nollad

Idag efter skolan var det nollning som gällde. Det va så sjukt kul!! Alla var först lite skeptiska till vissa grejer men lla gjorde allt ändå och det va verkligen asroligt! Hinner inte skriva så mycket mer, ska äta nu och sen vidare för mer nollningsgrejer ikväll!!




finfin dag!

Idag har det varit ett glad och skrattig idag. Har skrattat så mycket så har världesn huvudvärk, får alltid det om jag skratta mycket. Men det är ju alltid kul! Va på stan ett tag efter skolan, sen hem och rida fina Fiona på banan. Hon kändes väldigt fin och mjuk. Det är bara vänstergaloppen som fortfarande är väldigt svag. För det känns ju en skaplig skillnad på hur hon är i handen beroende vilket varv hon har. Höger är jättelätt och fin, men i vänster behöver hon hjälp med balansen och den hjälpen tar hon genom mina händer. Men det ska vi nog få ordning på:)

Precis nu vart jag även klas med läxorna och kan slappa resten av kvällen. Genom att titta på idol och tagga till nollningen imorn!!


vill bli av med skiten!

Idag klockan 8 var det min tur att gå till skolsköterskan. Hatar egentligen sånt, men den här gången ville jag gå för jag ville att hon skulle titta på min rygg. Får så sjukt ont ibland! Känns som nån hugger mig med knivar! När jag berätta hur det va så sa hon att hon trodde det va nån kraftig muskelsträckning, men eftersom jag inte tränat ryggen på mins 3 månader tyckte hon det va lite konstigt, för det borde ju ha läkt isånna fall. Så hon sa åt mig att gå till en sjukgymnast. Hoppas verkligen att det kan bli bättre, vill bli av med den här skiten!

Hade även perfekt BMI, hähä!


gör väl som de flesta andra

Något som gjorde dig glad igår?
 Mina fina underbara vänner!

 Humör just nu?
 Glad som vanligt, men rätt så trött på alla läxor jag har tills imorn..

 Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
 Var hos skolsytern för att få den vanliga kollen.

 Vad gjorde du för femton minuter sedan?
 Gjorde ett försök med läxorna men det gick inge vidare..

Vad gör dig glad just nu?
Att det snart är helj med roliga inplanerade planer! 

 Vad var det senaste du åt? 
Mackaroner och falukorv.

 Bästa glassmaken?
 Vet faktiskt inte riktigt, vanlig vanilj tror jag.

Sover
 du tungt?
Ah, näst intill jämt.

Drömmer du mardrömmar?
Ne, inte ofta iallafall.

 Hur många kuddar sover du med? 
Tre stycken mysiga!

 Snarkar du?
 Nepp, inte vad jag hört iallafall.

Favoritkläder? 
Myskläder, mest ritkigt stora t-shirtar!

Favoritgodis? 
Choklad!

Höger-eller vänsterhänt?
Högerhänt.

Stjärntecken?

Stenbock.

Vad längtar du efter mest just nu?
Att ha halloweenparty och åka till ullared!


listen to your true self

Bra dag än så länge. Slutade 14.15 och hade tänkt att dra och träna direkt. Men kom på att jag hade glömt vattenflaskan och en hårsnodd. Vattenflaskan kan jag klara mig utan, men träna med nedsläppt hår, glöm det! Så jag åkte hem och hämta det, sen in till stan igen. Sen hem ännu en gång och slappa lite. Har tänkt att göra läxorna snart, men bara tanken av så mycket gör att jag verkligen inte orkar!!


happy times

Känner mig så himla glad igen! Det va sådär ett tag, men allt är glömt. Som om det aldrig hänt nått. Allting känns bara så himla bra igen, är glad hela tiden. Kan börja skratta av ingenting, eller bara gå och le utan anledning. Iallafall inte som nån annan vet. Jag är bara glad inombords och tänker på mina fina vänner, familj och liv!


pluggiliplugg

Nu har jag gjort färdigt läxan, duktig jag känner mig. För en gångs skull är matten lätt. Nästan för lätt, blir typ arg på lektionerna, fast det som är sjukt är att jag fick knappt g på högstadiet, så det känns lite överdrivet att det ska va så lätt..








