det finns inget ont som inte för något gott med sig

Åkte hem efter skolan för var så trött i kroppen så orka inte träna. Så åkte hem och satte på en film. Abduction hette den med Taylor Lautner. Riktigt bra! Ska väl plugga lite och sen vid 6 är det styrelsemöte på klubben som gäller.



28. Någon som älskar dig

Min familj och vänner och jag älskar dom tillbaka.


det går bra nu

sprungit klart nu då. Känns som att konditionen börjar bli riktigt bra igen. Sprang först 5 km på 20 minuter och 38 sekunder. Vila lite och sprang ytterligare 5 km. Hade tänkt att springa lite långsammare och lugnare i slutet men det blev inte så. Trodde jag gjorde det men det gick fortare. 20 minuter och 33 sekunder. Inte så jättestor skillnad men ändå. Hade ju tänkt att springa långsammare så det var bra.


don't stop push it now

Drar mig ut i skogen för en liten springtur. Orkar verkligen inte åka in ända till stan bara för att träna. Det blir imorn istället efter skolan.


Vår nu tack!

Har gått en mysig promenix med Fiona och Annie med Tara i skogen. Så himla tråkigt att inte kunna rida ut... Det är verkligen fruset och knöggligt överallt. Finns några ställen det är plant på i några meter iallafall men det går ju ändå inte att trava eller galoppera för det går så hårt på lederna. Så antingen får det komma snö nu eller så får det bli vår! Om jag får välja tar jag gärna vår. Blir lite tråkigt att allt man kan göra i skogen är att gå promenad..

Fiona har fällt så mycket päls nu så hennes "prickar" börjar komma fram på halsen. Mitt i vintern, haha.


27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år

hoppa över 26 för har faktiskt ingen aning om hur mina vänner skulle beskriva mig. Snäll och glad, men mer vet jag inte.

Om 20 år vill jag ha en familj med två barn och världens bästa kille. Bo i ett fint hus här i motala och kanske till och med ha gift mig. Jag vill ha ett bra jobb med så bra lön som möjligt. Jag hoppas på att fortfarande kunna hålla på med ridningen och att barnen också vill rida. Mer frågar jag inte om. Allt som behövs, en fin familj.



spanien och bränna <3

farligt på vägarna

Nu har jag övningskört för andra gången. Värsta proffset är jag! Kört på en riksväg i 80 km/h, tror inte det var mer. Jag körde i en liten rondell och så träna jag på att starta i en brant uppförsbacke. Inte det lättaste jag gjort men känner mig asbra för att vara andra gången jag kör. Men det ska nog gå bra sen när jag kör upp. Har verkligen bestämmt mig att jag ska ta det direkt efter jag fyllt!


Tackar tackar

Fick lite fina presenter idag. Vi fick lämna tillbaka ett täcke på travshoppen som Fiona hatar och vi redan har ett så vi har ingen användning av det nya. Så vi valde massa andra småsaker för att ta igen priset eller vad man kan säga. Så jag fick ett par handskar och ridstrumpor av priset som vart över. Sen åkte vi till sharpman och jag hade inte fått nån födelsedags pressent av Annie än så fick välja en där. Och det ända som finns till ett hyfsat presentpris är strumpor. Så fick ett par till med mig hem. Tack så mycket mamma och Annie!


myyskväll

Hade myskväll här hemma igår med tjejerna så därför ingen updatering. Vi laga mat, dansa, skratta och hade jättekul! Sånna här kvällar bara med tjejerna behövs verkligen nån gång ibland. Bara kunna snacka och ha roligt med dom man känner allra bäst.





1 år, 52 veckor, 365 dagar

Från och med igår har jag haft Fiona i ett helt år. Ett helt fantastiskt år med den bästaste som lärt mig så mycket hon bara kan och jag ska lära mig ännu mera med flera år till. Har verkligen fått tag i den bästa hästen för mig. Älskar henne massor även fast hon kan va lite knasig ibland.



Utan dig skulle inte mitt liv vara fulländat. Det är du som gör hela vardagen ovh du finns alltid där för mig. Så länge du inte lämnar min sida kommer jag aldrig lämna dig.

25. Någon jag träffar vardagligen

Träffar en hel del folk vardagligen. Men det är alltid klassen många andra som ni vet vilka ni är kan man säga.


I am my own worst enemy

Slapp dag i skolan med träning efter. Göttigt! Åkte hem direkt efter och gick en promenix med kusen med mamma som gick med Tara också. Alltid lika mysigt. Sen åkte mamma och jag upp till nyrk för att kolla när bästaste Harry hoppade.

