa år då vi ska nolla en klass!!


RSS 2.0