tråkigt igen

Jaha, nu har jag såhär tråkigt igen.. (fast det blir inget cepeinlägg den här gången) Slutade tio över två idag. Sen drog vi till stan, det gamla vanliga och fika. Lite besviken på mig själv att jag inte tog med träningskläder. Men hade jumpa idag och den brukar va jobbigare än vad den va idag. Vi spelade mest innebandy och då hinner jag ju aldrig med. Men antar att jag tränade ögonen, för jag typ såg lite suddigt för jag hade konsentrerat mig så mycket på att följa bollen. Det går ju så j*vla fort!! Hinner ju inte hitta bollen innan den försvinner igen! Så stog mest bara där och följde bollen med ögonen. Sen om jag väl får bollen får jag panik och slår iväg den. Alla kommer ju bara springandes mot en och kommer ju ta den iallafall.. Så ska väl försöka träna lite imorn istället:)





sista ridturen tillsammans på ett tag

Idag vart det en tur i skogen. Inte vilken tur som helst. Utan den sista tillsammans med Tara på kanske ett helt halvår.. Det va en riktigt mysig tur med pigga och glada hästar! För er som inte vet ska min syster iväg på en halvårspraktik i skåne, så det är ju inte så att hon kan komma hem så ofta. Vi ska nog åka dit heljen på höstlovet och sen kommer hon förmodligen hem till julafton:)


det som gjorde min plånbok något lättare

Här är grejerna jag köpte. Det är inte lätt att ta med min skitkamera för den bara dör hela tiden! Så dom här får duga:)

En mobilväska som jag letat efter i vet inte hur länge. Stog i kön på monki för att köpa kläderna så såg jag den och var bara tvungen att ha den oavsett pris typ! men tror den kosta 180. Och bältet köpte jag på bikbok, har även velat ha ett sånt ett tag men aldrig orkat köpa för det känns så dyrt för ett litet bälte.. men det va 30% rea på hela äffären, så då kosta det bara 60 kr! happy!



topp från bikbok, 259 kr.




stjorta också bikbok, 299 kr. Färgen på den här bilden stämmer inte så bra, den andra är typ exakt som i verkligheten.




en till stjorta fast från cubus, 299 kr.




topp från monki 250 kr, färgen stämmer bättre på andra bilden.




T-shirt också från monki, 100 kr.




och sist en tröja från monki också, 350 kr.



Happy!

Godmorgon på er! Idag är jag glad, vet inte varför, men är det iallafall! Åkte ju som sagt till burgerking igår, men sen drog alla förutom Lisa vid typ 8 och ingen av oss hade nån lust att åka hem. Så vi satt kvar där ett tag, sen gick vi till maxi och köpte lite godis och sen hem till Lisa för att kolla på vampyrer suger. Hahah, rolig!!!

Nu ska jag dra iväg på tävling med min fina syster till Heda, hörs sen! Lägger upp bilder på kläderna jag köpte igår när jag kommer hem:)

Glad chey!


jag gillar att handla

Hej hej alla! Lyckades aldrig blogga igår. Hade ingen lust. Och idag har jag haft fullt upp. För vi har nämligen vart i linköping och skojjat oss! Köpte en del grejer idag också. Kan lägga upp det senare eller imorn, för nu ska jag till buger king med trevligt sällskap:)


det ändå som hindrar dig är dig själv

Kom på att jag inte skrivit nått idag än. Men har inte haft så jättemycket tid vid datorn idag. Åkte till stan med Tess, Lisa, Malin, Mathilda och Jennifer ett tag. Sen hem vid fyra, hade tänkt att rida direkt men det blev inte det förens halv 6. Vi höll på att grejja lite med den nya hästen som kom. Sen direkt när vi ridit så gick jag in och gjorde läxorna.. Men det var ändå rätt okej läxor, inte sånna där pain in the as läxor. Imorn drar jag till Lisa efter skolan. Vi ska hyra en himla massa filmer och ha det lite smått asmys! Så vet inte om jag uppdaterar nånting. Kanske från mobilen eller så snor jag hennes dator;)


smile

Gud vad skönt! Nu är allt klart, bara att slappa ikväll! Eller, har inte haft så många sysslor direkt men ändå. Slutade 1 idag (yey!) Då drog jag direkt till gymmet och brände förhoppningsvis lite fett. Sen gick jag till Therese och Mathilda som satt på lilla hem (som vi alltid gör..) Men hade faktiskt inte ätit nån skollunch för orkade inte stanna kvar på skolan när jag hade slutat. Har lektioner ända tills 1, sen slutar vi. Men hade köpt en macka innan så dog inte av svält. Men va rätt hungrig efter jag tränat så köpte en stor baguette och en chokladboll. Mums!! Sen när jag kom hem gjorde jag läxorna direkt. Så nu är det bara slapp som väntar!





Bli inte rädda nu...