Mamma och Harry <3


ser det som en ära

Idag fick jag lyssna för andra gången på Benny Grünfeld och det var lika intressant den här gången. Nästan bättre för nu satt jag så nära det bara gick. Jag kommer verkligen aldrig förstå vad han har genomgått. Har aldrig hört något så fruktansvärt och han är så stark. Han blev dödsdömd TRE gånger under lägret och överlevde alla tre. Hela hans familj dödades förutom hans bror som dog i hjärtinfarkt 2008. Det enda han fick och äta om dagarna var en liten bit bröd och soppa som var gjord på gräs. Han fick varje dag se andra människor som hängdes eller som förvisades till gaskammaren. Han arbetade på ett läger som var byggt för att döda människor. Han berättade om en vakt som misshandlade en man till döds med en spade. Han slog så hårt att skaftet gick av. Endast för den stackarn ville ha lite mer mat. De gick 120 km i sträck utan att sova så han gick samtidigt som han sov. Han överlevde lägret tack vare att han kunde rita. Annars hade han nog inte levt idag. Samtidigt som det är hemsk är det så intressant att lyssna på honom. Hade så gärna velat stanna kvar och prata med honom efter men hade jättebrottom hem.. Men jag ser det som en ära att få ha lyssnat på honom.


24. Mitt motto

svårt att välja ett..

Våga vad dig själv så slipper du alla bekymmer

Låt ingen hindra dig, gör vad du vill när du vill

Dröm inte ditt liv, lev din dröm

Det finns inget ont som inte för något gott med sig

Osv, har hur många som helst och skulle kunna komma på hur många fler som helst.


riktigt bra känsla!

Gick riktigt bra på hoppträningen idag. Både häst och ryttare skötte sig. Är aldrig nöjd med nått jag gör men börjar bli lite nöjd med min ridning faktiskt. Är väldigt säker och bra avståndsbedömning. Det är ju självklart mycket att träna på för alla som man kan bli bättre på.
Fiona var väldigt fin i galoppen. Helt av från handen och kunde ändå galoppera kort. Hon blir alltid väldigt stark i hoppningen men ändå kontrollerbar. Så fick en bra känsla och fick till många riktigt fina språng! Höjer inte upp hindrena nått direkt än. Utan ligger på 100-110. Känner att jag inte behöver hoppa högre än eftersom det ändå inte är några tävlingar förens i slutet av mars.

Min häst lyckades även med det omöjliga idag. På ett språng använde hon sina framben så mycket så hon knäppte upp martingalen. Vi trodde att den hade gått sönder först, men hon hade böjt in bena så mycket så hon öppna den så den lossa. Hahah, ja hon lyckas med det mesta min lilla häst. Hon försökte även bocka idag igen, men hon är inte så bra på det..


fått önskemål

om att göra en till liten historia. Den blir nog inte riktigt lika bra som den gamla, men skitsamma.

Den börjar i alla fall med att jag slappa lite i sängen




Sen kom älsklingen hem som fick en liten puss




Sen kom jag på att jag hade läxa och vart sur




Efter några sekunders plugg insåg jag att jag inte såg nånting




Så plockade fram glasögonen



Medans jag hade på mig glasögonen och såg bättre passade jag på och hittade jag lite pengar




Insåg att jag inte behöver glasögon eftersom jag trodde det var femmor jag hittade men det var endast enkronor, så tog av dom och vart glad över att se bra igen




Snipp Snapp Snut, Så Var Sagan Slut





om vingarna bär

Gick en promenix med Fiona idag. Gick ca 40 minuter samanlagt tror jag. Lika mysigt som vanligt.


hoppas på att kunna hålla detta!

Vart Lisa en stund efter skolan. Först lite "ärenden" och sen fika. Känner mig asduktig för jag inte har ätit en enda sötsak sedan förra tisdagen. Jag vart bra sugen på nått idag på fiket men köpte en macka istället. Så hoppas verkligen jag kan hålla detta nu!

finaste tjejen!

