sista oktober

Har inte haft tid eller lust att skriva så mycket de senaste dagarna. Hade i alla fall askul i Ullared i tisdags. Lyckades hålla mig från att inte handla alltför mycket. Är väldigt nöjd med mina köp. Det var väldigt mycket folk, men hade inte väntat mig något annat eftersom det är lov. 
Igår var det onsdag. Började dagen med lite mockning, kolla när syster hoppträna. Sen lite gymtime. Gick gryyyymt bra igår! Armar och ryggen dödades. Sen lite senare var det hoppträning för mig. Var övningar vilket kändes bra för Fionas del. Men hon var ganska stökig både på framridningen och framhoppningen. Men när vi fick vänta en stund på att hoppa det som en bana sen så hade hon lugnat ner sig, så det funkade riktigt bra. Så blev nöjd tillslut. 
Idag tömkörde mamma Fiona litegrann medans jag hade lite ärenden i stan och passade sedan sen på att träna lite medans jag ändå var där. Idag blev det benens tur. Men tog det lite lugnare idag då jag kände av passet igår ganska mycket. Så pressade inga tunga vikter. Annars har det inte hänt något speciellt idag. Kollat lite film, scary movie 5. Var sådär, men ändå helt okej. Hade hoppats på mer. Kollade även lite ponny hoppträning nu på kvällen. Har även försökt skriva lite på mitt arbete och usch vad segt det är.. Tur att jag blev typ färdig innan lovet för det är svårt att starta skolhjärnan såhär på lovet.. Länktar bara till nästa lov nu! Hahah! 

 

imorgon!!

Wiiee äntligen är det kväll! Imorgon åker mamms, jag och syster till Ullared! Ska bli så himlans kul! 
Började i alla fall dagen med att mocka åt tanterna, in och käka frukost. Sen ut till stallet igen och red ut en sväng i skogen innan regnet som skulle komma senare på dagen. In, bytte om och åkte in till stan för att gymma. Gött! Sen fick det bli lite mys hemma inne framför film med popcorn. Senare lite handling tills imorgon, men köper det gottiga där nere tänkte jag, hähä! 


fredaaaag!

Åh så skönt det ska bli med lov, äntligen! Hade knappt en skoldag idag. Började 09.40 med en lektion som vi inte gjorde ett piss på, sen en psykologilektion där vi fick tillbaka ett prov och den nya läraren vi ska få presenterades. Sen slut. Men det var skönt, hellre en sån dag än en heldag. Så slutade väldigt tidigt, åt lite i skolan först och sen till gymmet. Underbart! Sen cykla hem, lämnade cykeln där igår och ville få hem den. Kändes lite jobbigt, men det gick. Det är inte så himlans långt. Sen nu hemma tog jag mig ett lite eftertränings mellis. Kaffet satt sjukt fint till det! Nu väntar jag mest på att mamma ska komma hem så fixar vi stallet som vanligt och så ska Fiona tömköras. Sen blir det fredagsmys på det!

inte långt kvar nu pappsen!

 

bara imorgon, sen är det looov!

Hoppträningen gick verkligen ritkigt bra igår! Allting bara flöt på, inget som strula. Så det kändes väldigt bra! Tog det lite lungt senare på kvällen. 
Idag började jag dagen med att gå upp ganska tidigt för att hinna mocka och in till stan för att träna innan skolan. Himlans bra gick det idag! Nytt PB i knäböj, yey! Går riktigt bra nu! Sen in till skolan i alla fall för en lektion, slutade och så åkte vi brudar in till stan för en fika och lite jobb med gymnasiearbetet. Skönt att inte BARA plugga när vi går till stan.. Ska bli så sjukt äckligt skönt med lov så orden räcker inte till. Dock kommer jag få skriva på inflationsarbetet på lovet, men det är helt okej. Kommer även nog försöka börja läsa i engelska boken..

sant.
 