...men jag är jevligt biff asso!



men jag e snel..


electropop

Heej jag heter Amanda och jag är beroende av wordfeud! Fast antar nog att det inte bara är jag. Nästan vart jag än kollar hör man "yes!! jag kom på ett ord!!" hahah! Fast det måste ju ändå va bra för man blir smartare. Idag åkte jag iallafall hem efter skolan för att ta en liten ridtur i skogen. Roligt! För nu var det sjukt länge sedan jag fick rida där. Så nu ska jag bara slappa resten av kvällen!!

Snart är det dags för idol, då ska vi hålla alla tummar vi har för att Leo ska gå vidare!! Annars är det ju ingen ide att kolla. Det känns så konstigt att se någon på teve som man ser typ varje dag i skolan... Men hoppas på att jag inte gör det länge till, för han ska komma till fredagsfinalerna!



min bebis<3

--

Don’t cry because it’s over. Smile because it happened.

Never regret. If it's good, it's wonderful. If it's bad, it's experience.


quotes

Det här är mina absolut favvoritcitat! Den som är överst är bara en liten del av en lång, men tyckte det lät bra för sig själv.

Be yourself-everyone else is taken, äntligen har jag hittat det citatet jag verkligen vill tatuera in. Har hittat många jättebra, men de har varit lite för långa och när jag funderat ett tag så ångrar jag mig. Men det där va så sjukt bra, när jag lästa det första gången så känner jag nu att min reaktion när jag läste det betyder att det är den som är rätt. Det är ett sånt där jag letat efter.


men kommer väl förmodligen inte få göra den förens jag är 18 för mamma och pappa.. men just nu känner jag att jag nästan gör vad som helst för att få göra den.. Har velat ha text på ryggen, under nacken hur länge som helst. Nu när jag hittat det citat jag verkligen vill ha

knasiga häst..

Kom typ precis in från ett sjukt jobbigt pass i ridhuset med Fiona. Det va hennes andra pass från vilan med ridning under ryttare. Så hon va ju skapligt stark... Så ska vi bara skritta och galoppera. Hon va så sjukt stark och bara sprang och sprang och sprang, så vi skulle galoppera henne trött. Vilket tog ett tag.. Så sen när jag hoppa av, asså mina ben skaka! Hon armarna va skapligt möra de också. För har ju inte ridit på ett tag nu eller tränar lika hårt som jag gjorde förr. Så det är sånt man får ta. Men det är ju gött ändå!

inte idag


...

När man har det som bäst, det är alltid då det krashar. Hade det perfekt, absolut inget va fel. Men livet verkar inte va menat att va perfekt... smågrejer kan krasha hela systemet, även de allra minsta grejerna som egentligen inte behöver betyda något. Men även de små sakerna är viktiga delar i systemet, alla delar måste funka. Men för tilfället har en kabel gått av. Den kanske går att laga, kanske inte. Men nu när det för tillfället är trasigt.. får hoppas att teknologin har kommit så långt att det går att laga det här.


Crazy beautiful life

Igår gick jag, Malin och Tess på en promenad. Då slog det mig en sak. Klockan stog på 22.22 och då brukar jag alltid säga att man får önska sig en sak och naturligtvis gör ju jag det också. Men jag kunde inte komma på vad jag skulle önska mig. Allt är redan så perfekt. Även fast det har hänt lite saker den senaste tiden så kan jag ändå inte komma på något. Då kom jag på ett citat som jag la upp på bloggen för ett tag sen och jag har lyckats uppnå det..

If I had one wish, it would be to not have a reason to make one.






haha mamma<3

Lilla mammsen verkar ha saknat mig. Sov som sagt hos tess i torsdags och igår tills idag så va ju inte hemma nått alls igår. Men nu är jag det och jag lever!

Eva om inte haft någon dator:
Kul att få se dig på bild om inte annat


Eva
 om inte haft någon dator:
Skit jag fick visst inte se dig på bild:(
   


inte haft någon dator

Heej, har inte kunnat updatera något för jag har inte haft någon dator och gillar inte att göra mms inlägg. För är så dålig på att korta ner texter. Har inte haft någon dator för igår sov jag över hos Therese och har inte åkt hem än, ska sova här inatt också. Men nu snor jag hennes dator. Men finns ju inte mycket att säga direkt eftersom jag bara vart här typ och i skolan. Men imorn updaterar jag mer för då ska jag hem:)

snor en bild från tess, söta ungar!


duktigt av mig

Idag hade jag en asslapp dag i skolan! Börja 10.05, sen en lektion och sen lunch i typ 2 timmar. Då drog jag, Mathilda, Tess, Lisa och jennifer och käka pizza. Gott!!! Sen hade jag två slappa lektioner och sen sluta. Efter skolan åkte jag till Tess och Lisa som satt på fiket, men för en gångs skull köpte jag faktiskt inget! stolt tjej här! Sen efter det drog jag till gymmet och träna bort pizzan jag åt..