--

Just close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound





nöjd med min lilla tös

Idag var Fiona som en helt annan häst. Det blir sån skillnad på henne när hon tömkörts dagen innan och det inte står en massa hinder uppe. Jag kunde mera slappan av och planera passet mera. Träna lite på serpentiner med halt i mitten på varje, lite skänkelvikning, minska och förstora volter så som jag vill ha dom, rakrikting och bara allmänt lösgörande arbete. Väldigt stadig och fin var hon. Sen i galoppen var hon riktigt lugn faktiskt. Har nog aldrig lyckats få henne att galoppera så kort. Så jobbade mest med att korta henne på långsidorna och avsaktningar rätt ofta. Så riktigt nöjd är jag med min lilla tös idag!


ingen insperation

Bra dag trots att jag vart rätt trött och seg i kroppen. Men det nya schemat på guldstjärna o kanten. Så otroligt skönt att slippa sluta halv fyra på en måndag! Tränade en stund efter skolan och hatade mig själv för jag glömde ta med nån frukt eller nått. För det kändes ganska väl. Orkade knappt en halvtimme på crosstrainern. Men envis som jag är så gjorde jag det och mådde illa efter. Men det gick över. Sprang i 20 minuter också för jag var så seg på styrketräningen och hade ingen insperation på vad jag skulle göra.

Hungrig katt snor mormors kakor



23. Hoppning eller dressyr?

Jag är född som hoppryttare och kommer dö som hoppryttare. Hoppning är det som gör hela ridningen för mig. Utan hoppning skulle jag nog inte tycka det var lika roligt. Spänningen och farten på hopptävlingar är något speciellt som inte finns på dressyrtävlingar. Fast självklart tycker jag det är kul med dressyr med, men skulle nog bli lite långtråkigt i längden att bara rida dressyr. Fast det är min åsikt.


all I wanna say is that they don't really care about us

Vilat från det mesta idag. Så imorgon måste jag vara helt frisk. Annars blir jag lite smått galen. Har varit försyld i en hel vecka nu.. Följde med mamma till ridhuset vid tolv för att Tara skulle löshoppa. Vilket hon tyckte va väldigt roligt. Kommer lägga upp filmer, men aksnke inte idag. Vi får se. Sen direkt efter åkte vi upp med Fiona för att tömköra henne. Ritkigt fin var hon! Sen åkte papps och jag och hälsa på farmor och farfar. Har inte sett farfar på ett tag nu, så det var kul. Så nu ska jag bara slappa resten av kvällen!


21. Någon jag vill träffa

Kom på att jag har ju inte gjort färdigt listan.

Svårt att välja en. Skulle vilja träffa många. Men det skulle vara riktigt stort för mig att träffa Rolf-Göran Bengtsson. Har en miljon frågor jag skulle vilja fråga! Så det skulle vara riktigt häftigt. Men skulle också vilja träffa Taylor Lautner bara för han är typ snyggast i hela världen!!





den enda ingrediensen du behöver är viljan

Bra dag idag! Följde med mamms upp till ridhuset vid 9. Åkte och träna vid tolv och var visst med försyld än vad jag trodde. Så det var inte så jättebra men skitsamma, gjort är gjort. Jag brände fett iallafall. Sen fika jag med Sandra, snorig och dan. Vänstra ögat bara rann, såg nästan ut som jag grät. Så åkte inte till Lisa ikväll för det känns inte shysst ifall jag skulle smitta henne.. Men åkte sen hem och gick ut och gick med Fiona och Tara med mamms. Sen nu ahr jag käkat världens godaste mat, Taccos!! Mumms!!


No sleep

Drar mig snart ut mot stallet för hoppträning i markebäck för Anna Emanuelsson. Ska bli kul, för det var ju ett tag sen nu. Hoppas på att Fiona inte är allt för galen bara..
Helt okej dag i skolan idag. Fredag är alltid jobbiga och jag är helt död på morgonen men sen på eftermiddagen skrattar jag åt allt. Skönt med helg! Har ritkgit bra planering till imorn! hoppas bara den håller!

vad jag tänkt mig:

*träna på morgonen, så tidigt som möjligt
*fika med Sandra
*övningsköra lite med papps
*leka med Lisa


sanna mina ord...

...det här är mitt liv



hopptränade igår också. Hinner inte utveckla det, men det gick rätt bra för att vara andra gången efter vilan.

jobbigt mycket läxor och prov

Fullt upp med en hel del plugg.. Slapp dag i skolan idag! Käka med Tess och Lisa efter skolan. Alltid lika mysigt att umgås med fina tjejor. Sen körde jag ett pass på gymmet. Så är biff nu. Har även börjat med att inte äta sötsaker. Började i tisdags och har hållt det sen dess, men vi får se hur länge jag lyckas.. Mitt mål är att börja med en månad iaf.


bara tuta och köra!

