Taggar!!!

Åhh vad kul det ska bli imorgon!! Ska handla massor, fast ändå inte för mycket, hähä är snål.. Men måste köpa ett par vita tävlingsbyxor, vardagsbyxor, tävlingsträns, blingpannband, strumpor, ah det är nog de viktigaste grjerna. Sen får vi ju se vad som följer med hem helt enkelt. Men ridbyxorna är verkligen första prioritet. Sen lördag kommer också bli så himlans äckligt kul! Älskar vårat programm. Kommer inte ihåg ordningen på det men vi kommer sen youngrider finalen, GP ponny finalen, agility, mountin games, final grand prix kur dressyr, akumulator(stavning?) hoppklassen och grand prix hoppningen, eller vad dem kallar den. Bästa showerna enligt mig!! 

Idag har det även varit en ritkigt bra dag! Gym, endast två slappa lektioner i skolan, skrivit lite på gymnasiearbetet och hoppat med Fiona för första gången på typ 3 månader! Det var sjukt kul! Har väntat galet länge och äntligen är vi igång igen. Vi kommer att hoppa lite själva hemma de första gångerna innan vi börjar med hoppträningar på nyrk. Men det dröjer nog inte så länge till. Tänk, snart är det tävlingssäsong! Slutet av mars är första inplanerad i Askersund!

 

trolololo

Lovet tog slut innan jag ens hann blinka känns det som.. Tanken av att det är skola imorgon gör mig inte så värst taggad på livet. Men det ska bli kul att kunna bli något social igen, haha! Och en annan sak som är så galet kul, #harlänktataslänge, #äntligen, #livetblevgenastmycketbättre, för på fredag är det äntligen dags att åka till Göteborg och scandinavium!! Åhh vad kul det ska bli!! Vi kommer åka ner på fredagen och bara gå på mässan hela dagen! Man behöver typ en hel dag för att kunna gå igenom allt och jag vill ju se tävlingarna, så det blir asbra! På lördagenn kommer vi sitta och titta på föreställningarna hela dagen och vi har bästa dagen och klasserna!(enligt mig såklart) Sen kommer vi nog åka hem på kvällen, kanske lite jobbigt i min smak men mamma ville det, så då gör vi väl det. 

Annars idag händer det nog inget särskilt. Ska rida Fiona på nått sätt, antingen skogen eller banan, får se. Kanske kommer skriva lite på arbetet och så blir det veckans vanliga boxpass med kära papps. Taggar, älskar att boxas!

 

mitt "händelserika" lov

Usch, fett seg i huvudet är jag.. Mycket skrivande på projektarbetet under lovet. Men har fått en hel del skrivet och jag hoppas det blir bra. Annars tjuter jag sönder. För jag vägrar ha "slösat" bort ett lov på nånting som inte betyder nått. Men så illa ska det nog inte sluta. Hela min vecka har i princip sett exakt likadan ut varje dag, haha! Vaknar runt 7, går upp och klär på mig, går ut till stallet och mockar, går in och äter frukost, åker till gymmet, kommer hem, äter mat, skriver på arbetet x antal timmar(...) går ut och fixar det sista i stallet, tar in hästarna, nästan alla dagar har vi gjort nått med Fiona, antingen banan eller skogen, sen in mellan 5-6, kollar greys anatomy, äter kvällsmat. Vissa dagar har jag skrivit ytterligare lite på arbetet efter maten på kvällen. Annars har jag varit typ död varje dag på kvällen. Så det har ju inte varit ett lov där jag bara gjort massa roligheter och vilat ut precis.. Men jag vill verkligen inte klaga heller. Jag gillar rutiner, jag mår bra av det och min kropp också. Jag lägger mig samma tid varje kväll och vaknar samma tid varje morgon. Så jag får min sömn som kroppen själv känner att den behöver. Det har varit lite långtråkigt några gånger, men då har jag gjort något annat istället. Jag har till exempel sått stå för handlingen av mat den här veckan, städat hela huset och så har jag gjort en storsmörjning av utrustningen. Hahah, WOW tänker ni, men det räcker för mig. 

 

15:e februari

Galet skönt med lov! Började mitt lov med ett spinningpass + bröst och biceps, göttigt! Hem och har gjort lite blandat fram tills nu. Igår var det alla hjärtans dag, men jag har aldrig tidigare firat det, okej förutom förra året, så gjorde det inte iår heller. För mig var det mer en vanlig fredag. Ikväll däremot ska jag till Sandra för att mysa framför melodifestivalen med Malin också. Fööör länge sedan jag var med henne asså, så ska bli jättemys! 

har inga bilder på den här datorn asså.. Måste fylla på!