vi är nog snart igång igen

Nu vet vi nog vad problemet är med min lilla hest. Om jag fattat rätt av mammsen så har hon tydligen gott omkull nångång i hagen och gjort sig illa. Så det är därför hon stjutit över mig till höger när jag hoppat och lite annars också. För att underlätta vänstersidan. Så nu har hon fått lite nålar och så i sig och har ett litet "igångsättningsprogram". Måste kolla med mamma igen hur det va så jag inte skriver nått helgalet. Men det känns rätt bra ändå. Vi ska nog va igång snart igen:)


--

Life lives, life dies. Life laughs, life cries. Life gives up and life tries. But life looks different through everyone's eyes.


tävlingsdag

Har varit på tävling hela dagen med jennifer på Rappestad. Roligt, men jobbigt för det höll på så länge och hade bara med mig 30 kr så hade bara råd med en hamburgare utan dricka på hela dagen. Men jag lever ju och sitter här och skriver. Men det va även sjukt kallt! Fast till sista klassen kom det aslite sol nån sekund och det värmde lite. Men skitsamma, det va roligt! För resultat får ni läsa på Jennifers blogg:)

en bild på Jennifer och Pingen från i vintras:)

så kan det gå när man inte vet vad man ska göra..

Yo foks! Sitter här och har lite tråkigt. Men vet ni vad man gör då? Jo, då tar man upp mobilen och har lite kul...

Först sitter man i soffan och tar egobilder



Sen ringer telefonen



Den människan frågar efter ett cepekort



Sen när det kortet inte duger blir man arg och hotar med en kniv



Människan katar så man blir ännu argare



Men människan slutar aldrig kata så man går till attack!



Men sen när människan råkar dö så blir man allt förvånad



Sen efter allt slit så blir man hungrig



måste provsmaka först så den inte är giftig



japp, den går att äta



oj oj vad klockan går, tiden går gort när man har kul



jaha, det va allt för mig denna gång, vi ses!


--

Take a chance and never let go. Risk everything, lose nothing. Don’t worry about anything anymore. Cry in the rain and speak out loud. Say what you want and love who you desire. Be yourself and not what others want to see. Never blame anyone else if you get hurt because you took the risk and decided who was worth the while.


slaaaaap dag!

Idag har det verkligen varit den slappaste dagen på länge! Kommer till skolan vid åtta och sen får vi veta att läraren vi ska ha två lektioner med va sjuk, så vi hade sovmorgon till 10.10. Men det vart ju inte mycket till sovmorgon men det va ändå asgöttigt! Så sen hade jag bara två lektioner kvar. Inte dom jobbigaste direkt heller. Sen efter skolan drog vi och åt efter skolan. Asgott!! För struntade i att käka på skolan eftersom vi bestämmt att äta ute efter så va så sjukt hungrig så jag trodde jag skulle dö ett tag! Äter typ inget till frukost för det går verkligen inte, inte sen att tvinga i sig! Så hade vart utan mat i sju timmar sedan frukosten som inte va så mycket direkt. Men då blir maten desto godare! Sen va jag på stan till typ halv sju. Det är tur att det finns nått som kan få dagen att gå:)

Lite mobilbilder från dagen:)











men....vad gör du då?

Hahah, har fått det där i huvudet! I min klass är det några som jämt säger så. Läraren börjar i slutet av lektionen och säger "jaha, har ni några frågor?" Så säger dom "men...vad gör du då?" Haha, låter inte kul, men de säger det på ett soligt sett!
Iallafall, efter skolan drog jag och fika lite med tess en snabbis för att sedan köra ett litet träningspass. Riktigt göttigt, var ju ett tag sen nu. Igen.. hehe, men ska verkligen försöka att bli bättre igen! För har ju extra mycket tid nu med när Fiona vilar. Hoppas hon blir frisk snabbt!:)


byebye

Snart är det dags att dra till skolan. Ska bara göra iordning mig sen är det bara att åka.. Men så farligt är det inte, det är bara att onsdagar är sjukt jobbiga och med så sen lunch så hinner jag typ spy av hunger innan jag ska äta. Sen när man väl ska äta är man inte hungrig längre.. Hörs senare!


ryser i hela kroppen

Asså finns det nån med finare röst? i så fall skulle jag vilja veta!


min stackars hest:(

Stackars lilla Fiona har fått ont i ryggen igen.. Men vi har redan bokat tid till vetirinären för hon ska skos på torsdag. Så de ska kolla igenom musklerna då. Dör om det skulle vara nånting!!!

vet att jag ser ut som ett missfoster men Fiona är söt..




lite bilder










resultat

Hann inte skriva igår hur det gick. Kom in  vid halv fem så skulle jag åka iväg för en sista myskväll på varamon. För de sa ju att det skulle va den sista varma dan. Så det va mys! Lägger upp några mobilbilder sen.

