tortera mig själv

Snart dags för 3:e och sista passet idag. Känner mig lite småseg, eller inte seg, men fortfarande lite mör sedan passet imorse. Men det ska gå. Började dagen med att gå upp tidigt för att hinna med en PW innan min körlektion. Men det gick det med, sov inte så jättebra inatt så var rätt trött precis när jag vakna. Men det var bara att lyssna på hjärnan och gå upp. Körlektionen sen gick rätt bra tycker jag. Idag var det starta i uppförsbacke och uppfång som dem kalla det. Tyckte jag va rätt duktig på det faktiskt. Eller duktig, alla som har körkort kan det, men jag hade inte så svårt för att lära mig det kan man säga. Sen när det var klart så drog jag till gymmet direkt och körde ett arm och ryggpass. Delade upp passet idag till 2 delar. På morgonen körde jag bara styrka och nu ska jag in och köra kondition. Så satte på lite kaffe så jag vaknar till. Har suttit i soffan ett tag nu för att vila till träningen så det är nog därför jag är lite seg. Men här kan jag inte sitta länge till! Knappt halva dagen har gått!

haha, hitta en lite rolig bild.. Ska snart iväg och tortera mig själv då!


same same, but different

Denna dag var ganska lik gårdagen. Börja med PW innan frukost, sen mumsa jag frukost gick ut till stallet och mocka och sedan tog jag in min tös. Blev en härlig tur i skogen idag. Både vädret och underlaget var riktigt bra idag! Då blir hon glad när hon får springa massor. Sen när det var klart gick jag in och laga kunglig mat. Sen åkte jag in till gymmet. Ah, det var typ allt. Det är så himla skönt att hålla igång hela dagarna trots att det är lov. Annars blir det lätt att man aldrig orkar åka in till stan bara för att träna, men motivationen är på topp så inget stoppar mig just nu! 

haha, varje gång..



lite positivt!

Skön och intensiv dag idag. Även fast det är jobbigt att det blir mörkt så fort så är det ändå skönt för kvällen blir längre. När klockan är 5-6 så känns det som den är typ 8, så det blir skönare för det är långt kvar av dagen. Gick bra med träningen idag. När jag kom hem laga jag mumsig mat, sen ut i stallet för ett pass på banan. Första dressyrpasset sedan vi ställde henne.. Var sjukt blåsigt och kallt men det gick rätt bra ändå. Hon hade inte tappat så mycket som jag trodde hon skulle ha gjort. Det kändes väldigt väl att hon tyckte det var jobbigt att samla sig men inte omöjligt. Så det var positivt! Sen när jag kom in så tänkte jag plugga men orka verkligen inte! För det som måste göras först är att läsa den där j*vla boken som jag inte orkar! Usch.. Får se. kanske lägger mig nu och läser en stund. Skönare att känna att man är klar med allting man vill göra på datorn och tv, vad man än ska göra och sen läsa. Bara ligga i sängen och mysa. Så får det bli, godnatt alla!


brist på värme

Herregud, igår var jag sjukt trött! Red på morgonen vid 10 i skogen, kallt men hade massa kläder så det var inte så farligt. Sen vid 12 åkte jag in och träna. Kommer hem, käkar sen gick vi ut typ direkt igen och fota lite. Jag till fotografiska bilden och annie för kul. Sen grejade vi i stallet, gjorde höpåsar ströade ut i boxarna osv. Sen när vi kommer in igen, hinner kanske sitta i 5 minuter så kommer pappa och ber om hjälp att kratta löv. Usch, det var asjobbigt, tog skitlång tid också! Så sen när jag kom in efter det var jag helt utmattad. Orkade inte göra nånting. Så gick och la mig rätt tidigt igår, sjukt skönt! Idag vaknade jag utvilad och glad, gick upp, tog på mig kläder och gick ut på en PW. Gick i typ 1 timme och käka frukost när jag kom tillbaka. Nu ska jag ut i stallet och mocka, sen in till gymmet för ett magpass! Senare vid 4 blir det pass på ridbanan.

känner att lite värme inte skulle skada..