Massor förlåt och Grattis!

Vill börja med att be om ursäkt till min älskade morfar för att jag inte ringde och gratta dig på födelsedagen igår. Förlåt! Tänkte på dig hela dagen och att jag skulle ringa men det dök bara upp i hjärnan att jag skulle ringa på tillfällen då det inte gick.. T.ex under lektioner, på gymmet och när jag red.. Men du ska veta att jag ändå tänkte på dig massor! Så ett sjukt stort GRATTIS till dig i efterskott! Du är den bästa morfadern jag kan önska mig! 
Annars igår, så gymmade jag som sagt efter skolan. Blev armar och rygg och det börjar kännas riktigt bra! Känner mig redan mycket starkare trots den korta tiden jag hållt på än så länge. Bevis på att jag gör rätt! Sen hem, bytte om direkt och gick ner till stallet. Mocka snabbt och mamma och jag samarbetade att göra iordning så vi fort kunde åka upp till nyrk för att rida lite en kortis. Bara vatten och gegga i skogen och på vår bana tyvärr... suger, men jaja. Får va glad för den tiden vi haft utan regn. Sen var det dags för mat, gjorde mackaroner och min asgoda köttfärssås. Mums! Efter det var det bara att sätta sig vid datorn för att försöka skriva lite på inflationsarbetet. Slut på den dagen!

Idag är det först skola till halv fyra, sedan efter det är det hoppträning som gäller! 

 

senaste tiden

Har inte skrivit på ganska många dagar nu men har inte haft någon lust eller så mycket tid. Har varit lite blandat de senaste dagarna. Plugg, gym och tävling! Både för syster och mig. Annie tävla i lördags, gick bra! Så duktiga så. För mig igår gick det också väldigt bra, är väldigt nöjd!

110 cm, 0+0 fel, 7:e plats: Äntligen(!!) satte jag min första 0+0 runda! Väldigt nöjd med rundan överlag måste jag säga. Fiona skötte sig jättebra! Mamma kunde fixa henne helt själv medans jag gick banan. Det trodde jag aldrig skulle gå för inte så länge sedan. Har inte så mycket mer att säga om den klassen, det kändes bra. Jagade inte tiden i omhoppningen. Satsade mer på en bra runda och för att spara på henne till klassen efter.

115 cm, 4 fel: Nöjd med den rundan också faktiskt. Fick ett knasigt hopp på 3:an så tappa båda stigbyglarna, haha! Men hade sjukt lång väg till 5:an så hade tid på mig att fånga dem. Fick en rivning på 8:an, berodde nog på att dels var Fiona lite trött och jag var nåågot osäker på vart jag skulle, så tappade fokus lite grann. Men är ändå som sagt nöjd! Gillar att tävla på vikbolandet.






orkar inte..

Usch vad jag är trött på allt som har med skola att göra.. Hinner aldrig bli färdig med något förens något nytt stort ska komma. Imorn har jag svenskatal, får gå som det går känner jag.. Fredag psykologiprov och en inlämning som handlar om inflation. Jobbat en hel del med det både idag och igår och nu orkar jag verkligen inte mer. Usch, vad det är tråkigt! Har ju precis gjort ett arbete i samhäll, OCH haft ett seminarium.. Vill ha loooov!! 
Annars igår, så gjorde jag inte mycket mer än att rida lite på ridbanan och jobbade med arbetet. Idag blev det en tur i skogen och jobba med arbetet. Vill bara bli färdig NUU!

 

No Pain No Gain!