Körde även ett träningspass efter skolan idag. Är lite förskyld så det blir lite jobbigt ibland när jag skulle dricka. För jag är så torr i halsen så det gick nästan inte att svälja ibland. Verkligen tvärstopp tog det! Jättekonstigt var det. Men skitsamma, det går över.. Gick rätt bra annars tycker jag, lite kort pass. Bara en timme, men så är det på vintern när jag måste åka buss..




helt okej

Hann inte med att skriva igår. Hade massor av prov och så var jag i ridhuset och red en timme. Det behövde hon.. Hon var verkligen jättefin i traven! Det finns självklart väldigt mycket att träna på och förbättra, men hon var väldigt lätt och fin i handen. Satt inte alls fast i vänstertygeln. Men tyvärr så förstördes det när jag började galoppera. Skapligt mycket överskottsenergi.. Var jättearg och hade lust att bara slita tag i henne, men det är det som är bra med en häst som Fiona. För gör man det förstör man bara ännu mer. Så man lär sig väldigt bra att behärska sig med henne och rida finkänsligt. Men det mesta gick ändå helt okej kan man säga.

borta bra men hemma bäst!


har haft bättre

Blivit firad av släkten idag. Kan säga att jag har haft bättre firanden för den här gången fick jag för det mesta sitta och plugga hela tiden.. Usch, de värsta ämnena som finns! Filosofi som är helt omöjligt att förstå sig på och historia med kungar osv, som är så sjukt tråkigt så man somnar när man läser i texten.. Men har prov måndag och tisdag så får ändå hoppas på det bästa.

Övningskörde påriktigt och ordentligt för första gången i lördags också. Kände mig asproffsig och asbra! haha, men var nog inte det. Men fick faktiskt para panik två gånger.


mysigt födelsedagsfirande

Fick ett riktigt mysigt födelsedagsfirande av Hanna igår. Blev bjuden på mat och bio. Så åkte till Hanna vid 4 halv fem så fick hon göra mig iordning. Sen åt vi taccos och åkte in till stan och satte oss på hugos och tog en kaffe innan bion. Vi kollade på Hamilton med Mikael Persbrandt. Den var faktiskt riktigt bra! Brukar inte gilla sånna filmer så mycket, men den var väldigt bra. Sen på vägen hem våldgästa vi en klassfest. H*n ville egentligen inte att nån skulle komma dit som inte går i klassen, men när vi kom dit utan att säga till kunde h*n inte säga nej. Så vi stanna där tills efter två så drog vi hem sen. Riktigt kul att träffa lite folk!




knep för att inte sitta och tjocka sig

Riktigt skönt med helg nu! Sov till kvart i nio och vakna med beslutsångest. För mamma skulle upp till ridhuset och tömköra Fiona och hade först tänkt att va hemma för att få sova. Men när jag vakna då var jag jättetrött, men ville ändå följa med. Så sprang upp ur sängen, slängde på mig kläder och sprang ikapp mamma som redan hade börjat gå en bit. Så det var ändå skönt att komma ut och röra på sig direkt när jag vakna. Istället för att bara sitta i soffan hela morgonen och bli ännu fetare.


en rubrik

Inte på humör för att skriva nått idag. Käka med Malin och Kiki efter skolan för att fira min födelsedag. Så har jag haft myskväll med mamms ikväll.


17 years

Just idag denna dag år 1995 föddes lilla jag. För 17 år sedan. Endast ett år kvar tills jag är 18. Tiden går fort men samtidigt långsamt. Dags att vända blad i boken. Ett nytt blad med nya möjligheter. Den förra sidan vart ganska mycket på jämfört med tidigare. Hoppas på att det blir ännu mera på detta. Grattis till miiig!!

endast 12 små år





näst intill 17 år, bara några veckor innan


årets första hoppträning

Hon var faktiskt lugnare än vad jag trodde hon skulle va. Hon var väldigt galen och gjorde till och med ett försök till att bocka (vilket hon inte var så bra på) som hon aldrig gjort förut. Men det gick helt okej. Eftersom jag förväntade mig en helt okontrolerbar häst. Så får hoppas på att hon blir lite bättre sen till nästa vecka.

länktar till utesäsongen!


äntligen klar!!