är ganska van vid det här laget

Hade inte så mycket tid för lilla datorn igår. Träna på morgonen, åkte till Linköping och handla massa fint, sen hem, fota lite till fotografiska bilden. Sen började jag fixa iordning till halloweenfesten. Vart en rätt lyckad kväll tycker jag! Det var tvång på att klä ut sig och det är ju lite kul med så vi gick in för det. Så vi fixa oss väldigt "fina" och sen kom vi på att vi skulle ju åka buss dit.. Så det var lite chockade miner när vi gick på den kan jag säga! Men jag lyckas av nån anledning alltid skämma ut mig så är ganska van vid det. Bryr mig inte så mycket om det.. haha! Pappa kom och hämta mig vid 1 nån gång och det första jag fick göra när jag kom hem var att shamponera håret typ 4 gånger.. Hade sprayat det svart, fick inte ens bort allt.. Mitt hår är grått.. kul! Men det är värt det, det var lite kul att se hur man typ skulle se ut i mörkt hår. Men tror jag behåller mitt blonda ett tag till.. Det ser inte så svart ut på bilderna, var mörkare i verkligheten.


work hard, play hard

Som sagt riktigt slapp dag i skolan idag. Skönt.. Fredag imorn, sista dagen sen är det lov!! Efter skolan vid 12 åkte jag hem, laga lite mat och sen gav mig ut i stallet. Mocka och tog in min tös. Var sjukt frusen, var så himla kallt att åka hem innan och fick aldrig upp värmen. Och självklart, precis när jag hoppade upp och skulle börja rida så börjar det snöa.. Blev så Glad!!!! Hahah, tjurig var jag! Men det slutade efter ett tag så överlevde. Sen när jag kom tillbaka och hade släppt ut Fiona gick jag in, packa, bytte om och åkte in till stan för lite bifftime. Körde ett cirkelpass idag. Börja med 20 minuter på crossen, sprang sedan 30 minuter och sen träna igenom hela kroppen. Skönt vare! Imorn blire skola till halv 4, biffa på gymmet ochs en träffa tess och se på bio. Mysfredag!


locked out of heaven

Skönt att onsdag snart är slut! Usch, onsdagar i skolan.. inte kul! Sjukt jobbiga lektioner och går från 8-15.30.. *suck*. Men dagen gick och jag fick åka och träna, yey! Gick rätt bra, tycker inte det är riktigt lika askul att träna armar, rygg är kul men armar blir lite segt. Men måste det också! Vill ju inte få slappa armar! Sen när jag var klar så mötte jag upp sassa, kiki och malin så gick vi in till östensons och handla lite käk. Taccos stog på menyn. Så mumsigt!! Och att laga det i sassar nya kök gjorde det ännu mysigare! Imorn är det en sjukt slap dag i skolan och roliga lektioner! Slutar 12 och åker hem och tar en tur i skogen med min älskling.


we got the world

Sitter och myser med kaffe och musik. Varit en rätt bra dag idag. Börja med att vara jättehurtig på morgonen, stallde sklockan tidigt och begav mig ut i mörkret för en PW. Hahah, var rätt rädd där ett tag, kolsvart och skogen som knakade. Men jag överlevde! Gick bara en kort runda för att känna hur det kändes att gå innan jag ätit frukost. Har nämligen en plan till lovet som kommer nästa vecka. Men det gick bra iallafall! Sen efter det så gjorde jag mig iordning som vanligt och åkte in till stan för körlektion. Var lite nervös först men det gick bättre sen. Körde lite sämre än vad jag brukar men det var ju första gången så det gjorde inte så mycket, huvudsaken var att jag visa vad jag verkligen kunde efter ett tag och att det första endast berodde på att jag var osäker för det var första gången. Sen till skolan, chilla där tills 3, sen till mitt älskade gym och körde ett pass! Nöjd med passet idag, ökade vikterna på knäböjen. Har mesat lite med vikterna på det, men ville få in den rätta tekniken först. Men bra går det. Åhh, blir så glad av att träna! Vill ha imorn efter skolan!! Mår fysiskt så sjukt bra! När jag kom hem tog jag en mysig dusch och gjorde läxorna. Är sjukt stolt över mig själv som gjorde dem så tidigt! För det är ju så mycket skönare att ha dom gjorda.. Ska försöka att göra det oftare!



ska jag va glad eller besviken på mig själv?