Hade en väldigt rolig och trevlig kväll igår! Trodde jag skulle vara tröttare än vad jag va men var hyffsat pigg hela kvällen faktiskt. Det vara bara pendeln hem jag blev rätt seg. Kom hem lite efter halv 4 och la mig typ direkt. Bara tvätta bort smink och borsta tänderna. Men hade ändå stallt klockan på halv 8 för att åka till nyckelby och kolla på klubbkamraterna som red dressyrtävling. Sova kan jag göra i framtiden. Sen hem, red ut en sväng med Fiona och annars har det inte hänt något speciellt. Tagit det lite lungt för att spara energi till gymmet idag. Taggar ashårt!! Blir dubbelpass idag! Först ren styrketräning och sen boxning. Har dock ingen kompis att köra med men det är oftast flera som inte har det som man paras ihop med. Annars löser det sig. Ska bli kul i alla fall! 



Hahaha! SANT!
 

Just do it!

Har inte haft någon direkt lust att skriva något men nu tänkte jag ta lite tid! I torsdags hände inget speciellt. Tränade på mogonen innan skolan. Eller innan skolan och innan skolan, klassen skulle till övralid för att gå en guidad tur. Var inte det mest intressantaste jag gått på, men aja. Efter skolan jobba vi lite med gymnasiearbete och sen hem för en liten tur i skogen. 
Igår var skoldagen helt okej. Ett asjobbigt seminarium men klarade det i alla fall. Så himla skönt att bli av med den skiten.. Sen hem, åt lite mellis och sen jätterolig hoppträning på markebäck för Anna Emanuelsson. Åh så kul och länge sen det var! Gick så himla bra! Verkligen bra! Fin på framridningen och fin, känslig och lyssnade bra i hoppningen. Var övningar, vilket är jättebra för Fiona. Förr var det sjukt jobbigt med övningar med Fiona, men hon har blivit sjukt mycket starkare nu så kunde rida dem normalt för en gångs skull! Haha! Det var lite blandat med hoppa på volt, hoppa bockar, bom innan och efter en oxer mm. Så ja, det var sjukt kul och det gick kanonbra!

Idag har jag än sålänge mockat i stallet, vart på gymmet och kört spinning. Gött var det! Blir en promenad med Fiona idag för övrigt eftersom det var hård träning för henne igår. Och ikväll blir det festligheter så fina Lisa fyller 18 imorgon!

 

no one can controle me

Vilken känsla att inte behöva plugga på nått ikväll! Inte hänt ofta den senaste tiden.. Fick tillbaka ett arbete som jag nästan var säker på att det hade gått skit på, men fick C?! Vart jättechockad men sjukt lättad. Hade världens äckelmorgon så det räddade dagen.. Hade jag fått F så hade jag åkt hem. Ingen tvekan. Så tur det! Annars hade jag ett religionsprov i skolan. Svårt att säga hur det gick, men klarar det i alla fall, det vet jag.
Sen på eftermiddagen när jag kom hem så var det hoppträning på schemat. Hon kändes väldigt fin idag faktiskt! Både framridning och hoppning. Var lite blandning av övningar och linjer. Roligt och nödvändigt!

 

8:e Oktober

Vet aldrig hur jag ska börja ett inlägg. Orkar inte tänka längre, behöver lov, haha! Igår var det en slapp dag i skolan, bara en vettig lektion typ. Slutade efter lunch och åkte in till stan med brudarna för att plugga till provet idag. Får se hur det går.. Annars fick Fiona vila och jag körde ett litet pass på gymmet. Hem och plugga ännu mer kändes det som.
Idag blir det lång skoldag till halv fyra, men den blir nog inte jättejobbig tror jag inte. Fiona ska få gå ett pass på ridbanan och prova nya betten.

Lite bilder jag fota i söndags.

 
 

6:e oktober

Hejsan kompisar! Blä, måndag imorn och en vidrig vecka.. Har sjukt mycket i skolan.. Argumenterande tal som ska vara klart till imorn, prov tisdag och onsdag och ett seminarium på fredag, usch. Men jag ska nog klara det. Har ridit en kortis i skogen idag på förmiddagen. Hon var lite trött efter ett hårt och långt pass i skogen igår. Så imorgon blir det vila för hennes del! Kommer ju behöva plugga en del då.. Provade även ett nytt bett idag. Ett nathe kombinationsbett. Alltid lite svårt att bedöma nya bett när jag provar dem i skogen med Fiona. Men den känslan jag fick av det var väldigt bra! Hon lyssna på det bra och var samtidigt mjuk och nöjd med det. Så det ska provas på ridbanan på tisdag och på hoppträningen på onsdag. Ska bli kul att prova! 