Det gick egentligen rätt bra på tävlingen. Tycker jag. Felen var inte stora som jag bryr mg om. Det är sånt som händer ibland.

1 m, 11 fel. Hon va så sjukt stark igår!!!! För hon hade ju inte hoppat på ett tag så hon va rejält hoppsugen! Ettan gick bra. Sen till tvåan va det ett täcke sen fem galoppsprång på en båge till en oxer. Och lilla Fiona tyckte att den där oxern va väldigt läskig. Så när hon hoppa räcket titta hon på oxern redan då och släppte bena, så hon rev det. Vart väldigt paff, men fick ju min förklaring. För hon stannar verkligen aldrig. Förutom om man kommer jättestort och bara släpper henne. För då springer hon på sidan. Men nu tvärstanna hon. Det har hon aldrig gjort förut. Men jag vart varken besviken eller sur. Det är ju sånt som händer liksom. Ingen stor grej. För sen efter det hoppa hon verkligen jättefint! Så är jättenöjd ändå!!:)







inte riktigt än..

..men snart åker vi. Börjar taggas men måste lyssna lite mer på musik. Musik är faktiskt det ända om verkligen kan tagga mig. Annars blir jag bara seg. Önska mig lycka till!:D

idag blire den här outfiten:)


vart ändrade planer

Det vart ändrade planer igår. Hade ju tänkt att stanna hemma men drog till Tess istället i sista stund. Vi myste och snacka mest. Eller ah, vi hyrde tre filmer. Fiona fick vila för mamma och Annie var på tävling.

Idag kom jag hem vid tre. Käka och slappa lite ett tag sen vart det en liten tur i skogen. Hon var typ spänd över allting idag. Men på en sträcka var hon fin. Då hörde hon inga läskiga ljud. Nu är även med hjälp av snälla mamma allt iordning gjort tills imorn. Tror inte jag nämt det än. Men ska tävla i Rappestad imorn. Blir bara 1 m. Ska bli riktigt kul!:)



stereo hearts

Hej, seg chey här. Slutade skolan 3 idag.. Efter det drog jag och Tess till stan och fika lite och kolla lite. Men hon skulle iväg ikvall vilket jag inte hade nån lust att följa med på. Skulle bara kännas som att jag trängde mig på, för jag känner knappt ens dom. Så det får bli hemmakväll idag. Får väl störa lite folk med sms sen;)


Dag 8

dag 1 - en bild när du ramlar av
dag 2 - en bild som väcker många minnen
dag 3 - en bild på dig och den du älskar mest
dag 4 - en bild när du hoppar
dag 5 - en bild där du är som allra lyckligast
dag 6 - en failbild
dag 7 - en bild på någon som betyder allt för dig
dag 8 - den nyaste bilden på din häst
dag 9 - en bild på någon du saknar
dag 10 - en gammal bild
dag 11 - en ny bild
dag 12 - en ful bild



ne, jag kom inte stort..

inte hänt mycket

Ne, som rubriken säger har det inte hänt mycket här.. Skyndade med efter skolan idag för att rida. Sen var egentligen planen att åka in till stan för att träna, men jag orka verkligen inte. Det var så konstigt. För jag ville jättegärna träna och så hade jag tänkt att sola (<3!!!!) lite, men jag orkade verkligen inte! För vi ska ta gruppfoton imorn också. För vi tog klassfoto och så igår och så fick man ta gruppfoto imorn för de som vill. Och det ska vi göra. Så tänkte att det kanske kunde va lite finare om jag va lite brunare. Men som sagt så orkade jag verkligen inte packa väska, tanka moppen och sen åka in dit och sen hem igen. Så ne, träna ska jag göra imorn så kanske solar då elr nått.

Ridningen var iallafall lika rolig idag som igår. Ville inte sluta! Ibland kan det va bra att ha nån veckas uppehåll för då inser man hur kul man tycker det är! :)





Det är helt sjukt vad jag älskar dig! <3

ny header

Kände för att göra en ny, för var onöjd med de bilderna jag hade på den andra, ville ha mer sommar!:) även fast det snart är vinter..



Tycks?:)

RSS 2.0