Hade ingen lust att skirva mer igår. Red ut i skogen med min knasboll vilket var mysigt men jobbigt för dte var så kladdigt och hon sicksaxar så mycket och halkar och ah.. Sen när vi kom tillbaka käka jag lite, lät det sjunka och sen skulle jag åkt in och träna. Men träffade Hanna där och behövde prata ut. Så det blev bubbelbad och ångbastu istället. Kändes dåligt att vila, men det är nog bra också. Även fast jag inte gillar det.. Så därför körde jag på jättehårt idag! En timme på crossen med intensiva intervaller, så det sista 10 minuterna sög i bena. Sen styrka på magen i 40 minuter. Skapligt trött efter det passet kan jag säga er! Men sen efter det var det bara att samla på mig den lilla energin jag hade kvar och ta till dansen. Gick inte igenom något nytt för det var två stycken som det var första gången idag så vi hann inte. Men det gör inget, bra att repitera. Imorn hörni, då ska jag köra min första körlektion på trafikskolan, lite läskigt men kommer säkert gå bra!


.

hahahah varje gång..


vill känna den känslan

Sjukt jobbigt att säga det, ens tänka tanken på det..(fast har inte bestämt mig än!) Funderar nämnligen på att inte gå till gymmet idag.. blir typ depp av tanken, men då istället gå på en lång powerwalk. Men vill ändå inte! Jag vill till gymmet nuuu!! Jag vill dit och känna mig duktig och få den känslan efter ett träningspass man bara kan få där.. Men musklerna skulle behöva vila ordentligt, fast magen är inget problem att träna idag egentligen. Jobbigt.. Blev såhär jobbigt nu för mamma och syster förstörde mitt 12.00 pass, tränar alltid den tiden på söndagar och sen har det jätteskönt resten av dagen att bara kunna ta det lungt.. Men nu MÅSTE vi tydligen rida typ halv 12, och sen efter det kommer det ju va mitt i maten, och direkt efter det måste jag vänta för annars på min konstiga mage bara håll och det går aldrig bra att träna direkt efter man ätit.. Ne usch vad ledsen jag blev nu..


live while were young

Ingen tid till att skriva nått igår. Sjukt slapp skoldag till halv 4 men skön sovmorgon. Efter skolan blev det gym, benpass. Körde ganska lungt för att inte anstränga bena för mycket, var lite småseg i dem. Men inte så lungt att det inte blev ordentlig träning för det! Hårt ska det va, go hard or go home! haha! Sen efter det, åkte jag hem och packa om väskan och fick stjuss till Sassa. Där måla vi i hennes hus, hallen skulle bli vit. Var sjukt mycket mer att måla än vad jag trodde.. Men hur spenderar man annars en fredagskväll? haha!  Så vi höll på i typ 6 timmar innan vi blev klara, men med matpaus såklart! Så somna runt 1 nångång, klockan var ställd på halv 9 för att hinna med 9-bussen in till stan. Hade med mig två bananer som frukost för gissade på att de andra inte skulle ha nån ork att vakna med mig och jag har inte hjärta att väcka dem. Men det räckte, har ätit frukost nu istället, så bytte plats på frukost och mellanmål. Blev rätt bra träningspass idag tycker jag. Riktigt skönt att träna såhär på morgonen. Då får jag mer tid till det andra som sak göras idag. Ska med syster när hon hopptränar i eftermiddag och sen ska vi till käraste morfar som fyller år<3 Grattis, älskar dig, hoppas din dag blir toppen!! Fast det blir det ju eftersom jag kommer ikväll!


hunnit med en hel del!