Annars nu händer det inte så mycket. Väntar mest på att tiden ska gå. Ska väl plugga lite en stund och sen ska jag in till stan för ett träningspass. Kul ska det bli! Pappa springer även broloppet idag. Hade gärna också sprungit men hela det loppet är för långt och då känns det mobbat att springa ett kortare. Och har ingen lust att betala  pengar för att springa heller som jag lika gärna kan göra gratis i skogen;)


Här är bettet jag prova.

 

det är dags för fredagsmys!

Har det riktigt fredagsmys idag! Stackars mamma är jättesjuk så har fått ta hand om en del själv hemma. På morgonen innan skolan mocka jag åt tanterna. Gick väldigt kort dag i skolan, sluta 2 så det var ritkigt skönt! Åkte in till stan och gymmade en stund! Gick riktigt bra! Hade planerat mage och rygg + i princip hela armarna. Men fick lite halvt strunta i magen för hade fortfarande lite träningsverk efter allt skrikande. Men körde lite olika plankövningar med rörelser så armarna och ryggen fick jobba. Sen rulla det på svinbra. Är så galet motiverad och blir så glad av att vara där. Sjukt hur mycket jag saknat det.. Handlade lite på östensson innan jag åkte hem. Sen åt jag ett litet eftertränings mellis och sedan ut till stallet. Strösslade och tog in hästarna. Grejade lite medans Fiona åt lite av sin mat och sen var det dags för ett pass på ridbanan. Gick bra och dåligt. Mest bra ändå. För hon gick väldigt avspänt och fint men hon var väldigt springig.. Men hon har ju ändå vilat så då har jag förståelse och gör det bästa av situationen. Även fast det näst intill kokar inom mig! Hahah! Sedan när jag kom in var det bara att ställa sig och laga mat. Ost och skinkfylld kyckling med potatis och stekta grönsaker fick det bli. Myste även till det med lite popcorn nu till Idol. Mys!

Bokade även biljetter till nästa års Göteborg Horse Show igår! Yey!! Länktar galet!

söta tanter imorse
 



fredag!!

Tre galna dagar i skolan är över. Alla är vänner igen, eller vad man kan säga. Skönt ska det bli att bara få gå en vanlig dag i skolan utan massa skrik, springande osv. Men känslan på onsdagen, att vi faktiskt vann draget var helt sinnes! Tror aldrig jag skrikit så mycket i hela mitt liv. Det går inte att beskriva känslan med ord. När jag märkte att vi hade övertaget och skulle vinna växte nått vilddjur fram i mig eller nått! Ne, galet var det i alla fall. Att äntligen få bryta trenden efter att natur vunnit 5 år på raken. Sen på kvällen var det försoningsmiddag. God mat och trevligt var det. Men åkte hem tidigt för var så sjukt trött.. 

Lite bilder från dagarna!

 

Här kommer S:3 glada gäng!

Gud min hals asså! Fattar inte att jag lever! Draget denna vecka, vilket är så sjukt kul! Har skrikit och spexat hela dagarna i skolan och imorn är äntligen själva dragetdagen. Skulle va så galet om vi vann. Men det gör inte så mycket om vi inte gör det heller. Har bara haft så jäkla kul de här dagarna så det spelar verkligen ingen roll. Har kameran i skolan, tog bilder igår men fick inget tillfälle idag tyvärr.. Tråkigt, men kan kopiera från andra. Var roligare tema igår tycker jag. Men imorn blir det massa bilder!

 

RSS 2.0