 

9:e februari

lite smått halvseg idag asså. Igår blev det gym på morgonen, hem och sen åka iväg med mamms för att handla lite hästfoder osv. Sen jobbade jag med ett skolarbete ett tag, skönt att bli färdig med det! En liten skogsritt i skogen på det, sämsta underlaget så fett depp, och sen fick melodifestivalen avsluta den dagen. Älskar traditionen med tacos + melodifestivalen, eller nått annat liknande program. Fett mys! 
Idag blev det att gå upp tiiidigt för att följa med på tävling med syster i snuskigt väder. Men hon red bara en klass så  det var inte så farligt. Passade även på att läsa bok till gymnasiearbetet när vi åkte i bilen. När jag kom hem gick jag ner till stallet, mocka lite bajs och sen in och bytte om för att rida lite i ridhuset. Gick väldigt bra trots att hon var galen i början med glädjefnatt. Grejade lite i stallet och sen var det boxpass för papps och mig. Alltid lika roligt! Även suttit nu en stund med ett annat skolarbete som jag näst intill blev färdig med, måste bara läsa igenom det lite grann. Ska va klart på tisdag och hinner inte skriva så mycket imorgon för har även prov i geografi då. Gah, vad mycket det är.. orkar inte.. Men endast en vecka kvar sen är det lov! Skönt! Dock blir det inte mycket till lov med tanke på gymnasiearbetet som jag kommer få jobba som en idiot med..

 

remember those days

Hade en äckligt bra dag igår! Kände mig väldigt duktig och ah, den var bara asbra helt enkelt! Började dagen med ett pass på gymmet, som gick kungligt bra! Sen till skolan, hade två lektioner som jag fick massa gjort på och sen när efter det så skulle vi jobba med gymnasiearbete. Men Sassa och Kiki hade möte först, som vanligt.. haha, så jag passade på att jobba själv med andra grejer medans jag väntade. Skrev klart en svenskauppgift, gjorde allt förarbete till ett arbete i samhällkunskapen så det bara är att skriva och kom på bra frågeställningar till vårat gymnasiearbete. Var galet trött efterår för det var intensivt arbete, men det kndes bra i själen! Äntligen fick jag verkligen till dem där dummafrågeställningarna så vi har något att jobba efter! I alla fall, sen när jag kom hem så bytte jag om och gick ner till stallet och mocka. Mamma ringde och fråga om vi skulle rida igår då, istället för idag, och jag tänkte varför inte. Kan va skönt att vara ledig på en fredag och jag tackar ju aldrig nej till att rida min underbara. I alla fall inte nu i början. Och det kändes så himla sjuk bra! Början av passet var det massa stressmoment för henne, en longerande häst som bralla och höll på, en himla massa smackningar och prassel. Men hon släppte så sjukt fint. Får så himla bra känsla med henne nu. Blir så lycklig! För såhär fin och bra känsla vet jag inte om jag haft nån gång direkt med henne. Tänk sen när hon har byggt upp kondition igen och jag kan börja jobba henne påriktigt! Länkat galet tills jag får börja hoppa btw.. Men det kommer snart. 

Idag har det varit gaaalet slappt asså, nästan för slappt.. Var näst intill helt ledig från skolan, inte skolarbeten då, men från skolan. Ändå var jag där, men det var för att vi skulle ha jobbat med gymnasiearbete. Men Malin och jag gjorde det. Sassa och Kiki hade möte igen, men de får jobba ikapp det nån annan dag. Sen hem och försökte göra lite arbetem. Inte lätt sså. Det med ungdomspolitik är svårt, en blandning av att jag varken vet vad jag ska skriva eller hur jag ska hitta allting.. Men men, det ska nog lösa sig. Fick lite skrivet i alla fall! Förut på eftermiddagen när hovis var ute till Tara och ponnysarna passade jag på att ta en rejäl putsning på min tant också. Drog bort lite päls, tvätta svansen, rykta och ah allt sånt. Så fin blev hon! 

 
 

lenovo ideapad 15

Har inte kunnat skriva nånting på några dagar för min dator har typ dött. Men nu är det såhär ska ni veta, att idag så åkte jag och pappa in till Linköping och köpte en ny! Asnöjd! Blev en Lenovo ideapad 15. Massa fina funktioner såsom, intel core i5, SSH, touchskärm och flexibel skärm som kan vinklas 300 grader bakåt, eller hur man kan säga. Så det här kommer bli asbra! Verkligen en kanondator! 
Annars så har jag tränat, gått skolan och ridit i ridhuset med min knas. Går himlans bra med henne och kan inte beskriva med ord hur roligt det är att vara igång igen!

Min nya bebis <3

 

RSS 2.0