Fullspäckad dag idag. En lektion vid 9, sen hem och hjälpte syster lite i stallet. Vid 12 var vi inne i stan och luncha, sen kolla vi lite olika saker. Jag köpte en mascara och en bh. Sen runt 2 nångång så körde vi ett pass på gymmet. Körde ingen crosstrainer alls idag för att bena skulle få vila och återhämta sig till benpasset imorn. Körde istället roddmaskin i 10 minuter som uppvärmning och sen styrka på magen. Pigg som tusan och trött i kroppen efter träningspasset. Kändes riktigt bra faktiskt! Sen efter jag var duschad och klar gjorde jag ett sista försök för att hitta ett par nya jeans, kollade på det innan vi gymma men hitta inga då.. Men gjorde faktiskt det sen, dom gömde sig bakom massa jackor? Och bra blev dem! Skönt, för ett annat par måste tyvärr pensioneras.. Sen efter det gick jag till körskolan och hämta böcker och boka in 3 lektioner. Måste verkligen börja nu.. Har skutit lite på att börja köra på körskolan, men nu MÅSTE jag börja! Efter det så gick jag och hälsa på farmor och där var även pappa som jag skulle åka hem med. Efter det när jag kom hem skrev jag ut massa lappar som skulle upp på nyrks anslagstavla i ridhuset om luciashowen. Kollade även lite på hoppträningen som var. Efter det åkte mamma och jag och handla, sen hem och åt lite fil och flingor och mackor, så mumsigt! Det var en del jag han med!


känner mig som en mästerkock!

Känner mig lika duktig ur hälsosam synvinkel idag också! Frukost är lika god och nyttig som vanligt. Sen lunchen i skolan åt jag näst intill ingen pasta. Var bara tvungen att lägga på tallriken så det skulle se fint ut. Så åt bara köttfärsen, grönsaker och en knäckemacka, självklart det grövsta som finns. Sen efter skolan så blev det träning. Världens energi! Hemligt varför. Hem och laga mat. Kyckling och wokgrönsaker blev det idag. Så mumsigt! Känner mig som en mästerkock, haha! För jag gör ju så svåra saker.. Men måste lära mig att laga mat lite oftare till jag nån gång flyttar. Låååångt kvar men ändå, måste vara förberedd! Imorn är det torsdag, kommer bara ha en lektion på morgonen, sjukt slappt.. Men lite jobbigt, vad ska jag göra resten av dagen? Får hitta på nått! Har lite grejer jag ska kolla på stan, men annars vet jag inte.

 är så sjukt tagg på jul iår så jag finner inte ord!! Länktar asmycket tills vi ska julpynta, julbaka och julhandla! Se allas miner när de öppnar julklapparna jag handlat, ååhhh mys! <3


känner mig duktig

Känner mig riktigt duktig idag faktiskt! Sjukt skön sovmorgon till tjugo i 10, skola till 10 över 3. Så sjukt trött och seg och inte minst uttråkad då så hade världens huvudvärk! Men åkte till gymmet och fick ett kanonpass! Först crossen i 1 timme och sen hårdkörning på rumpan. Känns riktigt bra! Sen duscha och åkte hem och laga mums mat! Sjukt mumsigt! Kyckling, avokado och ägg. Går inte beskriva med ord hur gott det var! Ska lätt göras fler gånger!


huuungrig!

Lååång dag idag! Sovmorgon till 9, skola till halv 4, gym till halv 6. Bra pass idag! 50 minuter på crossen och 40 minuters hård träning på magen. Sen när jag var färdig där åkte jag till dansträningen. Var extremt seg i huvudet.. Hade inte ätit något sen skollunchen, och då käkar man ju sig så mätt också.. Så ja, jag var väldigt hungrig! Men nu direkt när jag kom hem, det första jag gjorde satte bröd o brödrosten, fil och flingor och en banan. Så sjukt mumsigt! Får inte glömma kaffet som skapades av änglar! Serriöst.. godaste man kan dricka, lunget man får när man dricker det.. 


härlig överraskning..