Nu är jag äntligen klar med arbetet! Hade en jobbig men rätt så slapp dag i skolan. Men det värsta var efter.. kommunen eller vilka det är som bestämmer kan inte kombinera busstiderna värre.. Stadsbussarna är i stan 20 i och min buss gick 5 över halv från stan.. Så hade tio minuter på mig att skynda till stan för att hinna. Det tar normalt 15-20 minuter att gå in dit från skolan. Så gick så fort jag bara kunde och i slutet sprang jag. Men sen när jag är kasnke 100 meter från bussen ser jag att den precis åker. Så sprang allt jag hade genom hela stan för att hinna till en busshållsplats en bit bort, men som innan men nu ungefär 20 meter ser jag bussen åka iväg.. Så var helt genomsvett och asflåsig för ingenting.. Men som tur är kunde mamma åka lite tidigare från jobbet så hon kunde hämta mig.


timmglaset rann ut

Hann inte skriva något igår. Kom hem efter skolan, skynade ut i stallet och hämtade Fiona och gick på en promenad innan mörkret kom. Sen åt vi lite så följde jag med upp till nyrk för att ha styrelsemöte medans mamma red lektion. Sen när jag kom hem så hade jag ett skolarbete att skriva på som ska va inne på fredag. Så ville göra klart det till imorn så jag slipper sitta och plugga när jag fyller.


fungerade enligt planen

Det gick rätt så bra idag. Det kan alltid gå bättre men hon kändes rätt fin faktiskt. Mycket lugnare idag och jag kunde rida lite mer enligt min plan. Gjorde många omställningar på bågar och red mycket på rakt spår för att verkligen få henne rak inom ramen. Fick henne såpass mjuk i sidorna och följsam som tänkt, så är rätt nöjd med passet. Även galoppen var mycket bättre idag. Jag behövde inte göra flera tuden avsaktningar. Gjorde ju en del, men inte jättemånga som kan behövas ibland. Galoppera inte så jättemycket för när hon blir trött ska man inte ta "bara en fattning till", för det funkar inte. För hon är en sån häst och jobbar tills hon inte orkar mer och när hon inte orkar då blir det bara skit av det. Så då är det bättre att avsluta. Men som sagt, är jag nöjd med passet idag.


planen för dagen

Första skoldagen på vårterminen idag då. Känner mig verkligen mycket piggare. Var inte helt död på sista lektionen som jag brukar. Höstterminen gick verkligen sjukt fort så hoppas på att den här också gör det. Snart blire i alla fall att åka upp till ridhuset för ett pass på banan. Hoppas hon är lite lugnare idag.. Idag är planen att göra många omställningar för att få henne mjuk och följsam i sidorna. Planen är också att försöka hålla igång henne i huvudet så jag inte bara sitter och rider på en volt hela tiden. Men framför allt som på alla pass med henne, få henne lugn och eftergiven. De andra sakerna som är planerade blir mer som extragrejer.

gammal bild från förra vintern


crazy little monster

Idag var min lilla häst ett monster när jag red. I alla fall i galoppen. Det var första gången hon fick gå ett dressyrpass efter vilan. Hon har tömkörts en del av mamma så det var inte första gången på banan som tur var. För då vet jag inte om jag hade levt nu.. Ne, så farligt är det inte. Men hon var fin i traven förutom att hon bara ska springa på hela tiden. Sen i galoppen var det som jag ungefär hade tänkt mig. Asjobbig ungefär. Men det var bara att ta sig igenom det och jobba mer med det när hon börjat gå lite mer regelbundet på banan.

ungefär såhär snabb var hon idag


Dag 6 i London

Sista dagen så gjorde vi inte mycket. Vi gick till Covent Garden som vi hade tänkt dagen innan. Köpte inte så mycket men fick ett halsband av pappa som jag designa själv. Funderade jättelänge hur jag skulle designa den men vart riktigt nöjd! Sen efter det gjorde vi inte mycket, vi hade sett allt. Så vi åt lite och sen gick vi till hotellet och vila lite. Vänta på att få åka hem. Vart lite segt när det var så sent men lyckades hålla mig vaken när vi åkte i bilen. Skulle kännas elakt att sova när pappa är minst lika trött tvingas åka bil.

mitt fina halsband, jag behöver inte vara rädd för att någon annan ska köpa ett likadant i alla fall!


Dag 5 i London

På den femte dagen tog vi en shoppingdag för att handla kläder på rean och det var riktigt billigt! Det dyraste plagget jag köpte kosta 120 kr. Annars kosta de runt 30-60 kr. Glad tjej kan man kalla mig då! Sen på kvällen tänkte vi gå till Covent Garden men vi bokade istället biljetter till musikalen "Thriller" vilken var sjukt bra!! Första halvan var lite seg. Själva musikalen handlade om Michael Jackson och om hans liv under åren och jag gillar inte Jackson 5 så mycket så därför var början lite seg. Men sen när de bra låtarna började spelas så vart det så sjukt bra! Det vart världens stämning! Alla stog upp och hoppa och applodera så högt det bara gick! Underbart!!