Sjukt bra dag igår! Pluggade som sagt på Hugos så nu är vi äntligen klara och förberedda så vi klarar oss. Gott med taccobuffe och hade allmänt trevligt. Sen gjorde vi oss iordning, alltid lika kul. Sen efter 9 fick vi stjuss till lokalen och festa! Riktigt bra kväll! Även fast det tog slut rätt tidigt så gör det inget, man ska ju sluta när man ligger på topp! Och mina fötter är så döda efter att jag hade skapligt höga klackskor, men vill man va fin får man lida pin! Det går över. Idag gav Fiona mig en jätterolig överraskning på hennes hals. Jättesvullen från sprutorna hon får för sitt baken.. Fick serriöst panikattack när jag såg det, hjärtat slog typ 1000 slag på en sekund! Så det vara bara borsta och släppa ut i hagen igen.. Sen åkte mamma och  jag och handla, sen vid 12 biffa och sen vid halv 3 var det US-möte på klubben. Gick igenom allt vi ska göra till julshowen, skrev lappar oså. Ska kolla över hur det blev sen och skriva ut så jag  kan sätta upp dem så fort som möjligt!

söt osv.


ingen aning

Bra och dålig träning nu på morgonen. Började med att crossen vart rätt seg, hade sjukt ond håll. Krampa i hela magen, ville krypa ihop i fosterställning typ. Men försökte sträcka på mig och andas djupa andetag. Blev lite bättre efter ett tag, men ah, det fick duga. Blev 40 minuter iallafall. Sen hårdkörning på magen i 40 minuter. Det kändes ni! Klarade inte att göra 1 situp efteråt! Så det känns riktigt bra! Nu måste jag börja göra iordning mig, klockan 1 ska jag va i stan för att luncha på hugos och plugga! Sen ikväll blir fest!

har faktiskt ingen aning om vad jag ska ladda upp för bild..

mitt andra hem!

Fick skäll av mina kompisar igår om att jag tränar för mycket, att jag inte får nån effekt av det. Kunde inte släppa det under hela träningspasset igår och mina tankar går från det ena till det andra. Men om det var så att jag trände för mycket känner jag att jag skulle få negativ respons av det, men allting är ju bara så sjukt mycket bättre nu? Det borde väl va tecken på att jag gör det rätt? Så nu när jag inte hade nått att göra så sökte jag och läste lite, tyckte den här artikeln var ganska vettig och trovärdig. Kopierar lite citat men här är hela artikeln för er som vill läsa. 

http://www.metro.se/halsa/overtraning-nar-det-goda-blir-farligt/Objijz!48490/

"– Så länge träning är kul och man hittar en balans mellan träning, vardag och återhämtning kan man träna mycket. Men när träningen blir ett tvång och en negativ påverkan på vardagen bör man stanna upp och söka hjälp, säger Ulrika Jedeskog, personlig tränare och legitimerad sjukgymast."

Jag ÄLSKAR att gymma, det är som mitt andra hem. Bara tanken under skoldagen när den snart är slut och jag ska åka och träna efter gör att jag håller humöret uppe. Visst, lite tvång har jag säkert också. Skulle bli jätteledsen om det går en dag som jag inte kan träna på, men det är inte så att jag skulle gå i taket för det.

"Planerar man sin träning och har stor variation kan man i princip träna varje dag. Det är dock otroligt viktigt med återhämtning.
– En till två vilodagar per vecka kan vara till mer nytta än att köra på om man känner sig sliten. Våga lyssna på vad kroppen säger, säger Ulrika Jedeskog."

Jag har en väl planerad träning och tränar olika kroppdelar varje gång. Konditionsträning står det överallt om och min gympalärare har sagt att det kan man göra varje dag utan problem. Såhär ser mitt schema ut:
Dag 1: Crossen minst 40min + bål
Dag 2: Crossen minst 40min + rumpa och ben
Dag 3: Crossen minst 50min + armar och rygg
Sen går det runt hela tiden. Så jag återhämtar mig alltid. Sover minst 8 timmar varje natt och äter bra! Utan bra kost och sömn kan man lika gärna skita i att träna! Och jag tränar ju inte så hårt att jag typ inte orkar röra mig dagen efter. Jag kör mer lagom och ofta.





12-10-2012

Idag om exakt 3 månader fyller jag 18. Helt sjukt.. Kan inte fatta.. haha, när man fyllde 15 tänkte man och drömde fram i tiden om att fylla 18 och nu är jag snart där.. Men tiden får inte gå för fort! Måste hinna klart med körkortet så fort som möjligt, men det ska nog gå. Får ligga i nu och försöka köra så mycket som möjligt! Hade tänkt att kolla om det finns nån tid för övningskörning på körskolan nästa vecka. Kolla lite vart jag ligger och vad jag behöver träna på. Har sovmorgon till 10.10, så sjukt skönt för dagen känns inte så lång då, även fast jag går till halv 4.. Hade satt klockan för att gå ut på powerwalk, men asså.. Trött, sängen sjukt mysig och kallt ute.. Det är säkert minusgrader också. Så ne, glöm det! Ska ju träna i eftermiddag, det räcker ju! Promenader kan jag ta som extra på helger om jag ahr tid för det. Ikväll blir myskväll hemma och imorn är det sam/ek fest! Taggar till tusen! Kommer bli sjukt bra! Har faktiskt varit duktig nu också, medans jag ändå är uppe så har jag pluggat mer på svenskan. Men tror jag kan det man ska kunna så det får gå! Hoppas inte på massa krongliga frågor som han vill ha 3 pappers långt svar på..

varje morgon


mitt liv just nu

Hunnit med massa idag! Först skola, 2 lektioner. Slappt och skönt! Sen träna, också skönt! Sen plugg på hugos. Svenska prov imorn, asså området är så ointressant så det är inte lätt att plugga asså.. Men kan typ allt så det ska nog gå bra. Sen efter att vi suttit där ett bra tag så åkte jag hem. Övningskörde och handla med mamms. Fanns inga frukter hemma, måste.ha.frukter. Så nu mumsar jag för fulla puckar!

stämmer in sjukt bra just nu!


det här är en rubrik

Vad ska jag säga om dagen som ni inte själva kan lista ut egentligen..? Var fett depp imorse, vakna och trodde det var fredag.. Trodde jag skulle ha sovmorgon så jag kunde snoza.. Men det sket sig. Så skola till halv fyra.. Segt, men film på morgonen, sjukt skönt! Efter skolan, träning som vanligt. Något segt idag, tränade bara magen, men det gick helt okej. Kanske gör om lite övningar imorn. Sen när jag kom hem kände jag för att ta en joggingrunda, var inte på så jättebra humör. Säger inte varför, för komplicerat att skriva.. Riktigt skönt var det! och glad blev jag! Nu är jag iallfall sjuuuukt hungrig, men maten är snart klar som tur är!


9e oktober 2012

Sjukt seg har jag varit idag! Sovmorgon och powerwalk 1 timme innan skolan. Då var jag skapligt pigg men när jag kom till skolan så vart jag astrött! Men drack lite kaffe så vart lite piggare. Efter skolan drog jag till gymmet, intervaller på crossen, 2 min så fort jag kan och ganska tungt motstånd och 1 minut vila. Började med 10 minuters uppvärmning och sen 40 minuters intervall. Sen när det var klart så blev det ben och rumpa. Jobbigt och härligt! När gymmet var klart drog Sassa, Malin och jag till Hugos och plugga lite. Svenskaprov på fredag.. kul..!


alltid velat vara bra på att dansa

Mycket att göra idag! Skola till halv 4, segt men det funka. Var en rätt slapp dag.. Sen efter skolan drog jag till gymmet. Hade tänkt träna ben men var rätt trött från igår och vi hade haft jumpa nästan precis innan med springtest och grejer så orka inte. Fick bli armar och rygg istället. Kör ben imorn! Funderar faktiskt på att inte träna på gymmet imorn på morgonen, utan bara gå en powerwalk istället och sen gymma efter skolan. Det förtjänar jag, och vill ha mycket energi till eftermiddagen! Tränar så sjukt mycket och hårt så behöver inte köra 2 gånger på en dag, skönt att promenera istället. Iallfall, sen efter gymmet så blev det streetdance för hela slanten! En tjej i klassen har börjat med ett kompisgäng, men vi tränar seriöst och det är askul! Har alltid velat vara bra på att dansa och det är väl aldrig försent för att börja? Har inte planerat att blir proffs direkt men det är kul att kunna. 