Tog inga direkt bilder den här dagen. Endast lite fina bilder i Picadilly Circus innan Thriller skulle börja.


Dag 4 i London

Herregud vilken träning vi fick idag! Vi räkna ut att vi gick lite över 2 mil! Och vi gick inte långsamt heller. Vi båda hade världens träningsverk när vi äntligen var framme vid hotellet på kvällen. Först gick vi mot Hyde Park och gick igenom den. Rätt så fint även fast träden inte är så värst fina. Sen gick vi mot Harrods. Inte för att handla eftersom det är så dyrt, men det är alltid kul att kolla och man törs knappt nudda vissa kläder ifall de får fingeravtryck på sig. Sen gick vi mot Big Ben vid Webminister Bridge. Vi satte oss på en pub och hade jättemysigt med Big Ben genom fönstret. Vi väntade på att det skulle bli lite mörkare så vi kunde få fina bilder. Sen gick vi hela långa vägen mot Tower Bridge som är längre än vad man tror. Men jag var så ivrig så det kändes som vi kom dit rätt snabbt. Vi gick väldigt fort också. På vägen hem passera vi S.T Pauls Cathedral. Men vi stanna inte och kolla så mycket. Vi var så trötta och så regna det och vi ville bara komma till hotellet. Skönaste duschen på länge den kvällen!

Tog väldigt många bilder den här dagen som ni aknske kommer märrka..


















dag 3 i London

Andra dagen i London gick vi först på "The London Dungeon" vilket jag tyckte var jättekul. Eller i början var jag asrädd! För er som inte vet vad det är så är det en byggnad eller vad man kan säga där det är folk utklädda till Londons mest kända mördare. Det var meningen att de skulle skrämmas mest men man fick ju veta lite som information också samtidigt. Så var det massa olika saker som en slags laburint, båttur och sån 5D sak där man skulle stjuta spöken tror jag. Var så rädd då så blundade och sköt hela tiden. Haha!
Sen efter det gick vi till Picadilly Circus. Där fanns massor av souvenir butiker. Då handlade jag en väska och en plånbok med den engelska flaggan på. Sen åkte vi tunnelbana till Nothing Hill och yrade runt för att hitta dörren som var med i filmen "Notting Hill" Jag fick träna ¨på engelskan och fråga många vart den var men vi hittade den till slut. Men det tog ett tag..
Sen sist på kvällen hade vi bokat biljetter till musikalen "We Will Rock You". Den handlade om framtiden, att alla skulle vara exakt likadana och egen musik fick inte förekomma. Så var det ett gäng som hade en egen stil och kämpade för den osv. och så "vann" de i slutet. Riktigt bra var den! Och sångarna, herregud! Rös i varenda sång!






I'm back!

Kom hem vid 2 inatt från min bästa resa någonsin tror jag! Har haft sjukt oligt och köpt fina saker! Men lägger upp en dag som ett inlägg osv för annars blir det så himlans långt.

Vi bodde verkligen jättebra, mitt i centrum och nära till nästan allting. För förra gången blev man lite låst eftersom vi var tvugna att åka tunnelbana in till stan.

Söndagen kom vid dit vid 9-10 nångång så då gjorde vi inte så mycket, vi gick bara en liten promenad och kolla lite.

Måndagen gick vi runt lite överallt. Det var inte så jätteplanerat. Vi gick först mot Big Ben och London eye, men vi åkte aldrig eftersom vi gjorde det förra gången. Sen gick vi till Buckingham Palace och vi hade sån tur att när vi kom dit var det en slags uppvisning. Sen gick vi mot Trafalgar Squer och kolla mest bara lite och sen sist gick vi en bit på Oxford street.









I'm off to London

See ya in a week!


Gott Nytt År!!

Hade en sjukt rolig kväll igår med underbara människor! Kunde inte firat nyår på ett bättre sätt. Vi lagade mat, jättegott vart det! Sen efter det var vi bara allmänt galna!  Sen vid 12 drog vi till torget och träffa massor man inte sett på jättelänge. Så himla kul! Tack alla!
















Har inget direkt nyårslöfte. Finns många som tar sluta äta godis helt osv. men det håller man typ aldrig ändå.. Men ska försöka att skära ner på det i alla fall. Men framför allt är mitt löfte att fortsätta leva livet så gott som möjligt!

RSS 2.0