det här är min egna specialdans då


första gången på 6 veckor

Inte haft tid för något skrivande idag förens nu. Började med att fixa stallsysslorna imorse, sen vid 12 drog jag och gymma. Var så grymt taggad idag och det blev ett sjukt bra pass! Orkade inte ens göra en sit-up när jag var klar. Så ska det va! Sen när jag kom hem så bytta jag om till ridkläder och satte mig i sadeln för första gången på 6 veckor(!!!). Men känns inte som det gått så länge.. Men det var mysigt. Fiona var glad men hade lite besvär med bakbenet.. Sen när vi kom tillbaka käka vi och sen började jag på engelskaläxan. Men hann inte långt innan mormor och morfar kom på besök. Det var mysigt det också! Drack kaffe och prata. Sen gjorde jag klart läxan, duscha och nu käkar lite kvällsmat. Mums!


years

Har mest chillat av dagen som vart. Kollat 2 filmer på dan, följde med pappa och handla för han är inte så bra på det.. Passade på att övningsköra lite då med, känner mig fakiskt väldigt säker, ganska bra på att parkera också. Idag gjorde jag en svår parkering men det kändes inte alls svårt. Så det är skönt att en del verkligen funkar! Sen gick ut på promenad med Fiona. Det var bra att jag var tvungen att göra det för hade planerat att gå en promenad men hade nog inte orkar så nu vart jag tvungen! Sen fixa med hennes bakben och sen in med resten av hästarna. Sen nu har jag lagat taccos i min ensamhet och tjockat mig. Mums! Sen lite senare har jag köpt annanas och vindruvor att mumsa på. Bästa lördagsmyset!

haha, puss!


gillar att va tjej

Underbar förmiddag! Hård träning, tog ut allt jag hade på crossen och pumpa på i 1 timme. Sen styrka armar och rygg, riktigt gött! Sen hem, mocka och hälsa på systers nya ponny. Myys! Sen in, drack det bästa som finns, kaffe.. mm! Skulle aldrig kunna leva utan. Sen tog jag nog min skönaste dusch på länge! Känslan att raka bena, haha, obeskrivlig! Så tycker synd om killar.. Visst finns det killar som också rakar bena men det är inte så många. Men hur som helst så missar de nått! Annars vet jag inte ritkigt vad jag ska göra idag.. Var planerat att luncha på stan men det bliv inställt. Och ikväll måste jag va hemma och ta in hästarna.. Kommer nog va ensam ett tag också, buhu! Aja, då kan jag iallafall ösa på med musik utan att nån klagar!


nya ponnyn, Rasmini, söt men skadade sig runt ögat påvägen hit :(

räddar mina fredagar

Tänkte att jag kör på ett litet kort inlägg. Okej dag i skolan idag, psykologin räddar fredagar. Vi jobbar med kognitivt perspektiv för tillfället. För er som inte vet vad det innebär så handlar det mycket om människors sätt att tänka, hur man tolkar olika saker. Så gjorde vi ett test och fick reda på att jag är en pessimist, kul! haha! Men det visste jag typ innan. Jag är väldigt dålig på att ta åt mig och tro att något bra kan bero på mig. Jag skyller liksom nästan alltid ifrån mig eller hur jag kan uttrycka det. Men det var kul iallafall. Hade ingen matte idag heller för läraren var sjuk, underbart! Sen när vi slutat blev det pass på gymmet. Fortfarande lite trött i bena men kändes som det gick bort efter ett tag och har inte kommit tillbaka nu. Så det är skönt, kanske kan köra på ordentligt imorn! Sen efter träningen mötte jag upp mina tjejor vid östenson. Vi handla lite käk från salladsbaren och åkte hem till Sassa. Kolla på barnfilm, herkules!! Bästa filmen!! Sen kolla vi även på X-factor. Är lite besviken på det programmet. Trodde det skulle va bättre, men det kanske blir bättre senare. Sånt som märks. haha, inlägget vart visst inte så kort..





fitsperation


because my body is the tempel of my soul

usch usch usch vad mina ben är trötta idag. Gick som sagt powerwalk imorse för jag var så stel. Så det stela försvann men var fortfarande lika trött. Sen när jag kommer tillbaka efter 1 timme så kom jag på att jag skulle gå med Fiona också.. haha! Så det var bara att gå ut igen, men gick bara en halvtimme. Men det kändes i bena, kändes som jag hade sprungit marathon eller nått! Sen skynda in och gjorde mig iordning för att åka in och luncha på stan med fina tjejer. Så himla skönt var det att sitta ner! Så satt där i typ 3 timmar sen skulle jag göra ett försök till att gymma. Gick sådär.. Kroppen protesterade mot det mesta. Men tvingade mig själv att iallafall köra 40 minuter på crossen och sen lite lätt styrka på magen i 20 minuter. Men tänkte att det gör ju inget att det inte gick så bra, hade ju faktiskt ändå powerwalkat i 1 timme och 30 minuter tidigare idag. Så nya tag imorn!


what do you se in those yellow eyes

Skönt med lite sovmorgon faktskt, även fast den endast var till typ 8. Men det räcker. Åt mig gamla vanliga goda frukost sen ut i stallet och mocka. Är lite stel i bena idag, framförallt vaderna och framsida lår. Så tänkte ta en liten promenad sen. 

mysjacka!


baserat på mitt liv

hahaha, asså jag ääälskar dem här! Alla stämmer asbra in på mitt liv!





lär kännas av imorn..

Draget idag. Tyvärr som vanligt vann natur men vi vann spexet iallfall(som vanligt)! Nästa år då jävlar!! Då ska jag dra!! Skoldagen blev bara 3 lektioner på morgonen, gött! Efter draget var klart så blev det ett pass på gymmet, förvånade? haha.. Körde på hårt på rumpan och ben idag. Sprang 45 minuter, körde mina bensläng som jag kallar dem och olika varianter av knäböj. Är ju så himlans jobbigt.. Lär ju kännas i bena imorn! Sen efter gymmet gick Sassa, Kiki och jag och käka lite. En mumsig kyckligsallad stog på menyn för mig. Är så gott med sallader efter man tränat! Annars händer det inte mycket mer idag, studiedag imorn!


trööött

Är sjukt trött nu! Började iallafall dagen med ett pass på gymmet, älskar att komma nytränad och nyduschad till skolan! Sen lite lektioner, led igenom dagen, spexet var helt okej kul, samhäll hade gjort grymmaste låten! Sen efter skolan ett till pass på gymmet. Gött det med! Sen hem fort och äta lite, ta in hästarna och sen iväg på styrelsemöte. Har inte vart med på ett bra tag nu så kände mig tvungen. Kom hem för inte så länge sen och gjort tyskaläxan. Känns helt okej nu, men lär ju gå skit imorn.. Jag och muntligt passar inte så bra ihop..


beslutsångest

blää, har ett problem. Kan inte besämma mig om jag ska gå en powerwalk eller träna imorn innan skolan.. För kommer träna efter skolan också i vilket fall som helst. Men det lutar åt att jag tränar, brukar ju ändå göra det.. Hmm, inte lätt.. Men får se hur det blir!


If you want results, don't just talk about them, make it happen

Idag är det måndag och idag började spexet på skolan. Sjukt roligt men lite bsviken på dagens. Får hoppas det blir roligare imorn! Men började skoldagen med engelskaprov vilket sög! Usch, vad svårt det var! En i klassen som alltid fått A på alla prov fatta inte ens, då kan ni ju föreställa er hur det gick för mig som har D.. Aja, hoppas på att klara det iallafall. Annars har det varit en slapp dag! Efter skolan drog jag som vanligt till gymmet för ett göttigt pass. Sen nu har jag gått en promenad med Fiona i mysvädret.. Kände att det kommer nog inte sluta regna innan det blir mörkt så det var bara att gå ut och trotsa regnet. 


RSS 2.0